Találatok a következő kifejezésre: 26 évesen ha (117 db)

Mitől nőhet (feszesedik) a mellem 26 évesen, ha elvileg nem vagyok terhes? !

norcolulot szedtem mert nem jött meg január óta ,10 napig kellett szednem napi 2x(már 5 napja nem szedem), de a mellem meg már legalább két hete fáj érzékeny?!és még mindig nem jött meg :S

Legjobb válasz: Én nem mensiztem már három hója a fogamzásgátló mellett, vérvétel szerint leállt a peteérésem. Eldobdtam a szemét gyógyszert, minek szedjem ha nincs is érett petém, majd követk hónapban feszültek a melleim de nagyon:) gondoltam végre megjön... Csak vártam, de semmi. A mellem meg csak dagadt:) vettem egy tesztet és láss csodát,... Mégis csak volt petém? Most öt hós a fiam:) szerintem vegyél tesztet, asszem a DM ben is kapsz, de gyógyszertárban tuti:)

Én nem mensiztem már három hója a fogamzásgátló mellett, vérvétel szerint leállt a peteérésem. Eldobdtam a szemét gyógyszert, minek szedjem ha nincs is érett petém, majd követk hónapban feszültek a melleim de nagyon:) gondoltam végre megjön... Csak vártam, de semmi. A mellem meg csak dagadt:) vettem egy tesztet és láss csodát, ... Mégis csak volt petém? Most öt hós a fiam:) szerintem vegyél tesztet, asszem a DM ben is kapsz, de gyógyszertárban tuti:)
még megjöhet!!!!!!általában norcolutnál ha megjön a menzi fáj a mell !szoval megfog jönni nekem mindig norcolut után 4 . napra jönmeg és nagyon nagyok a melleim feszülnek meg minden
A kérdező hozzászólása: de ma van a 6. nap norcolut után és még mindig semmi :S csak a mellfájás!

Mitől nőhet (keményedhet) a mellem 26 évesen, ha elvileg nem vagyok terhes? !

Legjobb válasz: A mensi elõtt szokott ilyet csinálni, a hormonok változása.

A mensi elõtt szokott ilyet csinálni, a hormonok változása.
A kérdező hozzászólása: norcolulot szedtem mert nem jött meg január óta , 10 napig kellett szednem napi 2x(már 5 napja nem szedem), de a mellem meg már legalább két hete fáj érzékeny?!és még mindig nem jött meg :S
Tesztet csináltál? Mert gyakorlatilag lehet. Vagy hormontartalmú készítményektõl, attól még a mensid is elmaradhat.
A kérdező hozzászólása: kb fél éve hagytam abba a fogamzásgátlót azóta rendszertelen volt a mensim, majd jan 3 óta meg sem jött, elõször azt hittem terhes vagyok, csináltam tesztet, de negatív lett ezért mentem el dokihoz, aztán felírta a norcolutot, és most tartok itt, hogy nem tudom mi van!? jövõhéten megint meg kéne látogatnom...

Ha pont 26 éves vagyok akkor még igénybe vehetem a hétvégi 33%-os kedvezményt a MÁV-nál?

Legjobb válasz: Akkor nem. 26 éves életkor betöltéséIG. Mert 26 éven alattiak kedvezménye. Amikor pont betöltöd a 26-ot akkor már nem vagy 26 év alatti, hanem pont 26 vagy.

Akkor nem. 26 éves életkor betöltéséIG. Mert 26 éven alattiak kedvezménye. Amikor pont betöltöd a 26-ot akkor már nem vagy 26 év alatti, hanem pont 26 vagy.

A magyar jog szerint, ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival, de annak a szüleinek ez nem tetszik, még ha fel iss jelentik, akkor sem történhet baja a 26 évesnek ugye?

mivel a kisrác is szereti a pasit, és a pasi is a kissrácot, és a kissrác is totál ki van akadva a gyáva szülein....

Legjobb válasz: wat

wat
Helyesbítés: biztos, hogy NEM tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
A "kispasi" szóért osztanám ki neked az elsõ [email protected]$zkorbácsot, a ped0fil ocsmány kérdésedért meg a többi negyvenet... Ha az én gyerekemre próbálkoznál így rá, biztos, hogy tudnál felvonulni a következõ meleg fesztiválon...
Nem értem kérdezõ, hogy miért ponztotál le. Normálisan válaszoltam, és még segítettem is. De remélem, hogy a tolerancia veled szemben is hasonló...
# 9/9 de igen. az emberiséggel egyidõs. majd meggyõznek a gyakorisok ha nem hiszed.
"sajnos ez a mai fiatalság" Régen nem voltak melegek....kis butus.
ezt nem akartam elhinni, mikor elolvastam, de úgy látom a válaszírók hozzászólásai alapján h igaz. sajnos ez a mai fiatalság!
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival vonuljanak fel az Andrássy úton...
ha egy 26 éves pasi jár egy 16 éves kispasival
spricc2 xDXD
Nem. Sajnos levitték a beleegyezési korhatárt 14 évre, ami miatt csökkent az igazi szexuális bûnözõk száma- legalábbis azoké, akik annak számítanak. Egyébként nevetséges, hogy "azok" szerint a 14 éves gyerekek már fel vanak készülve lelkileg szexuális kapcsolatra, egy idõsebb emberrel... De nyugi, semmi baj nem lesz belõle. Tesék, egy kis információ: [link]
nem hát. szúrd csak pápsuiba a 16 éves homo béjbidet.
Azonos nemûeknél is 14 év a beleegyezési korhatár. Korábban 18 volt, de a náci barbi-morvai krisztina korábban az EU parlamentben kiharcolta, hogy legyen 14 év.
Hát egy 16 évessel én is szívesen járnék, de amúgy semmi gáz nem lehet.

26 éves pasi vagyok, az normális, ha a 20 éves nõkhöz jobban vonzódok?

Legjobb válasz: Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...

Azt hinné az ember, hogy egy 26 éves pasinak több esze van annál, hogy ekkora ökörségeket kérdezzen. Persze tévedni emberi dolog. Igen, normális...
Jah
nyugi, én 20éves nõket szeretem, mert 20éves vagyok...te meg egy lúzer, hogy ilyet kérdezel
Persze, normális :)

Ha 26 évesen szinte teljesen impotens vagyok, lehet még a nők terén valami örömöm az életben?

Ha egy csaj keményen lecumiz, akkor van rá esély hogy egy kicsit elkezd merevedni, de nem áll föl teljesen, és azt is csak rövid ideig. És nem is mindig.

Legjobb válasz: És te ebbe 26 évesen belenyugszol? 0_0 Miért nem kezelteted magad? Ha fizikai az ok, akkor azt, ha lelki, akkor azt!

És te ebbe 26 évesen belenyugszol? 0_0 Miért nem kezelteted magad? Ha fizikai az ok, akkor azt, ha lelki, akkor azt!
orvos mit mondott? a válasz igen: masszírozhatják a hátad, moshatnak, fõzhetnek rád
A kérdező hozzászólása: Fizikai az ok. Lányok is válaszoljanak!
van péniszprotézis is, neked
És ez tuti biztos? mármint az hogy impotens vagy? Próbáltad már más lányokkal is vagy csak egy valakivel? 32L
ha hormon baj, szedj HOS-t a Scitectõl
hagyjad már ezt a HOS baromságot! mindig beírod de ettõl még nem és semmit!
Mi a fizikai ok?
helyre hozhato simán ha akarod irj

Mit csináljak ha 26 éves létemre nincs senkim?

Elegem van már, hogy a rokonok, ismerősök folyton azzal jönnek, van-e párod, válaszolok hogy nincs, erre visszakérdeznek, miért nincs? Vagy, hogy mikor mész már férjhez? Eljártam szórakozóhelyekre is a kutyát nem érdekeltem. Annyira nem értem, miért van az, hogy nálam sokkal csúnyábbaknak van pasijuk. 167cm/56kg vagyok, hosszú barna hajjal, mások szerint szép arccal. Van normális munkahelyem amire büszke vagyok. Én nem akarok így élni.

Legjobb válasz: Ha ismerkedni szeretnél, akkor 26 évesen ne szórakozóhelyen keresd a leendõ párod. Ott olyan pasikkal találkozol, mint az elsõ válaszoló, aki teszi a szépet, hogy egy éjszakára megkapjon, max. szexkapcsolatot akarnak. Inkább társkeresõ oldalakon keresgélj, ott is vannak hülyék, de normális pasikkal is összefuthatsz!

Ha ismerkedni szeretnél, akkor 26 évesen ne szórakozóhelyen keresd a leendõ párod. Ott olyan pasikkal találkozol, mint az elsõ válaszoló, aki teszi a szépet, hogy egy éjszakára megkapjon, max. szexkapcsolatot akarnak. Inkább társkeresõ oldalakon keresgélj, ott is vannak hülyék, de normális pasikkal is összefuthatsz!
nekem sincs senkim, de nem is akarok. magam akarom élvezni az életet, amit pénzt megkeresek, csak magamra akarom költeni, nem pedig feleségre meg gyerekre. a fenének kell az a sok nyûg. így legalább csak magamért felelek, csak magamnak kell megfelelnem.
Mert csúnya vagy, aki szórakozóhelyen nem kell senkinek ott már nagy a baj. Vagy lehet túlságosan odavagy a szaros munkáddal.
100% hogy a külsõddel van valami gond. Küldj egy képet és én õszintén megírom neked mi a baj veled.
Interneten ne ismerkedj oda csak a pancserok mennek. Mellesleg nem lehetsz valami nagy ász ha 26 éves létedre nem tudsz egy pasit összeszedni. Én igényes szórakozóhelyen megismerkedtem egy sráccal akivel évekig beszélgettem és majdnem összejöttem. (Én nem akartam többet.) A jelenlegi pasimhoz akivel 6 éve vagyok együtt, egy parkolóba ismerkedtem meg. Én mentem oda, ráadásul úgy hogy egy haverja is ott volt. Nem kell [email protected] lenni, fõ a magabiztosság.
Én szerintem emberek szerencse kérdése minden
Én is ismerek olyan párokat, ..házasságokat, akik neten ismerkedtek és a kapcsolat kitart. Nem elvetendõ. Másrészrõl pedig nem minden a külsõ. Ffi vagyok és számomra...persze nem vagyok vak és kell, hogy valamennyire megfeleljen az ízlésemnek, ...de a belsõ kisugárzás döntõbb. Inkább átlagos legyen, de szerethetõ és szeretetet adó, mint csak egy szép burok, de belülrõl ocsmányság. Ha érted mire gondolok?! A szépség egyébként is elmúlik.... a belsõ értékek viszont gyarapodhatnak, mélyülhetnek.
Ha ennyire kétségbe vagy esve akkor ne vesd el a netes ismerkedést. Persze ott is sok hülye van, de ugyanúgy ahogy a szórakozóhely esetében is nem kell görcsösen ráállnod a dologra pl; amikor van kedved elmész bulizni és néha-néha kis idõre felregelsz ide-oda és ennyi. A barátommal mi is neten ismerkedtünk meg és 1 éve vagyunk együtt.
Ha mutatsz képet megmondjuk, hogy azzal van-e baj, mert az ismerõseid lehet szépítenek. Nem muszáj ország világnak, de privátba küldhetsz. Nõ vagyok, se nem túl szép, se nem túl csinos, mégis 16 éves korom óta, csak 2-4 hónapra voltam egyedül, talán tudok segíteni.
pedig aki nem jár sokat társaságba annak nagyon jó z internet ismerkedni. Ugyanolyan emberek vannak fent mitn máshol, nem ufok ök sem. Sokan ott találták meg a párjukat pl én is mivel én sosem votlam bulizós a barátaim vidéken éltek. A másik a neten sokkla több emebrrel van lehetõséged megismerni mint bárhol máshol.
nem minden ám a szépség meg a külsõ :P lehet, h a nálad csúnyábbaknak jobb a szövegük, életvidámabbak, több bennük a spiritusz. nem tudom milyen szórakozóhelyre jársz, de ahova én, ott 2 percet nem lehet megmaradni egyedül, mert rajzanak a hapsik. a párom kiment mosdóba, rögtön megszólított egy pasi, alig bírtam elküldeni, akkor kopott le, mikor életem párja visszajött és elzavarta melegebb éghajlatra. ha így ahogy vagy nem találsz párt, akkor bizony változtatni kell magadon bizonyos dolgokat. mikor volt utoljára komolyabb kapcsolatod?
Szerintem a kérdezõ, pancser, mehet az internetre. Én egy embert ismerek, akik neten jöttek össze, vagy sms társkeresõn és már össze is házasodtak és boldogok. Ha te csak szórakozóhelyben gondolkodsz akkor nem is lesz értelmes párkapcsolatod, persze fontos, hogy milyen is az a szórakozóhely. Ha meg, meg azt nem akarsz, akkor meg ne nyavalyogj.
A kérdező hozzászólása: De szórakozóhelyeken kívül nem tudok eljárni sehová. Interneten nem akarok ismerkedni.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok ki a munkámra egyáltalán.
Ha ennyire magad alatt lennél mint ahogy beállítod, már rég regisztráltál volna az összes netes társkeresõre, még oda is ami nem ezzel foglalkozik.

Ha 26 évesen 1, 5 éve nem tudok teherbe esni, mi lesz később?

Kivizsgálásokon voltunk, mindketten egészségesek vagyunk, mégsem jön a baba, már túl vagyunk az els? sikertelen inszemen is. Azt mondják, huszonévesen könny? a teherbeesés, az évek el?rehaladtával az esélyek is csökkennek. Szóval tök kilátástalan az egész. Szerintetek?

Legjobb válasz: Unoka hugom 23 éves 2éve próbálkoznak.Semmi....se a hormonok se semmi nem segített.Most fognak lombikozni.Nem értem miért van,de egyre többet hallani ilyet. Én is 26 vagyok mi is próbálkozunk,bár még az elején járunk:) Ne idegeskedj hátha......szorítok neked:))

Unoka hugom 23 éves 2éve próbálkoznak.Semmi....se a hormonok se semmi nem segített.Most fognak lombikozni.Nem értem miért van, de egyre többet hallani ilyet. Én is 26 vagyok mi is próbálkozunk, bár még az elején járunk:) Ne idegeskedj hátha......szorítok neked:) )
egy olyan dokit keress, aki felír valami csodabogyókat, amiknek a beszedése után 2-3 héttel már terhesen mész vissza a dokihoz. ( a barátnõm már így volt kétszer is)
Szia! Milyen kivizsgálásokon voltatok? Endokrinológusnál voltál?
29 éves koromtól több, mint 2 évig próbálkoztunk , volt 2 inszem is, sikertelen. Velünk sem volt semmi gond. Aztán egyszer csak hozta a gólya a babát! Kitartás, menni fog az! Lehet, hogy nem most, majd amikor kell. Jó munkához....tudod!?
A kérdező hozzászólása: Kedves Manka68! Mit is csinál konkrétan az Endokrinológus? Hormonvizsgálaton voltam, petevezeték átjárhatósági vizsgálatom 2 éve volt egy laparaszkópiás mûtéttel egybekötve, voltam vércukor terhelésen is. Párom is volt spermavizsgálaton. Minden eredményünk jó volt
Az endokrinológián hormonvizsgálatot végeznek.
Nem tudom mi lesz!Én is 26 vagyok, egy éve nem jön a baba!Teljesen átérzem amit gondolsz, hisz nálunk is ez a szitu! Kicsit Én is el vagyok keseredve...! De szerintem kitartás, bár most mindent pozitívan fogok fel és most megyek majd dokihoz is, hogy újra mondjon valamit! Szorítok Neked is!
Az endokrinológus hormonokkal foglalkozik, csak egy kicsit többet tud róluk, mint a nõdoki. Nem csak a négy alaphormont nézeti meg, hanem amirõl még úgy gondolja, problémát okozhat. Anno nekem is azt mondták, hogy a harmonjaim rendben vannak, csak éppen azt nem nézték, ami problémás volt. És ez nem korfüggõ! Szóval menj végig az úton, ne állj meg, mert akkor az eddigiek hiába voltak!

Szerintetek pedofilnak számít az ha valaki 26 évesen egy 14 éves lánnyal van?

Legjobb válasz: Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L

Jogi értelemben a pedofília az, ha egy felnõtt nemileg kifejletlen kisgyermekekhez vonzódik, tehát ez így nem számít pedofíliának... És manapság, ha csak magamból is indulok ki, a mai 10-14 éves lányok általában nem annyinak néznek ki amennyik. Ettõl független sokan elítélnék az ilyen ügyeket, és nem is biztos a 12 év korkülönbség miatt, hanem mert egy tizennégy éves lány még rettentõ fiatal és legtöbb esetben tapasztalatlan. És ezt úgy mondom mint egy tizennégy éves, tehát ugyanezt elismerem magamról is. A másik meg az, hogy lehet, hogy amíg a fiú már messzemenõbben is gondolkozik, addig egy fiatal lány még nem akarja elkötelezni magát. Tehát én azt mondom ez már nem számít pedofíliának, mégis sokan elítélik a lány kora miatt. 14/L
mázlista! biztos komoly szándékaid vannak
ez nem normális! szerinted kérdezõ normális dolog egy 14 éves lánnyal kezdeni? egy 14 éves senki mellett nem fogja elkötelezni magát... mi értelme egy kapcsolatnak ekkora korkülönbséggel? keressen mindenki a maga korosztályában
Mivel egy 14 éves már bõven nem a serdülés elõtti idõszakát éli, igazság szerint nem, de a köztudat annak könyveli el.
jogi értelemben nem. morálisan sem feltétlenül. szimplán béna és nem elég 1 korabeli nõnek ezért kell a kislány :)
26 az már sok, biztos nem 100as a srác
hogy mit ír a törvény engem nem érdekel, szerintem kimeríti a kategóriát, és szánalmas a srác, hogy nem tud ismerkedni
jajmár még egy netes csodaszerelem...
nekem annak számít
igen
Uncsi.
14 év fölött nem törvénytelen, de szerintem azért elég meredek. :S

26 éves lányvagyok. Ö Ha párom is 26 gondot jelenthet a késöbbiekben?

Legjobb válasz: Éretlen vagy még egy kapcsolathoz, ha ilyenen aggódsz! Szakíts és hagyd békén szerencsétlen srácot!! :)

Éretlen vagy még egy kapcsolathoz, ha ilyenen aggódsz! Szakíts és hagyd békén szerencsétlen srácot!! :)
Nem értem, miért jelentene gondot?
A kérdező hozzászólása: A nõkön jobban meglatszik az idõsödés.A pasin nem. Késöbb megkaphatna 5- 10 , évvel fiatalabbat.
Ekkora erõvel akár most is megkaphatna... Nekem például mindig fiatalabb pasijaim voltak, a mostani is fiatalabb nálam, és nem ez szokta a problémát okozni:) Pedig idõsebb vagyok nálad:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)
Férjem egy évvel fiatalabb nálam és már 10 éve vagyunk együtt és eddig nagyon jó :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!