Találatok a következő kifejezésre: 26 éves anyuka (6 db)

Szerintetek illik ez a haj egy 26 éves két gyerekes anyukához?

http://data.whicdn.com/images/63641674/large.jpg Már egy jó ideje nézegetem a frizurákat a neten és ez nagoyn megtetszett. Most hosszú festett fekete hajam van. Kb 3 éve tűzpiros volt. Azt is nagyon szerettem, akkor született az első gyerekem. Most már valahogy meguntam a feketét és nekem amúgy is bejön ez az ombre festés. Szerintetek gáz ha egy anyukának ilyen a haja? No de én nem is vagyok igazán olyan szürke hétköznapi anyuka. Pl van egy nagyon vagány platform pink cipőm, a kék cicanacim és egy rózsaszín felsővel simán elmegyek az oviba a lányomért. Kedvenc színem a rózsaszín, de mióta bejöttek divatba ezek a neon színek, azokat is nagyon szeretem. Mindig kicsit kirívóan öltözködtem. azért mert van két gyerekem, vagy mert 26 éves vagyok, ezért már nem illik annyira így öltözködni meg ilyen hajat viselni? Szerintetek?

Legjobb válasz: Ahhoz képest, hogy milyenek egyes mai 26 éves nõk, ez még teljesen visszafogott... szerintem nagyon jól néz ki. Attól még, hogy anyuka vagy, nyugodtan legyél vagány és nõies! :) A gyerekek semmi ilyentõl nem akarnak megfosztani, és a lányod is büszke lesz majd, hogy ilyen menõ anyukája van!! :)

Ahhoz képest, hogy milyenek egyes mai 26 éves nõk, ez még teljesen visszafogott... szerintem nagyon jól néz ki. Attól még, hogy anyuka vagy, nyugodtan legyél vagány és nõies! :) A gyerekek semmi ilyentõl nem akarnak megfosztani, és a lányod is büszke lesz majd, hogy ilyen menõ anyukája van!! :)
Az a lényeg, hogy Te jól éreznéd e magad ilyen hajjal.Ha igen és még jól is áll akkor nem azt kell nézni hogy gyereked van.
Ha neked tetszik akkor miért ne? nem értem mi köze a gyerekhez? Ha azt mondod, hogy 40 éves vagy akkor elhúzom a szám, hogy az már nem neked való, de 26 évesen úgy gondolom megengedheted. Szerintem az a lényeg, hogy neked tetsszen. Ahogy leírtad a ruhatárad, szerintem már nem oszt nem szoroz ez a haj :D (Ezt nem sértésnek szántam).
A kérdező hozzászólása: Akkor jó mert már kezdtem azt hinni hogy 26 évesen öreg vagyok fiatalosan öltözködni meg fiatalos frizurát hordani. Unokatesóm mondta egyébként hogy egy anyukának nem való ilyen frizura. egyszerre lettünk anyukák csak azzal a különbséggel hgy én 23 évesen szültem õ meg 36. Azt elhiszem hogy õ már nem akar ilyen hajat és neki nem is állna jól, de azért én még hordhatom azt ami nekem tetszik :) örülök neki, akkor nyilván meg is csináltatom :) köszike a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: na akkor megcsináltatom :) köszi a válaszokat

Hogyan állíthatnám le anyukámat? 26 éves vagyok, férjezett , van egy 1 éves fiam. Anyukám a mai napig nem nyugodott meg, hogy 100 km-el arrébb mentem férjhez, ezért a férjemet nem bírja.

A lényeg: mindenbe beleszól, mindig ellen?riz És, most haza kéne költöznöm pár hónapra, mert a férjem külföldre megy dolgozni,én meg nem tudok egyedül albérletben maradni. De nem is tudja,hogy én a férjem után megyek majd. Hogy mondjam el neki, hogy el?zzem meg a családi botrányt?

Legjobb válasz: Ne elõzd meg a családi botrányt. Az én anyukám ugyanilyen, bár én még csak 21 éves vagyok. Ha mindig mindenbe engedsz neki, soha nem is fog békén hagyni. elõbb-utóbb bele kell törõdnie, hogy felnõttél, és nem szabhatja meg mit tegyél. Ez nem fog viták és "botrány" nélkül menni, mert azt hiszi, ha üvöltözik, hisztériázik és fenyegetõzik, akkor majd az lesz amit õ akar. Mondd el neki, kerek-perec, csinálja csak a balhét, hisztizzen egy sort, aztán majd ha rájön, hogy ettõl csak a vérnyomása lesz magasabb lehiggad. Ja, és ha nem bírod, egyszerûen ne vedd fel a telefont.

Ne elõzd meg a családi botrányt. Az én anyukám ugyanilyen, bár én még csak 21 éves vagyok. Ha mindig mindenbe engedsz neki, soha nem is fog békén hagyni. elõbb-utóbb bele kell törõdnie, hogy felnõttél, és nem szabhatja meg mit tegyél. Ez nem fog viták és "botrány" nélkül menni, mert azt hiszi, ha üvöltözik, hisztériázik és fenyegetõzik, akkor majd az lesz amit õ akar. Mondd el neki, kerek-perec, csinálja csak a balhét, hisztizzen egy sort, aztán majd ha rájön, hogy ettõl csak a vérnyomása lesz magasabb lehiggad. Ja, és ha nem bírod, egyszerûen ne vedd fel a telefont.
Szia! Abból egyetértek az elsõ válaszolóval, hogy anyukáddal mindenképpen tudomásul kell vetetni, hogy felnõttél, saját életed családod van, és nem avatkozhat az életetekbe kedvére. Viszont én azt mondanám, hogy mindenképp próbálj meg elõször normálisan békésen beszélni vele.Mondd el neki, hogy a férjed nem elrabolt tõle, hanem egyszerûen szerelmesek lettetek egymásba, nagyon boldogok vagytok együtt, és a babátokkal, õ pedig próbáljon meg örülni a boldogságodnak, hiszen szeret téged, és az a fontos neki is, hogy boldog legyél.Ne ellenõrizgessen, és ne szóljon bele a dolgaitokba.De szerintem, ha ilyen típus, akkor nem biztos, hogy jó ötlet hozzájuk költöznöd.Persze Te ismered Õt.Ha mégis, akkor õszintén mondd el neki a terveiteket, hisz nem engedélyt kell tõle kérned, csak beavatod a terveitekbe.Nehéz ügy tud lenni a szülõkkel való jóviszony megtartása tudom.Persze õk az idõsebbek, tapasztaltabbak, bölcsebbek, és azt hiszik, hogy ezért joguk van beleszólni a fiatalok életébe, irányítgatni õket.Hát valahogy meg kell értetni velük, hogy nem így van.A bölcs jótanácsok jól jönnek annak aki kíváncsi rá, de idegesítõ tud lenni a sok okoskodás ha nem.Némelyik szülõ nehezen érti meg, ha a gyereke máshogy szeretne élni mint õk anno.
Szia.Csatlakoznék az elõttem írókhoz.Elõször mindenképp békésen próbáld megoldani a problémát, magyarázd el neki, h nem rabolt el, szereted stb stb.De ha nem tudod meggyõzni akkor inkább ne tedd veszekedni nem érdemes, ebben a helyzetben életed változásait inkább kész tényként és beleszólás nélkül mond el neki az utolsó pár napban.A lényeg, h a szellemi köldökzsinórt el kell vágni és vágd is el.Ezt neked kell megtenned, ne függj és ne hagyj beleszólást az életedbe ha nem kéred.A kéretlen tanácsra senkinek nincs szüksége, fõleg ha rendszeres.Sértõdés esetén hagyd majd megbékél és elgondolkozik, h mi miért van.krisztianh01
Ha elmondod neki és nem jól fogadja a dolgokat , kérdezd meg tõle hogy õ annak idején hagyta e hogy beleszóljanak az életébe.Ha nem akkor próbálja õ is elfogadni hogy különáló család vagytok és azt teszitek amit ti láttok jónak, ha meg beleszóltak az õ életébe annak idején akkor emlékezzen rá hogy milyen idegesítõ tud lenni amikor más akarja élni az õ életét. Persze megértem õt is, hiszen távol kerültél tõle, biztos aggódik és félt, de hát el kell fogadja a döntéseteket, mert ez a ti életetek.
Mi külföldön élünk, 1200 km-re, Németországban. Férjem szüleitõl messze, ami jó, mert anyós nem egy mindennapi példány. Szüleimmel nagyon jó a kapcsolatunk, és meg is értik, hogy a szakmánkkal otthon nem tudnánk normálisan boldogulni, ezért vagyunk kénytelenek külföldön élni. Gondolom nálatok sem azért megy a férjed külföldre dolgozni, hogy minél meszebb legyetek, hanem, hogy jobb megélhetést tudjon biztosítani a családjának! A saját és gyereketek érdekét kell szem elõtt tartani, nem a szüleidét. Én oda se költöznék a helyedbe, mert ha pár hét alatt kiidegel, akkor hogy bírod ki hónapokig? Biztos nem tudjátok megoldani, hogy maradj az albiban? Vagy kisebb albiban addig? De mielõbb menjetek a férjed után, amint jók lesznek a munkahelyi kilátásai!
Mi 600 km-re lakunk a szüleimtõl, persze rossz, hogy men tudunk olyan gyakran találkozni, de hát ilyen az élet. Amikor együtt vagyunk, olyankor legalább nagyon örülük egymásnak. (és majdnem minden nap beszélünk interneten) Édesanyád biztosan nagyon szeret téged, de el kell fogadnia a döntésedet. Mondd el neki, hogy milyen nehéz helyzetbe hoz téged azzal, ahogyan ehhez a helyzethez viszonyul. Végülis a férjed a külföldi munkavállalás helyett választhatná a szomszéd kocsmát is. Szerintem értékelendõ, hogy elõre akar haladni, biztosan neki sem könnyû itthagyni a családját. Szerintem feltétlenül állj ki a férjed mellett!
mivel már te is anyuka vagy, próbáldd magad belegondolni anyád helyzetébe és próbáld az egész külföldreköltözõs dolgot utána add be neki... gondoldd át, h te mit szólnál az õ helyében, amikor bejelenti édes drága gyermeked, h mostantól kezdve alig látsz édesanyám...én belahalnék... de még van idõm szerencsére, remélem, még húsz év :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Az a gond, hogy õ még régimódian nevelkedett, nagyszüleimtõl 2 kilometerre laknak, naponta találkoznak. Csak én vagyok a fekete bárány...
Én majd 300 km-rel odébb költöztem a võlegényemhez. Anyukáméknak rosszul esik, mert nem mindennap láthatnak, de megértik, igaz még nincs gyerekünk sem, de ami késik nem múlik. Elõre tudom, hogy fog viszonyulni hozzám, amikor megtudja, hogy gyereket várok. Adj neki még idõt, hogy hozzászokjon.
keféltesd magad halálra vele oszt jóóóóvan az!!!
26 évesen inkább férfi.
Nyomjátok hármasban!


Vannak 5 en de csak 4 fülvédõ - az egyedülálló 2 gyerekes anyuka - a minõségellenõr - a közfoglalkoztatott -8 gyerekes, 26 éves roma apuka - vagy a homoszexuális ki az aki ne kapjon fülvédõt és ne dolgozzon?

Legjobb válasz: Ha meghalad egy bizonyos szintet a hang a munkahelyen, akkor mind az ötnek kötelezõ fülvédõt adni, különben az ellenõr megbünteti a céget...

Ha meghalad egy bizonyos szintet a hang a munkahelyen, akkor mind az ötnek kötelezõ fülvédõt adni, különben az ellenõr megbünteti a céget...
Nekem van itthon két fülvédõm, tehát az egyiket kölcsönadom
Mindegyiknek joga fülvédõt kérni, és olyan nincs, hogy az egyiknek nem adunk, és õ nem dolgozik, nem kap fizetést. Mivel ilyen munkakörnyezettel ritkán találkozik az ember, gondolom arra vagy kíváncsi kivel szimpatizál a többség. Nos, ha a sztereotípiák után mennék, a 8 gyerekes apukától vonnám meg a fülvédõt és a munkát, mert a köztudatban semmire kellõ, segélyen élõ, munkahelyen díszként tetszelgõ személyekként szerepelnek a nagycsaládos romák. Ha a profit érdekelne, de félnék a büntetéstõl, a homoszexuálistól, vagy a közalkalmazottól vonnám meg a munkát, mert nem mondtad, õk olyan körülmények között élnek -e, ami kimagasló teljesítményre motiválná õket, míg az egyedülálló anyukának és a 8 gyerekes apukának el kell tartani a családot. Ha a profit érdekelne, de nem félnék a büntetéstõl, mindet dolgoztatnám, és nem érdekelne melyiknek nem jut fülvédõ. Nyílván sokat számít a személyiség, a munkamorál, és még rengeteg tényezõ is. Lehet, hogy a kétgyermekes anyuka egy szar ember, lusta, és bunkó, míg a roma apuka becsületes, szorgalmas munkás, jó személyiségjegyekkel.
A kérdezõ csak arra volt kíváncsi, hogy a b*zikat, vagy a cigányokat utáljuk jobban. Én az uttóbit.
Egyik se kapjon. Erre senki sem számít. Amúgy elég gyengén burkolt meleg;roma ellen kik vannak felmérés.

26 éves vagyok. Édesapám meghalt, és anyukám csak márciusban tölti be a nyugdíjkorhatárt. Jár e bármiféle támogatás már most?

Lehet e kérni valamilyen támogatást már most addig amig anyum nem tölti be a nyugdíjkorhatárt?ha igen mivel próbálkozzak?

Legjobb válasz: nem tudom, de abban biztos lehetsz, hogy mire elbírálnának bármiféle kérelmet, már eljön a március... önkormányzatnál érdeklõdj...egyszeri rendkívüli szociális támogatás...

nem tudom, de abban biztos lehetsz, hogy mire elbírálnának bármiféle kérelmet, már eljön a március... önkormányzatnál érdeklõdj...egyszeri rendkívüli szociális támogatás...
Ha nem változott a rendelet, akkor kap ideiglenes özvegyi nyugdíjat, ami egy évig jár. A Nyugdíj Hivatalhoz írj.
apukád itán özvegyi nyugdíj csak ha rendesen nyugdíjas lesz anyud akkor jár hacsak el nem törlik azt is. Addig vagy dolgozik, vagy segély, esetleg te támogatod õt. Más lehetõség nincs.
Az özvegyi nyugdij megszünt.
A lakhely szerinti önkormányzatnál igényelhet temetési támogatást. Azon felül a már említett özvegyi nyugdíj.

26 éves kétgyermekes anyuka vagyok. A kisebb babám két hónapos. Elkezdtem inni a mályvateát, mire utólag elolvastam, hogy szoptatós kismamák nem használhatják. Mi lehet a babám baja tőle, ha továbbra is fogyasztom?

Napi háromszor szopik csak anyatejet,mert sajnos nincs tejem.

Legjobb válasz: Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.

Én is kivártam a szoptatás végét vele, de amúgy felesleges, nem jó semmire ez a tea. Nem tudom, milyen bajt okozhat, de ne kockáztass. Állítólag még felnõtteknek is hasmenést csinál (nekem nem csinált), szóval a babának is csinálhat. De mondom, nem jó semmire ez a tea, egy vacak.
Ha szoptatós kismamák nem használhatják, akkor ne folytasd! A baba legyen az elsõ!
Úgy tudom a mályvatea méregtelenit és hasmenést okoz, és emiatt nem ajánlott szoptatás alatt szedni. Megkíméled némi hasgörcstõl a babádat, és magadat az õ fájdalmas sírásától. viszont a mecsek babatea nagyon bevált. Igaz a babának nem neked :) Pocak rendeb tartó elemeket tartalmaz és nyugtató hatású gyógynövényeket... aszem citromfû, édeskömény és még valami.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!