Találatok a következő kifejezésre: 250. 000, lenne (3 db)

Ki milyen gépet venne ha lenne rá KB 200 000-250 000 ft? Amd ill intelis érdekel.

Legjobb válasz: Én még semmilyet... esetleg ha nagyon muszáj akkor: i7-2600 8GB RAM DDR3 SSD 64GB HDD 1TB +a többi dolog :P De nincs ennyi pénzem rá, úgyhogy nem vennék semmit :)

Én még semmilyet... esetleg ha nagyon muszáj akkor: i7-2600 8GB RAM DDR3 SSD 64GB HDD 1TB +a többi dolog :P De nincs ennyi pénzem rá, úgyhogy nem vennék semmit :)
A kérdező hozzászólása: Hogy érted Én még semmilyet... esetleg ha nagyon muszáj? Mostanság fog megjeleni valami új proci vagy msot fent vannak az árak?
Az új intel alaplapokat még megvárnám. :)

Szeretnék egy gépet összerakni olyan kb 250 000 Ft értékben. Szeretnék vele játszani és full hd-s videót felvenni, vágni stb. , magyarul elég ütős konfignak kéne lennie. Ebben kérném a segítségeteket!?

Amire gondoltam : 60 gb ssd 1 tb hdd. I7, nvidia (1-2gb) FONTOS! , cooler ház, jó táp, cooler h?tés stb., asus alaplap

Legjobb válasz: ok!

ok!
Intel + AMD VGA a jó párosítás
Igaz csak i5, ha mindenképp i7-et szeretnél, akkor változtatni kell(ssd , vga leginkább ezeken lehetne). http://kepfeltoltes.hu/120909/EasyCapture1_www.kepfeltoltes...
ennyiért ne akarj i7-et nvidia karival... sokkal jobb egy kicsit gyengébb proci, ellenben egy sokkal jobb AMD VGA, és a VRAM egyáltalán nem számít... lehet neked 2GB-os nV vagy AMD karid, ha egy 512MB-os sokkal erõsebb. szóval inkább hagy a konfigot az okosakra, mert látszik, hogy nem nagyon értesz hozzá! De kezdésnek én is adok egy jó kis konfigot: http://kepfeltoltes.hu/120909/826927745N_vtelen_www.kepfelto..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat a 2-3 nakaz elsõnek meg annyit hogy ez nem úgy megy mint ahogy gondolja... Nekem inkább logikai mûveletek sokaságát kell elvégeznie a procinak úgyhogy vid. kariból gtx 660-at választottam i7-el a többi kb azonos mint a második válasz írójával.
Hidd el, hogy bõven elég az i5...
A kérdező hozzászólása: Akkor az i5-bõl megmaradt pénzt milyen videó kártyára költsem ?
valami fos nv-re! :) ))
Ott van a legeslegelsõ hozzászólásban a konfigom... hidd el, jól jársz vele!
Helyi önkormányzat, illetve számos alapítvány van, aki foglalkozik ilyen irányú támogatással.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!