Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesen korai a naponta (2 db)

25 hetesen nem korai a naponta többszöri haskeményedés?

Legjobb válasz: nemjó!! Szedj rá naponta 3x2 magne b6-ot és következö alkalommal mindenképp kérdezd meg a dokit. Addig segíthet a magnézium.

nemjó!! Szedj rá naponta 3x2 magne b6-ot és következö alkalommal mindenképp kérdezd meg a dokit. Addig segíthet a magnézium.
Szia! Ebben az idõszakban különösen látványosan növekszik a pocakod. Általában ezért keményedik kb. míg eléri a majdnem max méretét. Fontos! Pihenés!!! MagneB6 rendszeresn kb 36 hetes korig. Ha fokozódik, feltétlenül keresd fel orvosod.

Nem korai hogy a 25 hetes kislányom már naponta 1-2 alkalommal csuklik a pocakban?

Legjobb válasz: Nem tudom mit érzel, ennyi idõsen elvileg még nem csuklik. Talán ha alaposan elszámolták a terminust.

Nem tudom mit érzel, ennyi idõsen elvileg még nem csuklik. Talán ha alaposan elszámolták a terminust.
Kedves Elsõ! :) 24 hetesen éreztem elõször a babámat csuklani, azóta is minden nap, rendszeresen :) És pont ultrahangon voltunk azon a héten, látszott ott is, mondta a szonográfus is, hogy bizony csuklik :) És nem korai, már 8-10 hetes kora körül csuklik, csak akkor még ahogyan a mozgást, az sem érzi a kismama :) Az én babám napi 2-3x biztosan csuklik :) És itt van róla az interneten is, hogy 25 hetes terhességnél bizony már csuklik a baba :) Magzat fejlõdése Terhesség hétrõl-hétre 25. hét - Magzat A 25 hetes magzatnál már megfigyelhetõ a tipikus magzati póz. Karjait a mellkasára hajtja, kezecskéit ökölbe szorítja, térdeit pedig felhúzza. Akár tizenhat-húsz órát is alszik naponta, ami részben mély alvás, máskor könnyû álom fizikai rezdülésekkel tarkítva. Napi három-négy liter magzatvizet nyel, ami 100 gramm tej tápértékének felel meg. Nem csoda hát, hogy néha csuklik is a kis mohó, amit a kismama ütemes kis rángásokként él meg. Hossza 31 cm, súlya 700-800 gramm. Úgyhogy nem korai kedves kérdezõ! :) ))
28 hetes kismami, elõzõ voltam :)
A kérdező hozzászólása: köszi kettes :) akkor ezek szerint minden rendben és szépen fejlõdik a pici lányom :)
Elsõ vagyok, és én innen tudom így, hogy a 30. hét körül esedékes: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/30 A csuklást az idézi elõ, hogy a légzõ mozgást gyakorolja, vagyis a tüdeje már képes lenne a kinti életre, és ez tényleg a 28-30 hét körülre valósul meg. De most megnéztem a 25. hétre mit ír, és ezt írja: http://www.babaszoba.hu/articles/hetrol_hetre/25 Szóval "légzõmozgásokat végez" már a betöltött 25-ön, úgyhogy igazatok van. 3 terhességembõl a legkorábban is a 28-on éreztem. Nekem a második gyerekem volt nagy csukló, és a vége felé már nagyon zavart, napi 4-5x, 20 percen át, de néha fél órán át is. Lehet, hogy Rád is ez vár! :D
Hát, lehet olvasgatni, hogy mikor és hogyan lehetséges, én keb 1-2 hete érzem, hogy csuklik, ma reggel pl. arra keltem fel :) 26hkm
Nekem kb. a 22.héttõl csuklott. 4hós babuka anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!