Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesen fáj a hasam alja, (2 db)

25 hetesen nagyon fáj a hasam alja, amikor megyek, és amikor felállok, ill. leülök, és keményedik is. Beszedem a max magnéziumot, orvos is látott, azt mondta, a babómmal minden rendben. nincs valami házi praktika, hogy ne fájjon?

Legjobb válasz: Szia! Hát sajnos erre az egyetlen gyógymód a magnéziumon kivül a rengeteg pihenés és ezalatt fõképp a fekvést értem. Vigyázni kell a sok keményedéssel, mert beindithatja a szülést. Nem megijeszteni akarlak,pihenj sokat és nem lesz baj. Én is ezzel kinlódok hetek óta,egybõl elmentem táppénzre,sokat pihenek a magn. mellé és nincs gond,nem nyilik még a méhszájam. 30 hetes kismami

Szia! Hát sajnos erre az egyetlen gyógymód a magnéziumon kivül a rengeteg pihenés és ezalatt fõképp a fekvést értem. Vigyázni kell a sok keményedéssel, mert beindithatja a szülést. Nem megijeszteni akarlak, pihenj sokat és nem lesz baj. Én is ezzel kinlódok hetek óta, egybõl elmentem táppénzre, sokat pihenek a magn. mellé és nincs gond, nem nyilik még a méhszájam. 30 hetes kismami
37 fokos (testhõmérsékletû) vízet engedj a kádba, bele mehet pár cspp levendulaolaj. Nekem bevált hasonló panaszoknál. Amúgy normális, a tested dolgozik és gyakorol.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, jó tudni, hogy nem csak én vagyok ebbe a cipõbe, kipróbálom!
nekem is volt ilyen, nyúltak a méh szalagok és tágult a medence. kb. 1 hétig tartott
Nekem 20 hetesen kezdõdött, ugyan úgy ahogy leírtad. még most is tart pedig 28 hetes vagyok. Szerintem ez nem fog múlni szülésig. Reggel a legrosszabb nekem is, de pisilés után már könnyebb, napközben meg bejáródik és alig érzem. Hát..próbáljuk valahogy megszokni:-(((
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Reggelente mindig arra gondolok, hogy mindent a babáért!!! De néha azért nagyon tud fájni!! :)
Szia! 23 hetes vagyok és nálam a múlt héten kezdõdött. Nagyon fájt. A doki azt mondta, hogy a medence is készülõdik a szülésre, tágul minden, ezért van. Tornát nem javasolta, mert sokat keményedik a pocim, de az úszást igen! Kipróbáltam, és nagyon jó volt! Igaz, miután leúsztam 1000 m-t, és megpihentem, alig bírtam lábra állni, de két nap múlva már nem is fájt. És azóta sem érzem, csak ritkán. Szóval az úszás nagyon jót tett. Ha teheted, próbáld ki. Minden jót, boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!