Találatok a következő kifejezésre: 26 évesen ha még nem voltam (3 db)

26 évesen gáz ha még nem voltam nőgyógyásznál?

Barátn?m nevében kérdezem, mert én nem tudom rávenni, hogy menjen n?gyógyászhoz! Még sosem volt, azt mondja nincs semmi panasza! Hiába próbálom meggy?zni ,hogy ráksz?rés évente ajánlott!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg minnél elõbb rávenni a barátnõdet, ez a legkevesebb amit magunkért megtehetünk, az évenkénti rákszûrés!

Szerintem próbáld meg minnél elõbb rávenni a barátnõdet, ez a legkevesebb amit magunkért megtehetünk, az évenkénti rákszûrés!
nem él szexuális életet h fogamzásgátlot irasson?? meg rákszûrés vagy ha teherbe esik?? ha elvetetni akrja akkor is el kell mie ha meg akarja szülni akkor is. én 15 éves vagy és el mertem menni egyedül mindenki tudta nélkül is kiderült jol tettem mert cisztám volt. szoval sztem jo lenne ha elmenne. elmehetsz vele te is akár bemehetsz vele az orvos nem fog kiküldeni h a barátnõdet nem zavarja
Elmesélem, h mit is csinál a méhnyakrák, ami egyébkén korai szakaszban gógyszerrel gyógyítható: Elõször teljesen tünet mentes, majd jelentkezik egyre gyakrabban pecsételõ vérzés, gondok a mensivel stb.(Nah itt már nem biztos, h tuják gyógyítani.)A betegség vége pedig az, h szinte cseppfolyóssá válnak az alsó szervei.Szerintem elég gusztstalan... Amúgy ha nem él nemi életet, akkor tényleg nem kell eljárnia dokihoz, de ha már csak évente egyszer is szeel, akkor érdemes, mert tényleg komoly bajokat elõzhet meg vele.Da ha kicsit utánaolvasol a méhnyakráknak, akkor biztos te is találsz rendes cikkeket, amikben jól le van írva, és olvastasd el vele. Ez meg csak egy gyerekes hiszti, amit a csaj csinál.Nekem is egy évembe tellett, amíg az egyik barátnõmet elzavartam dokihoz.De megmondtam neki, h ha szexelni nem fél, akkor egy nõgyógyásztól se féljen.Addig piszkáltam míg csaknem megunta a dolgot és elment(nagy érdeme volt ebben az akkori barátjának is, aki szorgalmazta a tabit).
Gáz.
Nem gáz, de nem is "egészséges". Még ha nem is él nemi életet, akkor is legalább évente fel kéne keresnie a nõdokit! Akármilyen fertõzést összeszedhet és nem játék az egész!!!Én feltétlenül nyaggatnám, hogy menjen el, és elõbb-utóbb csak beadja a derekát. És ez tényleg jó õtlet, hogy olvastass vele dolgokat, mi is történhet a szervezetünkben, ha más nem talán az ijedség elvezérli majd!!Sok sikert!
Örüljün neki, hogy még ingyen van az évi egy ciót, nehogymá ezt ne használjuk ki. A saját érdeke, hogy elmenjen évente citóra, ha más gondja baja nincs is. De ha egyszer lesz neki, tuti nem hallgatná meg a panaszkodásást..

Miért hagy el minden nõ amint rájön hogy még nem voltam nõvel? és mért szégyen ha lassan 26 évesen még nem volt nõvel az ember fia?

Legjobb válasz: Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.

Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.
Mégis hogy a francba jönnek rá? Egy idõ után kiíródik a homlokodra?
Mert sok no igazi r*banc akinek elete kozepe a szex. A jó szex. És mivel nem feltételezik hogy veled jó lehet inkább lelépnek. Vagy csak nincs türelmük a tanítással veszõdni. Én szûz fiút keresek nekem nyugodtan irhattok. Bár úgyis az ország külsõ felén vagytok. 25/L
Kedves okoskodó utolsó, képzeld, én szeretem tanítgatni a szûz pasikat, de ott komoly gond van, aki 26 évesen még szûz! Nem a fzsról meg a jó szexrõl szól!
#12: Miért, te hol laksz? :)
#13: Fogalmazhatunk úgy is, hogy gond van. De akkor bizony a társadalommal is. Mert hát ha pl. a kérdezõvel van valami probléma, akkor hogyhogy nem foglalkozott vele a társadalom, a szülõk, a család, a pedagógusok, miért nem vettek észre semmit? Nyilván látható volt már korábban is, hogy bajok vannak (pl. önbizalomhiány, zárkózottság, gátlásosság, bármi), szóval nem csak a kérdezõ hibája az egész. Plusz ha senki nem ad neki esélyt, akkor mégis honnan legyen tapasztalata? 26 évesen is valószínûleg azért (is) szûz, mert mondjuk 18 vagy 20 évesen se adott neki senki esélyt, még esetleg arra sem, hogy beszélgessenek vele, és megismerjék, nem hogy segítsenek neki úgy testileg, mint lelkileg. A nõk nagy többsége nem akar szûz fiúval lenni bizonyos életkor fölött (és most nem feltétlenül 26-ra gondolok, sokan már 18 fölötti pasikat is elhajtanak), lerázzák azzal az ócska szöveggel, hogy "majd neked is eljön", közben meg csesztetik szerencsétlen srácot, hogy miért ilyen, meg hogy kizárólag õ a hibás.
Igen, teljesen így van. Undorító egy világban élünk. A helyedben Kérdezõ, már régen elmentem volna k...vákhoz. Legalább lenne egy kis tapasztalatod. Az ilyen munkatársaktól meg mentsen meg a jó ég! Sose mutasd be nekik a jelöltedet!
#16: Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk. Õk nem adnak neki esélyt, így nem is tudja elveszíteni a szüzességét, ugyanakkor meg elvárják tõle a tapasztalatot, de azt lehetõleg ne krvával szerezze meg. Mi ez, ha nem ördögi kör? Vagy reménykedjen szerencsétlen kérdezõ a csodában, hogy majd az útjába kerül egy olyan nõ, akinek tetszik, és el is fogja tudni fogadni a múltját, a problémáit? Vajon hány ilyen nõ lehet a világban? Szerintem nem sok.
Hát persze. És szerinted ki a fenének van köze ahhoz, hogy k...zik-e vagy sem, Mivel egyetlen nõ sem tett érte keresztbe egyetlen szalmaszálat sem, éppen ezért nem köteles beszámolni nekik a magánéletérõl. A nõk is egy rakás dolgot eltitkolnak, elég csak az egyéjszakás kalandjaikra gondolni. Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nõk és élni a saját életünket. A Kérdezõ menjen el K...zni nyugodtan és ebbõl több dolgot is nyerhet. Egyrészt szexuális tapasztalatot, másrészt még valamit. Vannak kifejezetten értelmes nõk is a szolgáltatók között, velük elbeszélgethet nyíltan mindenrõl és tanulhat is a nõi lélekrõl. Lehet, hogy elsõre hülyeségnek hangzik, de egy kurtizán nõ, aki az értelmesebb típushoz tartozik, az õszintén fog beszélni vele és nem mismásolva, köntörfalazva, mint a sok magát nagyon normálisnak tartó "rendes nõ."
De nem értitek, hogy nem õ indított ezzel, hanem a "kedves" munkatársak csicseregtek? Egyébként tényleg, tartsd távol a következõ barátnõdet a munkahelyedtõl, ha lehet.
Ne mutasd be az aktuális jelöltet a munkatársaidnak :)
Ne mondd meg! Ráérsz egy ilyen vallomással késõbb, mikor már kialakult valami érzelmi téren.
Én 27 vagyok, de még idáig sem jutottam el egy lánnyal sem. Engem más miatt utasítanak el, és ezért vagyok még 27 évesen is szûz.
Én szeretem a szûz pasikat, de egy 26 éves az már nagyon sok. Ez azt jelenti, hogy kb életképtelen vagy...
Ez sajnos úgy mûködik, hogy a nõk többsége nem szeret tapasztalatlan sráccal kezdeni. Nekik mindegy, hogy kivel veszíted el a szüzességedet (illetve mégse, mert pl. a k.rvázást elítélik, de honnan legyen tapasztalatod, ha mindenki elutasít?), csak ne õk legyenek az elsõk.
És mi az oka annak h szûz vagy? Vallásosság? Vagy nem volt még szerencséd? Ha utóbbi akkor ne mondd el az elején. Az ismerkedés nem ezzel kezdõdik, ha már intimebb dolgok is szóba jönnek elmondhatod
A kérdező hozzászólása: nõi munkatársak természetesen..
A kérdező hozzászólása: jah nem.. anno semmi sikerélményem nem volt a lányoknál, most hogy valami változott és látnak bennem fantáziát, mind a 2 lánnyal munkatársaim tudatták a helyzetemet..
"Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk." Én meg az álszent nõktõl undorodom!

Mit kéne tennem, ha még 26 évesen nem voltam lánnyal?

Van egy két lány akinél lehetne valami komolyabb de egyrészt ha ezt elmondanám tuti minden maradék esélyem elszállna másrészt szégyenlem is...

Legjobb válasz: Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!

Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Szerinted mit kéne tennem?
Az elkeseredett, önmagàt sajnáltató férfiakat senki sem szereti. Ha làtod mik a hibàid változtass rajtuk. Mondjuk az, hogy eddig nem volt normális kapcsolatod joggal fog egy lànyt elijeszteni. 25 évesen én se szeretnék senkinek sem az anyja lenni. Az meg, hogy megfordul a fejedben, hogy prostihoz menj szànalmas. Mondjuk én szóba se àllnék olyan fiúval akinek ez egyàltalàn eszébe jut. De sok nõnél hihetetlen alacsonyan van a mérce, ès nincs olyan férfi akivel ne állnànak le. Komolyan ahhoz milyennek kell lenni, hogy ne talàlj nõt? El se hiszem, hogy próbálkozol egyàltalán.
A kérdező hozzászólása: De igenis próbálkozok csak a végem mindig az hogy leráznak vagy barátként kezelnek jobb esetben.. Hallgatom a tanácsaidat. Persze hogy szánalmas de egyszerûen nem tudom mit kéne tennem..
A kérdező hozzászólása: Vagy az a sorsom hogy magányos maradjak végleg. Eddig senki nem vett komolyan.. Senki. Nem merek szexet sem kezdeményezni de még a témáról is maximum felszínesen merek csak beszélni. Nincs akkora önbizalmam sem meg nem is vonzódik irántam ilyen szinten senki.
De ettõl még az öngyilkosság is jobb.....
Ami nem megy nem kell erõltetni, nem törvényszerû, hogy mindenkinek legyen párja. Rengeteg férfi le teljesen egyedül az életét. Rinyálni én is tudok, hogy nem vagyok kamionsofõr pl., de mivel nem is akarok az lenni nem teszek érte semmit. Ahogy te sem, hogy legyen párkapcsolatod, vagyis csak a szexre hajtasz, így persze, hogy minden lány elhajt. Semmi különleges, érthetetlen nincs a helyzetedben.
Nem a szexre hajtok ha ez jött le az egészbõl akkor nagyon félre értettél..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!