Találatok a következő kifejezésre: 25 vagyok egy lányt (42 db)

hát ha nem mered, akkor ne is várj csodát..
Mit csinálj? :) Hívd el randira, szedd össze magad, hisz férfi vagy! Bátorság! 30N
A kérdező hozzászólása: nagyon gyáva vagyok vettem egy vadonatuj mercédest hátha hogy megjön a bátorságom
oszinten mi veszteni valod ha elmondod? hivd el batran randira, megvan a velemenyem rolad ha 25 evesen is felsz, meg egy 17-20 evest megertem de nem egy 25
a mercedes gagyi manapság, vegyél egy bentley-t
Aha. Vettél egy mercit, hogy legyen bátorságod? Nem 15-öt akartál írni véletlenül?
A félõs fiúkat nem szeretik a lányok.Barátkozz vele keresd a társaságát kérdezz tõle sokat derítsd ki mi a közös bennetek.

18-25 éves lányok véleményét és fiúkét várom! én 19F vagyok van egy lány 25 éves beszélgetünk 4 napja. Szerintetek lehetne köztünk valami? Vagy mit akar? Nekem nagyon bejön!

viszont sikerült elcsesznem,de azt írta semmi baja belevitt egy olcsó kis játékba..de hogyan fojtassam? elég könnyen vezet..

Legjobb válasz: Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23

Ezt a játékos részét nem értem meg a vezetést.. A kérdésre válaszolva lehet köztetek valami.. Komoly kapcsolatot mondjuk nem tudok elképzelni ilyen korkülönbséggel.. Egy 19 éves fiúnak messze nem azok az elvárásai egy kapcsolattól, mint ami egy 25 éves nõnek.. L/23
Elsõ cáfolására: 19 évesen ismertem meg a 24 éves barátnõmet. Nagyon komolyan szerettük egymást, és valóban nem egy elvárásaink voltak: karriert akart építeni, én meg több idõt akartam vele lenni és szakított velem.
Ne haragudj, kedves második, de pont csak megerõsítetted amit írtam, hogy nem egyek az elvárások.. azt én is írtam, hogy persze lehet köztük valami ettõl függetlenül.. Szerethetik egymást, de komoly kapcsolat nem lesz belõle.. Ui: Nálam a komoly kapcsolat azt jelenti sokáig együtt vannak, közös jövõt terveznek..
lazar angelovnak nincs nõ aki ellent tudna állni :D
A kérdező hozzászólása: elsõ! hát beszélgettünk neten..és belevitt egy olyan játékba amivel felmérte szerintem hogy mennyire vagyok érte oda meg hogy mit akarok! megértem hogy nem ugyanazok a célok, bár elég komoly fiú vagyok a többi korombelihez képest! De leginkább arra lennék kíváncsi hogy megpróbáljam elhívni randizni? megéri hajtanom?? amúgy azt mondta jól gondolkozok eddig csak dicsért! utolsó! lazar Angelov :D :D

25 vagyok szeretnék egy lányt kinyalni de nem merem mondani neki, hisz több mint 12 éve barátok vagyunk. Mit tegyek?

félek attól hogy odalenne a barátságunk? és azt nem szeretném! hisz 12 év nem kis id?. csak nyalni szeretném attol nem esik teherbe ugye? általában ha találkozunk akkor azt szokta néha engedni hogy simogasam! a hátát de tovább nem enged mit tegyek???

Legjobb válasz: Elõször is olvass el egy biosz könyvet az emberi szaporodással kapcsolatban mert ha 25 éves vagy és annyit nem tudsz hogy a nyalástól nem lehet teherbe esni akkor ritka sötét vagy. Csajjal kapcsolatban meg annyit mondok hogy inkább hanyagold a témát ha meg akarod tartani barátnak.

Elõször is olvass el egy biosz könyvet az emberi szaporodással kapcsolatban mert ha 25 éves vagy és annyit nem tudsz hogy a nyalástól nem lehet teherbe esni akkor ritka sötét vagy. Csajjal kapcsolatban meg annyit mondok hogy inkább hanyagold a témát ha meg akarod tartani barátnak.
Azért engedte, hogy simogasd a hátát, mert az még nem feltétlenül szexuális közeledés...persze, hogy nem enged többet, mert õ is csak barátságban akar veled maradni.Persz elképzelhetõ, hogy õ is többet akar, mint ahogy te is.De ha finoman rákérdeznél, már kockáztatod a barátságot, máshogy meg nem igen tudhatod meg, hogy engedne-e többet.Esetleg itasd le, akkor nem biztos, hogy emlékszik, hogy mit kérdeztél tõle.Vagy nyalj ki mást.
Nem éri meg tönkretenni a barátságotokat egy ilyen miatt.inkább keress más lányt eer a célra!
Hát, ha ilyen gondolatok cikáznak a fejedben, akkor az már rég nem barátság!Legalábbis a te részedrõl. Ezen nincs mit kockáztatni!Finoman próbálj közeledni hozzá pl.menjetek el együtt táncolni, öleld át, csókold meg, stb, aztán úgyis kiderül h akar-e veled szexelni.Ahhoz, hogy egy lány megengedje hogy kinyald, elõbb közel kell férkõzni hozzá, erre jó a flörtölés, randizás. Igy nagyobb az esély, mintha egybõl letámadnád...
Tuti nem vagy 25...
ja, tuti nincs 25, meg nem is megy 100-al a csávó... Nyalástól lehet-e terhes a csaj? Hát, ha spermát nyeltél elõtte, akkor lehet... Ekkora elmeroggyantat... ez vicc.
Maradjatok barátok szerintem s keress mást akit nyalhatsz!
Barátom, nem fog érte senki megharagudni, de inkább áruld el hogy nem 25 éves vagy. Egy 25 éves ember ilyet már tud, ha pedig nem, az elég szomorú. Igy lényegében hülyének néznek, viszont ha elárulod hogy egy 1x év körüli vagy, akkor még viszonylag normális. Ha pedig tényleg 25 vagy, akkor fogadd bocsánatkérésem. Ezesetben én is csatlakozom az elõttem szólalókhoz, miszerint ragadj meg egy 8. os biológia könyvet, és tanulmányozd alaposan át :) ;)
Ne a barátnõdet akard kinyalni, ennyi...
szedj felegy kurvát, nyald ki azt. egy életre elmegy a kedved a nyalakodástól.
A kérdező hozzászólása: azt tudtam hogy maga a lány nem esik teherbe egy nyalástól és tényleg 25 vagyok csak a drága haverom mondta nekem hogy nem hiszi el hogy nem esik teherbe a lány mikor megmutattam a válaszokat nagyot nézett! én mondtam neki hogy nem õt fogják hülyének nézni hanem a kérdezõt vagyis engem én megmondtam neki regisztráljon õ is és kérdje meg de hát mintha a falnak mondtam volna amúgy köszönöm a válaszokat sok hasznos volt nekem is meg a haveromnak is

Egy lány kb.25 éves koráig mennyi pasival fekszik le manapság? Mit gondoltok mennyi a sok, mennyi után mondanátok egy csajra, hogy r. Banc, vagy pont ellenkezőleg, hogy rendes csaj?

Legjobb válasz: Magamból indulok ki: 1. 25/N Egyébként ezt még mindig nem értem, hogyha egy csaj több pasival is lefekszik akkor ribi, de a pasi minél több csajt megcsinál, annál nagyobb király...

Magamból indulok ki: 1. 25/N Egyébként ezt még mindig nem értem, hogyha egy csaj több pasival is lefekszik akkor ribi, de a pasi minél több csajt megcsinál, annál nagyobb király...
Szia! Szerintem ezt ne így nézd, hogy most 25 éves és volt x fiúval na akkor már könnyûvérû ... Sosem tudhatod. Lehet, hogy volt eddig mondjuk ... 4 komoly kapcsolata és mindegyik kb. egy évig tartott és mondjuk mindegyikkel lefeküdt. Oda kerül eléd és csak annyit mond, hogy eddig négy férfival élt szexuális életet. Akárhogy is nézzük ezt egy férfinak nem kellemes hallani. :) Nekem legalábbis jó barátaim ezen a véleményen vannak, hogy kicsit kellemetlen ezt hallani egy férfinak, hogy a kiszemelt hölgy hány férfival bújt ágyba elõtte. De ezt is embere válogatja. :) Viszont ha már úgy áll eléd, hogy négy férfival volt eddig szexuális kapcsolata de mind egy éjszakás kaland volt, az úgy szerintem kellemetlenebb. Mondjuk 10 fölött már igen csak elgondolkoznék rajta, hogy érdemes -e kezdenem komoly kapcsolat céljából a hölggyel. Ha férfi lennék ... De nem vagyok az. :) De én azt mondom ne merüljetek bele a múltba, hogy ki hány férfival/nõvel volt együtt eddig. Persze fontos, hogy sok mindent megtudjatok egymásról de szerintem célszerû tiszta lappal indítani! Ha a saját tapasztalataidra alapozva késõbb azt érzed, hogy nem tisztességes lány akkor jobb ha még idõben lezárod a kapcsolatot ha nem szeretnél csalódni! Sok sikert! :)
Én 25 vagyok, eddig 1 volt (+1 amit nem akartam...azt nem számítom általában bele). De ha úgy számolom hogy valaki 15 évesen kezdte, 1 éves kapcsolatai voltak, az már 10 pasi, de ettõl még nem ribanc, mert nem biztos hogy az õ hibája hogy nem jött össze hosszabb kapcsolat. Vagy van aki szereti az egyéjszakás kalandokat, de ettõl még nem feltétlenül ribanc.
Sõt ... az a 10 már sok! De ahogy írtam ha ott van a bizonyos tiszta lap, tudod, hogy Te megpróbáltad, adtál egy esélyt a dolognak, nem ment, biztosan találsz majd egy rendes, tisztességes lányt! Vagy épp ellenkezõleg. Ezt sosem lehet elõre tudni!
Én pasi vagyok, csak ebbõl a szemszögbõl tudok vizsgálódni...:) Nos, hát szerintem 23 éves korig 0-7 a jó, felette levõkkel (8-10) már erõsen gondolkozom, 11- pedig már eszembe sem jut a hölggyel kezdeni... Az 11 én már, és még sokan mások ribancnak tarjuk a nõszemélyt. Amúgy meg, hölgyek... Nincs olyan, hogy mennyi az átlag jó. Semmilyen férfi nem szereti hallani, hogy hány pénisz barangolta be a helyet. Kifejezetten lelombozó tud lenni... Nemrég randiztam egy lánnyal, már ott tartottunk, hogy együtt leszünk, de már annyi férfinevet említett, hogy megkérdeztem, mégis hány pasival volt elõttem... Mondott egy szép számot (15), gondoltam egyet, felálltam, köszöntem, szóltam neki, hogy kíméljen meg mindenféle kontaktustól, és leléptem...:D Azóta néha még ír, de a büdi életbe nem fogok válaszolni sem neki... Azért 21 évesen 15 kan?:S F/23
25 évig kb 10-12 még normális de mondjuk 20-25 ön felül már sztem ribanc...
Szerintem a 4-5 normális szám lehet. Legtöbb kapcsolat 6-12 hónap között fut zátonyra. Minél közelebb van a 10 hez annál kellemetlenebb...10 felett tuti nem kezdenék vele akárhány éves is. Ha mégis akkor elõször vizsgáltassa ki magát...

Ha egyedül vagy és éppen nincs semmi dolgod, mit csinálsz? Elmennék valahova nézelődni, de nincs ötletem, hova. Aki hasonló helyzetben van, mit csinál, hova lehet menni egyedül? Lány vagyok, 25 éves.

Ma gondolkodom azon, hogy bemennék a belvárosba körülnézni, de nincs ötletem, hová. :) Ruhát nem akarok venni, már van elég. Amúgy sem szoktam unalom?zésb?l vásárolni menni ész nélkül, nem is tehetném meg.

Legjobb válasz: könyvesbolt? vagy menj moziba, múzeumba!

könyvesbolt? vagy menj moziba, múzeumba!
Én is a könyvtárt akartam javasolni :) Már nagyon régóta vágyom elmenni... Vagy tudod mit? Cseréljünk! Ha vigyázol a gyerekeimre, én elmegyek helyetted shoppingolni :) ))) Ja és kivételesen magamnak vásárolnék, nem a gyerekeknek! :) ))
Esetleg a könyvesbolt helyett könyvtár? Ott még nyugodtabban lehet olvasgatni a könyveket. Mert ha vásárolni nem akarsz, akkor az a fontosabb, hogy ne nézzenek ki mert olvasgatsz.
A kérdező hozzászólása: A mûszaki dolgok is érdekelnek engem. :) Amúgy most bicajjal megyek be a városba szerintem. Sütizésrõl annyit, hogy épp eszem a maradék édességet. :)
Én pl. szeretek sütni, fõzni, . Szóval ilyenkor elmegyek vásárolni, kitalálok valami finom sütit és megcsinálom. Estére áthívhatod valamelyik barátnõdet sütizni :-)
Általában én is bemegyek a belvárosba plázákba és nézelõdök. Nem muszáj vásárolni is, de én ezzel a bámészkodással is rengeteg idõt el szoktam ütni. Könyvesboltokba én is be szoktam menni. meg ilyen mûszaki boltokba is mobilokat, laptopokat nézegetni. Azt nem tudom, hogy téged érdekelnek-e az ilyesmik. Mivel úgyis kell szinte minden nap bevásárolnom (kaját), így egyúttal azt is megoldom. Vagy biciklizek egyet a város körül és akkor is csak úgy nézelõdök útközben, elvagyok. Bár most már ehhez elég hideg van. Vagy ah végképp nincs más ötletem, akkor otthon maradok és netezek, mint pl most is. Amúgy 28/F voltam.
A kérdező hozzászólása: Az jó, gratulálok. :)
Én simán elmegyek egyedül moziba, színházba. Az egyik barátom pont így ismertem meg :)
A kérdező hozzászólása: Könyvesbolt jó ötlet. :) Moziba nem szeretek menni, fõleg egyedül. Múzeum itt a városban nincs olyan, ami érdekel. Amúgy tervezem a múzeum látogatását valahol máshol, de nem egyedül szeretnék menni. :) Lehet, hogy körülnézek tényleg könyvesboltban. Köszi! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: ezzel egy gond van: nem szeretem a gyerekeket, így nekem ez nem lenne kikapcsolódás. :( Idegbajt kapni tõlük nem jó szórakozás nekem. :)
az 55 éves többet fizet, azt válaszd.
Mindkettõvel :D engem mindkét véglet felizgat. Az 50 éves már tapasztalt, jó esetben mindent tud a nõktõl, szenvedélyes, a fiatal meg még ártatlan, én irányíthatok, én ronthatom meg ha szûz még. 24/L
Nem is kell nekem hinni így látatlanban. Mindenkinek magánügye, hogy miben hisz. 5-ös voltam. 24/N
egyeseknél az apakomplexus azért befigyel :D
inkább egy jó 35-40-essel:) )) nekem azok jönnek be:) 23L
én inkább az 50 évessel. Az tapasztaltabb.
Sem apakomplexusos, sem pedofil nem vagyok, úgyhogy egyikkel sem.Esetleg úgy, ha zacskót húzok a fejére.De nem, mégsem, mert attól még hozzá kell érni.Pf:S:S:S
A nõknek nem kell sok csak pár tízezres és máris vonzalmat, szerelmet kezdenek érezni a fiúcsk, vagy tata iránt. :D Ennyi, ti nõk olyan könnyen bekapcsolhatóak vagytok a vonzalomra. :D Még egy rusnya, genyafejû is el tud csábítani sok pénzzel akármilyen szép nõt. :D MInden nõ megvehetõ csak más-más ára van a nõknek. :D
utolsó! Nem hiszek Neked!
Leginkább egyikkel sem. Ennek pedig az az oka, hogy csak és kizárólag azzal fekszem le, aki iránt érzek valamit, akivel tervezek jövõt. Sem az 50 feletti, sem a 18 alatti pasival nem megoldható ez. 25 és 35 között, legfeljebb. 24/N
3.nak van igaza
Mindegyik teljességgel kizárt.
Ez küllemtõl függ..meg személyiségtõl 25 L
Attól függ, ha a 15 éve úgy nézki Justin bieber, akkor tuti nem, de ha belegondolok, hogy brad pitt mindjárt 50, akkor vele. de az biztos, hogy hosszú távú kapcsolatot egyikkel sem alakítanék ki L/20
add önmagad :) )
egyetértek az elsõvel, add önmagad :) amugy a korral szerintem nincs gond az én barátom 24, és 16vagyok :) és nem csak egy kalandra kelletem neki:) most már 4hónapja vagyunk együtt:)
Hat ha nincs koztetek meg semmi akkor nemigazan szerelem amit erzel, maximum fellangolas, az igazi szerelemhez sokido kell es persze sokminden egyeb. Szerintem keress korban joban hozzad illo pasit, de altalaba pasikat ugytudsz meghoditani, hogy ha neki is tetszessz. Es ha neki is tetszessz akkor eleg ereztetned vele hogy nekedis is tetszik
az nem igazán korfüggõ h. kurfircolni akar evagy nem :D de biztos jeleket mutass, mer különben nem fogod érdekelni
ha 25 éves, akk a statisztika szerint kufircolni akar, szal legyél rámenõs. azt szeretik a pasik. bár erkölcsileg nem túl kellemes megoldás, de ha tényleg kell, ez a legbiztosabb. a helyedbe nem 25 évesekkel kezdenék ki.
Légyszi-légyszi írd le milyen jeleket adott. NAgyon érdekelne...
Tehát keresel valakit akit dughatsz az úton?
Röviden errõl van szó.
És még a fényképed is kint lesz az autóban, miközben mész. Ez utóbbi pedig nagyon ígéretesen hangzik, de sajnos egyik feltételnek sem felelek meg.
Szerintem, ha személyesen ismerkednél, akkor jobbak lennének az esélyeid. Amúgy jelentkezett már valaki?
És fizetsz mindent? Amúgy miért nem viszel ismerõst, és te miért nem raksz ide képet magadról?

Szeretnék kedveskedni egy lánynak csak nem tudom hogy mit tegyek? 16 éves lányról van szó, 25 vagyok, sokan pedofilnak tartanak, pedig nem is csináltam semmi rosszat, és ez annyira rosszul esik, énekelgetek meg minden.

Arra gondoltam, hogy szerenádozok de csak 3 verziót tudok, segítsetek melyik a jobb: 1. Az éneklésem, linkelem is:

Legjobb válasz: Gáz mindhárom.

Gáz mindhárom.
2.
mekkora láma vagy
mintha egy zetor traktor zümmögését hallgatnám xD
Van egy javaslatom neked: magas fa, rövid kötél.

Férfiak! (Főleg a 20-25 éves korosztály) Melyiket választanátok inkább? Ha egy lánynak nagyon szép arca van, de van rajta 5-8 +kiló, vagy ha nagyon jó alakja van, de az arca nem szép?

Mindkett?nek egyformán jó a személyisége. Kort is írjatok légyszíves.

Legjobb válasz: Én az elsöt választanám. Mindig is vonzottak a formásabb Nök és pont a plusz kilók végett az arcuk is általában kerekebb, szebb. 23 F

Én az elsöt választanám. Mindig is vonzottak a formásabb Nök és pont a plusz kilók végett az arcuk is általában kerekebb, szebb. 23 F
Egyiket sem. Csak a tökéleteset, lehet kövezni! 20/F
Én még olyat nem láttam mint a második... :D
Én az elsõ kategória vagyok lányként. Mindigis azt vallottam, hogy én lefogyni még le tudok( bár eddig sajnos nem nagyon jött össze) de a második kategórián már úgysem segít semmi.. mégis szívesebben választják õket a fiúk.
A másodikat. Mert az elsõ tehetne az ellen, hogy ne legyen kövér, de nem tesz, neki csak szép arca van és azt hiszi, neki nem kell küzdenie. A második pedig mindent meg tett hogy szép legyen, s habár nem volt olyan szerencsére hogy szép arccal szülessen, de legalább amit lehetett megtett .
Csakis az elsõt. 19 F
5-8 kiló, az nem sok.Úgyhogy kicsit husis, az is jó, meg a sovány is.
3. 80
5-8 kiló semmiség, sõt. Ha megfelelõen ápolt, akkor szexi.
Az elsõt, mivel szerintem egy helyes arc fontosabb mint egy tökéletes alak
Én 2.kategoriaba tartozom csak annyi h nem csunya az arcom hanem natlagos .de a paaik akkoris az elsot valasztjak ha a csaj szinte kover.de persze engem igyis rengeteg pasi keres meg bamul meg csak annyi h soha nm lehetek "tokeletes" kiveve plasztikavalxD marmint am nm vagyok csunya feju csak tudom h nm gyonyoru ennyi. a kerdea ugylenne jo h egy szep arcu kover nm hajas 200kgos hanem jo husban levo csaj v nm tul szep arc de formas sportos testu lany!
Lány vagyok, és az elsõ kategóriába tartozok, de szerintem 1részt nem a külsõ a fontos másrészt pedíg kinek mi az esete, ilyet fölösleges fölrakni ide!!
csakis az elsõt, nálam a pár kiló felesleg nem akadály, sõt inkább elõny :)
Az elsõt. 21/F
Az elsõt. 5-8 kiló még nem a világ vége. 22/f
Kedves 20:57-es! Szívesen megcáfolnám, hogy kit választanak szívesebben a Férfiak:)
Elsõt.
Ez jókérdés 13f
Az elsõt. 21/F
nekem az arc a legfontosabb egy lányban, szóval az elsõ egyértelmûen. Szerencsére barátnõm nem duci, szóval semmi gond :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!