Találatok a következő kifejezésre: 25hetes terhes a napokban (2 db)

25hetes terhes vagyok. a napokban fájdogál / vagyis mintha görcsőlne / a derekam. amúgy minden rendben, más "tünetem" nincsen. ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott fájdogálni a derekam (inkább tompa fájás, nem görcs). Ha nem erõsen görcsöl, akkor biztos nincs baj. 26 hetes kismami

Szia! Nekem is szokott fájdogálni a derekam (inkább tompa fájás, nem görcs). Ha nem erõsen görcsöl, akkor biztos nincs baj. 26 hetes kismami

25hetes terhes! Valószínű hogy a babám, a húgyhólyagomon pihen mindig, 5percenként pisilek! Viszont szinte minden nap fáj ott alul a méhemnél! Főleg este ha le fekszem! Ez baj?

Legjobb válasz: Szia én 30 hetes vagyok és ugyan ez a problémám kb a 23.héttõl.Nagyon tudja feszíteni a hasamat alul,minden percben úgy érzem hogy bepisilek.Amikor a hátamon fekszem kitudom tapintani a fejét(legalább is én szerintem a feje)és szinte már fáj.De hát ez van azt hiszem ezt ki kell bírni.Legalább örülök neki hogy a feje van lent.

Szia én 30 hetes vagyok és ugyan ez a problémám kb a 23.héttõl.Nagyon tudja feszíteni a hasamat alul, minden percben úgy érzem hogy bepisilek.Amikor a hátamon fekszem kitudom tapintani a fejét(legalább is én szerintem a feje)és szinte már fáj.De hát ez van azt hiszem ezt ki kell bírni.Legalább örülök neki hogy a feje van lent.
A kérdező hozzászólása: Ez kicsit nyugtató hogy másnak is van, és akkor gondolom ez nem baj!!Csak rettentõ rossz ez!!!
szintén zenész :-) 26+2 hetes vagyok, és szinte 5percenként mehetnék pisilni.Az öcsi a hólyagomat nyomja.És így nekem is állandóan olyan érzésem van, mintha feszülne az egész ott lent.Fõleg ha kicsit mozgalmasabb a napom(márpedig egy 16hónapos fiúcskával eléggé az)
Sziasztok!Akkor nekem is emiatt lehet hogy pisilés után , szinte egybõl jön a másik inger?Olyan kellemetlen, fõleg ha mennénk valamerre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!