Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesem az ideális (2 db)

25 hetes terhesen 3 kg plusz soknak számít? Mennyi az ideális súlygarapodás ilyenkor?

Legjobb válasz: 22 hetes vagyok és most tartok +3kg-nál. Szerintem ez teljesen jó. :)

22 hetes vagyok és most tartok +3kg-nál. Szerintem ez teljesen jó. :)
25 hetesen 8 kg plusznál jártam. még se a doki se a védõnõ nem jelezte, hogy sok lenne, viszont én annak érzem, mert hol van még a vége...? :) a 3kiló szerintem sem sok, már a babának is van súlya, igaz még nem kilók, de akkor is van már neki :)
Én 18+2 hetes vagyok, és én már 5 kiló plusznál járok :( A te plusz kilód egyáltalán nem sok.Azt mondják, hogy az ideális súlygyarapodás a havi 1 kiló.
Nem sok, bár attól is függ, hogy milyen a testalkatod, hány kg-ról indultál. Én ilyenkor már +15-nél jártam, a végére +25 kg volt rajtam. 3 hónapja szültem, már csak + 3 van rajtam.

25 hetesem mennyi az ideális súly gyarapodás? Nem sok a +9 kg?

Legjobb válasz: Én 21 hetes vagyok,eddig 3 kg jött fel. Tegyük hozzá,hogy elõtte se voltam egyszálbelû...:)

Én 21 hetes vagyok, eddig 3 kg jött fel. Tegyük hozzá, hogy elõtte se voltam egyszálbelû...:)
Nem sok. Én 10 kg-nál tartottam ekkor és a terhesség végére 20 kg lett belõle. 11 hónappal késõbb már az 58 kg-os súlyomnál voltam mindenfajta diéta nélkül.
Ha nem vagy duci testalkat nem baj, ha van sújfelesleged akkor a 9kg sok.Persze itt nem az 1-2kg feleslegre gondolok hanem a 15-30kg-ra.Nekem 40kg feleslegem volt és 1, 30kg hiztam.Így is 3530g volt a babám.
Szia!!! Ne hari a nyerégemért, de szerintem ügyelj a súlyodra, mert ez már sok én 24 hetes vagyok és 2kg-ot híztam és látszik hoyg kismama vaygok!!! A 9kg sok mégmost fognak ám igazán jüönni a kilók. KITARTÁST!figyelj oda mit mikor mennyit eszel.
Azt szokták mondani, hogy eleinte egy hónap=egy kg. az utolsó 3 hónapban ez természetesen kicsit több lehet. Én úgy hallottam, hogy az optimális plussz súly 12-14 kg. A lényeg, hogy érezd jól magad. Diétázni nem szabad! Majd utána lemegy.
Bocsi nem tartom soknak... így kezdtem volna...
Én tartom olyan soknak, bár én a 27. hétig szedtem fel 9 kg-ot és a védõnõ már emiatt diétáztatni akart (túlhízott kismamának minõsített). Azóta eltelt 4 hét, és +10 kg-nál tartok, lassult a gyarapodás, pedig ugyanúgy étkezem.Szerintem ne aggódj, a lényeg sok zöldség és gyümölcs!
Szia! Én 29. hetes vagyok és 5 kg-ot híztam, nekem szólt a doki, hogy az kevés! Úgyhogy szerintem a 9 kg ideális lehet! Boldog babavárást!
Az átlagos megengedhetõ súlygyarapodás 24 hétig 8 kg. Én 25 hetes vagyok és 6 kg -al vagyok több, mint az elején. Nem sok a 9 sem szerintem. Ha jól vagy akkor nincs okod panaszra.
ilyen kérdést minek kell kiemelni, ami 2008. februári??????nem értem....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!