Találatok a következő kifejezésre: 25. hét a has melyik (2 db)

25. hét környékén a has melyik részén jellemzőbb a baba mozgásának észlelése?

Lehet, hogy furcsán tettem fel a kérdést, de arra lennék kiváncsi, hogy eddig joformán csak az alhasban és a köldököm környékén éreztem a babó mozgásait, de most mintha máshogy lenne, mert a köldök felett és a gyomorszáj(kb) között is éreztem, s?t láttam mozgást! Létezik, hogy ennyit n?tt volna, vagy csak esetleg most más pozicióban van???

Legjobb válasz: Biztos hogy létezik, azt mondják a 20-25. hét között nagyon nagyot nõ hirtelen a baby. Én is 25 hetes vagyok, de mostmár szinte mindenhol éreztem már a picit, néha nagyon látványos ahogy rúg! Ilyenkor még sokat forgolódnak odabent, mert még elférnek, úgyhogy bárhol lehet a keze, lába, feje.

Biztos hogy létezik, azt mondják a 20-25. hét között nagyon nagyot nõ hirtelen a baby. Én is 25 hetes vagyok, de mostmár szinte mindenhol éreztem már a picit, néha nagyon látványos ahogy rúg! Ilyenkor még sokat forgolódnak odabent, mert még elférnek, úgyhogy bárhol lehet a keze, lába, feje.
Nekem ahogy nõtt a babó úgy vándorolt valamelyik testrészével a jobb oldalamra. 37 hetes kismami
Szia! Én 26 hetes vagyok, és nekem pár napja a köldököm felett rugdal, meg nyomja valamelyik testrészét ki (biztos a feneke), nagyon szépen hullamzik a hasam. Nagyon sokat nõ, legalábbis én ugy látom, meg a mozgásaiból is gondolom.
Szerintem a pihenés a legfontosabb és a nyugalom. Ennél többet te nem tehetsz. Minden rendben lesz, ne aggódj! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást, remélem én is hogy minden rendben lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!