Találatok a következő kifejezésre: 25 hetesek 1 hete (9 db)

25 hetesen nem korai megvenni a babakocsit és a kiságyat? Még júli 1 előtt az áfa emelés előtt meg akarjuk venni, kb 2 hét múlva és akkor leszek 25 hetes. Mikor vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.

Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.
nem korai! :) jó vásárolgatást :)
még nem voltam 16 hetes és már szinte minden megvolt, már csak a tisztálkodó szerek meg ilyenek kellenek. 29 hetes
Nyugodtan vedd meg. Ez a kettõ volt nekünk is a legnagyobb befektetésünk és 25 hetesen már megvoltak. így kicsit szét tudtuk húzni a kiadásokat.
Nem korai. Mi már a 15. héten megvettük a kiságyat, a babakocsit meg a 18. hét elõtt. Azóta pedig már szinte mindenünk megvan. 24+4 hetes
Én sajnos babonás vagyok ezen a téren, így még semmit nem mertem megvenni, bár szerencsére sok mindent kapunk ajándékba is. Most vagyok 19 hetes terhes, de szerintem augusztus elõtt semmit nem fogok megvenni. Neked jó vásárolgatást, már én is nagyon várom, hogy ott tartsunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor megvesszük. Végül is még az áfa emelés elõtt, mert ki tudja mennyivel fognak utána emelkedni az árak, és ezek nagy dolgok így többet spórolhatunk ha még júniban megvesszük. :)

Már 3 hete nem nőtt a hasam egy centit se és csak 1 kilót híztam 3 hét alatt. Mitől lehet? 25 hetes pocakos

Legjobb válasz: Nyugodj meg, ez is normális. Nem kell állandóan hízni, a pocakod se nõ állandóan. Ha az orvosod szerint a babád szépen fejlõdik, kár ilyenen izgulni! Különben még a hízásra ás a pocinövesztésre is van bõven idõd :) Az én pocakomon ruhában még a szülés napján se nagyon látszott, hogy a 38. héten járok (86 cm volt, terhesség elõtt meg 70...), hízni meg semmit sem híztam egész idõ alatt (62kg-val kezdtem, annyival is szültem). Szóval az a lényeg, hogy tudd, a babád mindent elvesz, amire szüksége van és ha az uh szerint jól fejlõdik, ne idegesítsd magad! minden jót!

Nyugodj meg, ez is normális. Nem kell állandóan hízni, a pocakod se nõ állandóan. Ha az orvosod szerint a babád szépen fejlõdik, kár ilyenen izgulni! Különben még a hízásra ás a pocinövesztésre is van bõven idõd :) Az én pocakomon ruhában még a szülés napján se nagyon látszott, hogy a 38. héten járok (86 cm volt, terhesség elõtt meg 70...), hízni meg semmit sem híztam egész idõ alatt (62kg-val kezdtem, annyival is szültem). Szóval az a lényeg, hogy tudd, a babád mindent elvesz, amire szüksége van és ha az uh szerint jól fejlõdik, ne idegesítsd magad! minden jót!
Ne aggódj, lesz olyan, amikor hirtelen nõni kezd a hasad. Az 1 kg hízás nem is kevés 3 hét alatt.

Lehetséges, h a babám 25 hetesen rácsücsült a vesémre? 1-2 héttel nagyobb a "kortársainál".

Negyed órán át olyan érzésem volt, mintha vesemedence-gyulladásom lenne (sajnos volt már...). Aztán leültem, mert nehezemre esett fájó vesével állni. Éreztem, valami nagy mozgolódás van odabent, és utána pár perccel el is múlt. Ez a picim lehetett?

Legjobb válasz: szia! Hát az h rácsücsült azt nem hiszem,viszont az lehetett h nyomta a lábacskájával v ilyenek! Boldog babavárást! 30 hetes kismama

szia! Hát az h rácsücsült azt nem hiszem, viszont az lehetett h nyomta a lábacskájával v ilyenek! Boldog babavárást! 30 hetes kismama
Én sem tudom, hogy csücsült-e vagy sem de biztos a babád volt és lesz is még ilyen, nekem is ezt csinálja és nekem is volt már vesem. gyulladásom.
:) Nekem kimozdította a vesekövem, begyulladt mindenem tõle, egy hétig feküdtem vele kórházban.De most úgy tûnik már nem focizgat vele. Mekkora egyébként a bébikéd? Beszéld meg vele hogy ez nem jó neked, az enyém nagyon szó fogadó! :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Megbeszéltetem vele, és azóta jól viselkedik :) . Remélem, szüléskor és utána is hallgat majd az anyukájára! Minden jót!


Mást nem mondott a doki?
Elvileg 25 hetesen 700-800 gramm között van egy magzat súlya. 24 hetesen pedig 600 gramm. Úgyhogy azért annyira nincs elmaradva szerintem. Ez még nem adhat okot aggodalomra.
nekem 26hetesen 880grammra becsülték, de ez csak egy becslés és lehet hogy egyáltalán nem anni a baba mint amit mondanak
25 hetesen a becsült súlya a kisfiamnak 810gr. Született 3880gr és 50cm.
Egy hét különbség nem számít! Elõzõ terhességemnél nekem ispici babát jósoltak, végül 2 héttel elõbb 3800 grammal született...
Pont ezt akartam irni. Egy ismerosomnek mondta a doki h normal sullyal fog megszuletnia pici. A vege 4, 5 kg lett O_o
25 hét 1 naposan voltam 4D-n, akkor 744 grammnak becsülték a lányom. Amúgy, a babák nem fejlõdnek egyformán. Vannak átlagok, de ettõl sok baba eltér, mert hát õk nem olvasták a nagykönyvet. :) Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Amúgy a becsült súly csak becslés...szülés elõtti napon a doki azt mondta, hogy a lányom legalább 4 kiló lesz. A 41. héten megszületett 3, 3 kilóval. :)
Szia. Mi 25+4 hetesen voltunk és akkor nekünk a szonográfus a méretei alapján 600g-ra becsülte a súlyát, és nem mondta egy szóval sem, hogy kisebb lenne a baba mérete a terhességi héthez képest!!Azt mondta átlagos testalkatú baba :) Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kicsi, hanem pont jó :) Boldog babavárást :) 29+6 hkm
Nekem 22 hetesen volt a becsült súly 460 g. Szerintem pont jó a mérete.
Ne aggódj! Nem minden baba egyforma módon fejlõdik. Fõleg, ha eddig is kisebb volt esetleg. Az enyém végig nagyobb volt. Jó nagy súllyal is született. Ha minden rendben amúgy a bébivel és te eszel rendesen, akkor nincs miért aggódni. Vagy ha mondjuk nem középidõben fogant.... Légy nyugodt Kismama!! Minden rendben veletek!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Amúgy nem mondták, hogy baj lenne, csak, hogy ez a baba egy kicsit kisebb, és, hogy mi a férjemmel sem vagyunk egy magas pár(160, és 170cm).

25 hetes terhesen mit jelent a kfp fekvés? 1 hete még mvf volt?

Legjobb válasz: Akkor ez még változik milyenkor? Van még helye vagy már így marad?

A kérdező hozzászólása: Akkor ez még változik milyenkor? Van még helye vagy már így marad?
koponyafekvés
kpf: koponyavégû, mvf: farfekvés. Ilyenkor még sokat mozgolódik, ráér még befordulni.
Az elsõ koponya végû, a második medence végû fekvést (faros) jelent. Még a 34-35. héten is képesek megfordulni, ha akarnak, a barátnõmnek a 32. héten még faros volt és a 36. héten már nem.Ritkán ugyan, de ez még váltizhat, még bõven van helye. 39 hetes kismama

25 hetes terhesen 1 hete irdatlan hasmenésem van, semmi nem marad meg bennem, pedig már a főtt krumpli-háztatási keksz-tea triót fogyasztom csak. Mit tegyek, hogy meggyógyuljak? Mit tegyek, hogy a babának a legjobb legyen?

Legjobb válasz: Ez valami vírus lesz. Miért nem mész el orvoshoz?? Mink nem látunk beléd.Ha nekem 2-3 nap nem múlt volna el,és már mentem volna. De ez a te dolgod. Széntabletta?? Normaflore??? Smecta por?? De inkább orvos.

Ez valami vírus lesz. Miért nem mész el orvoshoz?? Mink nem látunk beléd.Ha nekem 2-3 nap nem múlt volna el, és már mentem volna. De ez a te dolgod. Széntabletta?? Normaflore??? Smecta por?? De inkább orvos.
Szerintem a vírus miatt nincs 1 hétig hasmenésed. Nem szedtél antibiotikumot? Magnéziumot? A Normaflort biztos szedheted, azt próbáld ki, de így 1 hét után orvoshoz is el kellene menned.
Házi orvos deréktól lefelé vizsgált?????? E`rdekes...... Kérj másik orvostól tanácsot.2.voltam.
Bocsi elolvastam....Deréktól felfelé. Bocsi mégegyszer.
Orvos látott? Ahhoz amit õ mond nem hiszem, hogy sokat tudunk tenni.
A kérdező hozzászólása: Látott körzeti orvos, de nem bízom benne.. Konkértan a terhes könyvemmel a kezében deréktól felfele megvizsált, majd amikor mondtam, hoyg Elevitet szedek, akkor megkérdezte, hogy "maga terhes?". Azt hittem viccel, de nem, sajnos nem vette észre a vizsálat során a nagy hasam. Ti bíznátok benne, most õszíntén?!
Hát én is így vagyok a háziorvosommal, hogy max. arra jó, hogy kiadja a TP papírt, de ha komolyabb bajom lenne, biztos nem mennék hozzá. Egyszer már félrekezelt, azóta sem heverte ki teljesen a szervezetem, mondhatni egy életen át viselhetem az õ felületességét és hozzá nem értését. Csak közel van, azért járok még hozzá. Kérj beutalót belgyógyászatra, vagy gasztroenterológiára. Vagy kérdezd meg a végõnõd, hogy õ mit tanácsol, hová fordulj.
Eleviten kívül szedsz mást is? Én még a terhességem elõtt szedtem, de 2 nap után elkezdett fájni tõle a hasam és hasmenésem lett. Talán térj át másik vitaminra.

25 hetesek vagyunk. 1 hete elkezdett fájogatni, keményedni és főleg viszketni a hasam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia.Itt az idö elkezdeni szedni magnéziumot.Dezt beszéld meg az orvosoddal.A hasad pedig aze´rt vszket,meert nyúlik a böröd.Kenegesd gyakrabban,minne´l kevesebb esélyed legyen a stiákra. 38hetes kismama.

Szia.Itt az idö elkezdeni szedni magnéziumot.Dezt beszéld meg az orvosoddal.A hasad pedig aze´rt vszket, meert nyúlik a böröd.Kenegesd gyakrabban, minne´l kevesebb esélyed legyen a stiákra. 38hetes kismama.
Akkor 7 hetes vagy, mindig így számolják...sztem még egy hetet várj s akkor menj akkor lesz szívhang már tutira.
Mivel az utolsó mensitõl számítják, így tényleg 7 hetes vagy. Bár még szívhangot nem biztos hogy hallotok az ultrahangon, de a petezsák, és benne sz embrió már hasi ultrahanggal is jól látszik.
Szia! Ha nem is biztosan de nagy valószínûséggel már lehet szívhang is. A számítás szerint 6 hetes terhességnél is valójában csak kb. négy hete vagy ténylegesen terhes.
szerintem ne aggodj ez nalam is igy volt.amig egeszseges semmi baj
Nincs semmi gond, ha nyugodt, kiegyensúlyozott a kislányod. Kicsit lassult a fejlõdése, de ez még elég, amit írsz. A heti 12-25 deka közti hízás megfelelõ. Az én kislányom is csak 70 deka körüliket hízott havonta az elsõ 3 hónapban, a védõnõ és az orvos szerint is bõven eleget.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!