Találatok a következő kifejezésre: 26 évesen ha még (34 db)

Szerintem egy picit az.
A kérdező hozzászólása: Hogy önállósuljak ha anyám alig enged valahova? Mindig hívogat, hogy hol vagyok menjek haza.
A kérdező hozzászólása: A barátnõmnek se mertem elmondani de nálunk volt egyszer mikor rám jött a roham és akkor tudta meg.
Pánikroham?! Ha nem kamu, ezzel ne szórakozz apukám, én tudom mi az a pánikroham, szinte moccanni se tudsz. Mindenesetre javasolok egy jó pszichiátert, mert ez nem egészséges, se a rohamok, se az együttalvás, se az önállóság mentességed.
Szerintem gáz.
A kérdező hozzászólása: Hidd el nem kamu. :(
A kérdező hozzászólása: De õk nyugtatnak meg ha simogatnak ha rajtam van a pánikroham.
miért nem hívtad át a csajt is a szüleidhez?:D amúgy apád miért nem mondta hogy takarodj vissza a csajodhoz?
Jesszus, nincs az a társfüggõ kapcsolat, amiérrt veled maradnék. Kidobtalak volna abban a percben. A csajod helyett anyu?!
Szerintem ez kamu, ilyen ember nincs
Eléggé.
Igen, de ez nem kérdés! Tessék végre önállósodni. Legyen önálló akaratod, mégha az ellenkezik a szüleidével. Én mindig meghallgatom, mit mondanak, aztán vagy betartom vagy nem. Az együttalvás meg übergáz. Ilyen idõsen a csajunkkal, nem az anyánkkal alszunk.....
A kérdező hozzászólása: A volt barátnõmnek rosszul esett mikor egyedül hagytam az ágyban és átmentem a szüleimhez.
26 éves vagyok és otthon lakom, így értelemszerû, hogy néha megkérnek valamire, amit meg KELL csinálnom. De ettõl eltekintve, már kb 7-8 éves korom óta nem aludtam a szüleimmel. Ez a kérdés nekem most ilyen WTF?
Nyilván érzelmi kötelék fûz még hozzájuk...egyfajta lelki köldökzsinór. csakhogy ezt szép lassan le kell bontani, mert hosszútávon nem egészséges...se nekik sem neked. Persze kell legyenek emberek akikben bízol és akikhez kötõdhetsz, de ez miért nem a barátnõd?

Lányok! Titeket izgat vagy imponál Nektek, ha egy 26 éves pasi még szűz? Kort is írjatok?

Legjobb válasz: ma 11:32 az elsõ szexem egy óránnál is tovább tartott:) és nincs is benne a petting része. Miért hiszi mindenki azt, hogy az összes szûz férfi hamar elsül?

ma 11:32 az elsõ szexem egy óránnál is tovább tartott:) és nincs is benne a petting része. Miért hiszi mindenki azt, hogy az összes szûz férfi hamar elsül?
Igazán nem megbántás képpen, de minden nap megkérdezi ezt valaki más más korral. :D
Na jó! A sok barom, aki akkora nagy arc csak a hülyeségeket írja! Nem mindenki olyan menõ, mint ti! Van, akinek több idõ kell, hogy találjon egy lányt, akivel megéli élete elsõ szexuális élményét. Miért kell az ilyen embereket bántani? Kérdezett valamit! Arra kellene válaszolni, ha már csak sértõ dolgokat tudtok írni, akkor inkább ne is írjatok semmit! Természetesen nem imponál egy lánynak sem, hogy nincs tapasztalatod (bár lehetnek kivételek). De a barátnõd meg fogja érteni, ha normális csaj és nem fog lenézni emiatt! Na most lökhetitek tovább nekem is a lekicsinylõen szánalmas dumátokat, hogy jajj de lúzer vagyok én is!
Ez egyáltalán nem izgató/imponáló, valószínûleg hátrányos a külsõd (magyarul olyan ronda vagy, hogy bottal forgattak az inkubátorban). Szerintem jobban tennéd, ha ezt a tényt elhallgatnád. 20-22 éves korban még csak-csak el lehet adni a szüzességet azzal a szöveggel, hogy "én komoly, csendes típus vagyok", de 26 évesen ezt már senki sem hiszi el. Menj el egy prostihoz, lesd el a dugás minden fortélyát és utána próbálkozz "normál" nõknél. 21L
13-as jól mondja ideje prostihoz menni, uncsitesóméknak is mondom már de prûdek sztem xD 20asok õk is 11-es meg attól hogy bunkóságot írt, az övé a legnagyobb igazság is:P Ez egy anoním oldal nem kedveskedünk hanem õszinte választ adunk! Én azt mondom TAGADD LE:P hazudj! de azt jól csináld, vagy szarkazmussal tereld el a témát amikor a lány megkérdi: "neeem igazából te vagy az elsõ lány akivel életembe beszélek" vagy vmi ilyesmivel. F18
ma 20:16 Ez is egy szûklátó gondolat mint a 11:32-es válaszoló:) Mi az, hogy ronda? Neked mindenki ronda aki szûz?? Ismerek 20 feletti szûz lányt és nagyon is szép:) és nem csak egy. Pedig lányoknak könnyebb dolguk van. Azt tudom mondani neked is hogy buta felfogásod van. Nõjj fel vagy ne beszélj, mert nagyon is megcáfolható amit írtál.
Ezt komolyan kérdezed? Hogy imponálna az ilyen? A nõk szeretik a határozott férfiakat, nem pedig a középkorú szüzeket, akiket még be kell tanítani... 20 évesen még oké, de 26 évesen... Tuti hetero vagy? 18/L
anyád szeretõje 18/L te leszbi vagy?XD
Nem kell reklámozni, le kell tagadni, mert a legtöbb lány kiröhögne.Kitalálsz egy két kamu kapcsolatot és ennyi.
ez igy önmagában biztos nem fog bejönni senkinek. és nem azért mert ez baj lenne, hanem mert nincs az az ember aki nem gondolna rögtön arra, hogy vajon miért? elképzelhetõk olyan indokok, ami semmit nem vesz le az értékedbõl, épp csak így alakult, fiúiskola, szülõi bezártság, akármilyen háttérgondok. de általában lúzerség, vmi bénaság (tehetetlenség, mujaság...) áll a háttérben, ami a lányoknál nem nyerõ. és nem a szüzességed miatt, hanem fõleg emiatt nem fogod érdekelni õket
Miért imponálna nekik a [email protected]ág?
Nem mindegy, hogy tálalod az ételt. Egy zsíros kenyér hagymával tányéron, teával. Vagy disznósült földreb***va.
Ezzel nem fogsz nõt fogni, te szerencsétlen.
Izgató? Hol élsz te? Persze, nagyon izgató amikor azt se tudod hova kell tenni, majd fél perc után elsülsz...
A harangozós csajoknál gáz vagy simán, de az értelmesebb lányoknál nem gáz és nem zavarja csak max fura lehet.
Egyáltalán nem érdekelne, de ha dicsekedik vele, akkor már gáz!
Nem. (27) De ha vk megkedvel, ez nem fogja érdekelni. Ha õrülten szerelmes beléd, akkor, igen, tetszeni fog neki. :D
Szted ez kinek imponálna? Ez ilyen korban már gáz.
most hirtelen az jutott eszembe, h mi van, ha a kérdezõ nem is szûz, nem is félénk, csak valami beetetõszöveget akar kitalálni, hogy a "vén róka" hogyan cserkészhetné be a fiatal naív lányokat.... remélem csak nekem van üldözési mániám, és nem errõl van szó!

26 évesen nincs még késő elkezdeni sportolni, h. egészségesebb legyek? Ha nincs pénzem edzőre akkor honnan tudjam, h. miből mennyit kell és meddig kell csinálni?

Legjobb válasz: Dehogy késõ! Keress a youtube-on tornázós videókat, tuti van olyan ami tetszik és ez így olcsó is!

Dehogy késõ! Keress a youtube-on tornázós videókat, tuti van olyan ami tetszik és ez így olcsó is!
Rubint Réka napi 20 perces videói sztem elég jók :)
mit akarsz sportolni? kondi? na azt ne kezd el úgy hogy nem tudod mi micsoda (ilyen emberbõl van rendesen nyár elején a termekbe). kérj meg egy havert vagy fizess meg egy edzõt egy-két órára (ez pár ezer forint) és ad neked edzéstervet is, de ebbõl neten is van rendesen.

Szerintetek gáz az, ha egy 26 éves srácnak még nem volt komoly kapcsolata és életében csak egyszer szexelt eddig?

Elég gátlásos voltam sokáig, nem is néztem ki túl jól viszont 26 éves koromra jutottam el odáig, hogy jól nézek ki. Viszont a csajozás technikáját ugyebár az ember tizenévesen sajátítja el, na most nekem ez kimaradt anno teljesen és most úgy érzem magam, mint egy 16 éves, aki szárnypróbálgat.

Legjobb válasz: Kicsit talán az, de úgy tünik legalább próbálkozol :). Szerintem próbálkozz tovább, elõbb utóbb jön majd valaki hosszabb távra is.

Kicsit talán az, de úgy tünik legalább próbálkozol :) . Szerintem próbálkozz tovább, elõbb utóbb jön majd valaki hosszabb távra is.
Sztem nem gáz.. Soha semmi sem késõ... Sok sikert :)
Na nekem az unokatesóm 29 éves és eddig nem volt komoly kapcsolata. Szûznek már nem szûz, nem bánja, de ne mis örül neki. Sztem te sem tartsd ezt gáznak, ha megtalálod a párodat, biztosan értékelni fogja, hogy nem mentél végig a fél városon. És hidd el vannak akik 40 évesen még midngi nem tudnak csajozni. Sok lánynak bejön, ha a pai irul-pirul miközben flörtölni próbál. Az olyan aranyos.. :D 18/L
Az én barátom 23 éves koráig érintetlen volt. Én voltam a legelsõ neki. Nem mondom, volt belõle hátrány, de ezt leginkább a szexben tapasztalom. Ha gyorsan tanulsz, nincs belõle probléma, nameg ha megvan az igyekezet is benned. 3 hónapja vagyunk együtt, de a szex még messze nem az igazi. Egyszerûen hiányzik a tapasztaltság. Kicsit nehéz, hogy folyton tanítgatni kell és mindent szájba rágni, miért és hogyan mûködik a nõi test. Szerintem fontos, hogy legalább elméletben felkészült légy. Olvasgass rengeteget minden szexuális témában, leginkább a védekezés témában.
Szia! én 21 vagyok, kb. 1 éve nézzük meg egymást csajokkal az utcán. Egy bõ éve nem vagyok szûz. Az érzés nekem is olyan volt, mint most neked, de ezen már túl vagyok. Ha jó hangulatban megyek el otthonról, nagyon vonzó vagyok. Már a szexuális feszültségkeltés is sikerülni szokott. Szóval, most is meg tudsz tanulni csajozni. Így látatlanba azt mondom, hogy ha rajta vagy a témán, 1 év múlva bármilyen csajt fel tudsz majd szedni. De nézzük valami kisebb célt: Értelmezni tudd a csajok érdeklõdési és egyéb jelzéseit, testbeszédet. Átmenni a tesztjeiken (amik általában a "hülye kérdések"), vonzalmat kialakítani, komfortot építeni. Ezalatt önmagadat adod, jól érzed magad, növekszik az önbizalmad. Ha napi 5 csajt leszólítasz, rutinná válik majd minden, két hónap múlva már fényévekre leszel, és ötször-tízszer jobban fogod érezni magad!
Szerintem mindenképpen valami problémát jelez a dolog. Az illetõnek vagy önmagával, vagy a nõkkel valami gondja van.Sajnálom, de így gondolom... Viszont jó esetben ki lehet jönni belõle, csak meg kell találni a megfelelõ társat, párt.

Hogyan sminkeljem magam, ha 26 éves létemre még mindig 16-nak nézek ki?

Sajnos fiatalabbnak nézek ki, mint amennyi vagyok, dolgozó ember vagyok már, de még mindig diáklánynak néznek az emberek. Egy kicsit zavar már! Milyen tippjeitek vannak?

Legjobb válasz: szerintem örülj neki, hogy fiatalnak látszol :) de ha nagyon öregiteni akarod magad akkor szemceruza, spirál és fekete vagy sötét szemhéjpúder

szerintem örülj neki, hogy fiatalnak látszol :) de ha nagyon öregiteni akarod magad akkor szemceruza, spirál és fekete vagy sötét szemhéjpúder
Én is 25 vagyok, de 17nek szoktak nézni. Világos bõröm és szõke hajam miatt van, amikor fekete voltam az öregített. Sminkben ne a csilivili vidám színeket használd, hanem a komolyabb sötétebb színeket. Persze túlzásba se vidd. Öltözködés is sokat számít. Én mondjuk örülök hogy fiatalabbnak néznek :)
hmm... pl engem akkor neztek oregebbnek mikor fekete hajam volt.. akkor + kaptam vagy 5 evet ;)) sminkkel.. hat sminkelj erosen !! szemoldokod is kihuzhatod kicsit szemceruzaval.. szemeden legyen kontur, szempillaspiral.. es valami eros szemhejpuder.. valami sotetebb vagy valami fustos szemet csinalj magadnak !! akar kek arnyalataibo lakar lila arnyalatokbol.. esetleg barna :P szad is hangsulyozzd kis konturral.. szerintem ettol biztos oregebbnek neznek majd :) amugy orulj hogy fiatalnak nezel ki.. tudom hogy egy ido utan idegesito.. de azert megis van benne vmi jo!! puszii`
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket!!! :)

Ha pont 26 éves vagyok akkor még igénybe vehetem a hétvégi 33%-os kedvezményt a MÁV-nál?

Legjobb válasz: Akkor nem. 26 éves életkor betöltéséIG. Mert 26 éven alattiak kedvezménye. Amikor pont betöltöd a 26-ot akkor már nem vagy 26 év alatti, hanem pont 26 vagy.

Akkor nem. 26 éves életkor betöltéséIG. Mert 26 éven alattiak kedvezménye. Amikor pont betöltöd a 26-ot akkor már nem vagy 26 év alatti, hanem pont 26 vagy.

A magyar jog szerint, ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival, de annak a szüleinek ez nem tetszik, még ha fel iss jelentik, akkor sem történhet baja a 26 évesnek ugye?

mivel a kisrác is szereti a pasit, és a pasi is a kissrácot, és a kissrác is totál ki van akadva a gyáva szülein....

Legjobb válasz: wat

wat
Helyesbítés: biztos, hogy NEM tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
A "kispasi" szóért osztanám ki neked az elsõ [email protected]$zkorbácsot, a ped0fil ocsmány kérdésedért meg a többi negyvenet... Ha az én gyerekemre próbálkoznál így rá, biztos, hogy tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
Nem értem kérdezõ, hogy miért ponztotál le. Normálisan válaszoltam, és még segítettem is. De remélem, hogy a tolerancia veled szemben is hasonló...
# 9/9 de igen. az emberiséggel egyidõs. majd meggyõznek a gyakorisok ha nem hiszed.
"sajnos ez a mai fiatalság" Régen nem voltak melegek....kis butus.
ezt nem akartam elhinni, mikor elolvastam, de úgy látom a válaszírók hozzászólásai alapján h igaz. sajnos ez a mai fiatalság!
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival vonuljanak fel az Andrássy úton...
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival
spricc2 xDXD
Nem. Sajnos levitték a beleegyezési korhatárt 14 évre, ami miatt csökkent az igazi szexuális bûnözõk száma- legalábbis azoké, akik annak számítanak. Egyébként nevetséges, hogy "azok" szerint a 14 éves gyerekek már fel vanak készülve lelkileg szexuális kapcsolatra, egy idõsebb emberrel... De nyugi, semmi baj nem lesz belõle. Tesék, egy kis információ: [link]
nem hát. szúrd csak pápsuiba a 16 éves homo béjbidet.
Azonos nemûeknél is 14 év a beleegyezési korhatár. Korábban 18 volt, de a náci barbi-morvai krisztina korábban az EU parlamentben kiharcolta, hogy legyen 14 év.
Hát egy 16 évessel én is szívesen járnék, de amúgy semmi gáz nem lehet.

Ha 26 évesen szinte teljesen impotens vagyok, lehet még a nők terén valami örömöm az életben?

Ha egy csaj keményen lecumiz, akkor van rá esély hogy egy kicsit elkezd merevedni, de nem áll föl teljesen, és azt is csak rövid ideig. És nem is mindig.

Legjobb válasz: És te ebbe 26 évesen belenyugszol? 0_0 Miért nem kezelteted magad? Ha fizikai az ok, akkor azt, ha lelki, akkor azt!

És te ebbe 26 évesen belenyugszol? 0_0 Miért nem kezelteted magad? Ha fizikai az ok, akkor azt, ha lelki, akkor azt!
orvos mit mondott? a válasz igen: masszírozhatják a hátad, moshatnak, fõzhetnek rád
A kérdező hozzászólása: Fizikai az ok. Lányok is válaszoljanak!
van péniszprotézis is, neked
És ez tuti biztos? mármint az hogy impotens vagy? Próbáltad már más lányokkal is vagy csak egy valakivel? 32L
ha hormon baj, szedj HOS-t a Scitectõl
hagyjad már ezt a HOS baromságot! mindig beírod de ettõl még nem és semmit!
Mi a fizikai ok?
helyre hozhato simán ha akarod irj

Mit kéne tennem, ha még 26 évesen nem voltam lánnyal?

Van egy két lány akinél lehetne valami komolyabb de egyrészt ha ezt elmondanám tuti minden maradék esélyem elszállna másrészt szégyenlem is...

Legjobb válasz: Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!

Nem lenne hátrány. Az õszinteség sosem az. :) És hahó, még csak 26 vagy, de felnõtt férfi... nincs miért aggódnod!
A kérdező hozzászólása: Ezt hogy érted? Szerinted mit kéne tennem?
Az elkeseredett, önmagàt sajnáltató férfiakat senki sem szereti. Ha làtod mik a hibàid változtass rajtuk. Mondjuk az, hogy eddig nem volt normális kapcsolatod joggal fog egy lànyt elijeszteni. 25 évesen én se szeretnék senkinek sem az anyja lenni. Az meg, hogy megfordul a fejedben, hogy prostihoz menj szànalmas. Mondjuk én szóba se àllnék olyan fiúval akinek ez egyàltalàn eszébe jut. De sok nõnél hihetetlen alacsonyan van a mérce, ès nincs olyan férfi akivel ne állnànak le. Komolyan ahhoz milyennek kell lenni, hogy ne talàlj nõt? El se hiszem, hogy próbálkozol egyàltalán.
A kérdező hozzászólása: De igenis próbálkozok csak a végem mindig az hogy leráznak vagy barátként kezelnek jobb esetben.. Hallgatom a tanácsaidat. Persze hogy szánalmas de egyszerûen nem tudom mit kéne tennem..
A kérdező hozzászólása: Vagy az a sorsom hogy magányos maradjak végleg. Eddig senki nem vett komolyan.. Senki. Nem merek szexet sem kezdeményezni de még a témáról is maximum felszínesen merek csak beszélni. Nincs akkora önbizalmam sem meg nem is vonzódik irántam ilyen szinten senki.
De ettõl még az öngyilkosság is jobb.....
Ami nem megy nem kell erõltetni, nem törvényszerû, hogy mindenkinek legyen párja. Rengeteg férfi le teljesen egyedül az életét. Rinyálni én is tudok, hogy nem vagyok kamionsofõr pl., de mivel nem is akarok az lenni nem teszek érte semmit. Ahogy te sem, hogy legyen párkapcsolatod, vagyis csak a szexre hajtasz, így persze, hogy minden lány elhajt. Semmi különleges, érthetetlen nincs a helyzetedben.
Nem a szexre hajtok ha ez jött le az egészbõl akkor nagyon félre értettél..

Miért hagy el minden nõ amint rájön hogy még nem voltam nõvel? és mért szégyen ha lassan 26 évesen még nem volt nõvel az ember fia?

Legjobb válasz: Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.

Lehet nem úgy kéne ismerkedni hogy: Szia Péter vagyok, 26 és szûz, ami nem a csillagjegyem.
Mégis hogy a francba jönnek rá? Egy idõ után kiíródik a homlokodra?
Mert sok no igazi r*banc akinek elete kozepe a szex. A jó szex. És mivel nem feltételezik hogy veled jó lehet inkább lelépnek. Vagy csak nincs türelmük a tanítással veszõdni. Én szûz fiút keresek nekem nyugodtan irhattok. Bár úgyis az ország külsõ felén vagytok. 25/L
Kedves okoskodó utolsó, képzeld, én szeretem tanítgatni a szûz pasikat, de ott komoly gond van, aki 26 évesen még szûz! Nem a fzsról meg a jó szexrõl szól!
#12: Miért, te hol laksz? :)
#13: Fogalmazhatunk úgy is, hogy gond van. De akkor bizony a társadalommal is. Mert hát ha pl. a kérdezõvel van valami probléma, akkor hogyhogy nem foglalkozott vele a társadalom, a szülõk, a család, a pedagógusok, miért nem vettek észre semmit? Nyilván látható volt már korábban is, hogy bajok vannak (pl. önbizalomhiány, zárkózottság, gátlásosság, bármi), szóval nem csak a kérdezõ hibája az egész. Plusz ha senki nem ad neki esélyt, akkor mégis honnan legyen tapasztalata? 26 évesen is valószínûleg azért (is) szûz, mert mondjuk 18 vagy 20 évesen se adott neki senki esélyt, még esetleg arra sem, hogy beszélgessenek vele, és megismerjék, nem hogy segítsenek neki úgy testileg, mint lelkileg. A nõk nagy többsége nem akar szûz fiúval lenni bizonyos életkor fölött (és most nem feltétlenül 26-ra gondolok, sokan már 18 fölötti pasikat is elhajtanak), lerázzák azzal az ócska szöveggel, hogy "majd neked is eljön", közben meg csesztetik szerencsétlen srácot, hogy miért ilyen, meg hogy kizárólag õ a hibás.
Igen, teljesen így van. Undorító egy világban élünk. A helyedben Kérdezõ, már régen elmentem volna k...vákhoz. Legalább lenne egy kis tapasztalatod. Az ilyen munkatársaktól meg mentsen meg a jó ég! Sose mutasd be nekik a jelöltedet!
#16: Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk. Õk nem adnak neki esélyt, így nem is tudja elveszíteni a szüzességét, ugyanakkor meg elvárják tõle a tapasztalatot, de azt lehetõleg ne krvával szerezze meg. Mi ez, ha nem ördögi kör? Vagy reménykedjen szerencsétlen kérdezõ a csodában, hogy majd az útjába kerül egy olyan nõ, akinek tetszik, és el is fogja tudni fogadni a múltját, a problémáit? Vajon hány ilyen nõ lehet a világban? Szerintem nem sok.
Hát persze. És szerinted ki a fenének van köze ahhoz, hogy k...zik-e vagy sem, Mivel egyetlen nõ sem tett érte keresztbe egyetlen szalmaszálat sem, éppen ezért nem köteles beszámolni nekik a magánéletérõl. A nõk is egy rakás dolgot eltitkolnak, elég csak az egyéjszakás kalandjaikra gondolni. Le kell sz..ni, hogy mit mondanak a nõk és élni a saját életünket. A Kérdezõ menjen el K...zni nyugodtan és ebbõl több dolgot is nyerhet. Egyrészt szexuális tapasztalatot, másrészt még valamit. Vannak kifejezetten értelmes nõk is a szolgáltatók között, velük elbeszélgethet nyíltan mindenrõl és tanulhat is a nõi lélekrõl. Lehet, hogy elsõre hülyeségnek hangzik, de egy kurtizán nõ, aki az értelmesebb típushoz tartozik, az õszintén fog beszélni vele és nem mismásolva, köntörfalazva, mint a sok magát nagyon normálisnak tartó "rendes nõ."
De nem értitek, hogy nem õ indított ezzel, hanem a "kedves" munkatársak csicseregtek? Egyébként tényleg, tartsd távol a következõ barátnõdet a munkahelyedtõl, ha lehet.
Ne mutasd be az aktuális jelöltet a munkatársaidnak :)
Ne mondd meg! Ráérsz egy ilyen vallomással késõbb, mikor már kialakult valami érzelmi téren.
Én 27 vagyok, de még idáig sem jutottam el egy lánnyal sem. Engem más miatt utasítanak el, és ezért vagyok még 27 évesen is szûz.
Én szeretem a szûz pasikat, de egy 26 éves az már nagyon sok. Ez azt jelenti, hogy kb életképtelen vagy...
Ez sajnos úgy mûködik, hogy a nõk többsége nem szeret tapasztalatlan sráccal kezdeni. Nekik mindegy, hogy kivel veszíted el a szüzességedet (illetve mégse, mert pl. a k.rvázást elítélik, de honnan legyen tapasztalatod, ha mindenki elutasít?), csak ne õk legyenek az elsõk.
És mi az oka annak h szûz vagy? Vallásosság? Vagy nem volt még szerencséd? Ha utóbbi akkor ne mondd el az elején. Az ismerkedés nem ezzel kezdõdik, ha már intimebb dolgok is szóba jönnek elmondhatod
A kérdező hozzászólása: nõi munkatársak természetesen..
A kérdező hozzászólása: jah nem.. anno semmi sikerélményem nem volt a lányoknál, most hogy valami változott és látnak bennem fantáziát, mind a 2 lánnyal munkatársaim tudatták a helyzetemet..
"Akkor meg szerintem azért cseszegetnék szegényt, mert prostizott. Attól is undorodnak a nõk." Én meg az álszent nõktõl undorodom!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!