Találatok a következő kifejezésre: 25hetes terhes ahogy (1 db)

25hetes terhes vagyok. ahogy rug a babám, néha éles nyilalást érzek a köldökömtől a hüvelyemig, pár másodperc az egész. Ez normális?

Legjobb válasz: Valószínõleg van ott valami,ami fájdalmas.Nekem is szokott ott fájni,de szerencsére csak akkor csinálja ezt baba,ha már nagyon elege van a jövés menésbõl,és azt szeretné,ha pihiznék egy kicsit.Valami ott a köldök környékén,nekem jobb oldalon.

Valószínõleg van ott valami, ami fájdalmas.Nekem is szokott ott fájni, de szerencsére csak akkor csinálja ezt baba, ha már nagyon elege van a jövés menésbõl, és azt szeretné, ha pihiznék egy kicsit.Valami ott a köldök környékén, nekem jobb oldalon.
Igen, normális, sok ilyen hasonló nyilallgatást fogunk még érezni, mindig van olyan pont amit eltalál, vagy nyom.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha már elment a nyákdugo akkor tornázhatok még?

8

Miért van az, hogy nappal egyáltalán nem fújom az orrom, teljesen tiszta, éjjel viszont nem tudok aludni, elfújok egy százas zsepit, annyira bedugul az orrom?

4

28 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Még dolgoztok?

4

S. O. S Mennyi esélye van egy 30 és fél hetes babának a túlélésre ha megszületik?

10

A 35-36. héttől milyen gyakran kellett mennetek a dokihoz?

Leginkább az érdekelne aki magánorvoshoz járt.Ha többször kellett menni akkor is ugyanannyit kellett fizetnetek?

8

Milyenek voltak a mereteitek?

13+2 napos vagyok, ma voltam vizsgalaton. Az orvos mindenre azt mondta nagyon szép, nagyon jó. Picit kicsi de semmi baj. 5, 92cm a BDP pedig 2, 19. Kicsit azért aggodom mert olvastam hogy 6, 5-8 között vannak ilyenkror mar a meretek.

8

Mitől rövidülhet meg a méhnyak? És mitől nyílhat ki a méhszáj?

2

Gyomorfájdalom? Mit kezdjek vele?

13hetes lettem hétfőn.Eddig probléma mentes volt az állapotom.De tegnaptól nagyon erős gyomorfájdalmaim vannak.Fáj a gyomorszájam is.Ez a terhesség velejárója?Nagyon remélem hogy ez most természetes.Vagy menyjek el orvoshoz?Első baba és tanácstalan vagyok.Köszönöm

1

Ez normális érzés ebben a 34. héten?

Szombat óta mintha "ki akarnék szakadni" alul, nem is tudom, olyan furcsa érzés, mintha puncin rúgtak volna vagy nem tudom.
Pénteken voltam a dokimnál 2000 a méhszájérték.

3

Mit jelent ez? Endometrium vastagsága: 16mm benne 4mm-es echodenz terület.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!