Találatok a következő kifejezésre: 25. hétben mennyi a (18 db)

Kismamák, akik 89-90 kilóval kezdtétek a terhességet, a 25. hétig mennyit híztatok?

Legjobb válasz: ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :))

ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :) )
Szia!Én most vagyok a 25.hétbe.99km-mal kezdtem, és most vagyok 104kg.Tehát 5kg.Nem tudom hány kg jön még fel, de azt tudom, fele ennyi idösen(most vagyok 37, akkor voltam 18és 20 éves) a lányaimmal a terhességeim alatt ilyenkor már 10kg hízásnál tartottam.Odafigyelek jobban mit eszek, de semmit nem vonok meg magamtól.Szép pocakosodást kívánok és jó egészséget!
Szia! Én 30 hetes vagyok, 90örül voltam a terhesség elõtt, 6 kilót híztam eddig, az utóbbi két hétben viszont semmit. Az orvosom szerint ez eddig teljesen normális, szerinte hajlamos vagyok a toxémiára, ezért óv a hízástól.Az egyetlen dolog, amit próbálok betartani, az, hogy többször eszek, de csak keveset! Minden jót nektek!
Én 23 hetes vagyok, 93kg-al kezdtem, 91kg vagyok már 2 hónapja.Nem nagyon akarok hizni mert én is toxémiára vagyok hajlamos.
Szia!En 87-el kezdtem es most vagyok 91, huszonharom hetesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam, mások hasonló adottságokkal hogyan változnak. Amúgy én 89-el kezdtem, és most a 26. héten 91, 5-92 vagyok. Egyelõre nem kellett változtatnom az étrendemen, így tulajdonképpen mindent eszek, de jobban kívánom a gyümölcsöket mint mást. Az elsõ babámmal 18 kilót híztam, és ez sajnos mind rajtam maradt, így kezdtem ezt a terhességet. Szép terhességet, boldog babázást mindenkinek!

25. héten mennyire normális a gyomorfájás és hányinger?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!
lehet heti 9 10 is
25-30, ha házasok 0.
Reggel délben este, plusz néha egy kis gratis, az azt jelenti, hogy 7*3 + 3 a gratis azaz 24, de ha vesszük a korrekciós tényezõt akkor (7*3+3)*(1-7/(7*3+3)), ha a korrelációs tényezõt is figyelembe vesszük akkor gyök alatt (7*3*3+3)*(1-7/(7*3+3)) gyökök kívül - (1-7/(7*3+3))
váltózó mindenkinek mások az igényei vol olyan csajom akinek napi 1 elég volt vagyis akkor 1 héten 7-szer szexeltünk de volt olyan is hogy napi 4-szer kellet mert ö nagyon kívánta (én sem bántam) vagyis 28-szór hetente!


Van olyan, aki a 25. hét környékén már 10 kilo hízásnál járt? Mennyi lett a vége? AKI NAGY SÚLLYAL IS INDULT, VOLT ÍGY?

Legjobb válasz: Én pont ìgy vagyok 25 hetes és 11kg van rajtam!Most jobban figyelek igyekszem nem nasizni és a szénhidràtra is figyelek.Majd kiderûl mi lesz a végén.

Én pont ìgy vagyok 25 hetes és 11kg van rajtam!Most jobban figyelek igyekszem nem nasizni és a szénhidràtra is figyelek.Majd kiderûl mi lesz a végén.
"Ha a súlyon aggódik az ember, számolgatja a kalóriát és nem eszik meg valamit miközben kívánná..." Igen, de lehet ésszel is csinálni. Én egész terhesség alatt Milkát kívánok, de ha meg is enném, biztos tartanék vagy 40 kg plusznál. Ésszel összeválogatva az ételeket jól is lehet lakni és a súlyt is lehet tartani. A gyümölcs tévút, mert némelyik nagyon is hízlal, vagy legalábbis kilövi a vércukrot, amitõl még éhesebb lesz az illetõ. Ha meg van válogatva, hogy mikor eszik gyümölcsöt valaki (pl eszik mellé lassú felszívódású szénhidrátot), illetve néhány gyümölcsöt erõsebben korlátoz (banán, szõlõ, szilva, stb), akkor igenis lehetséges, hogy az egész terhesség alatt nem hízik 10 kg-nál többet.
8-as vagyok Persze értem amit írtál, én is így gondoltam. Este már nem eszik az ember semmmi nehezet (max zöldség, gyümölcs), fehérliszt/fehércukor kizárva, sok saláta, sok gyümölcs, édességek helyett inkább aszalt dolgok. De ennek alapnak kellene lenni terhesség nélkül is. Egyébként én így híztam annyit amennyit. Nem fogyóztam és egészségtelen dolgokat szinte alig ettem. Egy kezem meg tudom számolni hányszor ette chipset vagy csokit...szerintem ilyenkor az ember ösztönösen az egészséges dolgokat eszi. Szóval csak hogy lássátok, van olyan, hogy még az egészséges ételekkel is csak hízik az ember és nem kell akkor sem kétségbe esni.
Bocsànat fehérkenyér akart lenni😊 sok a hiba de bocsi ezt meg nekem telefonról írok. 😊
Igazad van kedves 8as, de azért nen mindegy hogy a végére a vérnyomàs az egekbe szükhet esetleg ennek következtében szülés közben elpattanhat egy ér stb.. az sem mindegy hogy mekkora testbe pupàl a szîv hisz ez amúgyis megterhelõ az ember szervezetének. Szóval én megezek mindent csak pl fagyi helyett itton turmixolok fagyasztott gyümölcsött vagy nem eszem barna kenyeret meg ilyenek.Az a baj hogy az én párom is elfogadó sajnos nem motivàlt sosem hogy fogynom kéne viszont szobabicajt ilyeneket meg vett nekem de sosem csesztetett pedig kellett volna.én élvezem ezt a szép àlapotott de azért nem akarom elhagyni magam mert belül amig nem nézek tükörbe még mindig 60kgnak érzem magam.
107 kgos vagyok!Igen én is csak 10 kg hiztam.Az eredményeim nekem is jók a cukortol tartok én is.Igyekszem nem sokat enni.amúgy jól érzem magam jövök megyek csak azt sajnàlom hogy a hasam annyira nem làtszik még.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Sziasztok! Nem akarlak megbántani Titeket, de szerintem nem errõl kéne szólnia a terhességnek. Ha a súlyon aggódik az ember, számolgatja a kalóriát és nem eszik meg valamit miközben kívánná...akkor hol van itt az öröm? És a terhesség csak egy dolog, a szoptatással is nagyon sokan híznak, mert fogyókúrázni akkor sem nagyon szabad. Jó nyilván nem azt mondom, hogy éjfélkor vágjon be az ember 6 tábla csokit...de semmiképpen se fogyókúrázzon. A lényeg, hogy elégedett legyél magaddal. Én kicsit teltebb voltam, mikor teherbe estem (kb +5 kg). A terhesség alatt 18 kilót szedtem fel. De az egész családban mindenki 20 kiló felett volt, úgyhogy még akár jónak is mondhattam magam. A szüléssel lement kb 8-9, majd a szoptatással még +10! De nem érdekelt! Éjjel-nappal pattogtam a babám körül, napi 3 óra alvással, fájó gátsebbel, feszülõ mellekkel és hulló hajjal a súlyom volt az utolsó problémám. Úgyhogy inkább úgy döntöttem, élvezem azt amit tudok és nem csinálok extra problémát még magamnak. A párom teljesen mellettem állt, azt mondta majd fogyok ha úgy érzem akarom. És csak szépen hagytam az idõt múlni és lassan minden a helyére került. A babámmal is egyre könnyebb volt és én is egyre jobban szedtem össze magam. Most 1 éves már, kb 12 kg felesleg még mindig van rajtam, de ez igy megy le folyamatosan. De a lényeg, hogy jól érzem magam a bõrömben, nem görcsölök a súlyomon (persze azért odafigyelek mit eszem). Szóval persze úgy csináljátok, ahogyan akarjátok, nem szólok bele és véletlenül sem ítélek el senkit. Én csak utólag belegondolva még ennyit sem paráznék a súlyomon, hanem inkább csak élvezném ezt a különleges állapotot, hisz ilyen egy nõ életében csak 1-2szer van egy nõ életében. Majd átfogyókúrázzátok a maradék 50-60 évet! :-)
Minden leletem rendben van, de a cukortól én is tartok.
A kérdező hozzászólása: Én is 97tel kezdtem. Utálom, hogy most is a mérleget kell lesegetnem, nem is élvezem sokszor emiatt a terhességet, mert idegesít. 24 hetesvok, ma reggel 106, 9 kg voltam:(Én is elkezdtem számolgatni, de egész délután folyton ennék valamit. Nekem ez a kritikus idõszakom:) Akik 97tel, 107tel kezdtetek, szintén 10kilónál jártok? Nekem eddig jók azeredményeim, 120as a vérnyomásom, a cukortól tartok azért.
68-al kezdtem, most járok 8 kilónál. Én is a 25.héten vagyok. Nem tudom, hogy mennyi lesz a vége, de amíg jól érzem magam és jók a laboreredményeim, addig nem aggódok és diétázni sem fogok.
Én 97kgról kezdtem. Viszont eléggé zavar a hízás, és az orvosom is mondta , hogy nem kéne híznom. Sokat olvastam errõl a kismama diétáról, és hát elkezdtem. Most ott tart a dolog hogy lement 1, 5 kg pár napon belül. De hozzáteszem, hogy nagyon vizesedik a lábam.
Lehet hogy nem tõlem kérdezted sõt biztos de azért leîrom én 107kgval keztem 170 magas vagyok.és te kedves màsodik és kérdezõ?
Én épp így vagyok ahogy Te is. Most kezdtem el a 160grammos ch diétát, mert ha nem figyelek iszonyat sok lesz a végére a hízásom.Te mennyirõl indultál?
Én is 9kilót híztam 25.hétig.most 17nál járok 32 hetet töltöttem és 85kilóról kezdtem.Második babám, az elsõnél 93ról indultam és 35.hétre(akkor született meg a lányom)115kiló voltam.Akkor nem figyeltem semmire ettem mindent és bármikor.20.héttõl vizesedtem és toxémiás lettem sajnos. Most figyelek mit eszem és mennyit(persze azért néha elszalad velem a ló) de ennél jobban már nem tudok vissza venni és mégis hízok..rettegek a mérlegtõl, nem tudom mi lesz velem a végére.A védõnõ is mindig mondja hogy nem hízhatok, de egyszerûen nem tudok mit tenni. :(

Túlsúlyos kismamák, a 25-26. héten mennyire érzitek erősen a babátok mozgását?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 27 hetes, de már a 20. héttõl éreztem nagyon erõsen. Van egy kis párna is a hasamon, de még így is látszik szabad szemmel ha rúg egyet. Amúgy a 15. héttõl érzem. :-)

Szia! Én most vagyok 27 hetes, de már a 20. héttõl éreztem nagyon erõsen. Van egy kis párna is a hasamon, de még így is látszik szabad szemmel ha rúg egyet. Amúgy a 15. héttõl érzem. :-)
A kérdező hozzászólása: De jó neked, irigyellek érte. Én a 20.héten éreztem õt elõször biztosan, de azóta nem sokkal erõsebbek a mozgások és nem is látszik belõlük semmi. Mondjuk eleve 15 kg plusszal kezdtem. De azért most már eléggé aggaszt a dolog. Az orvos nem mond rá semmit, csak, hogy az a lényeg, hogy érezzem minden nap.
Hát nem vagyok sovány, 170cm, és 85kiló (90rõl kezdtem, az elején leadtam az 5kilót, most ezt tartom) . De Én is a 17héttõl egyértelmûen érzem, és minden nap. Van olyan nap, hogy ritkábban, van hogy nagyon sûrûn. Gondolom neki is vannak lustább napjai :) Ne aggódj ilyenen, semmi baj :) 20khm
Én most vagyok 24 hetes és 106 kg. Eddig 1 kg plusz van rajtam és a 18. héttõl érzem. 21. héttõl már rendes rúgásokat is, addig csak a "remegést" és a csuklást. Nem mellsõ fali a méhlepényed? Mert akkor szokták gyengébben érezni.

Mennyi volt a babátok súlya a 25. héten?

Kíváncsi vagyok :)

Legjobb válasz: 2 hete a 24 hetes 4D-s ultrahangon 675 gramm volt a kicsifiam súlya :)

2 hete a 24 hetes 4D-s ultrahangon 675 gramm volt a kicsifiam súlya :)
Ha jól emlékszem, 550?
26 hetesen 840 grammra becsülték.
900 g :) 32 cm.
24+ 3 709 g
24+5 hetesen 748g :)

Kismamik Ti mennyit híztatok a 25. hétig és mennyi lett a vége?

én 170/65 kezdtem,de már +9kg van rajtam.Ugye ez sok?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nézd meg itt: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ Nekem addig 6 kiló jött fel, aztán ennyi is maradt a végén, mert terhességi cukrom lett.

Szia! Szerintem nézd meg itt: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ Nekem addig 6 kiló jött fel, aztán ennyi is maradt a végén, mert terhességi cukrom lett.
Szia! Én most vagyok 26 hetes és 9 kg jött fel rám. Én 168/74kg-al kezdtem.
Nekem 3kg plussz volt addig a végén meg 20al fejeztem be sajna.
Sok. 2-3 kiló volt akkor rajtam és 13 lett a vége.
Szerintem nagyon sok, mert a végén indul meg igazán a súlygyarapodás. Nekem a 24. hétig 4 kg mínuszban volt, mert fogytam. A végén 8 kg jött fel összesen.
23 hetes vagyok, 1kg jött fel eddig.

Megkezdem a 25. hetemet.7 kg sok, mennyi várható a végéig?

Legjobb válasz: Szia! Én 53 kilóval kezdtem most 75 kiló vagyok és a doki azt mondta nem is híztam csak gömbölyödtem,szerintem ez attól is függ mennyivel kezdted a terhességed és persze a vérléped is teljesen jó ,de ez a 7 kiló egyáltalán nem sok én ilyenkor már 14 kilónál jártam ,pedig nem vagyok egy zabagép!!!!39 hetes kismama

Szia! Én 53 kilóval kezdtem most 75 kiló vagyok és a doki azt mondta nem is híztam csak gömbölyödtem, szerintem ez attól is függ mennyivel kezdted a terhességed és persze a vérléped is teljesen jó , de ez a 7 kiló egyáltalán nem sok én ilyenkor már 14 kilónál jártam , pedig nem vagyok egy zabagép!!!!39 hetes kismama
28 hetes vagyok es 7 kilonal tartok, de az utolso 2-3 hetben nem hiztam semmit. Szoval a 25-dik het korul en is kb. ott tartottam mint te. Szerinetm nem sok, legalabbis en nem ereztem soknak. 171 magass vagyok es 59 kiloval kezdtem. Szerintem normalis testalkat. Ezenkivul ugyan ugy eszek mindent a tesztatol elkezdve a pizzaig es kenyeret is amikor kivanom. Szoval nem valtoztattam semmit az etrendemen azon kivul, hogy neha megeszek a egy kiwit vagy almat pluszba a vitaminok miatt. Kulfoldon elek, itt nem cseszegetnek a suly miatt. Egyszer mertek eddig a 8-dik heten, azota sem. :) Boldog babavarast!
Szia!Ugyanennyi plusszom volt nekem is ennél a babánál(3.baba lesz) és most vasárnap töltöm a 35.hetet +11 kg-mal!Ne aggódj, kis odafigyeléssel nem lesz több 12-14 kg-nál szerintem ami teljesen jó:) Az is lehet, hogy innen már szinte alig hízol!Téged is cseszeget a védõnõd?
vérléped-vérképed, , bocsi:D
Én 23 hetes vagyok és 8 kilót híztam eddig. 46-ról kezdtem, tehát rámfér, de szerintem nem sok neked se. Lehet a végén meg nem gyarapodsz majd annyira. Én az elsõ két lányommal az utolsó idõben szinte egy dekát nem szedtem fel. Pedig mindenki azt mondta, hogy majd még a végén jön a java. Hát nem úgy lett. Jó babavárást!

25. hét környékén mennyit mozog a babátok?

Nekem rendesen hullámzik a pocakom annyira mocorog a babám. És sokszor olyan mintha állandóan mocorogna... :) Nagyon eleven és erős. :) Éjszaka is felébreszt. Akinek ilyen eleven volt a baba a pocakjába mikor megszületett akkor is ilyen kis energiabomba volt?

Legjobb válasz: Nekem nagyon huncut a fiam, mert ha látni akarom, hogy mozog (rúg, üt), akkor nem csinál semmit. Ha a kezem teszem oda, akkor is van, hogy abbamarad a mozgás. Nagyon kell figyelni és sokáig, hogy elkapjuk :-) De ennek ellenére nagyon sokat mozog, fõleg babazenére :-D

Nekem nagyon huncut a fiam, mert ha látni akarom, hogy mozog (rúg, üt), akkor nem csinál semmit. Ha a kezem teszem oda, akkor is van, hogy abbamarad a mozgás. Nagyon kell figyelni és sokáig, hogy elkapjuk :-) De ennek ellenére nagyon sokat mozog, fõleg babazenére :-D
a babák a 24.-28. hét között a legaktívabbak, ez így normális :) velem is így volt. születés után nem feltétlen lesznek ezek a babák "hiperaktívak".
mi szintén 25 hetesek vagyunk, és nagyon eleven a kislányom!Viszont nálunk is az van ha odatesszük a kezünket abbahagyja, amint elvesszük újrakezdia mocorgást.De apa simogathatja, neki kevésbé hagyja abba a mozgást, már most apás a kisasszony!
A kérdező hozzászólása: Az én aprókám imádja, ha cirógatom... :) Olyankor is mocorog rendesen... Mondjuk nálunk pont úgy van hogy ha én teszem oda a kezem nekem mozog a legerõteljesebben... :) Boldog babavárást mindenkinek... :)

25. hétben kb. mennyi a magzat+víz+ stb... súlya? szóval mert "híztam" ugyan 3kg-ot, de sehol nem látszik. csak a pocim :D ez a többlet súly mind a pocim?

Legjobb válasz: Aha :) A terhesseg vegeig ugy alakul a suly, ami ugy csak a gyerek es a "jarulekok", hogy: -3-4 kilo a baba -1l azaz 1 kilo magzatviz (asszem) -1l plusz ver az is 1 kilo plusz cicik, meh, lepeny: 2 kilo 7-8 kilo csak ezek, a tobbi viz, es nem tartalek :)

Aha :) A terhesseg vegeig ugy alakul a suly, ami ugy csak a gyerek es a "jarulekok", hogy: -3-4 kilo a baba -1l azaz 1 kilo magzatviz (asszem) -1l plusz ver az is 1 kilo plusz cicik, meh, lepeny: 2 kilo 7-8 kilo csak ezek, a tobbi viz, es nem tartalek :)
1 liter plusz ver akart lenni :)
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor számolhatom mondjuk, hogy a /majdnem/felénél járok, akkor ez a 3kg valóban csak a pocim? azért hízni is jó lenne :D
Akkor én adok neked 20 kg-ot:-) Nagyon szívesen!! Teherbeesésem óta én is csak 2 kg-ot híztam, de elõtte lévõ kb. 2 évben sikerült 20-at felszednem...
A kérdező hozzászólása: kösziii :D én 40kg voltam, majd az elején a sok rosszullét, hányás miatt lefogytam 38ra, most 41-42között ingadozok :S a végére jó lenne, ha azért 4-5kg rajtam maradna, de ha nem jön fel, nincs mibõl maradjon :(
Huha!! Akkor egyel, egyel egyel!
A kérdező hozzászólása: :D azt csinálom 27éve :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!