Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok.2 napja megy (2 db)

25 hetes vagyok, 2 nap mulva megyünk 4D-re, mennyi az esély h megmondják milyen nemű lesz a babó?

Legjobb válasz: Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Nekünk a 28 hetes 4D-n látszott a zacsija, 31 hetesen a sima 2D-n pedig a fütyije és már e heréi is:) Mi olyat is hallottunk, hogy a fiúknak ált. hosszabb a combcsontja.
Szia!14 hetesen még fiút mondtak, 31 hetesen lányt, 34 hetesen újra fiút 100%-ra 4D-n!Most már én sem tudom! 34 hetes kismami
Mi 26 hetesen voltunk 4D-n. Es nekunk sem akarta nagyon megmutatni magat. De azert ha fiu az mar siman latszani fog :D Olyankor a kukacot mar nem tudja eldugni, maximum a csomagjat :D 37 hetes kismami
Én 33 hetes vagyok, és eddig 5 alkalommal derült volna ki, hogy fiam vagy lányom van (2-szer 2D uh, 3-szor 4D uh), de nem nagyon akarja megmutatni magát. Tippelik, hogy kislány, de nem biztosra! Drukkolok neked, hogy kiderüljön!
Nekünk már 15 hetesen megmondták, hogy fiú. Fiút lánynak nézni sokkal nehezebb, mint kislányt fiúnak, hisz a fütyi sokkal jobban látható, mint a kislány.Nálunk már a 19. heti UH-n is nagyon jól elénktárta a férfiasságát, és a 24. heti Uh-n is megmutatta. Szóval biztos nagyon jól fogják majd látni a nemét.
Én múlt hét pénteken voltam 4D -n, 19 hetesen, és akkor már megtudtuk hogy kisfiúnk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Az még lemaradt, h a 18. héten lánt jósoltak...van esély h fiú?
A kérdező hozzászólása: Kösy a válaszokat

25 hetes terhes vagyok.2 napja megy a hasam. Csak napi egyszer, de eddig inkább székrekedésem volt. Ez baj lehet? Vagy lehet, hogy vírusom van?

Legjobb válasz: nem kezdtél el szedni magnéziumot mostanában????nekem amióta szedem, sõt szinte a terjhességem elejétõl kicsit megy a hasam, ez napi egyszeri székletet jelent, de híg. Elõtte iszonyú székrekedésem volt, még orvoshoz is jártam vele. Szóval szerintem ha nincs más tüneted, semmi baj, csak a hormonális dolgok vagy vitaminok okozhatják. ha ehhez nem társul hõemelkedés, rossz közérzet és gyakori székelés, akkor nincs szerintem semmi baj. Boldog babavárást!

nem kezdtél el szedni magnéziumot mostanában????nekem amióta szedem, sõt szinte a terjhességem elejétõl kicsit megy a hasam, ez napi egyszeri székletet jelent, de híg. Elõtte iszonyú székrekedésem volt, még orvoshoz is jártam vele. Szóval szerintem ha nincs más tüneted, semmi baj, csak a hormonális dolgok vagy vitaminok okozhatják. ha ehhez nem társul hõemelkedés, rossz közérzet és gyakori székelés, akkor nincs szerintem semmi baj. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: magnéziumot szedek napi kettõt, de már 1 hónapja. elõtte 1-et kellett szednem a 250 mg-osból.
Szerintem ettõl van, a magnézium okozhat ilyet, jobb mint a székrekedés!!!!!! Szerintem!!!!!! Elõzõ válaszoló.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!