Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesen hogy (173 db)

25 hetesen hogy érzitek magatokat? Étvágy, súly, teherbírás?

Legjobb válasz: 25+6 napos vagyok Étvágyam van, folyton a hûtõt nyitogatom, mindent megeszek, amit elém tesznek, kb. 2-3 hete van ez a farkasétvágy. 5 kg.t híztam eddig. Ami gond, az az esti lefekvés, folyton jön fel a savam. Kávét szinte már nem is birok inni. A teherbírásról csak annyit, hogy van egy tempóm, amiben „sétálni” tudok, de haladni nem annyira, szóval nagyon komótosan járok, amerre kell, jobbára a párom jön értem a munkába is. Ha kicsit sietni kezdek, bekeményedik a hasam és meg kell álljak. Szerencsére ülõmunkám van, terepre nem nagyon járok, a munkában pedig felpóckolom a lábam a kisszekrényre. Cipõbõl már a tépõzárasat favorizálom, a többit nehéz felvenni. Reggel alig birok felkelni. Nem cipekedek. Te?

25+6 napos vagyok Étvágyam van, folyton a hûtõt nyitogatom, mindent megeszek, amit elém tesznek, kb. 2-3 hete van ez a farkasétvágy. 5 kg.t híztam eddig. Ami gond, az az esti lefekvés, folyton jön fel a savam. Kávét szinte már nem is birok inni. A teherbírásról csak annyit, hogy van egy tempóm, amiben „sétálni” tudok, de haladni nem annyira, szóval nagyon komótosan járok, amerre kell, jobbára a párom jön értem a munkába is. Ha kicsit sietni kezdek, bekeményedik a hasam és meg kell álljak. Szerencsére ülõmunkám van, terepre nem nagyon járok, a munkában pedig felpóckolom a lábam a kisszekrényre. Cipõbõl már a tépõzárasat favorizálom, a többit nehéz felvenni. Reggel alig birok felkelni. Nem cipekedek. Te?
Megnyugtattatok, azt hittem, csak én falnék állandóan... :) 25+3
:o) Elsõ vagyok. Engem azért idegesít, hogy ennyire minden gondolatom az evés körül kering. Tegnap este megfõztem mára a szárazbablevest, hagymával este két tányérral befaltam belõle, és ha nem féltem volna, hogy kihányom, harmadik tányérral is ettem volna. Este alig tudtam elaludni a savamtól. ja, egy kérdés: azt élvezem a legjobban, mikor este vagy reggel hozábújok a páromhoz, a pici elkezd ficánkolni és apuci is érzi az oldalán a rugásokat. Az nagyon tetszik neki. A ti babátok is oldalba rugja apucit?
Igen, az enyém is rögtön reagál Apa közelségére! Ha nyugtalan vagyok, hogy egy ideje nem éreztem a mozgását, akkor megkérem a Páromat, hogy simogassa meg és beszéljen Neki, akkor azonnal beindul a Picike :) A savtól én is szenvedek, néha napközben is :( A Rennie segít csak.
sziasztok ! én iker fiú babákat várok én 25+3 hetes vagyok ! rám idáig még csak 1-2 kiló csusszant fel de ezen a héten kezdtem el azt hogy hajnalban arra ébredek hogy nagyon éhes vagyok ! elkeserítõ ! nem akarok sokat hízni mert rettentõ nagy túlsúllyal kezdtem !!!
Szia! Én is túlsúllyal kezdtem, és már sokat híztam azóta is. Dícséretes, hogy így tudsz vigyázni magadra! Komolyan irigyellek, én konyhamalac vagyok :( Ikrek! Még jobban kell vigyáznod gondolom. Boldog babavárást kívánok Mindenkinek!
Elsõ vagyok. Kicsit irigyellek 20.57-es, én nagyon örülnék, ha sokat mocorogna, de úgy látom, kiegyensúlyozott baba lesz (ennek is örülök). Reggel együtt kelünk, este együtt fekszünk, 11 óra körül, 2 meg 5 óra körül aktívka, meg talán este 8 óra fele. Úgy látom, kezd nála beállni a rendszer az ébrenlét-alvás között
A kérdező hozzászólása: Én otthon vagyok, 17 hós a kisfiam, no, pihenni semmit nem tudok, szedem a vitamint, aztán késõ du. megjön apa, és levált...vannak nagyon nehéz napok, amikor megmozdulni is nehéz. Baromi éhségrohamok vannak, de csak 3-4 kiló jött fel, remélem, nem lesz extrém sok eztán sem.
A kérdező hozzászólása: Igen, ficánkol, és annyira örülök, mert annak idején a nagytesó nem volt hajlandó erre, mindig lemerevedett, ha apát meghallotta, nagy huncut. Nekem nincs sav-gondom, egyelõre...

Normális dolog 25 hetesen hogy majdnem leszakad a hátam? Föleg ha nem olyan helyen ülök, ahol oda van támasztva.

3 kilót hiztam

Legjobb válasz: Hol fáj? A hátad vagy a derekad? És mennyire?

Hol fáj? A hátad vagy a derekad? És mennyire?
A kérdező hozzászólása: az egész hátam....de eléggé.nehezen birok ülni:S
Hát valószínûleg akkor semmi baj. Ha a derekad fájna, akkor lehet, hogy meg kéne nézetni a vesédet, mert akkor talán vesetágulatod lenne. Ha a jobb lapockád és jobb oldalon a derekad, akkor epeköved. Mind a kettõ elõfordul terhesség alatt. De az egész hátad, az szerintem nem jelent semmit. Lehet, hogy sovány vagy és a súlypont áthelyezõdés teszi csak.
Mindenesetre a következõ ultrahangon kérd, hogy nézzék meg a vesédet és az epéd. Nem kerül többe és idõben sem nyújtja el nagyon a vizsgálatot. De szerintem nem kell aggódnod.
Nem igazán értem a bõröd húzódik, vagy belül valami?
Szia! valószínûleg a jobb oldaladra rendezkedett be a picurkád. Nekem is a jobb oldalamon szokta kinyomni a hátát és a popsiját, a lába és a keze pedig így a jobb oldalamon van.

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

Legjobb válasz: Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)

Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Elsõ voltam..
2-es vagyok. Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nõ :)
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
2-es vagyok. Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dõlhet el hogy mi hogy lesz :) Gyõrben fogok szülni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és õ azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Õ már 700g-ot mért.

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!

25 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Hogy bírjátok a meleget? Én jól vagyok, mibden rendben, az aprólékom jó sokat ficánkol.

Legjobb válasz: Szia, én is 25 hetes vagyok. Jól vagyok, minden rendben! Nincs bajom a meleggel sem. Minibaba sokat mozog, és a másfél évesem is sokat mozog :)

Szia, én is 25 hetes vagyok. Jól vagyok, minden rendben! Nincs bajom a meleggel sem. Minibaba sokat mozog, és a másfél évesem is sokat mozog :)
Én is 25 hetes vagyok és leesik a vérnyomásom mióta ilyen az idõ. Ez szédülést, fáradtságot jelent. Rosszabb esetben ájulást, fülzúgás, látáskiesést. Csak az segít ha pihenek, amikor elfáradok, akkor nem romlik tovább. Persze sokat iszom és kávézom is, de nem múlik. A dokim azt mondta, ez végigkísérheti a nyarat, van ilyen.
Én is most taposom a 25. hetet. Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom és állandóan csak feküdnék. De igazából a fáradtság a legrosszabb. Egyébként picurka sokat mocorog, szerintem õ nem is nagyon érzi hogy én ilyen lusta lettem a melegtõl. :-)
fuu én kicsit kivagyok ettõl a melegtõl...legezem magam egyfolytában, közben meg babakocsikat nézek a neten:) Nekem is lent van a vérnyomásom, én is szédülök néha.De amúgy minden rendben:) Az én babucim is sokat mozgolódik, és nagyon változatosan, néha csak ficánkol, néha akkorákat rúg, hogy csak nézek:)
Én is 25 hetes vagyok, egyáltalán nem bírom ezt a döglesztõ idõt!Teljesen kikészít, nem tudok aludni, feküdni, sehogy nem jó a pocimnak.Babám ilyenkor kicsit lustább, csak ritkán indul be a ficánkolás:-)

28 hetes kor után már csak orvosi engedéllyel lehet repülni. De hogy döntik el a reptéren, hogy hány hetes vagyok? Pl ha csak 25 hetes vagyok, de nagy a hasam, akkor a reptéren kötekedhetnek, hogy ő úgy látja, hogy 28 elmúltam? Vagy hogy is van ez?

Legjobb válasz: szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük,hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes

szia! Történetesen én a reptéren dolgozom:-))) Megkérdezzük, hogy hány hetes vagy, és ha nem annyira hihetõ akkor elkérjük a kiskönyvedet. Amúgy meg, tudod ez eléggé olyan józan ész dolog nem? Te sem szeretnél egy repülõn szülni?! Minden jót!! 33.hetes
szia nem tudom:) de doki adjon mindenképp engedélyt s akkor nem lesz baj...reptér honlapját is megnézheted...de amúgy sztem ez csak formalitás nekik.
Biztos igazolást kell vinned.Vannak országok, amelyek a 28.hét után nem engednek be.
Nyilvan sajat felelossegedre repulhetsz, de kerni kell az orvostol igazolast, hogy hany hetes terhes vagy. Sajat erdekedben van ez, hiszen ha barmi problema van a kismamaval, akkor kinek a legrosszabb? Nem a repulotarsasagnak, hanem a kismamanak, es a babanak a pocakban. Biztos nem fognak kotekedni, de vannak szabalyok, ezek nyilvan az utasokat vedik!!!
És mi a helyzet a vonattal?
A kérdező hozzászólása: nah - még "csak" 26 hetes vagyok, szóval elvileg nem kellene papírt hordanom magamnál, hogy utazhatok repülõn, de a reptéren nem akartak fölengedni a gépre, mert a magyar kiskönyvemen nem tudtak eligazodni, hiába mutattam :(( úgy kellett kikönyörögni, hogy felmehessek a gépre, utána meg mindenhol takargatni a hasamat... errõl ennyit amúgy meg azt mondta a reptéri biztonsásis pasas, hogy hiába is lett volna papírom, az csak a kiállítástól számítva 1 hétig érvényes - tehát eleve hazafelé már nem jó szóval :((((
Persze, hogy számít a lepény és a testalkatod! :) Nyugalom, hamarosan kirúgja az oldalad az a manó, sõt, a vége felé hidd el, lesz éjszaka, amikor arra gondolsz, fuh, bárcsak leszállna a hólyagomról! :) )) 7 hetes baba anyukája
Nekem reggel és este volt aktív, napközben, meg éjjel szundizott.
Én vékony vagyok, hátsó falon tapad a lepény. Kis repkedéseket 16 hetesen kezdtem el érezni , mocorgásokat kb 18 hetesen és a rúgásokat kb 19 hetesen. Nagyon aktív babánk van.Napközben is sokat mocorog és este kb 9órától hajnali 1-ig szinte meg sem áll. Itt van a 23 hetes videóm , hogy milyen erõs volt már akkor :) http://www.youtube.com/watch?v=KzyYx2HE8y4&feature=plcp 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak is! Aranyos vagy!:) Neked pedig gratulálok a babához!
Szia! Ne aggódj, én már a 29. hétbe léptem és meg mindig nem akarja kirúgni a ház oldalát. Két hete voltam UH-n, akkor is úgy ficánkolt, hogy a lábát a feje fölé emelte kinyújtva, mégsem éreztem belõle semmit. Amikor a 18. heti UH-n voltam mondtam a nõnek, hogy olyan keveset érzem a babát, erre azt mondta, hogy örüljek neki, szerncsés vagyok, hogy nyugodt babám lesz. A nagylányommal is pont így volt és tényleg egy nyugodt gyerek, bár rengeteget sportol, mert energiája határtalan, de alapból nagyon nyugis. Én ennek csak örülök!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszát, és hogy próbáltatok megnyugtatni, és ismerõsöktõl is ezeket hallom, de eddig majdnem mindenkinek aktívabb a babája az enyémnél, ezért is kezdek néha aggódni, de magamat is próbálom nyugtatni, hogy nem minden baba egyforma! :-)
12-es! Nagyon cuki a pocaklakód, nekem ugyanígy mozog mikor beindul :) Hihetetlen :) 25+3hkm
Szia! Én egy kicsit utólag írok.24+5 hetes vagyok és elég intenzíven mozog a kis hölgyem!Nem mondom hogy a nap 24 órájában, de képes fél órát is egyhuzamban mocorogni!És általában minden 1-2 órában jelez nekem hogy anyuci fent vagyok.Ez amúgy baba függõ dolog.Vannak lustább és aktívabb picurok már a pocakban is!Üdv!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is! Tényleg nem semmi, ahogyan 'rugdosódott' már 23 hetesen. Szerencsés vagy.
Alig pár darab volt, nem sok.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy te ilyen szerencsés vagy. :-) Próbálok nem parázni, de nem mindig megy. Nekem mellsõ fali a lepényem, illetve nem vagyok egy karcsú alkat, lehet hogy ez is számít, már induláskor sem volt lapos hasam, volt rajta felesleg.
Ne aggódj :) Én hétrõl hétre is észreveszek változásokat, hihetetlen :) Alig vártam h mozogjon, aztán már komolyan egyre erõsebb. Mondjuk nekünk (nem tudom miért) már a 20ik héttõl kezdve APa is érzi. Akkor sem hagyja abba ha odatesszük a kezünket. Egyik leletemen olvastam h elöl tapad a méhem, lehet h talán attól érezzük ennyire intenzíven. De mikor elöször éreztem éjszaka (oldalamra fordultam) , szerintem nem tetszett neki, és totál az oldalamnál érezte, h rúgdos. Kicsit megíjjedtem h ráfeküdtem :D De rájöttem h ha az oldalamra fordulok akkor Õ is helyezkedik mindig :) Nem kell aggódnod, nem egyformák a babák, ahogy mi sem. Eljön nemsokára az az idõ is h kirúgja az oldalad :) 25+3hkm
A kérdező hozzászólása: De jó neked utolsó! Én is ezeket a pillanatokat várom. De nem nyugtattál meg, én is érzem, pl. most is, de ha apuka rátetté a kezét a hasamra, semmit nem érezne. Remélem ez nem gond. Utoljára 22 hetesen voltam uh-n, akkor mondta a doki, meg láttam is hogy egyfolytában mozgott, de én persze nem is érzetem, úgyhogy mondta hogy nem kell aggódni, mozog õ, csak én nem érzem mindig. De azóta már 3 hét eltelt, és még nem erõsebb. Csak jövõ héten megyek megint dokihoz
utolsó vagyok. Most már érzem azt is mikor éjszaka vagy hajnalban fent van és mozog :)
25+3 hetesek vagyunk ma. Én ma amilyen lusta voltam Õ olyan eleven. Nem voltam még terhes nincs összehasonlítási alapom, de azt hiszem nagyon erõsen mozog. És minden nap, van hogy legalább 10percig szinte folyamatosan. Most már akkor is érzem a mozgását ha állok és csinálok valamit, eddig csak akkor ha nyugiba voltam. Pont az elöbb az udvaron felhúztam Apának a pólómat, szóltam neki, oldalra fordultam és látta h a köldököm fölött akkorát rúgott h iszonyat :) Vagy nagyon eleven, vagy nagyon erõs, de már mozog a 17ik héttõl. Ennyire élénken a 21-tõl kb. Én nem bánom :) 25+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Nekem sem mozog túl sokat, és nem is túl nagyok a mozgások, pedig én már azt várom, hogy 'kirúgja' az oldalam, de amit egyenlõre érzek az inkább mozgás mint rúgás, kis birizgálások. Kicsit aggódom, de remélem nincs rá okom, ha más sem érzi többször. És az erõssége???
nekem egesz nap szundikalt es mikor fekudtem le akkor kelt fel es ment korbe! nem hagyott aludni a kis huncut!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a nyugtató szavakat, ezek szerint mégsem én vagyok az egyetlen... Örülök, hogy veletek minden oké, jövõ héten én is megyek uh-ra, majd talán utána jobban megnyugszom.

25 hetes kismamák hogy érzitek magatok? Mozgás mennyire intenziv? Meddig lehet repülni esetleg? 25 hetes kismama

Legjobb válasz: 28.hétig simán lehet repülni, ált. utána kér az adott légitársaság orvosi igazolást, de ennek nézz utána konkrétan annál a légitársaságnál, amivel mentek.

28.hétig simán lehet repülni, ált. utána kér az adott légitársaság orvosi igazolást, de ennek nézz utána konkrétan annál a légitársaságnál, amivel mentek.
Én 26 hetes vagyok!Nálam egyfolytában mozog a picur fõleg étkezés után, meg reggel!
Szia! Az én babám nagyon aktív, rengeteget mozog éjjel és nappal is. Néha van 1-2 nap, amikor kevesebbet mozog, de aztán bepótolja:-). Éjszaka is érzem, ha felébredek, hogy õ is helyezkedik, és már most óriásiakat rúg. Nem tudom mi lesz még késõbb! Boldog Babavárást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszotokat.és mindenkinek jo egészséget kivánok , és nagyon boldog babázást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!