Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesen a (437 db)

25 hetesen a plusz 5 kg soknak számit, ugye? Van más is itt, aki hizott már ennyit?

Legjobb válasz: 20 hetes vagyok 4 kg plusszal. Szoval ez engem is erdekel. Ha a havi 1kg-bol indulunk ki, akkor sztem nem sok, csak hat azt mondjak, a 30. hettol durvul a dolog, szoval nem tudom...

20 hetes vagyok 4 kg plusszal. Szoval ez engem is erdekel. Ha a havi 1kg-bol indulunk ki, akkor sztem nem sok, csak hat azt mondjak, a 30. hettol durvul a dolog, szoval nem tudom...
25 hetesen 7 kg-nál tartok, igaz, 57-tel kezdtem. Szerintem pont jó. Az elsõnél 17 a másodiknál 13 kg-ot híztam, most sem tervezem, hogy 12-13-nál több legyen. Szépen lassan haladok felfelé. Nyugi, a szülés után sok lemegy, meg aztán ott van még a szoptatás! Inkább legyen jó sok tejci, minthogy a súlyom miatt aggódjam! Igaz, igyekszem odafigyelni, több zöldséget és gyümölcsöt eszem, sõt tornázom is, de ha ennyi kúszik fel, akkor ennyi... Ne aggódj, nagyon jól csinálod!
Hu, Adri, 0, 5kg, ez szuper! Ennyivel en sem aggodnek. ;-) Van etvagyad amugy?
Én 22 hetes kismama vagyok. 0, 5 kg-ot híztam eddig. Szerintem ezen butaság aggódni amíg a pici szépen fejlõdik. Lényeg h az egészséges kereteken belül jól érezze magát a kismama :-) amúgy nem gbngzik annyira soknak amiket írtatok :-)
2-es! En is abban bizom, h marad ez a tendencia. Probalok odafigyelni a kajara es aktivkodni is, de azert neha lecsuszik a suti is. En 164cm vagyok, 56kg-rol kezdtem, most 20 hetesen vagyok 60. Probalom agyban is eldonteni, max 12kg lesz a vege es kesz. Es szules utan 6 hettel tornazni szeretnek. Szoval ezzel hesegetem a negativ gondolatokat...
28+5 hetes vagyok pont tegnap mértük meg a féjremmel a súlyom pont 5 kg nál tartok .
Bocs lányok az offért, a második vagyok: 168 cm-hez 63kg-mal kezdtem a terhességet (baba elõtt feljött szintén 5 -.-), szóval most vagyok 68kg. Ez szépen fokozatosan jött így a 21. hétig. Szerintetek marad ez a szépen lassan -tendencia? Tudom, hogy elvileg nem sok ez, de én szinte érzem, ahogy percrõl percre nõ a tokám, a hátzsírom stb :S
Én a 21. hétig 7 kg-t szedtem fel, végül 15 kiló plusszal mentem szülni, amibõl 3 kg maradt mire hazaértünk a kórházból. Az utolsó hónapban 1 kg-t szedtem fel csak egyébként. Szóval ez is mint minden más, nagyon változó. Van aki a 21. héten ennyi plusszal nem szed fel sokat, de olyat is ismerek akinek még ilyenkor 1-2 kg plussz volt és a végén 25 kg plusszal ment szülni!
Én is 25 hetes vagyok, és nagyjából 5 kilót híztam idáig. Szerintem nem rossz, legalábbis én nem tekintem annak :) De tényleg úgy van, hogy attól függ mennyivel kezdted a terhességet. Meg azért ha reálisan nézed magad, akkor soknak tûnsz a tükörben vagy okésnak? :) Nekem elég nagy cickóim, és hasam lett, szerintem a többi részre még a terhesség elõtt szedtem fel, ezért vagyok el a +5 kilómmal. :)
25 hetesen 2kg-nál jártam még csak de a végére mégis 18kg lett összesen. És sokkal rosszabb volt hirtelen meghízni mint egyenletesen. Mondjuk nekem hozzá tartozik h a fele kb víz volt. De szerintem végképp nem jársz soknál.
Ja, és mellesleg attól függ az 5kg, hogy sok e, hogy hány kg vagy. Nem mindegy hogy 50kg vagy a 168cmhez vagy 168cm-hez vagy 80kg:) ha az utóbbi, akkor igen sok. 25hkm
25 hetes vagyok 2 nap híján, eddig 7kg plus ban rajtam. 170cm vagyok 70kg. :) szerintem nem gáz...80-nál tovább nem tervezem a hízást:) ) remélem a szervezetem sem:D
21 hetes vagyok, szintén 5 kiló plusz jött fel. Én soknak érzem, de a védõnõk szerint ez nem vészes.
Változó az étvágyam :-) van h falás rohamok jönnek rám és van h úgy tuszkolok le pár falatot... A sárgadinnye a favorit meg a bolognai :-) meg sajna a cukros üdítõ de próbálok többségében inkább vizet inni. Aztán lehet h majd hirtelen megindul, azt se bánom csak a picikém egészséges legyen :-)

A crp szintem 13 volt 10 helyett kb.25 hetesen, a dokim adott antibiotikumot, de nem néztük utána hogyan befolyásolta az antibiotikum. Most 32 hetesen újra voltam vérvételen és 21, 7 lett 10 helyett. Hasonló tapasztalatok?

A fogorvos azt mondta van bár egy nagyon picit lyukas fogam, de ezt hagyhatjuk, mert nem fáj még, majd a szülés után kezeljük. Ett?l lehet baja a bébimnek? Holnapután megyek a dokimhoz.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy okozhat e és milyen problémát a babánál, de nekem akkor néztek crp-t, amikor NST-n túl gyors volt a babám szívverése.

Nem tudom hogy okozhat e és milyen problémát a babánál, de nekem akkor néztek crp-t, amikor NST-n túl gyors volt a babám szívverése.
A kérdező hozzászólása: És milyen lett a CRP-d, magasabb? Nekem eddig még nem volt NST de a magzati szívhang és pulzus jónak bizonyult.
10 alatt volt, ha jól emlékszem 7. Addig az NST-ig nekem is minden rendben volt, valószínû az volt a baj, hogy elõtte az uh-os doki miatt felhúztam magam és ez kihatott a babára.
Nekem 16 hetesen volt a CRP-m 15, ami elvileg 10-ig jó. Az én dokim azt mondta, hogy nincs ezzel semmi gond, sõt még a belgyógyász is, akihez járok. Azt mondták akkor kellene aggódni, ha több 100 lenne az érték. Nekem is van rossz fogam, ami néha fájdogál, lehet, hogy ez okozza emelkedést, de én nem merek fogorvoshoz menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ma voltunk UH-n. minden ok volt, majd holnap megyek a dokimhoz, meglátjuk mit mondd.
A kérdező hozzászólása: Voltunk a dokiál. Azt mondta, hogy mivel minden más eredmény teljesen tökéletes így nagyon ne is foglalkozzunk az üggyel. Írt fel antibiotikumot, de azt mondta több vérvétel már úgysem lesz így legalább nem idegesít ez az érték. Megnyugodtam, mert több mindenkivel is beszéltem és mindenki azt mondta nem gáz.

Tegnap óta nagyon feszít egészen lent szeméremcsontnál a pocim. Ez normális vajon 25 hetesen? A baba mocorog, szinte megállás nélkül, lehet hogy csak nyúlik a méhem, vagy másról lehet szó?

Múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, a méhnyak szép hosszú, méhszáj zárt...

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen érzésem, tegnap kérdeztem a dokit, azt mondta a növekvõ súlytól és arrébbaraszoló csontoktól van. :) 24 hetes km

Nekem is van ilyen érzésem, tegnap kérdeztem a dokit, azt mondta a növekvõ súlytól és arrébbaraszoló csontoktól van. :) 24 hetes km

Mitől lehet az, hogy jobb oldalon húzódik a hasam 24-25 hetesen? A babámnak ugye nem lehet baja hogy én ezt érzem? Nem tudom miért érzem ezt? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én szúrkálást is szoktam érezni,szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját,mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Én szúrkálást is szoktam érezni, szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját, mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

25 hetesen a Cx. :2000 érték jó vagy nem?

Legjobb válasz: Kicsit rövidült a méhszáj, de nem vagy nyitva..ez nem gond egyáltalán.

Kicsit rövidült a méhszáj, de nem vagy nyitva..ez nem gond egyáltalán.
Nekem az 5. héttõl ennyi, és a dokim ezzel nem is foglalkozik. Amíg nem kezd nyílni a méhszáj, addig nincs baj. Inkább arra kell figyelni, hogy minél többet feküdj, a sok üllés sem jó.
Nekem a 23.héttõl ennyi, akkor a doki jól beparáztatott, szigorú fekvést írt elõ, csak mosdóba kelhettem fel. Ezt három hétig bírtam, azóta mozgok, de azóta sem dolgozok. Továbbra is ennyi a méhszáj. Ez a 33. hetem.
Nekem is az elejétõl fogva ennyi. A doki említésre sem méltatta, a védõnõ javasolta a pihenést. Szerintem ez még ok.

Kinek mekkora volt a babája 26 hetesen? Nekem azt mondták h 25 hetesnek felel meg de egy hét ide vagy oda nem számit! Ugyis az utcsó honapban nől meg!

Legjobb válasz: szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.

szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.
Nálam is a buksi a 26. héten majdnem a 28 hetesnek felelt meg, de azt mondta az orvos ne aggódjak, úgyhogy nem teszem. Az a lényeg, hogy mire kibújik minden rendben legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem is az számit h egészséges legyen nem az h 4 kg fölött szülessen.Hálistennek minden rendben találtak amugy nála.

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

3100 méhszáj 25 hetesen nagyon gáz. Irjatok akiknek 25 hetesen akinek 1 ujnyira nyitva volt a külsö méhszája. Nem gond ez?

Legjobb válasz: Nekem a 25. héttõl 2100. Most 34. hetes kismama vagyok, baba mérete: 37. hét - nagyon nagy baba, mégsem változott azóta a méhszájam állapota. Próbálok pihenni, 2 éves mellett nem könnyû.

Nekem a 25. héttõl 2100. Most 34. hetes kismama vagyok, baba mérete: 37. hét - nagyon nagy baba, mégsem változott azóta a méhszájam állapota. Próbálok pihenni, 2 éves mellett nem könnyû.
Nekem 23 hetesen 2100 volt, 36. hét dolgoztam (irodai munka) és 40+1 hétra szültem. Szerintem nyuggodj meg, nem lesz semmi gond. Az orvosom engem még cak nem is tiltott el semmitõl.
Nekem már 21 hetesen 3100 volt. Most 25 hetes vagyok. Szerencsére még eddig nem változott, remélem, még egy darabig nem is fog. :) Az orvosom engem csak a forró fürdõtõl tiltott el, és magnéziumot kell szednem napi 3*1-et. Neked mit mondott a doki?
Nekem a 28. héten volt 3100. A doki azt mondta ez nem gáz.Most 33 hetes vagyok, ma nézik megint.
A kérdező hozzászólása: nekem semmit nem mondott a doki, ma a védõnõ hivta fel a figyelmemet hogy egy ujnyira nyitva van a külsõ méhszáj az jelenti ez a szám.doki csak kiadta az eredményt de nem szólt hogy baj lenne.

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

Legjobb válasz: Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)

Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Elsõ voltam..
2-es vagyok. Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nõ :)
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
2-es vagyok. Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dõlhet el hogy mi hogy lesz :) Gyõrben fogok szülni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és õ azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Õ már 700g-ot mért.

20-25 hetes terhesen kb. mekkora hasatok van, volt? Mennyire kezdett el ekkorra látszani? Akinek van, volt 10-15 kiló feleslege azon mikor kezdett el látszani a baba a hájas pocakon?

Érdekelne mikortól fog majd elvileg látszani a hasamon h terhes vagyok. Már most van egy kis pocakom, még nem vagyok terhes. Tervezzük már az esküvõt is és érdekelne ha 20-25 hét között lenne, akkor látszana e már? Vagy egy sima teltebb nõkre való ruha eltakarna mindent? Esetleg pocak fotót tudtok linkelni? Megköszönném!

Legjobb válasz: Rajtam legalább 15 kiló felesleg volt terhesség elõtt és fõleg a hasamon. 13 hetesen már látszott, legalábbis nekem. 20 hetesen kívülállóknak is egyértelmû volt bõ felsõben is, 25 hetesen meg már nagy, terhes hasam volt. A végén óriási lett.

Rajtam legalább 15 kiló felesleg volt terhesség elõtt és fõleg a hasamon. 13 hetesen már látszott, legalábbis nekem. 20 hetesen kívülállóknak is egyértelmû volt bõ felsõben is, 25 hetesen meg már nagy, terhes hasam volt. A végén óriási lett.
20 hetesen ilyen pocakom van, ha bövebb pulovert veszek fel nemigen látszodik, mondjuk rajtam jocskán van sulyfelesleg :) ...és fél kg minuszban voltam. [link]
Inkább az a fontos, hogy mennyire széles a csípõd. Én úgy látom, hogy akiknek nõies alkatuk van (vékony derék, széles csípõ), azokon látszódik késõbb. Én ilyen vagyok, a 20. hét körül még simán ébredtem hason néha, annyira nem volt hasam.
kb mint egy sargadinnye
Ezt szerintem nem lehet elõre megjósolni.Nekem is volt súlyfeleslegem, mikor terhes lettem és már a 13-14.hét környékén egyértelmûen látszott, hogy gömbölyödök és nem szétfolyok.Egy mell alatt szabott ruhát választanék az esküvõre, a fûzõs már biztosan nem lesz olyan kényelmes 20 hetesen.
A kérdező hozzászólása: 3. Én is 164cm 78 kiló vagyok most :) Akkor számíthatok arra, hogy 20 hétig nem lesz észrevehetõ. Egyrészt azért örülnék, ha szépen látszana hamar, de hát ne legyünk majd telhetetlenek.
164/78 voltam akkor. 20 hetesen még a tükör elõtt sírtam, hogy nem kismama vagyok, hanem bálna. 25 hetesen mindenki észrevette. 86kg mentem szülni.
A kérdező hozzászólása: 1. köszi a választ. Akkor a meglévõ pocakod tovább gömbölyödött. Igazából nem zavar ha pocakos leszek az esküvõn, csak érdekelt, kb. mekkora lehet majd akkorra. 2. köszi a képet. Nagyon csinos kis pocakod van, volt. Nekem ennél kicsit kisebb a mostani hasam, de az nem ilyen szép egybefüggõ, hanem 2 részes hájas pocak. No én ilyen csinos pocakos kismama azt hiszem nem leszek :) Várom a további válaszokat is!
szia! küldök egy 25 hetes képemet addig 8 kg-ot híztam! a védõnöm azt mondta ez nem baj mert amúgy is vékony vagyok! [link]
rajtam nem volt súlyfelesleg mikor terhes lettem, de 24 hetesen kb 8 kg plussz volt rajtam. 14 hetesen már észre vették idegenek, hogy terhes vagyok, pedig akkor 3 kg volt rajtam. a pocakom 24 hetesen ilyen volt: [link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!