Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesem az (167 db)

Tudom sokan írák már ezt de azok a kismamik leírnák a pocakja méretét aki emlékszik rá hogy mennyi volt 24-25 hetesen? Azok válaszát is várom akik épp ebben az időben járnak.

Nekem megmérte ma a véd?n? és 86-ot mért.Tudom függ alakttól meg egyéb dolgoktól is de csak összehasonlítási alapból szeretném tudni hogy átlagos e a pocakom vagy elég kicsi.Amúgy a doki szerint kisebb a baba egy héttel és ezért is lennék rá kíváncsi.El?re is kösz a választ.

Legjobb válasz: 25.héten 87 cm köldöknél. Most 104 cm 29 hetesen.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is a választ igaz én 53 kg-al inditottam és most vagyok 60kg.De azt nemtudom hogy mennyi volt a derékbõségem mert soha nem mértem de elég vékony voltam mindig is.
25.héten 87 cm köldöknél. Most 104 cm 29 hetesen.
Szia! Nekem 104 cm volt mikor szültem, úgy néztem ki mint más 7 hónaposan. De nem attõl függ hidd el. A fiam 3550 g és 53 cm volt. Én 8 kg-ot híztam. Örülj neki, hogy nem olyan hatalmas:)
Holnap kezdem a 24. hetet és nekem most 93cm. De ez egy 67cm.es derékból indult anno... Nehéz így összehasonlítani mert tényleg alkati dolog a pocaknövekedés is. És ha a babó egy héttel kissebb az azt is jelentheti , hogy te pont nem a 14. napon termékenyültél meg, úgy ahogy én sem. Ne aggódj, nem kicsi a hasad, valaki még puffad is. Én még nem terhesen egy Gyros befalása után is úgy felpuffadtam, hogy azt kérdezték tõlem, hogy hanyadik hónapban vagyok... nyugi
Szia! 24 hetesen 85 cm volt a pocim, akkor kezdett látszani, hogy lakik valaki a pocimban, addig lapos voltam. Most vagyok a 31. hétben és 95cm, úgy 2 hete kezdett el "rohamosan" nõni, de ez így van rendjén, mivel ilyenkor már hetente duplázódik a súlyuk a babáknak. Most sem olyan feltünõ a pocakom, de lehet hogy a szülõszobára majd úgy "gurulok" be. A pocak mérete függ a magasságodtól, testsúlyodtól, derékméretedtõl, szóval sok mindentõl.Mindenkinek más az alkata. Ha az uh szerint szépen gyarapodik a babád, akkor pedig ne aggódj.:) )
Szia! Nekem 24-25 hetesen volt kb. 95 cm a hasam, most 27 hetes vagyok és 99 cm. 152 cm magas vagyok, 46 kg-mal kezdtem, most vagyok 59 kg. De majd csak most kezd el nõni a has, tehát nem vagy "lemaradva". Lehet, hogy tökre be fog indulni és a végén egy hatalmas pocival mész szülni. :) Sok idõnk van még. :)
A kérdező hozzászólása: Most néztem meg a keresõbe (nekem is jókor jut eszembe) és hát mitne mondja azokhoz képest nekem eléggé picike:-(((( Dehát remélem attól jól fejlõdik a babókám.
Elsõ vagyok:Nem pici az!Attól sem kell megijedni, ha esetleg egyszer kevesebbet mérnél az elõzõ mérésnél.Már volt olyan nekem, hogy 2cm-el kisebb lett a poci...gondolom kislegény nem úgy feküdt éppen.Szóval nyugi, nekem már kezd kényelmetlen lenni a méret:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm hogy írtál.A keresõben nagyobb pocakok szerepeltek és eléggé lelombozódtam.De látom akkor nem vagyok egyedül és akkor nem is olyan pici talán?!Köszi mégegyszer:-)))
A kérdező hozzászólása: Tényleg nagyon szépen köszönöm mindenkinek hogy válaszolt!!!!Aranyosak vagytok!!!!!KÖSZI :-))))

Kinek mekkora volt a babája 26 hetesen? Nekem azt mondták h 25 hetesnek felel meg de egy hét ide vagy oda nem számit! Ugyis az utcsó honapban nől meg!

Legjobb válasz: szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.

szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.
Nálam is a buksi a 26. héten majdnem a 28 hetesnek felelt meg, de azt mondta az orvos ne aggódjak, úgyhogy nem teszem. Az a lényeg, hogy mire kibújik minden rendben legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem is az számit h egészséges legyen nem az h 4 kg fölött szülessen.Hálistennek minden rendben találtak amugy nála.

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

Legjobb válasz: Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)

Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Elsõ voltam..
2-es vagyok. Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nõ :)
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
2-es vagyok. Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dõlhet el hogy mi hogy lesz :) Gyõrben fogok szülni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és õ azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Õ már 700g-ot mért.

Nem értem! Az utolso mensi szerint 24 hetes vagyok, a nögyógyászom szerint 25 hetes vagyok! A védönö ma mégis azt mondta hogy csak 23 hetes kismama vagyok! Most akkor hány hetes vagyok?

Augusztus 23-án volt meg az utcso mensim akkor most számoljam ki?

Legjobb válasz: Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!

Szia, nem tudom hogy számolják, de én ma vagyok kereken 24 hetes, és aug. 25. az utsó mensi, jún.1-re vagyok kiírva. Boldog Babavárást!
http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html Az utolsó szerint 24+2 hetes vagy, a doki gondolom az UH méretek alapján kalkulál többet. A védõnõt nem értem, nem hiszem, hogy annyira "amatõr", hogy nem tudja, hogy kell számolni. Az meg egy külön történet, hogy a védõnõnek a terhességi heteket a doki által írtak szerint kell tudomásul vennie, és nem hiszem, hogy ezt neki felül kell bírálni.
Nekem az orvosom azt mondta hogy a kórházi uh amit kimutatott dátum ahhoz kell számolni.Nekem pl.van 3 dátumom amire "kivagyok írva" de a kórházi uh-t nézem így tudom majdnem biztosan hány hetes vagyok.Kellemes babavárást:) 37 heteske
Szia! Az utolsó menstruáció elsõ napjától kell számolni a heteket! Az augusztus 23 az az elsõ napja volt a mensidnek?
A kérdező hozzászólása: Igen az volt a mensim elsö napja!
Szia, Számolva 24w2ds vagy, méret szerint lehetsz 25, de a harmadik 23 sehogy sem stimmel...(22re azt mondom belefér, de a 23?) Nem lehet, hogy a védõnõ levonta a 2hét nemterhes terhességed? Mert ott a méretek alapján lehetne, de ott is a számolttól kéne néznie... Szerintem maradj a 24hetesnél:) azt tudod számolni, a méretek meg változnak +-:) 20heteske:) (méret alapján 22heteske)
szia, nekem 3, 5 hét különbség van a 2 dátum között!!! szóval ne aggódj amiatt a 2 hét miatt, majd jön amikor akar a baba. De szerintem az uh szerintit nézd

20-25 hetes terhesen kb. mekkora hasatok van, volt? Mennyire kezdett el ekkorra látszani? Akinek van, volt 10-15 kiló feleslege azon mikor kezdett el látszani a baba a hájas pocakon?

Érdekelne mikortól fog majd elvileg látszani a hasamon h terhes vagyok. Már most van egy kis pocakom, még nem vagyok terhes. Tervezzük már az esküvõt is és érdekelne ha 20-25 hét között lenne, akkor látszana e már? Vagy egy sima teltebb nõkre való ruha eltakarna mindent? Esetleg pocak fotót tudtok linkelni? Megköszönném!

Legjobb válasz: Rajtam legalább 15 kiló felesleg volt terhesség elõtt és fõleg a hasamon. 13 hetesen már látszott, legalábbis nekem. 20 hetesen kívülállóknak is egyértelmû volt bõ felsõben is, 25 hetesen meg már nagy, terhes hasam volt. A végén óriási lett.

Rajtam legalább 15 kiló felesleg volt terhesség elõtt és fõleg a hasamon. 13 hetesen már látszott, legalábbis nekem. 20 hetesen kívülállóknak is egyértelmû volt bõ felsõben is, 25 hetesen meg már nagy, terhes hasam volt. A végén óriási lett.
20 hetesen ilyen pocakom van, ha bövebb pulovert veszek fel nemigen látszodik, mondjuk rajtam jocskán van sulyfelesleg :) ...és fél kg minuszban voltam. [link]
Inkább az a fontos, hogy mennyire széles a csípõd. Én úgy látom, hogy akiknek nõies alkatuk van (vékony derék, széles csípõ), azokon látszódik késõbb. Én ilyen vagyok, a 20. hét körül még simán ébredtem hason néha, annyira nem volt hasam.
kb mint egy sargadinnye
Ezt szerintem nem lehet elõre megjósolni.Nekem is volt súlyfeleslegem, mikor terhes lettem és már a 13-14.hét környékén egyértelmûen látszott, hogy gömbölyödök és nem szétfolyok.Egy mell alatt szabott ruhát választanék az esküvõre, a fûzõs már biztosan nem lesz olyan kényelmes 20 hetesen.
A kérdező hozzászólása: 3. Én is 164cm 78 kiló vagyok most :) Akkor számíthatok arra, hogy 20 hétig nem lesz észrevehetõ. Egyrészt azért örülnék, ha szépen látszana hamar, de hát ne legyünk majd telhetetlenek.
164/78 voltam akkor. 20 hetesen még a tükör elõtt sírtam, hogy nem kismama vagyok, hanem bálna. 25 hetesen mindenki észrevette. 86kg mentem szülni.
A kérdező hozzászólása: 1. köszi a választ. Akkor a meglévõ pocakod tovább gömbölyödött. Igazából nem zavar ha pocakos leszek az esküvõn, csak érdekelt, kb. mekkora lehet majd akkorra. 2. köszi a képet. Nagyon csinos kis pocakod van, volt. Nekem ennél kicsit kisebb a mostani hasam, de az nem ilyen szép egybefüggõ, hanem 2 részes hájas pocak. No én ilyen csinos pocakos kismama azt hiszem nem leszek :) Várom a további válaszokat is!
szia! küldök egy 25 hetes képemet addig 8 kg-ot híztam! a védõnöm azt mondta ez nem baj mert amúgy is vékony vagyok! [link]
rajtam nem volt súlyfelesleg mikor terhes lettem, de 24 hetesen kb 8 kg plussz volt rajtam. 14 hetesen már észre vették idegenek, hogy terhes vagyok, pedig akkor 3 kg volt rajtam. a pocakom 24 hetesen ilyen volt: [link]

25 hetesen nem korai megvenni a babakocsit és a kiságyat? Még júli 1 előtt az áfa emelés előtt meg akarjuk venni, kb 2 hét múlva és akkor leszek 25 hetes. Mikor vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.

Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.
nem korai! :) jó vásárolgatást :)
még nem voltam 16 hetes és már szinte minden megvolt, már csak a tisztálkodó szerek meg ilyenek kellenek. 29 hetes
Nyugodtan vedd meg. Ez a kettõ volt nekünk is a legnagyobb befektetésünk és 25 hetesen már megvoltak. így kicsit szét tudtuk húzni a kiadásokat.
Nem korai. Mi már a 15. héten megvettük a kiságyat, a babakocsit meg a 18. hét elõtt. Azóta pedig már szinte mindenünk megvan. 24+4 hetes
Én sajnos babonás vagyok ezen a téren, így még semmit nem mertem megvenni, bár szerencsére sok mindent kapunk ajándékba is. Most vagyok 19 hetes terhes, de szerintem augusztus elõtt semmit nem fogok megvenni. Neked jó vásárolgatást, már én is nagyon várom, hogy ott tartsunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor megvesszük. Végül is még az áfa emelés elõtt, mert ki tudja mennyivel fognak utána emelkedni az árak, és ezek nagy dolgok így többet spórolhatunk ha még júniban megvesszük. :)

Kérlek írjatok, 25 hetesen, ha kemény az egész hasam, az normális?

Nem periodikusan, hanem folyamatosan. Alapból 4x2 magnesi citricit szedek.

Legjobb válasz: Ha folyamatosan keményedik, az nem normális. Feküdj le, pihenj, vagy ha fekszel és úgy keményedik akkor sétálj kicsit, és ha nem múlik el akkor irány a kórház. Nekem is sokszor keményedett, bementem a kórházba, elég durva fájásokat mutatott a ctg. Rögtön nyomták belém az infúziót. Már korábban is voltak keményedéseim, a 20. héttõl, 4x2 magnerot-ot szedtem félidõtõl, szerintem ennek is köszönhetõ hogy kihúztam a 34. hétig és "csak" akkor szültem. Lehet hogy csak a hõség miatt, de inkább legyen egy felesleges köröd a kórházban, mint hogy 25 hetesen szülj.

Ha folyamatosan keményedik, az nem normális. Feküdj le, pihenj, vagy ha fekszel és úgy keményedik akkor sétálj kicsit, és ha nem múlik el akkor irány a kórház. Nekem is sokszor keményedett, bementem a kórházba, elég durva fájásokat mutatott a ctg. Rögtön nyomták belém az infúziót. Már korábban is voltak keményedéseim, a 20. héttõl, 4x2 magnerot-ot szedtem félidõtõl, szerintem ennek is köszönhetõ hogy kihúztam a 34. hétig és "csak" akkor szültem. Lehet hogy csak a hõség miatt, de inkább legyen egy felesleges köröd a kórházban, mint hogy 25 hetesen szülj.
Ennyi magnesi citrici mellett, nem gondolom, hogy normális. Basszus már az is rengeteg. Pláne nem folyamatosan. Persze nem akarlak megijeszteni. De nekem nem tûnik normálisnak. Így ahogy leírtad, így nem. Nekem is keményedett idõközönként a hasam, a baba ha mozgolódott akkor tovább is, mert az õ mozgása is okozhatja. Fõleg az övé ami tovább tart. De keményedés és keményedés közt is van különbség, szerintem figyeld mikor jön elõ... A baba mozgására normális, ha csak úgy a semmitõl elõjön és nem múlik az nem gondolom, hogy normális.
Bocsi azt elfelejtettem hozzátenni, ha pihenésre sem múlik... Fontos, hogyha érzed akkor pihenj le. 20 perc pihi után el kéne múljon.
Nem normális, holnap menj be az orvoshoz. Én is 25 hetes vagyok és csak picit kemény a mozgásnál, de ha tovább mocorog visszaáll normálisba. Én csak magnerotot szedek 3x1-et
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm, hogy írtatok! Sétáltam és elmúlt. Nem úgy kemény, hogy összetömörül gombócba, ahogy sok helyen is olvasom, csak érzem, hogy feszesebb, nem olyan puha. Nem tudom, ez vàltoztat így valamin? A baba nekem sokat mocorog àltalàban szerencsére, lehet csak ez okozza? Meg a hirtelen hõség?
Szerintem akkor csak a baba, meg a meleg. Úgy nem kell aggódj.
Persze, hogy számít a lepény és a testalkatod! :) Nyugalom, hamarosan kirúgja az oldalad az a manó, sõt, a vége felé hidd el, lesz éjszaka, amikor arra gondolsz, fuh, bárcsak leszállna a hólyagomról! :) )) 7 hetes baba anyukája
Nekem reggel és este volt aktív, napközben, meg éjjel szundizott.
Én vékony vagyok, hátsó falon tapad a lepény. Kis repkedéseket 16 hetesen kezdtem el érezni , mocorgásokat kb 18 hetesen és a rúgásokat kb 19 hetesen. Nagyon aktív babánk van.Napközben is sokat mocorog és este kb 9órától hajnali 1-ig szinte meg sem áll. Itt van a 23 hetes videóm , hogy milyen erõs volt már akkor :) http://www.youtube.com/watch?v=KzyYx2HE8y4&feature=plcp 25hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak is! Aranyos vagy!:) Neked pedig gratulálok a babához!
Szia! Ne aggódj, én már a 29. hétbe léptem és meg mindig nem akarja kirúgni a ház oldalát. Két hete voltam UH-n, akkor is úgy ficánkolt, hogy a lábát a feje fölé emelte kinyújtva, mégsem éreztem belõle semmit. Amikor a 18. heti UH-n voltam mondtam a nõnek, hogy olyan keveset érzem a babát, erre azt mondta, hogy örüljek neki, szerncsés vagyok, hogy nyugodt babám lesz. A nagylányommal is pont így volt és tényleg egy nyugodt gyerek, bár rengeteget sportol, mert energiája határtalan, de alapból nagyon nyugis. Én ennek csak örülök!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszát, és hogy próbáltatok megnyugtatni, és ismerõsöktõl is ezeket hallom, de eddig majdnem mindenkinek aktívabb a babája az enyémnél, ezért is kezdek néha aggódni, de magamat is próbálom nyugtatni, hogy nem minden baba egyforma! :-)
12-es! Nagyon cuki a pocaklakód, nekem ugyanígy mozog mikor beindul :) Hihetetlen :) 25+3hkm
Szia! Én egy kicsit utólag írok.24+5 hetes vagyok és elég intenzíven mozog a kis hölgyem!Nem mondom hogy a nap 24 órájában, de képes fél órát is egyhuzamban mocorogni!És általában minden 1-2 órában jelez nekem hogy anyuci fent vagyok.Ez amúgy baba függõ dolog.Vannak lustább és aktívabb picurok már a pocakban is!Üdv!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked is! Tényleg nem semmi, ahogyan 'rugdosódott' már 23 hetesen. Szerencsés vagy.
Alig pár darab volt, nem sok.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy te ilyen szerencsés vagy. :-) Próbálok nem parázni, de nem mindig megy. Nekem mellsõ fali a lepényem, illetve nem vagyok egy karcsú alkat, lehet hogy ez is számít, már induláskor sem volt lapos hasam, volt rajta felesleg.
Ne aggódj :) Én hétrõl hétre is észreveszek változásokat, hihetetlen :) Alig vártam h mozogjon, aztán már komolyan egyre erõsebb. Mondjuk nekünk (nem tudom miért) már a 20ik héttõl kezdve APa is érzi. Akkor sem hagyja abba ha odatesszük a kezünket. Egyik leletemen olvastam h elöl tapad a méhem, lehet h talán attól érezzük ennyire intenzíven. De mikor elöször éreztem éjszaka (oldalamra fordultam) , szerintem nem tetszett neki, és totál az oldalamnál érezte, h rúgdos. Kicsit megíjjedtem h ráfeküdtem :D De rájöttem h ha az oldalamra fordulok akkor Õ is helyezkedik mindig :) Nem kell aggódnod, nem egyformák a babák, ahogy mi sem. Eljön nemsokára az az idõ is h kirúgja az oldalad :) 25+3hkm
A kérdező hozzászólása: De jó neked utolsó! Én is ezeket a pillanatokat várom. De nem nyugtattál meg, én is érzem, pl. most is, de ha apuka rátetté a kezét a hasamra, semmit nem érezne. Remélem ez nem gond. Utoljára 22 hetesen voltam uh-n, akkor mondta a doki, meg láttam is hogy egyfolytában mozgott, de én persze nem is érzetem, úgyhogy mondta hogy nem kell aggódni, mozog õ, csak én nem érzem mindig. De azóta már 3 hét eltelt, és még nem erõsebb. Csak jövõ héten megyek megint dokihoz
utolsó vagyok. Most már érzem azt is mikor éjszaka vagy hajnalban fent van és mozog :)
25+3 hetesek vagyunk ma. Én ma amilyen lusta voltam Õ olyan eleven. Nem voltam még terhes nincs összehasonlítási alapom, de azt hiszem nagyon erõsen mozog. És minden nap, van hogy legalább 10percig szinte folyamatosan. Most már akkor is érzem a mozgását ha állok és csinálok valamit, eddig csak akkor ha nyugiba voltam. Pont az elöbb az udvaron felhúztam Apának a pólómat, szóltam neki, oldalra fordultam és látta h a köldököm fölött akkorát rúgott h iszonyat :) Vagy nagyon eleven, vagy nagyon erõs, de már mozog a 17ik héttõl. Ennyire élénken a 21-tõl kb. Én nem bánom :) 25+3hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! Nekem sem mozog túl sokat, és nem is túl nagyok a mozgások, pedig én már azt várom, hogy 'kirúgja' az oldalam, de amit egyenlõre érzek az inkább mozgás mint rúgás, kis birizgálások. Kicsit aggódom, de remélem nincs rá okom, ha más sem érzi többször. És az erõssége???
nekem egesz nap szundikalt es mikor fekudtem le akkor kelt fel es ment korbe! nem hagyott aludni a kis huncut!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi a nyugtató szavakat, ezek szerint mégsem én vagyok az egyetlen... Örülök, hogy veletek minden oké, jövõ héten én is megyek uh-ra, majd talán utána jobban megnyugszom.

Mekkora az átlag BPD mérete egy 25 hetes magzatnak?

Tegnap voltam dokinál,aki 67mm-nek mérte a babám bpd-jét. 25 hetes vagyok,de ez a méret 27-nek felel meg. Szerintetek ne aggódjak?

Legjobb válasz: Lehet,hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam. Tehát 25 hetesen nektek mekkora volt a baba BPD-je?

A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy egy kicsit hülyén fogalmaztam. Tehát 25 hetesen nektek mekkora volt a baba BPD-je?
bocsi de pont 25 hetes bpd-vel nem tudok szolgálni, de 23+2 hetessel igen.tegnap mérték, 58 mm.
25 hetes 1 napos babám bpd-je 64 mm volt. A 67 mm a táblázat szerint 26 hetesnek felel meg (http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html), de szerintem nem oszt, nem szoroz az 1 hetes eltérés. Vagy akár a kettõ hét sem. Ilyenkor 25 hetesen voltam 4D-n és alaposan végigmérték a babámat, és a különbözõ testrészei 23-26 hét között voltak! Tehát a lába mondjuk 24 hetesnek, míg a mellkas 26 hetesnek felelt meg... Tök normális méretekkel, átlagos babaként született, nem volt semmije sem kisebb vagy nagyobb. Úgyhogy ne aggódj!
az átlag 65 de 25 hetesen határon belül van a 60-70 között. így telejsen átlagos.

25 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Hogy bírjátok a meleget? Én jól vagyok, mibden rendben, az aprólékom jó sokat ficánkol.

Legjobb válasz: Szia, én is 25 hetes vagyok. Jól vagyok, minden rendben! Nincs bajom a meleggel sem. Minibaba sokat mozog, és a másfél évesem is sokat mozog :)

Szia, én is 25 hetes vagyok. Jól vagyok, minden rendben! Nincs bajom a meleggel sem. Minibaba sokat mozog, és a másfél évesem is sokat mozog :)
Én is 25 hetes vagyok és leesik a vérnyomásom mióta ilyen az idõ. Ez szédülést, fáradtságot jelent. Rosszabb esetben ájulást, fülzúgás, látáskiesést. Csak az segít ha pihenek, amikor elfáradok, akkor nem romlik tovább. Persze sokat iszom és kávézom is, de nem múlik. A dokim azt mondta, ez végigkísérheti a nyarat, van ilyen.
Én is most taposom a 25. hetet. Nekem nagyon alacsony a vérnyomásom és állandóan csak feküdnék. De igazából a fáradtság a legrosszabb. Egyébként picurka sokat mocorog, szerintem õ nem is nagyon érzi hogy én ilyen lusta lettem a melegtõl. :-)
fuu én kicsit kivagyok ettõl a melegtõl...legezem magam egyfolytában, közben meg babakocsikat nézek a neten:) Nekem is lent van a vérnyomásom, én is szédülök néha.De amúgy minden rendben:) Az én babucim is sokat mozgolódik, és nagyon változatosan, néha csak ficánkol, néha akkorákat rúg, hogy csak nézek:)
Én is 25 hetes vagyok, egyáltalán nem bírom ezt a döglesztõ idõt!Teljesen kikészít, nem tudok aludni, feküdni, sehogy nem jó a pocimnak.Babám ilyenkor kicsit lustább, csak ritkán indul be a ficánkolás:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!