Találatok a következő kifejezésre: 25. hét a (218 db)

Normális, hogy a 25. héten a mozgást csak nagyon lent érzem?

Elég nagy már a pocakom, olvastam, hogy a méh mérete ilyenkor már egy kisebb labda méretû, tehát jóval a köldök felett ér, én mégis kizárólag a babám mozgását csak nagyon lent, a császáros hegem mentén érzem, máshol nem.

Legjobb válasz: Én is így érzem, farfekvésben van a baba, azt mondta a doki azért. Semmi gond.

Én is így érzem, farfekvésben van a baba, azt mondta a doki azért. Semmi gond.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ, akkor megnyugodtam. Sajnos mostanában annyi tragédia történt a környezetemben, hogy már minden apróságot felnagyítok és katasztrófaként élek meg.
25-30 hét tájékán
Most ahogy a 12.hetet betöltöttem olyan hirtelen nagy lett, már kezdtem megijedni hogy megint ketten vannak, de nem:) )csak egyedül:) hát lesz helye a tesónak csináltak neki a bátyók;)
Utoldó vagyok :ja és 25 hétre tippeltek már most
20-25 héten hatalmasatt nõtt, azóta se hagyta abba, mások már szülni akarnak küldeni pedig van még 10 hetem :)

Kismamák, akik 89-90 kilóval kezdtétek a terhességet, a 25. hétig mennyit híztatok?

Legjobb válasz: ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :))

ne haragudj, nem emlekszem mennyi volt a 25. hetig, korulbelul 10-15, összesen 25 ment fel. 85-el kezdtem, 110-el mentem szülni, 105-el jöttem haza a kórházból, és most hogy öthetes a baba (sajnos csak az elsõ három hétben tudtam szoptatni), vagyok 99 (ebbõl kettõ a héten ment le aktív diéte+mozgásnak köszönhetõen.. önsanyargatás lesz jóideig, de minden deka súlyfelesleg megérte :) )
Szia!Én most vagyok a 25.hétbe.99km-mal kezdtem, és most vagyok 104kg.Tehát 5kg.Nem tudom hány kg jön még fel, de azt tudom, fele ennyi idösen(most vagyok 37, akkor voltam 18és 20 éves) a lányaimmal a terhességeim alatt ilyenkor már 10kg hízásnál tartottam.Odafigyelek jobban mit eszek, de semmit nem vonok meg magamtól.Szép pocakosodást kívánok és jó egészséget!
Szia! Én 30 hetes vagyok, 90örül voltam a terhesség elõtt, 6 kilót híztam eddig, az utóbbi két hétben viszont semmit. Az orvosom szerint ez eddig teljesen normális, szerinte hajlamos vagyok a toxémiára, ezért óv a hízástól.Az egyetlen dolog, amit próbálok betartani, az, hogy többször eszek, de csak keveset! Minden jót nektek!
Én 23 hetes vagyok, 93kg-al kezdtem, 91kg vagyok már 2 hónapja.Nem nagyon akarok hizni mert én is toxémiára vagyok hajlamos.
Szia!En 87-el kezdtem es most vagyok 91, huszonharom hetesen.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! Kíváncsi voltam, mások hasonló adottságokkal hogyan változnak. Amúgy én 89-el kezdtem, és most a 26. héten 91, 5-92 vagyok. Egyelõre nem kellett változtatnom az étrendemen, így tulajdonképpen mindent eszek, de jobban kívánom a gyümölcsöket mint mást. Az elsõ babámmal 18 kilót híztam, és ez sajnos mind rajtam maradt, így kezdtem ezt a terhességet. Szép terhességet, boldog babázást mindenkinek!


25. hét környékén a has melyik részén jellemzőbb a baba mozgásának észlelése?

Lehet, hogy furcsán tettem fel a kérdést, de arra lennék kiváncsi, hogy eddig joformán csak az alhasban és a köldököm környékén éreztem a babó mozgásait, de most mintha máshogy lenne, mert a köldök felett és a gyomorszáj(kb) között is éreztem, s?t láttam mozgást! Létezik, hogy ennyit n?tt volna, vagy csak esetleg most más pozicióban van???

Legjobb válasz: Biztos hogy létezik, azt mondják a 20-25. hét között nagyon nagyot nõ hirtelen a baby. Én is 25 hetes vagyok, de mostmár szinte mindenhol éreztem már a picit, néha nagyon látványos ahogy rúg! Ilyenkor még sokat forgolódnak odabent, mert még elférnek, úgyhogy bárhol lehet a keze, lába, feje.

Biztos hogy létezik, azt mondják a 20-25. hét között nagyon nagyot nõ hirtelen a baby. Én is 25 hetes vagyok, de mostmár szinte mindenhol éreztem már a picit, néha nagyon látványos ahogy rúg! Ilyenkor még sokat forgolódnak odabent, mert még elférnek, úgyhogy bárhol lehet a keze, lába, feje.
Nekem ahogy nõtt a babó úgy vándorolt valamelyik testrészével a jobb oldalamra. 37 hetes kismami
Szia! Én 26 hetes vagyok, és nekem pár napja a köldököm felett rugdal, meg nyomja valamelyik testrészét ki (biztos a feneke), nagyon szépen hullamzik a hasam. Nagyon sokat nõ, legalábbis én ugy látom, meg a mozgásaiból is gondolom.
a teljes hónapra tervezett munka......helytt írj N-et: az elsõ mondat például így néz ki omoren leírva: 0, 25*N + 35
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

Még nem töltöttem be a 25. hetet, de már hatalmas a pocakom. Tényleg innen kezdve fog nőni igazán? Vagy ha már ekkora, akkor kisebb ütemben nő tovább?

Nagy pocisok tapasztalatait várom els?sorban, de indki véleményére kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.

Nekem a 30. héttõl össz-vissz 6 centit nõtt a pocakom.Így is 116 cm volt a haskörfogatom a végére.Viszont a 24. héten szinte még semmi sem látszott.A 25.en kezdett el igazán nõnni.
Szia! Hát mi most a 26.hetet "tapossuk" az én pocim is jó nagy szerintem csak most fog igazán beindulni a növés mivel eddig a fejlõdésre koncentrált a bébi most már a hízásra és a növésre gyúr!! Boldog babavárást és türelmet a nagy pocihoz!
Szia!Én 22 hetes vagyok most, és nekem is nagy a hasam.Nekem nagyon jólenek a bókok, mikor azt mondják, hogy milyen aranyos pocakom van.Én büszkén vállalom, bár néha nagyon fáj a derekam, de ennyi szenvedést simán megér.Amúgy még csak most fog nõni igazán.Kitartás.És boldog babavárást a hátralévõ idõre.
Szia, Nekem a 28. héttõl kezdett igazán beindulni.Hogyha nem széles a csípõd akkor te a nagy pociksok körébe fogsz tartozni.Néha leesik az állam, hogy velem egy idõs terheseknek mekkora nagy hasa van :o)) 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! A mozgásban kicsit korlátoz (ágyból felkelés, szex :D), de amúgy élvezem a dolgot. csak már orvos is megjegyezte, h hú, ez jó nagy! Sok boldogságot a babához mindenkinek!
Nekem nagyon nagy hasam volt.Végül olyan nadrág kellett ami 1x nagyobb volt a combomon, csak úgy volt jó a pocakon....Az utolsó héten féltem tükörbe nézni:) ) Csak most fog need is igazán nöni:)

25. héten mennyire normális a gyomorfájás és hányinger?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

Szia! Én is 25. héten járok és nekem inkább a gyomorégés a jellemzõ mostanság. Nem lehet, hogy valami olyat ettél, ami nem eset jól és ezért van? Vagy esetleg vírust kaptál el, ami most van a levegõben! Mielõbb javulást!

A 24-25. het kornyeken kinek mekkora a pocibosegje, haskorfogata?

Legjobb válasz: 75 centivel, 60 kg-al kezdtem annó, 25. héten már 100 cm volt, majd a végéte 120cm lett, s 92 kg-al mentem szülni. 58 centivel, és 3650- született a lányom. Nagyon nagy hasam volt.

75 centivel, 60 kg-al kezdtem annó, 25. héten már 100 cm volt, majd a végéte 120cm lett, s 92 kg-al mentem szülni. 58 centivel, és 3650- született a lányom. Nagyon nagy hasam volt.
Szia! Én 26 hetes vagyok és 89 cm. Az én hasam kicsinek számít. De szerintem ne foglalkozz azzal, hogy hány cm, és fõleg ne hasonlítgatsd másokéhoz, mert nem lehet messzemenõ következtetéseket levonni. Az a lényeg, hogy a baba rendesen fejlõdjön, azt meg úgyis az UH-on mondják meg.
nem tudom hogy milyen mérettel rendelkeztem az elején, de elég vékonyka voltam. 22 hetesen 97, 5 cm volt a haskörfogatom.mindenki azt mondja h pici a hasam, de amig a doki azt mondja h nincs semmi gond odabenn addig nem érdekel.pici hasból is lehet nagy baba és nagy pocakból is apró csöppség.egyébbként 62 kg-al kezdtem és most 66 vagyok. 24 hetes
A kérdező hozzászólása: szia.az en haskorfogatom 94 cm es 24+5 hetes vagyok. enis elegge vekonyka voltam, nem nadszal, de nem is molett.45 kgmal kezdetem es mar 57 vagyok, tehat 12 kg +.

Nagyon vadul rúg a babám. és jó kemény mikor rúg. most a párom is azt mondta ez nagyon durva.25. hétben vagyunk. mi lesz később?

persze örülök, hogy mozog, hisz ezek az életjelzései :D

Legjobb válasz: én is a 25 hétben vagyok, és sokszor akkorákat rúg,h csak lesek..olyan mintha forgolodna vagy dobálná magát...mikor kisebb a rugás akkor meg meg vagyok ijedve már...

én is a 25 hétben vagyok, és sokszor akkorákat rúg, h csak lesek..olyan mintha forgolodna vagy dobálná magát...mikor kisebb a rugás akkor meg meg vagyok ijedve már...
Gondold el, nekem állandóan a hólyagomat rúgdossa, nem semmi, és mindig akkor amikor épp nem tudok elmenni pisilni.mert olyan helyen vagyok.:-) Késõbb majd ritkul, mert egyre kevesebb helye lesz, de addig kapunk ahol csak ér:-)
Hát igen, ezt a kérdést én is feltettem magamnak:-) Még erõsebb rugásokra számíthatsz, de kevesebb mozgásra. Néha nagyon erõteljesen mozog, sokszor felvátlta a rugást az az érzés, hogy kinyomja magát valahol, pl a bordádnak a fenekét. De mivel a helye kisebb, kevesebbet forog. Pont a legmozgékonyabb idõben vagy.-) Simizd meg olyankor, akkor el szokott nyugodni:-)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, most azt vettem észre ha felállok és kicsit rugozók abbahagyja, de amint leülök folyt.köv. boldog babavárást nektek is
Nyugi, most még rengeteg helye van.Nekem is volt, hogy akkora hacacárét csapott abban az idõszakban, hogy nem tudtam mit csinálni tõle.Aztán már nincs helye, így csak úszkál meg helyezkedik, meg néha megrugdos.
Ha pl. sétálsz vagy ahogy írod rugórol abbahagyhatja, mert odabent õ is ringatózik olyankor, és azt szereti.Állítólag.
rugózól, bocs

Mekkora lehet most a babám? 29. hétben vagyok, a 25. héten voltam utoljára u. H. -on, akkor 1024gr volt a picim.

kaptam kölcsön egy szívhang hallgató készüléket, és olyan jó volt hallanni a kis dobogását.ilyenkor már nem ver sokkal gyorsabban az enyémnél ugye?gyorsabb, nem zakatol annyira mint a múltkor.

Legjobb válasz: A babaszoba.hu szerint 25 hetesen 700g körül van a baba, de ezek szerint a tied nagy lesz :-) Az oldal szerint 29 hetesen 1200g... a babád már efelett járhat. Kezd beállni a percenkénti szívverésszáma is, azért nem olyan gyors már.

A babaszoba.hu szerint 25 hetesen 700g körül van a baba, de ezek szerint a tied nagy lesz :-) Az oldal szerint 29 hetesen 1200g... a babád már efelett járhat. Kezd beállni a percenkénti szívverésszáma is, azért nem olyan gyors már.
Szia. A színhanggal kapcsolatban nem tudom mennyire kell gyorsan verni, de itt egy oldal ahol a méreteket nézegetheted:http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2008/02/16/1857_Magza.. Üdv, 31 hetes kismama
Én 30 hetes vagyok, ma voltam UH-n, 1400 gr. a babám becsült súlya.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen a válaszokat. az említett oldal szerint is nagy a babám.vagy lehet ennyi elszámolás?a soki azt mondta, megfelelõ méretei vannak:S boldog babavárást mindenkinek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!