Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesen 4D (15 db)

25 hetes vagyok, 2 nap mulva megyünk 4D-re, mennyi az esély h megmondják milyen nemű lesz a babó?

Legjobb válasz: Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Nekünk a 28 hetes 4D-n látszott a zacsija, 31 hetesen a sima 2D-n pedig a fütyije és már e heréi is:) Mi olyat is hallottunk, hogy a fiúknak ált. hosszabb a combcsontja.
Szia!14 hetesen még fiút mondtak, 31 hetesen lányt, 34 hetesen újra fiút 100%-ra 4D-n!Most már én sem tudom! 34 hetes kismami
Mi 26 hetesen voltunk 4D-n. Es nekunk sem akarta nagyon megmutatni magat. De azert ha fiu az mar siman latszani fog :D Olyankor a kukacot mar nem tudja eldugni, maximum a csomagjat :D 37 hetes kismami
Én 33 hetes vagyok, és eddig 5 alkalommal derült volna ki, hogy fiam vagy lányom van (2-szer 2D uh, 3-szor 4D uh), de nem nagyon akarja megmutatni magát. Tippelik, hogy kislány, de nem biztosra! Drukkolok neked, hogy kiderüljön!
Nekünk már 15 hetesen megmondták, hogy fiú. Fiút lánynak nézni sokkal nehezebb, mint kislányt fiúnak, hisz a fütyi sokkal jobban látható, mint a kislány.Nálunk már a 19. heti UH-n is nagyon jól elénktárta a férfiasságát, és a 24. heti Uh-n is megmutatta. Szóval biztos nagyon jól fogják majd látni a nemét.
Én múlt hét pénteken voltam 4D -n, 19 hetesen, és akkor már megtudtuk hogy kisfiúnk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Az még lemaradt, h a 18. héten lánt jósoltak...van esély h fiú?
A kérdező hozzászólása: Kösy a válaszokat

Van 25 hetes körüli 4d-s uh képetek? Töltenétek fel?

Legjobb válasz: Nekem az orvosom csinál minden hónapban azért nem színes,nincs színes nyomtatója. Ez 25+3 hetesen készült: http://kepfeltoltes.hu/view/110816/823719659K_p_www.kepfelto.. Üdv 32 hetes km.

Nekem az orvosom csinál minden hónapban azért nem színes, nincs színes nyomtatója. Ez 25+3 hetesen készült: http://kepfeltoltes.hu/view/110816/823719659K_p_www.kepfelto.. Üdv 32 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, nagyon édes! :-)
A kérdező hozzászólása: Jajj de édes az utolsó is! :-)

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!


Mikor menjünk 4D-s ultrahangra? 25 hetes vagyok.

Ti mikor mentetek?Képeket tudtok felrakni,hogy milyen volt a pici X hetesen?

Legjobb válasz: 25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..

25 hét 1 naposan voltunk, nagyon jó volt. Szerintem 24-28 hét között ideális menni, ha mozizni akarsz. Itt a lánykám: http://kepfeltoltes.hu/view/100709/Zizi_baba_www.kepfeltolte..
Nagyon jók, gratula :) Neme??
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_7_www.kepfeltolt.. http://kepfeltoltes.hu/view/110423/26_HETES_22_www.kepfeltol..
A kérdező hozzászólása: Igen kaptam mégpedig most szombatra.Már nagyon várom.felrakom rögtön amint meglesz.:)
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok. Kedves kérdezõ! Kaptál idõpontot? Várjuk a képeket!!!!
A kérdező hozzászólása: Mostmár nekem is sikerült.Tényleg nagyon szép:)
Én meg tudtam nézni, gyönyörû kép :)
A kérdező hozzászólása: Szia Disi!Próbáltam megnézni a képet, de vmiért nem lehetett, hibát írt ki.:(
Én is 25 hetesen voltam, nagyon jól látszódott mindene. Hihetetlen, hogy milyen képeket tudnak már csinálni. Az egyik legjobb fotó: https://picasaweb.google.com/lh/photo/5hKo4zbEs6gfJoO2Fm0iNS.. Igazi kis tornászlány, még egy babát sem láttam, akinek a lába a feje felett lenne :-)
Én ma voltam sima ultrahangon (17 hetes vagyok), megkérdeztem és azt mondták, hogy 25-28hetesen a legjobb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Mindenképp megyek amint adnak idõpontot.Gratulálok a babákhoz, nagyon szépek:)
Szia mi elõször 22 hét 6 naposan voltunk:) ekkor lett biztos, hogy lányom lesz :) egész baba nár ilyenkor! 4d genesisbe voltunk mi is, nagyon szuper! http://kepfeltoltes.hu/view/110401/167179_169487776428165_10..
4dgenesis.hu -itt a galériában talász képeket. Mostanában menj, de errõl is olvashatsz a hasonló helyek honlapjain. minél késõbb mész, annál nagyobb az esély hogy elbújik.
Szia! Mi 20 hetesen voltunk!Nagy élmény volt!Játszott a lábával! :D Az fejformája ugyan olyan mint akkor volt a felvételen!Érdemes elmenni mindenképp!A születési súlyt is majdnem eltalálták! http://kephost.hu/image-9450_4DA86D0D.jpg Boldog babavárást! 3 hónapos kisfiú anyukája Egy szó mint száz:MENJETEK, HA TEHETITEK!
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Kisfiú a drágám.

25 hetesen már jo kepek születnek 4d ultrahangon?

Sajnos később már nem lesz alkalmam menni

Legjobb válasz: Nekem már 19 hetesen is nagyon jó képek készültek, az arcáról is! Szerintem a lehetõ legjobbkor mész :)

Nekem már 19 hetesen is nagyon jó képek készültek, az arcáról is! Szerintem a lehetõ legjobbkor mész :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm csajok. külöpn köszönet azoknak, akik képet is feltöltöttek.:) A 8-as baba is olyan édes ahogy a kis kezecskéjét az arcocskájához teszi:) ))
En vtam 18 hetesen, vegig mosolygoty ujjat szopta. Voltam 26 hetesen is, ugyan olyan meg mindig mint ott egy ket kepen, nyitva volt mar a szeme, pislogott, es fintorgott, mert vmi gyumolcs levet ittam :D peersze hogy mar mehetsz!!! Gratulalok!!! 1 eves kislany anyukaja
Utolsó vagyok mi is a G1 intézetben voltunk én is csak ajánlani tudom:-)
Mi a 24.héten voltunk és szuper képek és felvétel készült:-))Nyugodtan menjél nagyon jó élmény:-)http://kepfeltoltes.hu/130814/1057292_www.kepfeltoltes.hu_.png
Én is 25 hetesen voltam. NAgyon jó képek lettek. Rendesen látszik az arca is meg minden. Nekem jól sikerült! :) Én a G1 intézetet ajánlom, nagyon kedvesek és ügyesek. Menj nyugodtan.
2es vagyok:-)) Nagyon kedves vagy!:-) Ha pesti vagy, akkor ajánlom neked a csodabent ultrahangot! Nagyon kedves a szonográfus, és jól megvizsgálja a picit!! Persze, csak ha kérsz vizsgálatot!
A kérdező hozzászólása: 2-es válaszoló, hát gyönyörû ez a baba!!!
Nagyon! Ez a legjobb idõ menni!
Akkor keszultek a legjobbak! Mi kesobb is voltunk 33 hetesen, de mar feleannyira se sikerultek jo kepek mint akkor. Menjel nyugodtan, szuper elmeny lesz:) 34hkm
Szia! Nem találom a szembe képet róla, de igen már jól lehet látni, oldalról megtaláltam:-) De nagyson jó minõségû amúgy, csak én lefényképeztem a tv-rõl. 34hkm http://kepfeltoltes.hu/view/130814/1003962_639971129361358_9..
8 as válaszoló vagyon köszönöm szépen:-))

Szerintetek 25 hetesen már érdemes elmenni 4D UH-ra?

Baba formája van már, s szépen látszik a vonalai. Ilyenekre gondolok. Vagy kicsit kés?bb menjünk.

Legjobb válasz: 24 hetesen voltunk, és nagyon megérte, vékonyka volt, de nagyon jól látszott. Még produkálta is magát, integetett, ujját szopizta, rugdosódott:) Nagyon édes volt az arca is tökéletesen látszott:)

24 hetesen voltunk, és nagyon megérte, vékonyka volt, de nagyon jól látszott. Még produkálta is magát, integetett, ujját szopizta, rugdosódott:) Nagyon édes volt az arca is tökéletesen látszott:)
Hát béna vagyok, de a lényeg, hogy már 20 hetesen is jó volt.
http://kepfeltoltes.hu/view/110320/VTS_01_1_087_0001_www.kep 20. hét, remélem sikerült feltölteni!
Szia! MI a 24. héten voltunk, és nagyon jó volt, nagyon megérte. Szerintem most már nyugodtan mehettek. :)
Szerintem siess is vele, mert befordul a méhlepénybe és legközelebb csak a 32. héten fordul vissza. Mi így jártunk a 25. héten, semmi nem látszott csak a gerince. Mondjuk jó volt a szonográfus, mert végül felébresztette és pont egy pillanatra kifordította a pofiját. De a 32 héten meg már nagy és nem olyan jó a felvétel. A kicsivel korábban voltunk a 23-24 héten és nagyon jó lett.
Kerestem neked egy képet a 24 hetes uh-ról:) http://kepfeltoltes.hu/view/100604/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mi egyszer voltunk, 26 hetesen, és nagyon jó volt!!!!! A kisfiam olyan grimaszokat vágott, hogy nemigaz:) És ráadásul pár hónapos koráig is úgy grimaszolt mint ahogy látszódott a UH-n:) ) Menjetek, jó lesz:) ))
Mi mindkétszer 27 hetesen voltunk, nagyon jó volt. 25 hetesen is jó már :)
A két utolsó link már jó volt:D Mindenkinek sok boldogságot!
Hacsak csoda nem történik... :-))
A kérdező hozzászólása: Jó, csak nem tudtam , hogy mennyire jo minõségüek ezek a felvételek... :-)
dejó neked!!!! gratulálok!!! Szerintem már nem fog sokat változni, csak teltebb lesz az arcocskája meg mindene, babásabb lesz :) ) Boldog babózást ha kibújik. :) 24 hetes kismami
a 16.-20.hétre eléri külsõleg azt, amilyen lesz, utána már csa nõ meg hízik. :)
Mást nem mondott a doki?
Elvileg 25 hetesen 700-800 gramm között van egy magzat súlya. 24 hetesen pedig 600 gramm. Úgyhogy azért annyira nincs elmaradva szerintem. Ez még nem adhat okot aggodalomra.
nekem 26hetesen 880grammra becsülték, de ez csak egy becslés és lehet hogy egyáltalán nem anni a baba mint amit mondanak
25 hetesen a becsült súlya a kisfiamnak 810gr. Született 3880gr és 50cm.
Egy hét különbség nem számít! Elõzõ terhességemnél nekem ispici babát jósoltak, végül 2 héttel elõbb 3800 grammal született...
Pont ezt akartam irni. Egy ismerosomnek mondta a doki h normal sullyal fog megszuletnia pici. A vege 4, 5 kg lett O_o
25 hét 1 naposan voltam 4D-n, akkor 744 grammnak becsülték a lányom. Amúgy, a babák nem fejlõdnek egyformán. Vannak átlagok, de ettõl sok baba eltér, mert hát õk nem olvasták a nagykönyvet. :) Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Amúgy a becsült súly csak becslés...szülés elõtti napon a doki azt mondta, hogy a lányom legalább 4 kiló lesz. A 41. héten megszületett 3, 3 kilóval. :)
Szia. Mi 25+4 hetesen voltunk és akkor nekünk a szonográfus a méretei alapján 600g-ra becsülte a súlyát, és nem mondta egy szóval sem, hogy kisebb lenne a baba mérete a terhességi héthez képest!!Azt mondta átlagos testalkatú baba :) Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kicsi, hanem pont jó :) Boldog babavárást :) 29+6 hkm
Nekem 22 hetesen volt a becsült súly 460 g. Szerintem pont jó a mérete.
Ne aggódj! Nem minden baba egyforma módon fejlõdik. Fõleg, ha eddig is kisebb volt esetleg. Az enyém végig nagyobb volt. Jó nagy súllyal is született. Ha minden rendben amúgy a bébivel és te eszel rendesen, akkor nincs miért aggódni. Vagy ha mondjuk nem középidõben fogant.... Légy nyugodt Kismama!! Minden rendben veletek!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Amúgy nem mondták, hogy baj lenne, csak, hogy ez a baba egy kicsit kisebb, és, hogy mi a férjemmel sem vagyunk egy magas pár(160, és 170cm).

25 hetesen voltam 4D-n. Igaz az, hogy az arcvonásai már megmaradnakolyannak, amilyennek most láttam ot?

Nektek ,ha már megszuletett a baba ,tényleg olyan amilyennek a 4D-n láttátok?Olyan maradt az arca vagy változott?

Legjobb válasz: Valamelyest hasonlított. De a babák még születésük után is szinte hétrõl-hétre nagyon megváltoznak. Az én fiamra szinte rá sem lehet ismerni a születéskori fényképei alapján. :)

Valamelyest hasonlított. De a babák még születésük után is szinte hétrõl-hétre nagyon megváltoznak. Az én fiamra szinte rá sem lehet ismerni a születéskori fényképei alapján. :)
Szia! Mi 23 hetesen voltunk 4D-n, és a mai napig felismerhetõ róla a kislányom:) De, ha elõrõl kezdeném ilyen hamar nem mennék mégegyszer, csak a 28.-30. hét körül, már sokkal szebbek akkor! Boldog babavárást! 4, 5 hós anyuka

25 hetes leszek amikor eltudok menni (először) 4D-s UH-ra, nem késő? Még jól fog látszódni mindene a babának?

Legjobb válasz: A 24. héttõl csinálják a legszebb képeket, felvételeket! Én is kb. akkor tudok menni! Nyugi, idõben vagy! Amúgy is minnél késõbb mész, annál jobban látszódnak majd a Manód vonalai, a pofija! Boldog babavárást!

A 24. héttõl csinálják a legszebb képeket, felvételeket! Én is kb. akkor tudok menni! Nyugi, idõben vagy! Amúgy is minnél késõbb mész, annál jobban látszódnak majd a Manód vonalai, a pofija! Boldog babavárást!
Szerintem tökéletes idõben mész. Én voltam 22 és 29hetesen. Ég és föld a különbség. Bár a 22-es is jó volt, de a 29hetes sokkal jobb. :) Jó egészsséget!
Ha mozizni mész, akkor talán még korai is lesz! Elsõ alkalommal én is ilyenkor mentem, kis csontos volt a lányom. Második alkalommal 31 hetesen mentem, akkor meg már egészben nem láthattam, mégis óriási élmény volt, mert egészen "babás" kinézete volt. Ha rendellenességeket akarsz kiszûrni, akkor picit késõn mész. A helyedben én várnék még 3-4 hetet, de ha most mész, az is nagy élmény lesz, csak számíts rá, h még nem az igazi babás kinézetû picurkát fogsz látni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Szerintem viszont nem késõ, 24 hetesen csinálják a legszebb képeket. Mi 13 hetesen voltunk, hatalmas élmény volt, össze-vissza bohóckodott, megmutatta a kukiját is, végig mocorgott ugrándozott:) Legközelebb 24 hetesen javasolták, akkor nagyon szépen lehet látni, még nem olyan nagy:)
Mi 28 hetesen voltunk! Csodálatos volt! Mindenét láttuk. Persze nem egyszerre volt a képben, de a doki végig ment minden testrészén. Gyönyörû kis pofija volt már akkor (bár az elsõ percekben két kézzel takarta, de aztán feladta) :) Kérdeztük a nemét, mivel még nem tudtuk. Na hát ha nem mondja a doki, akkor is egyértelmûen látszott a kukija! Én nagyon nem bántam meg, hogy akkor mentünk! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!