Találatok a következő kifejezésre: 25. hétben Normális (22 db)

Újra gyomorsav 25. héten. Normális ez ilyenkor?

Az elején persze küzdöttem vele. De hát, jó. Hányinger, émelygés a tizenels? pár hétben normális. Miért jött el? újra az éget?, maró gyomorsav? Nem kés?bb kellene, amikor már nagyobb a baba? Harmadik baba. De nem emlékszem, hogy már a 25. hét körül visszajött volna a gyomorsav-probléma.

Legjobb válasz: sajnos bármikor visszatérhet. legalábbis én ezt tapasztalom. 31. héten vagyok 2-3 hetente elõjön, pár napig szenvedek vele mint a kutya, aztán elmúlik... ilyenkor nekem semmi nem jó rá (se tej, se popcorn, se kóla, semmi) :(

sajnos bármikor visszatérhet. legalábbis én ezt tapasztalom. 31. héten vagyok 2-3 hetente elõjön, pár napig szenvedek vele mint a kutya, aztán elmúlik... ilyenkor nekem semmi nem jó rá (se tej, se popcorn, se kóla, semmi) :(
Nekem eleve a 26. héten kezdõdött és ha olyat eszem mindjárt elõjön. Fõleg éjszaka. Múlt héten hánytam is éjjel tõle. Most vagyok 30 hetes de még mindig van. Ahogy nõ a kicsi egyre jobban nyomja a gyomrodat fel és annál valószínûbb a gyomorsav. Én gaviscon szoktam rá bevenni az általában elmulasztja vagy tejet iszok rá.

25. héten mennyire normális a gyomorfájás és hányinger?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

Már eléggé van hasam (25. hét), ha lehajolok akkor kellemetlen ahogy megnyomom a pocim, talán enyhén fájdalmas is? Ez normális?

Legjobb válasz: Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.

Normális, talán a baba már be is fordult, fejjel elõre van. Ha kellemetlen, akkor ne hajolgass, inkább guggolj le olyankor.
Kerüld a hajolgatástlesett vmi vagy le kellene hajolnod akkor nyitott tèrddel guggolj le. Eközben figyeld h a hátad egyenes legyen
A kérdező hozzászólása: ilyen hamar befordulhat? nem is tudtam


25. hétben vagyok. Normális az, hogy már több hete csak a jobb mellemből jön előtej? Ez jelent valamit?

Legjobb válasz: Szerintem nincs okod aggódni nekem egy ideig csak a bal mellembõl jött az elõtej aztán beindúlt a másikból is! Boldog babavárást 36 hetes kismama

Szerintem nincs okod aggódni nekem egy ideig csak a bal mellembõl jött az elõtej aztán beindúlt a másikból is! Boldog babavárást 36 hetes kismama
Az se baj h ha egyikbol se jon, vkinek nincs eloteje es megis rengeteg teje lesz, es van ilyen forditva is.

Normális, hogy a 25. héten a mozgást csak nagyon lent érzem?

Elég nagy már a pocakom, olvastam, hogy a méh mérete ilyenkor már egy kisebb labda méretû, tehát jóval a köldök felett ér, én mégis kizárólag a babám mozgását csak nagyon lent, a császáros hegem mentén érzem, máshol nem.

Legjobb válasz: Én is így érzem, farfekvésben van a baba, azt mondta a doki azért. Semmi gond.

Én is így érzem, farfekvésben van a baba, azt mondta a doki azért. Semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ, akkor megnyugodtam. Sajnos mostanában annyi tragédia történt a környezetemben, hogy már minden apróságot felnagyítok és katasztrófaként élek meg.

Normális, hogy nem minden nap érzem a baba mozgását, pedig már a 25. hétben járunk?

19. hétt?l érzem a pici mozgását. Most 2 napja szerintem semmi. Este lefekvésnél sem, és még ma sem jelentkezett egyáltalán. Pedig szokott püfölni rendesen...egy kicsit aggódom, h se tegnap, sem ma nem rugdosott!

Legjobb válasz: Ha jól szokott mozogni,és ezt két napja nem teszi,én aggódni kezdenék!!! 31 hetes km

Ha jól szokott mozogni, és ezt két napja nem teszi, én aggódni kezdenék!!! 31 hetes km
A kérdező hozzászólása: Kedves Elõzõ! Hát ez nem semmi! Egyébként tegnap délután óta püföl rendesen, ma is állva, ülve, fekve, mindenhogy jelentkezett. El se tudom képzelni hova tud bújni??? Egyedül csak azt éreztem, h egyszer-kétszer befeszült. Tudtam, h õ az de nem vettem tutira...Szerdán töltjük be a 25 hetet.:) Gratulálok az esküvõhöz és jó babavárást Nektek!
Nahát, mintha magamat hallanám!!! Pénteken még mocorgott egy keveset, aztán két napig semmi, illetve vasárnap este végre bejelentkezett! Én szerdán voltam 25 hetes, és nekünk is szombaton volt az esküvõnk! :) )
A kérdező hozzászólása: Késõ délután most beindult rendesen. :) Nálunk még kevesebb a rugdosós órák száma, mint a nem rugdosósoké...Lehet megint nagyobb a helye egy kicsit? Azt éreztem délelõtt, h feszül a hasam, de nem konkrét mozgást. Ezért ijedtem meg. De tényleg remélem, h ezek csak tényleg idõszakos dolgok, még harántfekvésû a drágám, úgyhogy mindig máshogy élem meg a mozgását. Köszönöm a válaszokat.:)
szia. nekem is vannak ilyen idõszakai a babámnak, eleinte én is megilyedtem, féltem hogy mi lehet...2napig alig éreztem.de utána megint beindult. biztos elfárad olyankor vagy csak olyan helyen fekszik ami neki kényelmes, szerintem ne aggódj.figyeld meg, tedd a kezed egy fél orát a pocidra és ott figyeld meg, ha érzel apro kis mozgásokat akkor nincs gond. egy 32h kismami
A kérdező hozzászólása: :) )))))mocorog!!!!!! Felvettem egy fekvõ testhelyzete a kedvenc kanapéján, nem túl erõteljesen, de jelentkezett. Zongoráztam a hasamon az ujjaimmal, és nem sokkal késõbb jöttek a kis kitüremkedések a pocimon.:) Pedig eddig is simiztem meg minden, de vmiért csak nem reagált. Lehet most nyugodtunk meg...Azért várok még tanácsokat ilyen helyzetre. Köszi Nektek. Holnap reggel védõnõ azért...
A kérdező hozzászólása: Pénteken még éreztem. Tegnap volt az esküvõm, lehet, h sok volt az izgalom. Ma meg családi ebéd nálunk...mintha csak miattam is nyugton maradt volna...De azért tényleg aggódom. A védõnömnél max. sztetoszkóp van, azzal lehet hallani? Ebédnél enyhén éreztem most kicsi mocorgást, lehet h csak ilyen napja van? Holnap megyek a dokihoz.
Hu, en ha 3 oranal tovabb nem erzem, mar bevetek egy-ket trukkot, hogy megmozgassam, es ha akkor se, akkor tuti, hogy orvoshoz mennek!! Egyel csokit, fekudj hanyatt, enyhen nyomd a hasadra a kezed, par percen belul erezned kell! De en a helyedben mar az orvosnal lennek uh-n.
Néha én sem veszem észre, mert annyira elfoglalt vagyok, vagy egyszerûen csak fáradt. Ha megfigyelted már, hogy milyen testhelyzetben aktív, akkor próbálj meg úgy helyezkedni. Én lehet, hogy ilyen esetben elmennék védõnõhöz, hogyha fogad bejelentkezés nélkül, hogy legalább a szívhangját hallgassuk meg.
:) Hasonló jókat Neked is! :)

Szerintetek az normális, hogy a 25. hét óta folyamatosan csökken a súlyom?

Most vagyok 28+2 napos. Baba méretei viszont szinte 30 hetesnek felelnek meg.

Legjobb válasz: 8-at.

A kérdező hozzászólása: 8-at.
Ha a baba jól fejlõdik akkor minden oké...és amúgy sem sok az a 0.5-1 kg fõleg ha eleinte sokat híztál...uh szerintem így még szerencsés is :) Hány kilót szedtél fel hogy a doki be akart fektetni?
A kérdező hozzászólása: de nem zabáltam, hanem vizesedtem, ami most is megvan, de minden más jó. A víz is csak a lábamon van, vérnyomásom alacsony, hetente megyek a védõnõhöz.
A cukrod rendben van? Mikor néztétek utoljára?
A kérdező hozzászólása: 24 hetesen nézték, 4, 8 volt a terheléses.

Normális, ha a terhesség elején meg voltam győződve arról, hogy szó sem lehet apás szülésről, most meg már inkább az ellenkezőjére hajlok? 25. hétben vagyunk és egyre többet foglalkoztat a dolog.

Csak akkor lehet bent a papa, ha vmilyen tanfolyamot elvégzett vagy nem muszály hozzá??

Legjobb válasz: Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.

Szia! Nem kell hozzá semmilyen tanfolyam. Szerintem egyre több kórházban divat az apás szülés. Azért ahol szülni fogsz kérdezz rá hogy a párod is bent lehet-e. Mostanában már nagymamás szülés és barátnõs szülésrõl is hallottam.
Normális, én is hasonlóképpen voltam. Nagyon jó volt, hogy velem volt a párom, így utólag el sem tudom képzelni, milyen lett volna egyedül végigcsinálni az egészet. Amúgy nem kell semmit hozzá elvégezni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!! Szegeden fogok szülin, remélem, bent lehet Õ is!!

25. hétben vagyok, szinte egész nap ficánkol a pocaklakóm, este pedig 3-4 órán keresztül még nagyobb intenzitással indul be a rúg-kapálás, csak úgy reng a hasam. Ugye ez normális, és nincs valami baj a pici fiúval?

Legjobb válasz: Az én kisfiam is egész nap mocorog, de amikor eljön az este õ is nagyon aktív, és ez így van rendjén, ne aggódj. Egy 30 hetes kismama

Az én kisfiam is egész nap mocorog, de amikor eljön az este õ is nagyon aktív, és ez így van rendjén, ne aggódj. Egy 30 hetes kismama
Minel aktivabb egy magzat annal jobb.
Igen, mindenok, azt mondják, hogy estére mikor a mama aludna lesznek a legaktívabbak.Ez így van kitalálva:-) Boldog babavárást!
Ugyanígy vagyok én is, de úgytudom ez normális és sokaknál van igy!
nekem is ugyan ez nyugi ez normalis és jo érzés 25hetes kismama

25 hetes kismama vagyok, és egy hete főként étkezés után úgy érzem, hogy a gyomrom környékén annyira feszül a hasam, mintha szét akarna pukkadni. Olyan, mintha izomlázam lenne a gyomrom előtti hasizom mentén. Ez mitől lehet? Normális dolog?

Legjobb válasz: Én 27 hetes vagyok, és ugyanígy érzem kb. 2 hete. Mintha kövek lennének a pocakomban, néha menni alig bírok. Dokimtól rákérdeztem, teljesen normális, hiszen már elég nagy súlyt kell cipelnünk, ez csak még nehezedni fog. Ha esetleg keményedik is a hasad, szedj több magnéziumot, nekem most ez úgy tûnik használ. Próbálj meg inkább többször kevesebbet enni, hátha az is használ.

Én 27 hetes vagyok, és ugyanígy érzem kb. 2 hete. Mintha kövek lennének a pocakomban, néha menni alig bírok. Dokimtól rákérdeztem, teljesen normális, hiszen már elég nagy súlyt kell cipelnünk, ez csak még nehezedni fog. Ha esetleg keményedik is a hasad, szedj több magnéziumot, nekem most ez úgy tûnik használ. Próbálj meg inkább többször kevesebbet enni, hátha az is használ.
Mindenképpen olvasd el a többi olyan kérdést, ami a gyomorégésrõl és a terhesség alatti gyomorproblémákról szól.Sokat segíthet!
Én is épp tegnap kérdeztem hasonlót:-) Nekem is nagyon nehéz , kemény a hasam, mintha egy hordó lenne benne. Gondolom a baba nyomja már a dolgokta felfele. Én is arra jutottam, hogy többször kell keveset enni, mert a normál adag felénél már fulladok... Más gond nincs, csak hát növünk:-)
Egyre kisebb hely jut az ételnek, ezért fontos hogy többször keveset egyél, és szûnhetnek a panaszok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok, köszönöm a gyors válaszokat, megfogadom a tanácsotokat.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!