Találatok a következő kifejezésre: 25hetes terhes a (11 db)

Mikortol vehetek a babának dolgokat? 25hetes terhes vagyok!

mindenki azt mondja még ne ,még várj de meddig?az elsö babánk milliomosok se vagyunk hogy egyszerre vegyünk meg mindent!jön a tél es a vásárláshoz utazni kell min 40km.-t!mit gondoltok,ha látok valami jot megmerjem venni?

Legjobb válasz: Persze nyugodtan amikor valamit latsz ami tetszik es arban is megfelelo neked, akkor vedd meg! DE nezzel korbe mert nagy arkulonbsegek vannak boltok es boltok kozott is!

Persze nyugodtan amikor valamit latsz ami tetszik es arban is megfelelo neked, akkor vedd meg! DE nezzel korbe mert nagy arkulonbsegek vannak boltok es boltok kozott is!
Szia. 23 hetes vagyok. Most novemberben megveszem a kiságyat pelenkázót, ( már meg is rendeltem)babakocsit decemberben, januárban kis ruhácskákat, cumis üveg, pléd, ágynemû stb, hogy februárban mire jön a baba, meglegyen mindene. De persze már eddig is vettem ezt azt, amikor megláttam egy-egy szép kis ruhát nem bírtam ott hagyni, igaz 3 hónapos korától lesz rá jó, de legalább már az is megvan:) Tipegõket, bodyt corában, auchanban, tescoban lehet kapni 1000-2000 ft-ért, mikor mentek kaját venni, vegyetek azt is , s lassan összegyûlik.
Persze:-) Fõleg az apróságokat:-) Egy hajkefe, hõmérõ, textilpelenka , kiskád, mindig kell, bármikor megveheted. A ruháknál számolj, hogy mikor mekkora lesz a kicsi, milyen melegségü vagy könnyû ruha kell, és vásárolj abból is nyugodtan:-)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen arik vagytok, talán bátrabb leszek mert eddig még semmit nem mertem venni de a párom rábeszélt hogy rendeljük meg a babakocsit mert akciosan kapjuk meg, de eddig nem akartam/mertem/ elmenni érte!boldog es egészséges babavárást es babázást mindenkinek!

Az lehet hogy belém csíp a babám? 25hetes terhes vagyok, és mostanában teljesen olyan kis szúrka-piszkákat, csipkelődéseket érzek?

vagy ez nem is a baba, valami más?baj van?

Legjobb válasz: Leht,hogy megkapar a körmével,de az is lehet,hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!

Leht, hogy megkapar a körmével, de az is lehet, hogy megcsíp.Szerintem ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: és ezt vajon akarattal csinálja?incselkedik ? :D
Én nem hinném hogy csipkedne. Valószínûleg a méhet tartó szalagok feszülését érzed, az ilyen éles szúró fájdalom ami nagyon rövid ideig tart, de ne aggódj, teljesen normális, a méh növekvõ súlya miatt van. Boldog babavárást kívánok!

25hetes terhes vagyok. Szombat óta a babám nagyon lusta nem akar mocorogni. A jobb oldalam teljesen kivan türemkedve, ha simizem akkor 1 kicsit arrébbb megy. Ugye nincs baja a babámnak?

Legjobb válasz: Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!

Szerintem semmi baja nincs. Nekem sem mocorgott egész hétvégén, valószínûleg az idõjárás miatt, úgyhogy ne aggódj!
Tipikus, mintha magamat látnám. Ha nem mozog úgy ahogy kellene, már teljesen be vagyok parázva, hogy baj van. De nekem is azt mondták, hogy vannak nyugodtabb idõszakaik, nem mindig egyformán aktívak. Csakhát én is egybõl arra gondolok hogy baj van. De nyugi nincs semmi baja, csak lusti. Gratulálok! 22 hetes kismama
Én ilyen esetben mindig megmozgattam a pocimat.. mintha egy kicsit megráznád. Tuti siker.. kérdés hogy õ hogy éli meg.. aztán felhagytam vele mikor belegondoltam.. én mit szólnék ha megráznának.. de amúgy meg ha nevetünk akkor is rázkódik, vagy ha futsz, sietsz. De feküdj le és akkor vízszintesbe próbáld meg. Nekem ius mondták a nyugodtabb napokat, de ez nem mindig nyugtatott meg engem. Bár az én fiacském elég focista alkat. Tegnap is bizti érezte hogy focimeccset nézünk, mert majd szétszakította a pocimat.. lesz még iylen is :) Gratula és kitartás! Sok örömet hozzá! 39 hetes 5 napos kismama
A kérdező hozzászólása: Ha hanyatt fekszek az ágyban akkor sem akar mocorogni:(, de a jobb oldalamat nagyon nyomja a kisfiam. Akkor ez a hülye idõjárás az oka szerintetek??


25hetes terhes vagyok. a napokban fájdogál / vagyis mintha görcsőlne / a derekam. amúgy minden rendben, más "tünetem" nincsen. ez normális ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott fájdogálni a derekam (inkább tompa fájás, nem görcs). Ha nem erõsen görcsöl, akkor biztos nincs baj. 26 hetes kismami

Szia! Nekem is szokott fájdogálni a derekam (inkább tompa fájás, nem görcs). Ha nem erõsen görcsöl, akkor biztos nincs baj. 26 hetes kismami

Mitől fáj a mellbimbóm? 25hetes terhes vagyok, a mellbimbóm és az udvar nagyon fáj és nagy kemény csomók lettek benne. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.

Azt nem tudom mitõl van, nekem is volt. Valószínûleg készül a melled a majdani tejtermelésre illetve szoptatásra. Ha legközelebb mész dokihoz említsd meg neki, addig pedig folyamatosan masszírozd.

25hetes terhes vagyok, most voltam terheléses vizsgálaton-az az eredmény jó lett. Viszont a vizeletben a fehérvérsejt 30 vagyis nagyon sok! Másnak is ilyen sok lett? És mit mondott a doki rá? Mert a rendes 0-4 között kell lennie!

Legjobb válasz: Szerintem az orvosnak kezelnie kellene azt az értéket,de ha nincs panaszod,pl. folytonos pisilési ingered, vagy ha nem csíp a vizelés közben akkor nem valószínü h húgyuti fertözésed van. Én helyedben egy pár napig kamillás , vagy betadinos ülöfürdöt csinálnék naponta 2x. Aztán egy újabb vizelezvizsgálatot, és megbeszélném az orvosommal. Jobbulást

Szerintem az orvosnak kezelnie kellene azt az értéket, de ha nincs panaszod, pl. folytonos pisilési ingered, vagy ha nem csíp a vizelés közben akkor nem valószínü h húgyuti fertözésed van. Én helyedben egy pár napig kamillás , vagy betadinos ülöfürdöt csinálnék naponta 2x. Aztán egy újabb vizelezvizsgálatot, és megbeszélném az orvosommal. Jobbulást
A kérdező hozzászólása: De sajnos sokat járok pisilni és sok a folyásom is de nem csíp amikor pisilek!
Én is ugyanígy jártam, 20 hetes vagyok. Most voltam orvosnál, s mondta, hogy sok a fehérje a vizeletemben. Sok a folyásom, eleinte szaga is volt, de az elmúlt, s folyton pisilni járok. Tõlem kérdezte az orvos, hogy viszket vagy ég-e pisilis közben s mennyire csíp. Mondtam, h egyik sem. S írd fel gyógyszert. Azóta viszont ég s viszket is. Szóval nem jártam jobban vele.

20percig főztem a tojást.1db-ot ettem. most nagyon megy a hasam.25hetes terhes vagyok. lehet bajom tőle?

Legjobb válasz: Szerintem nem a tojás a bibi.Ha máskor nem volt bajod tõle akkor a terhesség alatt sincs.Esetleg nem ettél valami mást amitõl rosszul lehetsz?

Szerintem nem a tojás a bibi.Ha máskor nem volt bajod tõle akkor a terhesség alatt sincs.Esetleg nem ettél valami mást amitõl rosszul lehetsz?
Ha nem múló hasmenésed van, akkor irány, doki, de ha geyszeri, nem biztos hogy a tojáshoz van köze. A tojásnál a salmonella a ludas leggyakrabban, az meg erõs görcsökkel járó hasmenést produkál.Ne ijedj meg, figyeld meg elmúlik-e.
A kérdező hozzászólása: reggel 8kor ettem.azóta ebédre zöldséglevest+sültcsirkét+barnarízst ettem.most ment a hasam :S csak a tojásra tudok gondolni.
A szalmonellának 8-10nap a lappangási ideje!!!!!!
A kérdező hozzászólása: akkor nem szalmonella az biztos :D

Az éjjel olyan érzésre ébredtem, amit eddig még nem éreztem. mi lehetett ez? 25hetes terhes vagyok. mintha begörcsölt volna a hsam és a derekam, a hátam is, de ez a görcs olyan szúros érzéssel párosúlt.

nemtudtam felkellni pár-percig.aztán kicsit jobb lett, a rend kedvéért bevettem egy magneb6-ot.aztán elaludtam.most minden oké, a baba is mozgolódik.mi volt ez?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy rosszul feküdtél és valamit megnyomhattál vagy a babó nyomott meg egy ideget, a biztonság kedvéért említsd meg a dokidnak! 32 hetes kismama.

Lehetséges, hogy rosszul feküdtél és valamit megnyomhattál vagy a babó nyomott meg egy ideget, a biztonság kedvéért említsd meg a dokidnak! 32 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, egyébként azt vettem észre, hogy eddig többnyire a jobb oldalamon rugott és ma a bal oldalon csinálja.talán épp fordult egyett és azt csinálta nem épp szerencsésen :D
A kérdező hozzászólása: további boldog babavárást és babázást kívánok neked

25hetes terhes vagyok. ahogy rug a babám, néha éles nyilalást érzek a köldökömtől a hüvelyemig, pár másodperc az egész. Ez normális?

Legjobb válasz: Valószínõleg van ott valami,ami fájdalmas.Nekem is szokott ott fájni,de szerencsére csak akkor csinálja ezt baba,ha már nagyon elege van a jövés menésbõl,és azt szeretné,ha pihiznék egy kicsit.Valami ott a köldök környékén,nekem jobb oldalon.

Valószínõleg van ott valami, ami fájdalmas.Nekem is szokott ott fájni, de szerencsére csak akkor csinálja ezt baba, ha már nagyon elege van a jövés menésbõl, és azt szeretné, ha pihiznék egy kicsit.Valami ott a köldök környékén, nekem jobb oldalon.
Igen, normális, sok ilyen hasonló nyilallgatást fogunk még érezni, mindig van olyan pont amit eltalál, vagy nyom.

25hetes terhes! Valószínű hogy a babám, a húgyhólyagomon pihen mindig, 5percenként pisilek! Viszont szinte minden nap fáj ott alul a méhemnél! Főleg este ha le fekszem! Ez baj?

Legjobb válasz: Szia én 30 hetes vagyok és ugyan ez a problémám kb a 23.héttõl.Nagyon tudja feszíteni a hasamat alul,minden percben úgy érzem hogy bepisilek.Amikor a hátamon fekszem kitudom tapintani a fejét(legalább is én szerintem a feje)és szinte már fáj.De hát ez van azt hiszem ezt ki kell bírni.Legalább örülök neki hogy a feje van lent.

Szia én 30 hetes vagyok és ugyan ez a problémám kb a 23.héttõl.Nagyon tudja feszíteni a hasamat alul, minden percben úgy érzem hogy bepisilek.Amikor a hátamon fekszem kitudom tapintani a fejét(legalább is én szerintem a feje)és szinte már fáj.De hát ez van azt hiszem ezt ki kell bírni.Legalább örülök neki hogy a feje van lent.
A kérdező hozzászólása: Ez kicsit nyugtató hogy másnak is van, és akkor gondolom ez nem baj!!Csak rettentõ rossz ez!!!
szintén zenész :-) 26+2 hetes vagyok, és szinte 5percenként mehetnék pisilni.Az öcsi a hólyagomat nyomja.És így nekem is állandóan olyan érzésem van, mintha feszülne az egész ott lent.Fõleg ha kicsit mozgalmasabb a napom(márpedig egy 16hónapos fiúcskával eléggé az)
Sziasztok!Akkor nekem is emiatt lehet hogy pisilés után , szinte egybõl jön a másik inger?Olyan kellemetlen, fõleg ha mennénk valamerre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!