Találatok a következő kifejezésre: 25. hétben mennyi (25 db)

Kismamák, akik 89-90 kilóval kezdtétek a terhességet, a 25. hétig mennyit híztatok?

Legjobb válasz: ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :))

ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :) )
Szia!Én most vagyok a 25.hétbe.99km-mal kezdtem, és most vagyok 104kg.Tehát 5kg.Nem tudom hány kg jön még fel, de azt tudom, fele ennyi idösen(most vagyok 37, akkor voltam 18és 20 éves) a lányaimmal a terhességeim alatt ilyenkor már 10kg hízásnál tartottam.Odafigyelek jobban mit eszek, de semmit nem vonok meg magamtól.Szép pocakosodást kívánok és jó egészséget!
Szia! Én 30 hetes vagyok, 90örül voltam a terhesség elõtt, 6 kilót híztam eddig, az utóbbi két hétben viszont semmit. Az orvosom szerint ez eddig teljesen normális, szerinte hajlamos vagyok a toxémiára, ezért óv a hízástól.Az egyetlen dolog, amit próbálok betartani, az, hogy többször eszek, de csak keveset! Minden jót nektek!
Én 23 hetes vagyok, 93kg-al kezdtem, 91kg vagyok már 2 hónapja.Nem nagyon akarok hizni mert én is toxémiára vagyok hajlamos.
Szia!En 87-el kezdtem es most vagyok 91, huszonharom hetesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam, mások hasonló adottságokkal hogyan változnak. Amúgy én 89-el kezdtem, és most a 26. héten 91, 5-92 vagyok. Egyelõre nem kellett változtatnom az étrendemen, így tulajdonképpen mindent eszek, de jobban kívánom a gyümölcsöket mint mást. Az elsõ babámmal 18 kilót híztam, és ez sajnos mind rajtam maradt, így kezdtem ezt a terhességet. Szép terhességet, boldog babázást mindenkinek!

25. héten mennyire normális a gyomorfájás és hányinger?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!
lehet heti 9 10 is
25-30, ha házasok 0.
Reggel délben este, plusz néha egy kis gratis, az azt jelenti, hogy 7*3 + 3 a gratis azaz 24, de ha vesszük a korrekciós tényezõt akkor (7*3+3)*(1-7/(7*3+3)), ha a korrelációs tényezõt is figyelembe vesszük akkor gyök alatt (7*3*3+3)*(1-7/(7*3+3)) gyökök kívül - (1-7/(7*3+3))
váltózó mindenkinek mások az igényei vol olyan csajom akinek napi 1 elég volt vagyis akkor 1 héten 7-szer szexeltünk de volt olyan is hogy napi 4-szer kellet mert ö nagyon kívánta (én sem bántam) vagyis 28-szór hetente!


Túlsúlyos kismamák, a 25-26. héten mennyire érzitek erősen a babátok mozgását?

Legjobb válasz: Szia! Én most vagyok 27 hetes, de már a 20. héttõl éreztem nagyon erõsen. Van egy kis párna is a hasamon, de még így is látszik szabad szemmel ha rúg egyet. Amúgy a 15. héttõl érzem. :-)

Szia! Én most vagyok 27 hetes, de már a 20. héttõl éreztem nagyon erõsen. Van egy kis párna is a hasamon, de még így is látszik szabad szemmel ha rúg egyet. Amúgy a 15. héttõl érzem. :-)
A kérdező hozzászólása: De jó neked, irigyellek érte. Én a 20.héten éreztem õt elõször biztosan, de azóta nem sokkal erõsebbek a mozgások és nem is látszik belõlük semmi. Mondjuk eleve 15 kg plusszal kezdtem. De azért most már eléggé aggaszt a dolog. Az orvos nem mond rá semmit, csak, hogy az a lényeg, hogy érezzem minden nap.
Hát nem vagyok sovány, 170cm, és 85kiló (90rõl kezdtem, az elején leadtam az 5kilót, most ezt tartom) . De Én is a 17héttõl egyértelmûen érzem, és minden nap. Van olyan nap, hogy ritkábban, van hogy nagyon sûrûn. Gondolom neki is vannak lustább napjai :) Ne aggódj ilyenen, semmi baj :) 20khm
Én most vagyok 24 hetes és 106 kg. Eddig 1 kg plusz van rajtam és a 18. héttõl érzem. 21. héttõl már rendes rúgásokat is, addig csak a "remegést" és a csuklást. Nem mellsõ fali a méhlepényed? Mert akkor szokták gyengébben érezni.

Kismamik Ti mennyit híztatok a 25. hétig és mennyi lett a vége?

én 170/65 kezdtem,de már +9kg van rajtam.Ugye ez sok?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nézd meg itt: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ Nekem addig 6 kiló jött fel, aztán ennyi is maradt a végén, mert terhességi cukrom lett.

Szia! Szerintem nézd meg itt: http://bertengo.com/kalkulatorok/terhessegi-sulykalkulator/ Nekem addig 6 kiló jött fel, aztán ennyi is maradt a végén, mert terhességi cukrom lett.
Szia! Én most vagyok 26 hetes és 9 kg jött fel rám. Én 168/74kg-al kezdtem.
Nekem 3kg plussz volt addig a végén meg 20al fejeztem be sajna.
Sok. 2-3 kiló volt akkor rajtam és 13 lett a vége.
Szerintem nagyon sok, mert a végén indul meg igazán a súlygyarapodás. Nekem a 24. hétig 4 kg mínuszban volt, mert fogytam. A végén 8 kg jött fel összesen.
23 hetes vagyok, 1kg jött fel eddig.

Megkezdem a 25. hetemet.7 kg sok, mennyi várható a végéig?

Legjobb válasz: Szia! Én 53 kilóval kezdtem most 75 kiló vagyok és a doki azt mondta nem is híztam csak gömbölyödtem,szerintem ez attól is függ mennyivel kezdted a terhességed és persze a vérléped is teljesen jó ,de ez a 7 kiló egyáltalán nem sok én ilyenkor már 14 kilónál jártam ,pedig nem vagyok egy zabagép!!!!39 hetes kismama

Szia! Én 53 kilóval kezdtem most 75 kiló vagyok és a doki azt mondta nem is híztam csak gömbölyödtem, szerintem ez attól is függ mennyivel kezdted a terhességed és persze a vérléped is teljesen jó , de ez a 7 kiló egyáltalán nem sok én ilyenkor már 14 kilónál jártam , pedig nem vagyok egy zabagép!!!!39 hetes kismama
28 hetes vagyok es 7 kilonal tartok, de az utolso 2-3 hetben nem hiztam semmit. Szoval a 25-dik het korul en is kb. ott tartottam mint te. Szerinetm nem sok, legalabbis en nem ereztem soknak. 171 magass vagyok es 59 kiloval kezdtem. Szerintem normalis testalkat. Ezenkivul ugyan ugy eszek mindent a tesztatol elkezdve a pizzaig es kenyeret is amikor kivanom. Szoval nem valtoztattam semmit az etrendemen azon kivul, hogy neha megeszek a egy kiwit vagy almat pluszba a vitaminok miatt. Kulfoldon elek, itt nem cseszegetnek a suly miatt. Egyszer mertek eddig a 8-dik heten, azota sem. :) Boldog babavarast!
Szia!Ugyanennyi plusszom volt nekem is ennél a babánál(3.baba lesz) és most vasárnap töltöm a 35.hetet +11 kg-mal!Ne aggódj, kis odafigyeléssel nem lesz több 12-14 kg-nál szerintem ami teljesen jó:) Az is lehet, hogy innen már szinte alig hízol!Téged is cseszeget a védõnõd?
vérléped-vérképed, , bocsi:D
Én 23 hetes vagyok és 8 kilót híztam eddig. 46-ról kezdtem, tehát rámfér, de szerintem nem sok neked se. Lehet a végén meg nem gyarapodsz majd annyira. Én az elsõ két lányommal az utolsó idõben szinte egy dekát nem szedtem fel. Pedig mindenki azt mondta, hogy majd még a végén jön a java. Hát nem úgy lett. Jó babavárást!

25. hét környékén mennyit mozog a babátok?

Nekem rendesen hullámzik a pocakom annyira mocorog a babám. És sokszor olyan mintha állandóan mocorogna... :) Nagyon eleven és erős. :) Éjszaka is felébreszt. Akinek ilyen eleven volt a baba a pocakjába mikor megszületett akkor is ilyen kis energiabomba volt?

Legjobb válasz: Nekem nagyon huncut a fiam, mert ha látni akarom, hogy mozog (rúg, üt), akkor nem csinál semmit. Ha a kezem teszem oda, akkor is van, hogy abbamarad a mozgás. Nagyon kell figyelni és sokáig, hogy elkapjuk :-) De ennek ellenére nagyon sokat mozog, fõleg babazenére :-D

Nekem nagyon huncut a fiam, mert ha látni akarom, hogy mozog (rúg, üt), akkor nem csinál semmit. Ha a kezem teszem oda, akkor is van, hogy abbamarad a mozgás. Nagyon kell figyelni és sokáig, hogy elkapjuk :-) De ennek ellenére nagyon sokat mozog, fõleg babazenére :-D
a babák a 24.-28. hét között a legaktívabbak, ez így normális :) velem is így volt. születés után nem feltétlen lesznek ezek a babák "hiperaktívak".
mi szintén 25 hetesek vagyunk, és nagyon eleven a kislányom!Viszont nálunk is az van ha odatesszük a kezünket abbahagyja, amint elvesszük újrakezdia mocorgást.De apa simogathatja, neki kevésbé hagyja abba a mozgást, már most apás a kisasszony!
A kérdező hozzászólása: Az én aprókám imádja, ha cirógatom... :) Olyankor is mocorog rendesen... Mondjuk nálunk pont úgy van hogy ha én teszem oda a kezem nekem mozog a legerõteljesebben... :) Boldog babavárást mindenkinek... :)

Kismamák, 16. és 25. hét között mennyit híztatok?

Legjobb válasz: Semennyit. Féltem, hogy ezzel a babával is cukros leszek, így próbáltam tartani az elõzõvel kért 160g-os ch diétát. Szerencsére nem lettem cukros, talán pont emiatt, hogy jobban odafigyeltem mit eszek. Most 34 hetesen tartok 4,5 kg-nál.

Én 20 hetes vagyok eddig híztam 4, kilót. De az orvosom és a vedonom szerint is teljesen jó.
Semennyit. Féltem, hogy ezzel a babával is cukros leszek, így próbáltam tartani az elõzõvel kért 160g-os ch diétát. Szerencsére nem lettem cukros, talán pont emiatt, hogy jobban odafigyeltem mit eszek. Most 34 hetesen tartok 4, 5 kg-nál.
A kérdező hozzászólása: hát megértem, szegény barátnõm cukros volt és nagyon el is durvult neki, mert inzulinozni kellett a végére:( hány kiló vagy Adél? elsõ: azért kérdezem, mert érdekel hogy más kismamáknál is ebben az idõszakban jön e fel több, ahogy a nagykönyvben meg van írva, vagy esetleg nem. ennyi.
A kérdező hozzászólása: sztem is jó! ja, azt irjátok oda légyszi mennyirõl indultatok, mert azért az sem mindegy!(pl. aki sokat fogyott-nem mindegy 80ból vagy 50 kg ból fogyott még...) van ugye aki az elején van aki közepén hízik, tényleg mindenkinél más..
És ami nagy igazság, ilyenkor az ember nem azzal foglalkozik mennyit hízott :) Persze, észben tartja, odafigyel, fõleg Én aki eleve nagy súlyról kezdtem :) Sok boldogságot :) 26+5hkm
A kérdező hozzászólása: igen egyetértek! nem szabad elveszni ezekben a külsõságekben!:)
Kb 2-3 kg-ot.Miért kérdezed??Te mennyit?
6/ 14-es vagyok!! szóval énkb. 160 cm vagyok és 48 kilóval kezdtem a terhességet. 20.hétben vagyok eddig híztam 4 kilót. De senki nem mondja meg rólam hogy híztam :) azt mondják csak hasra híztam :)
A kérdező hozzászólása: egyébként nekem is a legtöbb a hasamra és a mellemre ment. derekam/csípõmnél ugyanugy noncs mit összecsípni...a combtõnél viszont érzem, mert összeér -ami amúgy zavar is a melegben-de ennyi. ja és sajna 4 hete elkezdett vizesedni a bokám...amíg lent voltam tengeren eltûnt egybõl, aztán most hazajöttünk, megint...alig látszik belül a bokám:( szval nekem ezek szerint a vízvisszatartás is bejátszik a hízásba...
A kérdező hozzászólása: hát igen, ez így van!:) én hatvanról kezdtem és 11 már feljött (170 cm-25hét)..van aki szerint nem gáz, van aki meg huhog....hát ez van. viszont ami pozitív benne hogy nem látszik..ledöbbenek az ismerõsök mikor mondom hogy ennyi a többlet, mert állítólag kívûlrõl nem látszik...:)
Ja, 8-as voltam :) 26+5hkm
Igen :) De tudod, nálam a babának van mibõl elvennie, ezért nem hízok (még). Más az ha valaki vékony, és mondjuk 50 kilóval kezd. Egy barátnõm nagyon sovány volt 165cm 42 kiló, Õ most 28hetes és már 13kilónál tart. De mondjuk ráfér :)
A kérdező hozzászólása: köszi! ügyes vagy, hogy tartod!:)
5-ös vagyok. 172cm és 90kiló voltam, most 85 :) 26+5hkm
A terhességem elsõ 2 hónapjában fogytam 5 kilót. Hétfõn voltam a védönõnél még mindig tartom a leadott 4 kilót. Ergo, 1 kilót híztam. De így is kevesebb vagyok 4-el mint a terhesség elötti súlyom. Most a 26ik hét végén járunk. 26+5hkm
Szia! 18 hetesen voltam a védõnõnél, akkor még nem híztam semmit... 22 hetesen újra: +1, 5 kg. Ez pont egy hete volt, de azóta még nem álltam mérlegre ismét. Lehet, hogy hétvégén "megnézem"... 23 hetes Kismama
4kg-ot a 16-24hét között- 172cm 56kg-ról indultam most vagyok 63kg. 3.baba, nem tudom mennyi lesz a vége... :) 15kg illetve 13kg volt az elsõ kettõnél... 24hetes kismama

25. hétben kb. mennyi a magzat+víz+ stb... súlya? szóval mert "híztam" ugyan 3kg-ot, de sehol nem látszik. csak a pocim :D ez a többlet súly mind a pocim?

Legjobb válasz: Aha :) A terhesseg vegeig ugy alakul a suly, ami ugy csak a gyerek es a "jarulekok", hogy: -3-4 kilo a baba -1l azaz 1 kilo magzatviz (asszem) -1l plusz ver az is 1 kilo plusz cicik, meh, lepeny: 2 kilo 7-8 kilo csak ezek, a tobbi viz, es nem tartalek :)

Aha :) A terhesseg vegeig ugy alakul a suly, ami ugy csak a gyerek es a "jarulekok", hogy: -3-4 kilo a baba -1l azaz 1 kilo magzatviz (asszem) -1l plusz ver az is 1 kilo plusz cicik, meh, lepeny: 2 kilo 7-8 kilo csak ezek, a tobbi viz, es nem tartalek :)
1 liter plusz ver akart lenni :)
A kérdező hozzászólása: köszi.akkor számolhatom mondjuk, hogy a /majdnem/felénél járok, akkor ez a 3kg valóban csak a pocim? azért hízni is jó lenne :D
Akkor én adok neked 20 kg-ot:-) Nagyon szívesen!! Teherbeesésem óta én is csak 2 kg-ot híztam, de elõtte lévõ kb. 2 évben sikerült 20-at felszednem...
A kérdező hozzászólása: kösziii :D én 40kg voltam, majd az elején a sok rosszullét, hányás miatt lefogytam 38ra, most 41-42között ingadozok :S a végére jó lenne, ha azért 4-5kg rajtam maradna, de ha nem jön fel, nincs mibõl maradjon :(
Huha!! Akkor egyel, egyel egyel!
A kérdező hozzászólása: :D azt csinálom 27éve :D
a teljes hónapra tervezett munka......helytt írj N-et: az elsõ mondat például így néz ki omoren leírva: 0, 25*N + 35
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!