Találatok a következő kifejezésre: 25. hetet ma. Mi lehet (2 db)

25. hetet kezdtük ma. Mi lehet ez a kellemetlen nyomásérzés a köldököm tájékán, mikor kissé hátradőlve ülök, és még pár pozícióban?

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõs terhesen, de semmi gond csak a baba nyomja ott. Nekem néha még menni is kellemetlen volt.

Nekem is volt ilyen érzésem ennyi idõs terhesen, de semmi gond csak a baba nyomja ott. Nekem néha még menni is kellemetlen volt.
Szia! Nekem is volt ilyen, de nekem inkább sétánál. Megemlítettem a dokinak, és azt mondta, ha tompa fájdalom élesbe megy át, azonnal jelentkezzek, mert lehet köldöksérv. Nem megijeszteni akarlak ezzel, csak azt mondom, hogy mindenképp szólj az orvosodnak róla. Ki fogja tapogatni és biztos megnyugtat :) 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindkettõtöknek! Minden jót!

Mi lehet a gond? 24 napja késik a menzeszem, 3 teszt negatív (ebből kettőt egy hete végeztem, egyiket délutáni, másikat reggeli vizeletből), illetve ma délután is végeztem egy 25-ös érzékenységű tesztet.

Ha terhes lennék akkor szerintem már délután is ki kellene mutatnia a terhességet. Nem tudom, mi lehet a baj...

Legjobb válasz: Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.

Hormonzavar, ciszta, meg biztos még egy csomó oka lehet. szerintem nem húzd tovább az idõt, keress fel egy nõgyógyászt.
napról*
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, azok a leletek még a szülõi házban vannak, de holnap hazamegyek és megkeresem, köszönöm. :) Reggel még végzek egy utolsó tesztet, ha az is negatív, akkor kizárom a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Ma reggel elvégeztem a tesztet, sajnos negatív. Már lemondtam arról, hogy baba van a dologban. :/
Már 1 hónapja késik a mensid. A hõd még mindig fennt van? Ne veszegesd a drága teszteket! Elõször is próbálj nyugodt maradni -magamból kiindulva írom ezt, mert én már elég ideges lennék. Ne gondolkodj miért késik. Aztán várd ki, mit mutat az uh. Addig meg élvezd az életet, szeretkezz sokat a pároddal! Minden képen írd meg, mit mutatott az uh! (nagyon szorítok neked-nekem is volt már 2 vetém, elég sz.. érzés, együtt érzek Veled.)
A kérdező hozzászólása: Holnap lesz UH, megírom mi az eredmény. Köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Voltam UH-on, csak ott derült ki, hogy elnéztem az idõpontot. :D December 29-én kell mennem, elküldtek. :D Most már több mint egy hónapja késik, nem tudom mi lehet, kezdek aggódni. De majd kiderül egy hét múlva. Megírom az eredményt.
Dec. 29-én? Hát ki az a marha, aki olyan sokára ad idõpontot?! Hol laksz? Te jó ég!.... Akkor dec.29-én vissza nézek! Szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Budapesten, pontosabban a 4. kerületben, Újpesten lakom. A Szakorvosi rendelõintézetben adták ekkorra az idõpontot, délután 2-re, hogy még véletlen sem dolgozhassak végig aznap 8 órát... :D
A kérdező hozzászólása: Ma voltam UH-on, azóta sem jött meg, most már 6 hete késik... Terhesség nincs, ciszta nincs, nem tudni mi van, 3 hét múlva kontroll.
Tyû! hát szóhoz sem jutok! Sajnálom, hogy nem jött össze! Azért majd írj, ha lesz valami (akár megjön, akár valami vizsgálattól kiderül miért nem jött még meg) !
Szia! Nem mindig nézik a Tsh-t, de nézd meg az uccsó laborleleteden! A hormon naprol- napra változik! Lehet semmi baj sincs, csak egyszerûen kimarad 1 vérzés!
A kérdező hozzászólása: Nyár végén készítettek teljes vérképet, akkor csak a vasam volt egy kicsit kevesebb, egyébként minden rendben volt. Ennyi idõ alatt ez így megváltozhat?
Könnyen lehet, hogy semmi. Az idõjárás, a stressz mind befolyásolja. Ilyen esetekben akár nyugodtan kimaradhat egy-egy.
Tényleg nagyon sok mindentõl lehet.A Magad érdekében szerintem minnél elöbb keress fel egy nõgyógyászt õ fog tudni segiteni.
A kérdező hozzászólása: Holnap délután doki, remélem kiderül, hogy mi a gond. Köszönöm a válaszokat!
10:47 es vagyok majd ird meg hogy van e baba:)
A kérdező hozzászólása: A doktor azt mondta, hogy nem érez terhességet (kézzel vizsgált) de azért elküld egy UH-ra. Holnap délelõtt kérek idõpontot oda, valamikor jövõ hét vége felé kapok szerintem leghamarabb. Már kevésbé hiszem, hogy baba van a dologban, hiszen a doktor nem érzett semmit. Menstruációnak azóta sincs semmi jele.
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel párommal voltunk bevásárolni, és iszonyatos hányinger tört rám, ami úgy 2 órán át tartott. A hasam úgy görcsölt, hogy sokszor meg kellett állnunk hazafelé (nem a méhem, a gyomrom). Nem hiszem, hogy köze van a késéshez. Ma van 28. napja, hogy késik, de a doki azt mondta nõgyógyászaton, hogy semmit nem érez. Azóta sem védekeztünk a párommal. Érdemes még tesztekkel próbálkoznom, vagy már biztos, hogy nem terhesség miatt késik? (UH-ra csak másfél hét múlva mehetek)
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam a hõmet mérni, de ma megnéztem, és 37, 4 volt. Ez normális?
Babásodás esetén normális! A tesztekben nem mindig kell bízni, mutathatnak hamis eredményt! Írd meg, mit mutatott az uh!
A kérdező hozzászólása: Rendben, mindenképpen megírom, de nem hiszem, hogy baba van a dologban. Másfél éve volt egy vetélésem, amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, akkor csak egy hetet késett és egybõl erõs 2 csíkos lett (a teszt csík ugyan olyan erõs volt mint a kontroll csík). Ha terhes lennék, feltételezem, hogy most is kimutatná hamarabb, de most majdnem 4 hét késésnél negatívat mutat. :/
Szia! Vsznû már bármelyik teszt kimutatná a terhességet, ennyi késésnél! Lehet csak kimarad egy mensid! Állhat sok minden a háttérben, de a helyedben csináltatnék egy teljes vérképet is, nézzenek TSH(pajzsmirigy) értéket is! Legalább ez is egy kizáró ok lenne!
A kérdező hozzászólása: Rendben, megírom! :) Három hét múlva. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!