Találatok a következő kifejezésre: 25-ös teszt mutat (5 db)

Ha csüt. -ön nemkéne h megjöjjön akkor hnap reggeli első vizeletből mutat már vmit a 25-ös teszt? Mert sztem előbb volt pém.

Melleim nagyon duzzadtak és fájnak,mensi szer? görcseim vannak és iszonyatosan fáradékony vagyok,remélem most sikerült.

Legjobb válasz: Nekem a 10.DPO-m pozi lett a teszt (Clearblue), következõ nap pedig a 25-ös is!!! Tesztelj nyugodtan! Drukkolok! :) 10 hkm

Nekem a 10.DPO-m pozi lett a teszt (Clearblue), következõ nap pedig a 25-ös is!!! Tesztelj nyugodtan! Drukkolok! :) 10 hkm
Van esély, de ha nem lesz pozitív, akkor csütörtökön vagy pénteken csinálj még egyet. Drukkolok.
Kedves kérdezõ, teszteltél? Mi lett az eredmény?
Nekem nemvárt elõtt egy nappal a 25-öt teszt full negatív volt. A nemvárt után egy nappal pedig halvány pozitív. Aztán sajnos elment a baba. :-( Most újra próbálkozunk. Sok sikert!
Én megpróbálnám kivárni a csütörtököt, de addig is úgy élni a mindennapjaimat mint egy kismama -ha érted. Szorítok!!!!!!
Szerintem is várd ki a csütörtököt. Én is teszteltem elõbb 25-tel, és csak úõgy virított a negítav eredmény, nagyon elkeseredtem. Aztán jött a meglepi a + tesztel. Utólag nézve sokkal jobb lett volna, ha várok. Nehéz tudom, de bírd ki. De tüneteim nekem is ezek voltak, kivéve a fáradtságot. Lám baba volt, én drukkolok, majd írd meg h. mi lett az eredmény. De ha nagyon nem bírsz várni, tényleg 10 tesztet használj.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nemvolt rá szükség mert megjött :( :( :(

Vaterás 25-ös teszt nemvárt után hány nappal mutat biztos eredményt?

Legjobb válasz: A 25-ös tesztek általában a késés napján, vagy 1-2 nappal utána már megbízható eredményt szoktak mutatni. Elõtte lehetséges, hogy halvány a csík, vagy bizonytalan eredményt hoz ki.

A 25-ös tesztek általában a késés napján, vagy 1-2 nappal utána már megbízható eredményt szoktak mutatni. Elõtte lehetséges, hogy halvány a csík, vagy bizonytalan eredményt hoz ki.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Ha a Wondfo tesztre gondolsz, nekem az a nemvárt napján erõs pozi volt.

31 napos ciklus mellett a 35. napon már tutit mutat a 25-ös teszt?

Legjobb válasz: Kéne, de anno nekem is elmaradt után 10 nappal lett pozitiv..igaz nem maradt meg, de ennek semmi köze hozzá! DRukkolok!

Kéne, de anno nekem is elmaradt után 10 nappal lett pozitiv..igaz nem maradt meg, de ennek semmi köze hozzá! DRukkolok!

25-ös teszt mikortól mutat ki terhességet?

Úgy nem akarom megcsinálni, hogy esély sincs arra, hogy mutasson valamit. Holnapra nem várom a menzimet.

Legjobb válasz: Szerintem holnap-holnapután már megpróbálhatod, hátha! Itt sokan tudják, hogy milyen ez az érzés, valahol jó is, ha nem éled bele magad (így legfeljebb kellemes meglepetés érhet), de azért próbálj egy kicsit bizakodni! Én nagyon szurkolok Neked! Írd meg, hogy mi lett (akár priviben is)!

Szerintem holnap-holnapután már megpróbálhatod, hátha! Itt sokan tudják, hogy milyen ez az érzés, valahol jó is, ha nem éled bele magad (így legfeljebb kellemes meglepetés érhet), de azért próbálj egy kicsit bizakodni! Én nagyon szurkolok Neked! Írd meg, hogy mi lett (akár priviben is)!
ez már kikell hogy mutassa
Hát én igazából még várnék a helyedben egy picit, h nehogy csalódj. Én holnap leszek a 30. napomon és szerintem várok még vele a 35. napig.Nekem is 25-ös tesztem van.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! tudom, okosabb lenne még várni, de ha holnap reggelig nem jön meg, megcsinálom.
A kérdező hozzászólása: megjött:(

Lehetséges az, hogy a Gabriel 25-ös gyors teszt, állandóan negatívot mutat? Próbálkozzak esetleg mással, de mivel? Írjatok!

Legjobb válasz: Szia!Bocsi az offért, de ez engem is érdekel. Nekem okt. 4-én volt utoljára, ma csináltam Gabriel tesztet, ami negatív,a hasam görcsölgetett a héten, néha rám tör a hányinger.. Írd majd meg, hogy milyet veszel és mi az eredmény, drukkolok! Sajna nem tudok olyan tesztet ajánlani, ami biztos jó, de itt írták a Lilly-t, a nem digitális (vagy digitális) Clairblue-t vagy akármelyik gyógyszertárit.. Egyébként mióta tartanak a tünetek? Én nov. 1-re nem vártam, azaz mégis, mert akkor kezdtem volna a Clostibegy, de most is reménykedem a pozitívban.

Szia!Bocsi az offért, de ez engem is érdekel. Nekem okt. 4-én volt utoljára, ma csináltam Gabriel tesztet, ami negatív, a hasam görcsölgetett a héten, néha rám tör a hányinger.. Írd majd meg, hogy milyet veszel és mi az eredmény, drukkolok! Sajna nem tudok olyan tesztet ajánlani, ami biztos jó, de itt írták a Lilly-t, a nem digitális (vagy digitális) Clairblue-t vagy akármelyik gyógyszertárit.. Egyébként mióta tartanak a tünetek? Én nov. 1-re nem vártam, azaz mégis, mert akkor kezdtem volna a Clostibegy, de most is reménykedem a pozitívban.
Nagyon sajnálom, de ha negatív ennyi idõ után a teszt akkor sajnos nincs baba! Ha nagyon kételkedtek, akkor menjetek el a nõdokitokhoz õ majd eloszlatja a kétségeiteket!
Ha nem vagy terhes mégis mi mást mutasson??
A kérdező hozzászólása: #15-ös! Nem tudtam ma elérni a dokimat! Még kivárok, ma egyre erõsebb megjön érzéseim voltak dután, eddig még semmi, ma volt a 39. napom! Nálad mizujság van már valami ? Írj!!!:) )
Szia! Mizújs Veled? Van valamilyen fejlemény? Dokihoz sikerült menni? Nekem még mindig semmi, a dokimnak pedig nincs szabad idõpontja:( 3as voltam (azaz Letti)
A kérdező hozzászólása: Szia Letti! Ma (42. napon) teszteltem, de sajna újra negatív lett! Felhívtam a dokimat, mondta menjek el egy UH-ra hozzá, vagy ma, vagy vasárnap, vagy kedden. Ma sajna már nem tudtam menni, valószínû vasárnap megyek. Majd megírom mi lett! Neked szorítok!! :) ) Katica
Szia Katica! Szorítok Neked! Én is próbálkozom bejelentkezni.. Reménykedem, hogy jó híreket hallunk, csak a teszt még nem mutatja ki!!Letti
A kérdező hozzászólása: Én is remélem, hogy mindkettõnknek jó hírrel szolgál, majd a dokija!:) Nagyon szorítok neked és persze azért picit még magamnak is! :) Nehezen telnek a napok...... de vasárnap már okosabb leszek! Majd írok, hogy mi lett!:)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a dokimnál. Meg nézett UH-n és látott egy 1 cm-es vesetál(babszem) alakú kis valamit. Nem mondott semmit, azt javasolta teszteljek és ha 2 hét múlva sem jön meg, menjek vissza és újra megnéz. Lett még egy kis reményem.....:) Nálad mizujs?
Ezt nem értem! Ha az a kis babszem esetleg petezsák lenne, akkor a tesztnek már simán pozinak kellene lenni! Azért szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy még nem volt petezsáknak mondható szakaszban, elég hosszú ciklusaim voltak a closti szedése elõtt, talán ezért vár még ki a dokim.
Szia Katica! Én sajnos tegnap elkezdtem barnázni (elején kicsit, aztán erõsödött). Voltam dokinál, meg is vizsgált, azt mondta nem lát semmit, teszteljek ma.. Ez megtörtént, full negatív, úgyhogy nem is reménykedem.. Még mindig csak barna, nem is igazán értem, hogy mi van... Te hogy vagy?Letti
A kérdező hozzászólása: Nekem tegnap este megjött, elég intenzíven, de nem keseredtem el. Még ez a hónapom van, hogy szedhetem a clostit, megpróbálok mindent amit lehet, vezetem a hõgörbét, ovulációs tesztet rendeltem és ha itt az idõ beleadunk mindent. :) Neked szorítok, lehet még, hogy babás vagy. Majd írj, hogy hogyan alakultál. :) Üdv : Katica
Szia Katica!Sajnálom, hogy megjött, de valóban: új hónap új remény! Szerintem is jönni fog a baba, ne keseredjen el egyikünk sem:) ) Bár reggel elég rossz kedvem volt, de igyekszem pozitívan hozzáállni.. Remélem nekem is megjön rendesen (a doki méhen kívüli terhességgel is riogatott) és lehet várni a nemvártat:) )Drukkolok! Letti
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy szerintetek akkor most mikor teszteljek, meddig van még reményem? Mikor forduljak a dokimhoz? Milyen tesztel próbálkozzak?? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a biztatást! Nagyon jó volna, ha tényleg baba lenne a pocakomban!:) ) Még várok, hiszen ezek szerint még bõven van reményem, igaz 3 negatív teszten vagyok túl!!! Majd írok a fejleményekrõl..... :) )
Tavalyi esetem: Okt. 9-én volt utoljára menstruációm. November 19-én teszteltem pozitívat. (Gabriel) Clostit csak az elsõ gyereknél szedtem, de akkor lettem terhes, mikor már befejezõdött a kúra (ráadásul a második). Gondolom, kihatott még a következõ hónapokra is.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Okt 5-én volt meg utoljára, azóta semmi. 1 hete jelentkeztek kisebb alhasi görcsök, de a mensi sehol. Csináltam tesztet, de egyértelmû negatívat mutat, ezért kérdeztem, hogy a Gabriel tesz megbízható-e vagy sem. Sokat olvastam róla és nem mindenkinek jött be. Talán így már érthetõbb a kérdésem, ja és 2 hónapja clostit szedek.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15.31-es válaszoló! Köszi a válaszodat, de hidd el akinek még nem sikerült soha terhesnek lennie, minden szálba megkapaszkodik és reménykedik, hátha még is + -os lesz az a nyavalyás teszt! Persze, már nem sok esélyt látok én sem rá, hogy babás lennék és biztosan felkeresem a dokimat, mert nem szeretném , ha valamiféle probléma állna a dolgok hátterében! Köszönöm válaszodat, még ha nem is esnek teljesen jól, de hát nem élhet az ember álomvilágban örökké!:)
Szia! Most lett volna az elsõ hónapom a clostival, én is nagyon bíztam benne így októberre nem is görcsöltem rá a dologra (csak most, hogy nem jön és mégis negatív). Nekem PCOS-m van, így 5 hónap próbálkozás után írta fel októberben a dokim a clostit, nekem is 3. naptól kellett volna szednem. Akkor meg is vizsgált, rákszûrést is csinált, minden ok volt. Így szervi problémára nem is gondolok, talán csak arra, hogy beleélem magam.. Tényleg rossz nagyon csalódni, hogy negatív (nekem sem ez az elsõ tesztem). Olvastam itt olyat is, hogy 8 hetes korig nem mutatta ki a teszt a babát.. szóval nem baj, ha reménykedünk szerintem, fõ a pozitív hozzáállás:) A Clostit egyébként nagyon sokan dicsérték. Tényleg rossz ez a bizonytalanság is, jövõ héten én is mennék dokihoz, de félek is, hogy mit lát.. Bár elvileg már látszódnia kellene:) Írd meg légy szíves, hogy milyen fejlemények vannak Nálad, ha tudok valamit én is jelentkezem. Akár privátot is írhatsz nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Fogok írni, és szorítok is mindkettõnknek nagyon.:) Addig, amíg van egy picike kis reményünk nem adhatjuk fel!!! Nekem volt olyan ismerõsöm aki 3 negativ teszt után elment dokihoz és az megállapította, hogy 9 hetes kismama!!!:) Fel a fejjel és majd jelentkezz, várni fogom!!!:) ))
Nyilván érti az ember, hogy ilyenkor a pici remény is remény, de azért reálisan nézve, ha ilyen rég óta késik és nega a teszt, akkor tök mindegy, hogy milyen a teszt. A Closti sem csodaszer. Tesóm felesége is szedi 3 hónapja, van peteérés, és eddig mégsem jött össze. Sajnos nem mindig a peteérés az egyetlen gond!
Szia! 15:31-es vagyok. Én nagyon jól tudom mit érzel! Én 6 éve várok az elsõ babámra, de én is mindig csak nega tesztet tudok produkálni. Én sajnos tapasztalatból adtam a tanácsomat.
A kérdező hozzászólása: 06:41-es válaszolónak. Nálam elvileg semmi más probléma nincsen, hiszen mielõtt elkezdtem szedni a clostit, a párom is és én is, átestünk vizsgálatokon. Minden negatívnak bizonyult, az én esetemben, egyedül a peteérés az ami, nem igazán mûködött. Az elsõ hónap után viszont nagyon jók voltak az eredményeim a doki szerint. Ezért mertem most kicsit álmodni. De nem adom fel ilyen könnyen , nem az a fajt vagyok. Köszi a választ! :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia 15:31-es. Ezek szerint, te pontosan tudod, milyen érzés az a sok negatív teszteredmény, nagyon sajnállak, nem lehet egyszerû. De mindig reménykedni kell és én még tudok, merek remélni. Azt kívánom neked, minél hamarabb sikerüljön a baba: :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia 3-as! :) Nagyon szépen köszönöm a linket , amit küldtél, talán van még pici remény a babára nálam is. :) Hétfõn felkeresem a dokimat és remélem jó hírekkel fog majd szolgálni nekem! :) Még egyszer köszi!
megírnád majd légyszives mit mondott? velem is ez van, csak nem szedem a clostit.
Szerintem ez még simán lehet baba :) Nekem is úgy volt, hogy nem jött meg, pár nap múlva csináltam egy tesztet, negatív volt. Gondoltam még korán van, így nem hogy a javasolt 48 órát kivártam a következõvel, hanem mivel nem akartam csalódni, még plusz egy napot, tehát már ekkor egy hete késett... persze negatív volt :( Olyan mérges lettem, hogy nem is foglalkoztam vele utána. Az ismerõsöknek is mondtam, hogy ezt nem értem, de lehet nem is baj, lehet nem is kell még nekünk gyerkõc. Akkor kezdtünk el ugyanis próbálkozni, az volt az elsõ hónap. Kb egy hét múlva viszont a moziban rosszul lettem a popcorn illatétól, akkor vettem egy tesztet és az már nagyon is pozitív volt! :) Azóta már 7 hónapos elmúlt a kislányom :) Úgyhogy még lehet bármi! Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Szia Letti! Hogy alakultál, van már valami fejlemény nálad? Nekem már lassan elmúlóban a mensim, és már bevettem az utolsó adag 2. clostiját. Rendeltem ovulációs tesztet és már nagyon várom a folyamatát a dolgoknak.:) írj majd, hogy mi van veled. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!