Találatok a következő kifejezésre: 26 évesen ha még nem (16 db)

Szerintetek gáz az, ha egy 26 éves srácnak még nem volt komoly kapcsolata és életében csak egyszer szexelt eddig?

Elég gátlásos voltam sokáig, nem is néztem ki túl jól viszont 26 éves koromra jutottam el odáig, hogy jól nézek ki. Viszont a csajozás technikáját ugyebár az ember tizenévesen sajátítja el, na most nekem ez kimaradt anno teljesen és most úgy érzem magam, mint egy 16 éves, aki szárnypróbálgat.

Legjobb válasz: Kicsit talán az, de úgy tünik legalább próbálkozol :). Szerintem próbálkozz tovább, elõbb utóbb jön majd valaki hosszabb távra is.

Kicsit talán az, de úgy tünik legalább próbálkozol :) . Szerintem próbálkozz tovább, elõbb utóbb jön majd valaki hosszabb távra is.
Sztem nem gáz.. Soha semmi sem késõ... Sok sikert :)
Na nekem az unokatesóm 29 éves és eddig nem volt komoly kapcsolata. Szûznek már nem szûz, nem bánja, de ne mis örül neki. Sztem te sem tartsd ezt gáznak, ha megtalálod a párodat, biztosan értékelni fogja, hogy nem mentél végig a fél városon. És hidd el vannak akik 40 évesen még midngi nem tudnak csajozni. Sok lánynak bejön, ha a pai irul-pirul miközben flörtölni próbál. Az olyan aranyos.. :D 18/L
Az én barátom 23 éves koráig érintetlen volt. Én voltam a legelsõ neki. Nem mondom, volt belõle hátrány, de ezt leginkább a szexben tapasztalom. Ha gyorsan tanulsz, nincs belõle probléma, nameg ha megvan az igyekezet is benned. 3 hónapja vagyunk együtt, de a szex még messze nem az igazi. Egyszerûen hiányzik a tapasztaltság. Kicsit nehéz, hogy folyton tanítgatni kell és mindent szájba rágni, miért és hogyan mûködik a nõi test. Szerintem fontos, hogy legalább elméletben felkészült légy. Olvasgass rengeteget minden szexuális témában, leginkább a védekezés témában.
Szia! én 21 vagyok, kb. 1 éve nézzük meg egymást csajokkal az utcán. Egy bõ éve nem vagyok szûz. Az érzés nekem is olyan volt, mint most neked, de ezen már túl vagyok. Ha jó hangulatban megyek el otthonról, nagyon vonzó vagyok. Már a szexuális feszültségkeltés is sikerülni szokott. Szóval, most is meg tudsz tanulni csajozni. Így látatlanba azt mondom, hogy ha rajta vagy a témán, 1 év múlva bármilyen csajt fel tudsz majd szedni. De nézzük valami kisebb célt: Értelmezni tudd a csajok érdeklõdési és egyéb jelzéseit, testbeszédet. Átmenni a tesztjeiken (amik általában a "hülye kérdések"), vonzalmat kialakítani, komfortot építeni. Ezalatt önmagadat adod, jól érzed magad, növekszik az önbizalmad. Ha napi 5 csajt leszólítasz, rutinná válik majd minden, két hónap múlva már fényévekre leszel, és ötször-tízszer jobban fogod érezni magad!
Szerintem mindenképpen valami problémát jelez a dolog. Az illetõnek vagy önmagával, vagy a nõkkel valami gondja van.Sajnálom, de így gondolom... Viszont jó esetben ki lehet jönni belõle, csak meg kell találni a megfelelõ társat, párt.

26 évesen gáz ha még nem voltam nőgyógyásznál?

Barátn?m nevében kérdezem, mert én nem tudom rávenni, hogy menjen n?gyógyászhoz! Még sosem volt, azt mondja nincs semmi panasza! Hiába próbálom meggy?zni ,hogy ráksz?rés évente ajánlott!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg minnél elõbb rávenni a barátnõdet, ez a legkevesebb amit magunkért megtehetünk, az évenkénti rákszûrés!

Szerintem próbáld meg minnél elõbb rávenni a barátnõdet, ez a legkevesebb amit magunkért megtehetünk, az évenkénti rákszûrés!
nem él szexuális életet h fogamzásgátlot irasson?? meg rákszûrés vagy ha teherbe esik?? ha elvetetni akrja akkor is el kell mie ha meg akarja szülni akkor is. én 15 éves vagy és el mertem menni egyedül mindenki tudta nélkül is kiderült jol tettem mert cisztám volt. szoval sztem jo lenne ha elmenne. elmehetsz vele te is akár bemehetsz vele az orvos nem fog kiküldeni h a barátnõdet nem zavarja
Elmesélem, h mit is csinál a méhnyakrák, ami egyébkén korai szakaszban gógyszerrel gyógyítható: Elõször teljesen tünet mentes, majd jelentkezik egyre gyakrabban pecsételõ vérzés, gondok a mensivel stb.(Nah itt már nem biztos, h tuják gyógyítani.)A betegség vége pedig az, h szinte cseppfolyóssá válnak az alsó szervei.Szerintem elég gusztstalan... Amúgy ha nem él nemi életet, akkor tényleg nem kell eljárnia dokihoz, de ha már csak évente egyszer is szeel, akkor érdemes, mert tényleg komoly bajokat elõzhet meg vele.Da ha kicsit utánaolvasol a méhnyakráknak, akkor biztos te is találsz rendes cikkeket, amikben jól le van írva, és olvastasd el vele. Ez meg csak egy gyerekes hiszti, amit a csaj csinál.Nekem is egy évembe tellett, amíg az egyik barátnõmet elzavartam dokihoz.De megmondtam neki, h ha szexelni nem fél, akkor egy nõgyógyásztól se féljen.Addig piszkáltam míg csaknem megunta a dolgot és elment(nagy érdeme volt ebben az akkori barátjának is, aki szorgalmazta a tabit).
Gáz.
Nem gáz, de nem is "egészséges". Még ha nem is él nemi életet, akkor is legalább évente fel kéne keresnie a nõdokit! Akármilyen fertõzést összeszedhet és nem játék az egész!!!Én feltétlenül nyaggatnám, hogy menjen el, és elõbb-utóbb csak beadja a derekát. És ez tényleg jó õtlet, hogy olvastass vele dolgokat, mi is történhet a szervezetünkben, ha más nem talán az ijedség elvezérli majd!!Sok sikert!
Örüljün neki, hogy még ingyen van az évi egy ciót, nehogymá ezt ne használjuk ki. A saját érdeke, hogy elmenjen évente citóra, ha más gondja baja nincs is. De ha egyszer lesz neki, tuti nem hallgatná meg a panaszkodásást..

A magyar jog szerint, ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival, de annak a szüleinek ez nem tetszik, még ha fel iss jelentik, akkor sem történhet baja a 26 évesnek ugye?

mivel a kisrác is szereti a pasit, és a pasi is a kissrácot, és a kissrác is totál ki van akadva a gyáva szülein....

Legjobb válasz: wat

wat
Helyesbítés: biztos, hogy NEM tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
A "kispasi" szóért osztanám ki neked az elsõ [email protected]$zkorbácsot, a ped0fil ocsmány kérdésedért meg a többi negyvenet... Ha az én gyerekemre próbálkoznál így rá, biztos, hogy tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
Nem értem kérdezõ, hogy miért ponztotál le. Normálisan válaszoltam, és még segítettem is. De remélem, hogy a tolerancia veled szemben is hasonló...
# 9/9 de igen. az emberiséggel egyidõs. majd meggyõznek a gyakorisok ha nem hiszed.
"sajnos ez a mai fiatalság" Régen nem voltak melegek....kis butus.
ezt nem akartam elhinni, mikor elolvastam, de úgy látom a válaszírók hozzászólásai alapján h igaz. sajnos ez a mai fiatalság!
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival vonuljanak fel az Andrássy úton...
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival
spricc2 xDXD
Nem. Sajnos levitték a beleegyezési korhatárt 14 évre, ami miatt csökkent az igazi szexuális bûnözõk száma- legalábbis azoké, akik annak számítanak. Egyébként nevetséges, hogy "azok" szerint a 14 éves gyerekek már fel vanak készülve lelkileg szexuális kapcsolatra, egy idõsebb emberrel... De nyugi, semmi baj nem lesz belõle. Tesék, egy kis információ: [link]
nem hát. szúrd csak pápsuiba a 16 éves homo béjbidet.
Azonos nemûeknél is 14 év a beleegyezési korhatár. Korábban 18 volt, de a náci barbi-morvai krisztina korábban az EU parlamentben kiharcolta, hogy legyen 14 év.
Hát egy 16 évessel én is szívesen járnék, de amúgy semmi gáz nem lehet.

Mit kéne tennem, ha még 26 évesen nem voltam lánnyal?

Van egy két lány akinél lehetne valami komolyabb de egyrészt ha ezt elmondanám tuti minden maradék esélyem elszállna másrészt szégyenlem is...

Legjobb válasz: Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!

Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Szerinted mit kéne tennem?
Az elkeseredett, önmagàt sajnáltató férfiakat senki sem szereti. Ha làtod mik a hibàid változtass rajtuk. Mondjuk az, hogy eddig nem volt normális kapcsolatod joggal fog egy lànyt elijeszteni. 25 évesen én se szeretnék senkinek sem az anyja lenni. Az meg, hogy megfordul a fejedben, hogy prostihoz menj szànalmas. Mondjuk én szóba se àllnék olyan fiúval akinek ez egyàltalàn eszébe jut. De sok nõnél hihetetlen alacsonyan van a mérce, ès nincs olyan férfi akivel ne állnànak le. Komolyan ahhoz milyennek kell lenni, hogy ne talàlj nõt? El se hiszem, hogy próbálkozol egyàltalán.
A kérdező hozzászólása: De igenis próbálkozok csak a végem mindig az hogy leráznak vagy barátként kezelnek jobb esetben.. Hallgatom a tanácsaidat. Persze hogy szánalmas de egyszerûen nem tudom mit kéne tennem..
A kérdező hozzászólása: Vagy az a sorsom hogy magányos maradjak végleg. Eddig senki nem vett komolyan.. Senki. Nem merek szexet sem kezdeményezni de még a témáról is maximum felszínesen merek csak beszélni. Nincs akkora önbizalmam sem meg nem is vonzódik irántam ilyen szinten senki.
De ettõl még az öngyilkosság is jobb.....
Ami nem megy nem kell erõltetni, nem törvényszerû, hogy mindenkinek legyen párja. Rengeteg férfi le teljesen egyedül az életét. Rinyálni én is tudok, hogy nem vagyok kamionsofõr pl., de mivel nem is akarok az lenni nem teszek érte semmit. Ahogy te sem, hogy legyen párkapcsolatod, vagyis csak a szexre hajtasz, így persze, hogy minden lány elhajt. Semmi különleges, érthetetlen nincs a helyzetedben.
Nem a szexre hajtok ha ez jött le az egészbõl akkor nagyon félre értettél..

Miért hagy el minden nõ amint rájön hogy még nem voltam nõvel? és mért szégyen ha lassan 26 évesen még nem volt nõvel az ember fia?

Legjobb válasz: Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.

Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.
Mégis hogy a francba jönnek rá? Egy idõ után kiíródik a homlokodra?
Mert sok no igazi r*banc akinek elete kozepe a szex. A jó szex. És mivel nem feltételezik hogy veled jó lehet inkább lelépnek. Vagy csak nincs türelmük a tanítással veszõdni. Én szûz fiút keresek nekem nyugodtan irhattok. Bár úgyis az ország külsõ felén vagytok. 25/L
Kedves okoskodó utolsó, képzeld, én szeretem tanítgatni a szûz pasikat, de ott komoly gond van, aki 26 évesen még szûz! Nem a fzsról meg a jó szexrõl szól!
#12: Miért, te hol laksz? :)
#13: Fogalmazhatunk úgy is, hogy gond van. De akkor bizony a társadalommal is. Mert hát ha pl. a kérdezõvel van valami probléma, akkor hogyhogy nem foglalkozott vele a társadalom, a szülõk, a család, a pedagógusok, miért nem vettek észre semmit? Nyilván látható volt már korábban is, hogy bajok vannak (pl. önbizalomhiány, zárkózottság, gátlásosság, bármi), szóval nem csak a kérdezõ hibája az egész. Plusz ha senki nem ad neki esélyt, akkor mégis honnan legyen tapasztalata? 26 évesen is valószínûleg azért (is) szûz, mert mondjuk 18 vagy 20 évesen se adott neki senki esélyt, még esetleg arra sem, hogy beszélgessenek vele, és megismerjék, nem hogy segítsenek neki úgy testileg, mint lelkileg. A nõk nagy többsége nem akar szûz fiúval lenni bizonyos életkor fölött (és most nem feltétlenül 26-ra gondolok, sokan már 18 fölötti pasikat is elhajtanak), lerázzák azzal az ócska szöveggel, hogy "majd neked is eljön", közben meg csesztetik szerencsétlen srácot, hogy miért ilyen, meg hogy kizárólag õ a hibás.
Igen, teljesen így van. Undorító egy világban élünk. A helyedben Kérdezõ, már régen elmentem volna k...vákhoz. Legalább lenne egy kis tapasztalatod. Az ilyen munkatársaktól meg mentsen meg a jó ég! Sose mutasd be nekik a jelöltedet!
#16: Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk. Õk nem adnak neki esélyt, így nem is tudja elveszíteni a szüzességét, ugyanakkor meg elvárják tõle a tapasztalatot, de azt lehetõleg ne krvával szerezze meg. Mi ez, ha nem ördögi kör? Vagy reménykedjen szerencsétlen kérdezõ a csodában, hogy majd az útjába kerül egy olyan nõ, akinek tetszik, és el is fogja tudni fogadni a múltját, a problémáit? Vajon hány ilyen nõ lehet a világban? Szerintem nem sok.
Hát persze. És szerinted ki a fenének van köze ahhoz, hogy k...zik-e vagy sem, Mivel egyetlen nõ sem tett érte keresztbe egyetlen szalmaszálat sem, éppen ezért nem köteles beszámolni nekik a magánéletérõl. A nõk is egy rakás dolgot eltitkolnak, elég csak az egyéjszakás kalandjaikra gondolni. Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nõk és élni a saját életünket. A Kérdezõ menjen el K...zni nyugodtan és ebbõl több dolgot is nyerhet. Egyrészt szexuális tapasztalatot, másrészt még valamit. Vannak kifejezetten értelmes nõk is a szolgáltatók között, velük elbeszélgethet nyíltan mindenrõl és tanulhat is a nõi lélekrõl. Lehet, hogy elsõre hülyeségnek hangzik, de egy kurtizán nõ, aki az értelmesebb típushoz tartozik, az õszintén fog beszélni vele és nem mismásolva, köntörfalazva, mint a sok magát nagyon normálisnak tartó "rendes nõ."
De nem értitek, hogy nem õ indított ezzel, hanem a "kedves" munkatársak csicseregtek? Egyébként tényleg, tartsd távol a következõ barátnõdet a munkahelyedtõl, ha lehet.
Ne mutasd be az aktuális jelöltet a munkatársaidnak :)
Ne mondd meg! Ráérsz egy ilyen vallomással késõbb, mikor már kialakult valami érzelmi téren.
Én 27 vagyok, de még idáig sem jutottam el egy lánnyal sem. Engem más miatt utasítanak el, és ezért vagyok még 27 évesen is szûz.
Én szeretem a szûz pasikat, de egy 26 éves az már nagyon sok. Ez azt jelenti, hogy kb életképtelen vagy...
Ez sajnos úgy mûködik, hogy a nõk többsége nem szeret tapasztalatlan sráccal kezdeni. Nekik mindegy, hogy kivel veszíted el a szüzességedet (illetve mégse, mert pl. a k.rvázást elítélik, de honnan legyen tapasztalatod, ha mindenki elutasít?), csak ne õk legyenek az elsõk.
És mi az oka annak h szûz vagy? Vallásosság? Vagy nem volt még szerencséd? Ha utóbbi akkor ne mondd el az elején. Az ismerkedés nem ezzel kezdõdik, ha már intimebb dolgok is szóba jönnek elmondhatod
A kérdező hozzászólása: nõi munkatársak természetesen..
A kérdező hozzászólása: jah nem.. anno semmi sikerélményem nem volt a lányoknál, most hogy valami változott és látnak bennem fantáziát, mind a 2 lánnyal munkatársaim tudatták a helyzetemet..
"Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk." Én meg az álszent nõktõl undorodom!

Ha egy srác még 26 éves és van is egy lány, aki le akar vele feküdni, de nem tudja a lány, hogy még szűz a srác (a lány is az, ő 21), akkor hogy mondja el a lánynak a srác, hogy még-ő is szűz?

Mert gondolom egy 26 évesr?l már azt hiszi, hogy már nem sz?z. Biztos meg is fog lep?dni, ha megtudja. Lányok, ha ti ebben a helyzetben megtudnátok a kiszemelt fiútól, hogy ennyi id?sen sz?z, akkor is lefeküdnétek vele? Örülnétek neki, vagy lenéznétek (elillanna a felnézés, a vonzódás)? 26/F

Legjobb válasz: Ha igazán szeretném, akkor természetesen nem zavarna, hogy még szûz! :) 20 l

A kérdező hozzászólása: 03:20 és Cicuskaaa123! Igen van szerelem és tudom, hogy, amit írtatok az igaz. De(!) mégis ott van valami negatív a dologban, ha elmondja ezt az ember... Hogy mire értem?! Azt talán a legjobban Cicuskaaa123 üzenetében lévõ kis mondatrész adja meg legjobban a választ: "ha igazán szeret nem lesz para" O.O Már nem azért, de amúgy LENNE?!!!!!!?? Mert ez egyben azt jeleneti, hogy tényleg szégyen ez a nõk szemében is, hogy egy pasi nem dug meg minden jött-mentet. Mert nem azért vagyok ám szûz mert nem volt rá alkalom mással... Valójában arra vártam, hogy szerelmes legyek és olyan legyen a lány, aki egy aranyos, kedves lány... és nem olyan, mint a legtöbb, akik simán meg lehettek volna. Most az a kérdés, hogy milyen hatással van ez egy nõre, ha kiderül a nálánál idõsebb pasiról, hogy még szûz. De ha amúgy lenne, akkor csak a pasiknak van igaza, hogy nem érdemes elmondani... Szóval tényleg szégyen ALAP ESETBEN, mi? :/
Nálam alapesetben sem szégyen... alacsony intelligenciájú emberek szajkózzák csak ezt. Plusz akik nem látnak tovább annál, hogy "ha még ennyi meg ennyi idõsen nem szexeltél, akkor tuti abnormális vagy".
Ha igazán szeretném, akkor természetesen nem zavarna, hogy még szûz! :) 20 l
Nem értem, hogy ezt mért nem lehet a másiknak elmondani. (??) Szánalmas világot élünk. <Örülnétek neki, vagy lenéznétek (elillanna a felnézés, a vonzódás)?> Ott nagy probléma van egyesek fejében, ha emiatt lenéznek bárkit is, esetleg csak a szüzesség ténye miatt "elillan a vonzódás". Sokszor érzem úgy, hogy rossz világba születtem... Vagy csak szimplán más dimenzióban élek, mint itt sokan mások. 21L
Ha ö is az és nem titkolta akkor megérdemel annyit hogy te is õszinte legyél hozzá. Szóval nyíltan meg is mondhatod neki.
Nehogy elmondd neki! Én nem vesztettem volna el a szüzességem ha elmondom a lánynak. Mert rákérdezett és azt mondta azért mert nem akarna szûzzel, szóval nem mondtam el neki és a végén azt mondta, hogy jobb volt mint a többi pasival. És azóta is csak dugunk, teljesen begerjedt. Na a lényeg ne mondd el, a dolog úgyis jön magától.
Csak nem debreceni vagy? Szerintem ne mond el, kicsit lelombozna, illetve nem is nagyon érezném "biztonságban" magam az illetõvel és egybõl arra gondolnék, hogy ha ilyen idõsen még szûz, akkor tuti van valami bibi vele.21/L
ja csajnak ilyet sose mondunk.mondja, hogy nincs sok gyakorlata, vagy, hogy béna lesz, vagy [email protected], de azt, hogy szûz vagyok azt semmi képp.legfeljebb utána.
A 03:20-as válaszoló vagyok, és igen: nõ. Azt gondolom, hogy ezt pont nem a férfiaktól kéne kérdezned, hiszen õk úgy gondolkodnak mint Te: szégyellni, és titkolni kell a lány elõtt, hogy még szûz vagy. Inkább a lányok véleményét kéne kérned, hiszen itt arról van szó, vajon a barátnõd hogy reagál. Nõként én nem örülnék, ha becsapnának!!! Nem értem mi az, hogy az ellenkezõjét tapasztalod??? Volt már olyan, hogy valaki azért nem feküdt le veled, mert szûz vagy még?? Akkor Õ nem is szeretett Téged, csak szexet akart!! Itt most egy kapcsolatról van szó, remélem szerelemmel, így ez más!!! Ezt az elõttem szóló "Ajonjolí" is helyesen leírta. Egyébként, ha tényleg szerelemre épülõ a kapcsolatod, nem értem miért félsz az õszinteségtõl. Csak hajrá, szurkolok neked, ill. nektek!!!!
Kedves kérdezõ!! Nekem elmondta a barátom, hogy szûz és értékeltem az õszinteségét!! Jobb volt tudni, hogy az! Olyan jó érzés volt, hogy én vagyok neki az elsõ és õ is nekem az elsõ^^ 2 éve vagyunk lassan együtt. Mindent megosztunk egymással :) ) Ha csak alkalmi ne mondd el, ha komolyan gondolod légy vele õszinte, ha igazán szeret nem lesz para. Megmondod, hogy a megfelelõ lányra váltál, hogy elveszd a szüzességed és õ a megfelelõ lány:) Imádni fog ezért és nem fog bunkó parasztnak tartani^^
Te magad is írod, hogy vártad az igaz szerelmet, és ezt az Õ személyében találtad meg. Ha ezt elmondod neki, ahogy "Cicuskaaa" is írta, értékelni fogja, és lehet megerõsödik még jobban a kapcsolatotok. Sajnos nálunk is divat volt a versengés a fiúk, sõt a lányok között is, hogy ki hánnyal feküdt le. Az ilyen fiúkkal szóba sem álltam, hiába tetszett külsõre. Hidd el, értékelni fogja azt, hogy õszinte vagy, és Õrá vártál!!!!
Az, hogy nem ugrottál bele minden lyukba még nem gond... Attól, hogy elmondod neki, nem lesz problémád, ha meg ezért nemet mond rád, akkor szerintem félreismerted, legyél õszinte, úgyis kevés ember képes rá. Aki meg azt mondja, hogy baj van veled, az idióta... A nõk többsége örül annak, ha õ lehet az elõs annak a pasinak akivel együtt van. 24/F ui.: Ajonjolí, sajnos nagyon kevesen vagyunk, akik ebben a dimenzióban élünk.
Attól függ. Normális lányról van-e szó vagy egy ribirõl? Kapcsolatot keres-e vagy szexet? Nem mindegy. Én ha komoly kapcsolatot keresnék és nem modanád el vagy csak utólag... hát csalódott lennék. Mert ez azt jelenti, hogy nincs köztünk 100%-os bizalom, fõleg a te részedrõl - és ezért ki is ábrándulnék valamennyire belõled. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: De amúgy köszönöm a jókívánságodat és a jószándékodat! :)
A kérdező hozzászólása: 03:20 Te nõ vagy? Csak mert mindig a nõk tanácsolnak ilyet, de még soha nemm hallottam oolyat, hogy pasi tanácsoljon ilyet. Sõt, sajna olyat sem, amit te itt most leírtál... Legalábbis, hogy mûködött volna a leírt dolog... DE olyat már milliószor észrevettem/tapasztaltam, hogy teljesen mást mondott a nõ és pont az ellenkezõje történt. Kezdem azt érezni, hogy rossz tanácsokat kapok általában a nõktõl... :( Ezért lenne fontos tudnom, hogy nõ vagy.-e Meg azt is, hogy ezeket a sorokat CSAK bátorításként írod-e vagy van-e mögötte létezõ IGAZSÁG is? O.o
Szerintem légy hozzá õszinte. Ha igazán szeret akkor nem csinál ebbõl problémát. Ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy ez lesz számotokra az elsõ alkalom, tudjátok egymást bátorítani. Az a lehetõ legrosszabb, ha utólag vallod be neki, hogy Te is szûz voltál még. Becsapottnak fogja magát érezni. Ne szégyelld elõtte, hogy még nem volt szexuális kapcsolatod, valahol mindenkinek el kell kezdeni. Kívánok nektek beteljesült együttlétet!
A kérdező hozzászólása: Arra most igazán kíváncsi lennék, hogy volt-e olyan férfi, aki elmondta a nõjének, hogy õ még szûz és nem utasította õt el... Vajon van ilyen?
Én sem mondtam el anno. Nem is volt valami nagy alakításom, de ki tudtam dumálni. Voltam már annál bénább is új partnerrel.
ha elmondod a vonzalom nagy vésze eltûnik, sztem utána se mond el mert bénának tarthat, akármennyire is szeret... f19
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat! Fõleg, hogy nem lettek elhülyéskedve, mint ahogyan azt itt a legtöbb kérdésnél szokta a tömeg... Akkor talán az lesz a legkorrektebb, ha nem mondom meg neki. Ha meg rákérdez, akkor csak sejtelmesen válaszolok. ;) A végen pedig elárulom neki, és azzal az indoklással, hogy azért nem árultam el neki, mert nem akartam, hogy most ezen rágódjon, mert azt szerettem volna, hogy neki minél jobb legyen és ne kelljen emiatt aggódnia! AMI IGAZ IS!!! Köszönöm a segítségeket! Persze azért a további véleményeket/javaslatokat is szívesen várom! :)
Az utolsó kérdésedre nem tudok válaszolni, de az a véleményem, hogy (sajnos) elõfordulhat, hogy tényleg nem tenne jót az esélyeidnek, ha idejekorán elmondanád. De ez persze csak a nagy általánosságot nézve van így. Lehet, hogy a te barátnõd cukinak, sõt kimondottan izginek tartaná a dolgot. Ez nagyon egyéniségfüggõ kérdés. Egyébként nem a lenézéssel, vagy hasonlókkal lehet itt baj ebben az esetben, hanem azzal, hogy a lányok (jogosan) szeretnék minél nagyobb biztonságban tudni magukat egy ilyen (elsõ szex) esetben és úgy gondolják (nem is nagyon tévednek), hogy ezt a biztonságot (védekezés biztonsága, megfelelõen türelmes és hatásos elõjáték, nyugis környezet, diszkréció, stb.)egy tapasztaltabb partnertõl nagyobb eséllyel kapják meg, mint egy tapasztalatlantól. Ez is - persze - csak nagy általánosságban igaz.

Mit akar tőlem? Én 26 éves lány, párom 28 fiú! Közel 3 hónapja találkozgatok a barátommal, de még mindig nem tudom mit akar. Ha vele vagyok kedves hozzám, kapok tőle szeretetet, simogat, de utána van, hogy pár napig (max.3) nem is hallok felőle.

Neki rég volt kapcsolata komoly és csalódott is anno. Nem értem ezt a kettősséget? Szóvá tettem neki, de a válasza az, hogy azért mert nem ír, gondol rám és ha együtt vagyunk jól érzi magát velem és számára ez a legfontosabb. Állítása szerint rég érezte jól magát így lánnyal, mint velem! Most akkor mire véljem ezt az egészet? Fél a egy kapcsolattól a csalódás miatt? (még csak most feküdtem le vele)

Legjobb válasz: azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18

azt gondolj amit én is és még sokan mások, ha túl sokszor találkoznátok akkor nem lenne elég beszédtéma! ennyi. de lehet csak szivat bár erre sztem kisebb az esély f18
Szerintem te többet vársz ettõl a dologtól, mint amit õ nyújtani tud neked. Ezzel tisztában is vagy....
szerintem a következõk lehetnek: - nem akar még kötöttséget, kell neki a maga saját nyugodt világa idõnként - nem akar megállapodni mert még bulizni akar élni - vagy van másik lány is a képben amit jól eltitkol, szép szavakkal kecsegtet téged, Attól függetlenül, h lenne neki másik lány attól még nagyon is szerethet téged , ezt komolyan mondom, attól még nagyon fontos lehetsz neki, és ha keresnéd õt akkor tuti elérhetõ lenne. Tényleg! Te nem szoktad õt keresni? 27/f
A kérdező hozzászólása: Igen szerintem az lehet a probléma, hogy nem akar kötöttséget, de olyan gyorsan én sem szeretnék belemélyülni a dolgokba. Nem akarom elsietni. Jó ez így nekem, annyi hiányzik csak, hogy azokon a napokon amikor nem találkozunk dobjon egy üzit mondjuk.ennyi...Nem igazán keresem, mert ha én kezdeményezek reagál persze, de nem akarom erõltetni a dolgot, ezért kivárom míg õ keres. Szerintem másik nõ nincs a dologban. Errõl beszéltünk és állítása szerint nem tudna megbántani.
hát elárulom h ezaz egyik legnagyobb hülyeség amit a nõk gondolnak, HOGY "nem keresem mert nem akarok ráakaszkodni, meg erõltetni a dolgot és megvárom amíg õ keres" Ez abban az esetben még okés, ha 1-2 napja ismeritek egymást! De ez már nem egy napja tart, és elárulom h egy pasi nagyon is örül annak h ha egy nõ keresi õt, õ ír neki. Súlyos tévhit az, hogy ezzel a pasira rá lennének akaszkodva.
A kérdező hozzászólása: Pedig az én véleményem valóban ez, de örülök, hogy rosszul gondolom. :)
bizony :)

Nem leszek túl öreg, ha tanulmányaim végeztével 26-27 évesen jelenek meg a munkaerőpiacon?

Nagy hátrányban leszek?

Legjobb válasz: Az msc képzés mellett már dolgozhatsz és akkor még csak 24leszel. Az pedig belefér.

Az msc képzés mellett már dolgozhatsz és akkor még csak 24leszel. Az pedig belefér.
Nem leszel hátrányban. Lehet már korábban is dolgozni, de nem veszik komolyan a 22-23 éveseket igazából sehol. Aztán a kor elõrehaladtával minden varázsszerûen megoldódik. Amúgy hadd kérdezzem meg, milyen 4 logisztikás szakképzést végeztél? Én most fejeztem be a logisztikai ügyintézõ OKJt, és most kezdtem bele a nemzetközi szállítmányozási ügyintézõ OKJ-be.. van még 2? :o
A kérdező hozzászólása: Logisztikai mûszaki menedzserasszisztens felsõfokú szakképzést csináltam a középsulimban érettségi után, és ebbe valahogy be volt integrálva a logisztikai ügyintézõ középszintû OKJ meg valami másik, egy emelt szintû OKJ. A középsuli szorosan együttmûködik az egyetemmel és valahogy meg tudták oldani. A végén pedig ilyen nagy komplex vizsgát tettünk. Utána meg volt még a speditõr (fuvarszervezõ), de lehet, hogy az ugyanaz, mint a nemzetközi szállítmányozás. Mindazonáltal abból csak 20 tétel kellett megtanulni, mert valahogy elintézték, hogy akinek megvan a logisztikus FSZ, az kapjon mindenbõl felmentést, amit elvégzett, így maradt ennyi. Pontosan nem tudom hogy csinálták.
hülyeség
Baromság! Ezt azok mondják akik szenvednek és sírnak mert nekik nincs senki se alkalmira se fixre, se sehogy :) Sokan vannak akik 35-40 éves korukra találják meg azt akire azt mondják h na igen õ az, és addig túlesnek pár kapcsolaton.
Én 28 évesen találtam meg az igazit , 8 éves kapcsolat után, eleinte azt éreztem, hogy nehéz lesz, mivel már egy nagy megszokás volt az életem, meg hát elszoktam az ismerkedéstõl, a randizásoktól .Az biztos, hogy nem is óvatosabb, hanem inkább hamarabb tovább áll az ember ha nem tetszik valami, mert már tényleg azt az embert kerestem én is, akivel család , gyerek stb.... 28/L
jah, vagy azok akik már úgymond megtalálták rohadt fiatalon, és el nem ismernék soha, h nem jó a kapcsolatuk
Hát igen, ez így logikus, mert 27 évesen már annyira de annyira más minden mint 26 évesen.
igen Ursula ilyen is van..." megtalálták rohadt fiatalon, és el nem ismernék soha, h nem jó a kapcsolatuk" Csak itt az a baj hogy sokan nem is mernék mondani h [email protected] még egy ilyen ismeretlen oldalon sem, és gyõzködik magukat h "jó ez jó ez szeret engem szeret engem tutira igen ja persze 100%" Sajna ilyen is van :) õk az idióták akik pár év múlva majd azt mondják hogy [email protected] velük az élet és milyen boldogtalanok....hát istenem...ha ennyi eszük van. Még jó h nem mind ilyen :)
Igen, ha 25 ig nem talalsz csajt annak oka van, nyomòs oka. Lehet forever alone.szindroma.
baromság.annyiban igaz csak h bizonyos kor után már hajlamos az ember beletörõdni a dolgokba.csak a fiatalok lázadnak a sors ellen állandó jelleggel.
gondolj Ted Mosby-ra... :DD
inkább szánalmas, mert ez rohadtul nem véletlen.
Mondjuk ezt nem értem. Ha csak fele olyan jó pasi vagy, mint a srác akit belinkeltél akkor külsõre minden esélyednek meg kéne, hogy legyen ezeknél a lányoknál. Hol akadsz el? Nem ugyan azoknál a lányoknál próbálkozol mindig újra és újra? Miért utasítanak el?
A kérdező hozzászólása: hát ez elég nehéz, hozzám hasonlót találni, de talán õ: [link] de az orrom, szám nem ennyire szép és kicsit talán kevésbé karakteres az arcom, de kb hasonló rassz vagyok ami a lányt illet, pl õk: [link] [link]
Azt azért hidd el nekem, hogyha nincs senkid akkor hiányzik a szex és a párkapcsolat is. Ha legalább szexelsz valakivel akkor csak a párkapcsolat hiányzik. De most már kezdesz nagyon kíváncsivá tenni: Be tudnál linkelni egy képet egy olyan lányról, aki neked konkrétan tetszik és egy olyan fiúról, aki szerinted kb. olyan, mint te?
A kérdező hozzászólása: azok a lányok, akiknek bejövök olyanok akik nem csak nekem, hanem eddig egyetlen egy általam megkérdezett embernek sem tetszettek, sõt azt mondták hogy õk sem lennének képesek egyszerûen biológiailag szexuálisan vonzódni hozzájuk, úgy gondolom, ha egy ilyen lánnyal állnék össze, akkor a szex hiánya ugyanúgy megmaradna, a vonzalom hiánya miatt és ugyanott tartanék, ráadásul nem hiszem, hogy sokan hajlandóak szex nélküli kapcsolatra, mert úgy akkor legalább nem egyedül lennék csak szexualitás, vonzalom nélkül...
Igen, ebben minden bizonnyal igazad van, én sem tudnék magamra erõltetni mondjuk egy vörös szeplõs kövér lányt, pedig van, akinek ez jön be. Viszont te meg azt értsd meg, hogyha nem tudsz kompromisszumot kötni valahogyan és marad a mostani szépség ideálod úgy, hogy - nem akarom csúnyán kifejezni magam, de másképp nem megy - te magad nem ütöd meg azt a mércét, akivel azok a bizonyos "színvonalú" lányok hajlandóak összeállni akkor elcseszed az egész életed.
A kérdező hozzászólása: az, hogy ki tetszik és ki nem, az nem rajtam áll, így alakult ki bennem, mindenkinek ki lett alakítva egy ízlés, a szociális behatások és esetleg genetika által is...
Nyilván. Csak ha a "tetszik" kategória túlmutat a lehetõségeiden akkor így jársz, mint most és marad Marok Marcsa egész életedre. Csak rajtad áll.
A kérdező hozzászólása: hagyd már ezt a baromságot, mi az hogy lejjebb adni az igényekbõl???? Mindenki annál kezdeményez, aki tetszik neki... ennyi én is csak ezt teszem
Esetleg alább kéne adni a topmodell igényekbõl.
A kérdező hozzászólása: azért mert én egyiket sem csinálom és olyan frusztrált vagyok hogy remegek a feszültségtõl ...
De, valóban gáz.
De, elég megalázó, miért?
Talán magasak az elvárások(csak tipp).Az viszont pozitív, hogy megoldod a probléma fizikai részét.
A kérdező hozzászólása: megalázó, szánalmas... (majdnem) szinonimákat lehet lõdözni...
és ki számít jó csajnak? am a k...rvázásra senki se kényszeríti.
A képeken látható kategória a "jónõ" kategória. Nekem négy barátnõmbõl 3 ilyen volt, mégsem tartom magamat jóképûnek. Egyáltalán nem olyan vagyok mint a képen látható arc, sõt önbizalmam sincs sok. Mégis valahogy összejöttek ezek a jó nõk. Valamivel kompenzálni kell, ha nem vagy atom jóképû. Humor, intelligencia, stb... Az összes barátnõmmel barátokon keresztül jöttem össze. Megismertem õket, hónapokig csak közös társaság meg barátok voltunk, aztán valahogy szépen lassan meghódítottam õket. Ehhez viszont hozzátartozik, hogy utóbbi 2 évben jóval kevesebbet van idõm eljárkálni társaságokba, az egyetemista csoptársaim meg fiatalabbak és kevesebb a lány. (26 vagyok én is) szóval lassan 3. éve nincs barátnõm már, de azért elvagyok így-úgy. Recskázás hozzá tartozik a férfiember életéhez, ne szégyelld. Valamivel le kell vezetni a feszkót. Inkább kiverem jó nõkre, mint összeálljak egy nemjó nõvel. SOkkal több lelki problémát szül kihasználni egy neked nemtetszõ csajt, mindkét oldalon. Lehet majd elmegyek én is prostihoz, csak kíváncsiságból. Szóval a lényeg, próbálkozni kell, sokat társaságba járni és ismerõsök ismerõs lánybarátnõire kell lecsapni. Szóval a férfiak megítélése kicsit más mint a "jónõség". Az összkép is számít, humor, stílus stb, nem csak az arc/fizikum. Ehhez viszont erõsen kell kompenzálni, és én is lemondtam az odamegyek csajozni dologról. Meg ugye az se mindegy, hogy hogy próbálkozol? Mire mondjon igent a csaj? :D Feleségül akarod venni? :D A csajokat sokkal furmányosabban lehet csak meghódítani. Szerintem az ilyen odamegyek felszedni valakit valami szar szöveggel, az csak a legjóképûbbeknek megy. Amúgy csak megaláztatás lesz a vége. Kivéve ha van valami speckó ütõkártyád.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!