Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok.2 (28 db)

25 hetes vagyok, 2 nap mulva megyünk 4D-re, mennyi az esély h megmondják milyen nemű lesz a babó?

Legjobb válasz: Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája

Szerintem sok esélyed van. Mi 29-hetesen voltunk, addig mindenki azt mondta fiú lesz aztán jött a meglepetés a 4D-n, nem is kérdeztük az orvostol véletlenül modta hogy milyen szép kislányunk lesz na akkor ott leeset az álunk...:) Na nem azért mert nem örültünk neki hanem mert nagyon meglepödtünk. További jó babavárást! :) Üdv.: Egy 12-hetes baba anyukája
Nekünk a 28 hetes 4D-n látszott a zacsija, 31 hetesen a sima 2D-n pedig a fütyije és már e heréi is:) Mi olyat is hallottunk, hogy a fiúknak ált. hosszabb a combcsontja.
Szia!14 hetesen még fiút mondtak, 31 hetesen lányt, 34 hetesen újra fiút 100%-ra 4D-n!Most már én sem tudom! 34 hetes kismami
Mi 26 hetesen voltunk 4D-n. Es nekunk sem akarta nagyon megmutatni magat. De azert ha fiu az mar siman latszani fog :D Olyankor a kukacot mar nem tudja eldugni, maximum a csomagjat :D 37 hetes kismami
Én 33 hetes vagyok, és eddig 5 alkalommal derült volna ki, hogy fiam vagy lányom van (2-szer 2D uh, 3-szor 4D uh), de nem nagyon akarja megmutatni magát. Tippelik, hogy kislány, de nem biztosra! Drukkolok neked, hogy kiderüljön!
Nekünk már 15 hetesen megmondták, hogy fiú. Fiút lánynak nézni sokkal nehezebb, mint kislányt fiúnak, hisz a fütyi sokkal jobban látható, mint a kislány.Nálunk már a 19. heti UH-n is nagyon jól elénktárta a férfiasságát, és a 24. heti Uh-n is megmutatta. Szóval biztos nagyon jól fogják majd látni a nemét.
Én múlt hét pénteken voltam 4D -n, 19 hetesen, és akkor már megtudtuk hogy kisfiúnk lesz:)
A kérdező hozzászólása: Az még lemaradt, h a 18. héten lánt jósoltak...van esély h fiú?
A kérdező hozzászólása: Kösy a válaszokat
Egyél meg egy Rennie deflatine-t nekem is az segitett. Terhesek is szedhetik!
Egyetértek az elõzõ hozzászólóval, a Rennie a legjobb! Magnézium alapú, nem ártasz vele a picinek. Mindenféleképpen vegyél, mert ha már most szenvedsz, egy pár hét és napközben is fogsz!
A zsömle a liszt miatt savat csinál.Igyál tejet, nekem bevált, ha nem segít akkor rennie...
Szia. Nekem terhesség elõtt is volt gyomorsavam és nekem a citromos víz segített és még vitamin is van benne és nnem kell gyógyszert bevenni. Egy pohárka vízbe facsarok egy friss citromot és megiszom. Csak elsõ hangzásra szörnyû. Próbáld ki, remélem segít. Jobbulást!
nekem is a rennie tabletta segít a savnál, meg ha tudom, hogy olyat ettem ami puffaszt akkor veszek be espumisan gyöngyöt és így nem áll az emésztésem, 30 hetes vagyok, de még egyszer nem volt kellemetlen székrekedésem, így még az aranyér is elkerült.ajánlom mindenkinek.
SAMARIN!!!!!!

25 hetes vagyok 2-3 napja olyan keveset mozog a bébim. Volt olyan időszak, hogy folyamatosan mozgott, most meg belustult. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: A lényeg az hogy mozog.Ha néha lassabban az nem gond-õt is minden változás megvisel.Ne aggódj.Szép babavárást. Á.

A lényeg az hogy mozog.Ha néha lassabban az nem gond-õt is minden változás megvisel.Ne aggódj.Szép babavárást. Á.
A te hangulatod és az idõjárásváltozás is befolyásolja az Õ napi aktivitásukat.Nekem akkor volt lusta, mikor hirtelen jött a kánikula.
Ha 24 óra alatt legalább 10 mocorgás van ne aggódj.
Én is 25 hetes vagyok, és nekem is hol aktív, hol passzív napjai vannak. Azt viszont megfigyeltem, ha melegebb van, akkor kevesebbet mozog. Illetve ha többet ülök, fekszem, akkor meg beindul. És a zenére is lendületbe jön.


25 hetes vagyok és félek, mivel tegnap elmaradt a szokásos focimeccs a hasamban.2 rúgás volt egész este és éjjel szintén 2. Mi lehet az oka?

Már tegnap reggel is lustább volt az átlagosnál. Reggel 7 óta nem is jelentkezett, pedig mindig be szokott reggel is. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azért ne ess rögtön pánikba! Én 22 hetes vagyok. nekem sem ugyanolyan aktív minden nap. persze én is olyankor elkezdek pánikolni, de a férjem mindig megnyugtat. Ha 2 napig nem éreznél semmit - mármint kicsi kis rúgásokat sem, akkor érdemes felhívni a védõnõdet vagy a dokidat. De ha teljesen meg akarsz nyugodni, szerintem nyugodtan most is felhívhatod õket. Biztosan nem harapják le érte a fejedet, te meg legalább megnyugszol. És akkor a babád is nyugodtan fog bent focimeccsezni! :)

Azért ne ess rögtön pánikba! Én 22 hetes vagyok. nekem sem ugyanolyan aktív minden nap. persze én is olyankor elkezdek pánikolni, de a férjem mindig megnyugtat. Ha 2 napig nem éreznél semmit - mármint kicsi kis rúgásokat sem, akkor érdemes felhívni a védõnõdet vagy a dokidat. De ha teljesen meg akarsz nyugodni, szerintem nyugodtan most is felhívhatod õket. Biztosan nem harapják le érte a fejedet, te meg legalább megnyugszol. És akkor a babád is nyugodtan fog bent focimeccsezni! :)
Lehet az idõ van rá ilyen hatással, az én kis drágám, vasárnap volt elég lusti, tegnap pedig már egy kicsit aktívabb volt. Elég változó az idõjárás ahogy minket kismamákat így õket is megviseli. De ha elmész egy Uh-ra akkor biztosra megnyugodsz, ne idegeskedj az csak árt a babának, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)
Én 22 hetes vagyok, és a kis pöttöm szinte egész nap nyüzsög. :) Reggel 9 körül elkezdi, és este 10-ig megy a pörgés. De az elmúlt napokban, ahogy beállt ez a szeles, esõs idõ õ is elcsendesedett. Nekem nagyon fáj a fejem a frontoktól, gondolom ez rá is hatással van. Szerintem ne izgulj, lehet, hogy a Te babádra is az idõ van hatással.

Eléggé vizesedek. Napi 1-2 kg ingadozik folyamatosan: (a lábaim nagyok és fájnak..25 hetes vagyok. Mit tudok ilyenkor csinálni? Vagy az étrenden kéne változtatni? (sok folyadékot is iszom)

Legjobb válasz: Szia! Èn 24 hetes vagyok, én is pár napja vetem észre, hogy kezdenek dagadni a bokáim, és én is iszom eleget. Pont tegnap voltam dokinál, Ö azt mondta, hogy ez normális. Sok terhes nö van így, de gyógyszert nem ír fel, mert nem tesz jót a lepénynek sem. Azt mondta inkább próbálkozzak természetes úton. Pl. a paradicsomlé is jó vízhajtó állítólag, vagy a csalántea, meg vannak vízhajtó teák. Èn is ezzel próbálkozom most. Meg próbálj pihenni, a lábaidat felpolcolni, ha fekszel.

Szia! Èn 24 hetes vagyok, én is pár napja vetem észre, hogy kezdenek dagadni a bokáim, és én is iszom eleget. Pont tegnap voltam dokinál, Ö azt mondta, hogy ez normális. Sok terhes nö van így, de gyógyszert nem ír fel, mert nem tesz jót a lepénynek sem. Azt mondta inkább próbálkozzak természetes úton. Pl. a paradicsomlé is jó vízhajtó állítólag, vagy a csalántea, meg vannak vízhajtó teák. Èn is ezzel próbálkozom most. Meg próbálj pihenni, a lábaidat felpolcolni, ha fekszel.
Nekem a kismamatorna segített.
Hülyeség, hogy nem ihatsz meg 1.5 liter víznél többet, hiszen az éppen ahhoz elég, hogy az alapvetõ funkciókat ellássa a szervezeted.Sajnos ilyenkor sómentes diéta.Lehet kapni bioboltban szárított fûszerkeveréket ami teljesen só mentes én azzal ízesítettem.Van norbi só ami 50%-nál kevesebb nátriumot tartalmaz mint a tengeri.És polcold a lábad.Sajnos más nincs.A többit leírták, vízhatjó ételek, csalántea, fahéjas aloeverás tea stb...
Pár napja én is ezzel küzdök.Ami a legtöbbet segít az a pihenés.Napi 1-2 pohár zöldteát is megiszok naturban.Talán az is sokat segített, hisz 2 napig nem ittam, csak pihentem és nem lett sokkal jobb.Állítólag 1 pohár sör is jó vízhajtó.Folyadékot sokat iszok, napi több litert.lNem vettem észre, hogy befojásolná, de azt érzem, hogy kell a szervezetemnek.Sót szinte nem is használok már, de nem is hiányzik.Kb ennyi.Most talán jobb lesz, hogy nincs már olyan meleg.35 hetes pocakos
Én is ezzel küszködöm, bár még nem olyan dúrva. Én a petrezselymes joghurtot, a zöldteát és a paradicsomlevet eszem, iszom.

Apró rángás szerű "kopogás" a pocakon kb.1-2 percen keresztül, a kislányom csukása lenne? 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia Igen , az lesz az! :) Boldog babavárást 28 hetes kismama

Szia Igen , az lesz az! :) Boldog babavárást 28 hetes kismama
Ha ritmikus, akkor igen:-)
Ha ritmikus akkor igen az. :)

Szokott más kismamának is zsibbadni a keze lába? 2 perc után is simán úgy bezsibbadok.25 hetes vagyok

Kb. 2 hete van ez, hogy éjjelente is arra kelek, hogy zsibbadok, meg ha ülök. Nem is gondoltam hogy az ember melle is tud zsibbadni, de képzeljétek tud. :) Fura. Mit?l van ez? Ellene valami? Árt? Ilyenkor próbálom tornáztatni a kezeimet, lábamat, megmozgatni, no nem éjszaka, de van rá lehet?ség. Valami problémára utalhat esetleg?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is zsibbad, igaz csak a kezem. Nekem körülbelül a 30. héten jöttek ezek a tünetek, elõször csak éjszaka zsibbadt a kezem, aztán már nappal is. Most a 40. hétben vagyok és 2 hete az ujjaim már folyamatosan zsibbadnak. Már fogni is alig tudok, minden kiesik a kezembõl. Nekem a doki azt mondta, hogy ez a terhesség velejárója, de nem mindenkinél fordul elõ. Az jó, ha próbálod mozgatni, tornáztatni, a vérkeringésnek jót tesz. A mell zsibbadással kapcsolatban nem tudok segíteni.

Szia! Nekem is zsibbad, igaz csak a kezem. Nekem körülbelül a 30. héten jöttek ezek a tünetek, elõször csak éjszaka zsibbadt a kezem, aztán már nappal is. Most a 40. hétben vagyok és 2 hete az ujjaim már folyamatosan zsibbadnak. Már fogni is alig tudok, minden kiesik a kezembõl. Nekem a doki azt mondta, hogy ez a terhesség velejárója, de nem mindenkinél fordul elõ. Az jó, ha próbálod mozgatni, tornáztatni, a vérkeringésnek jót tesz. A mell zsibbadással kapcsolatban nem tudok segíteni.
Szia. A 24. hétben vagyok, és éjjelente vagy ha fekszem nekem is zsibbadnak a kezeim! Nagyon kellemetlen érzés, és ha megyek a dokihoz akkor megemlítem neki. De amúgy szerintem nincs gond, a vérkeringésünk más, és ha ráfekszek a kezemre vagy nem úgy tartom hogy jó legyen a vérkeringésnek, bizony akkor zsibbad. Gondolom ez rosszabb lesz késõbb. :( De megéri :) Szép babavárást!
Én is most vagyok a 25.hétben, ugyanez a problémám nekem is, a jobb felemen nem tudok 5 percig se feküdni ( pedig kedvenc alvó pózom) és gyakran bezsibbad minden ok nélkül nap közben is.Az orvosom MagneB6-ot javasolt rá, a védõnõm szerint a kálcium is sokat segíthet ( azt egyébként is szedni kell a baba csontjainak elõsegítésére ), plusz én még terhes tablettát is szedek, no meg vasat (:D), ennek ellenére én is tapasztalom ezt, de talán a vas tabi mellékhatásaként.

Rendszeresen repülök ingázok Anglia és Mo között - havi 2-3 szor. Most 25 hetes vagyok szerintetek lehet valami baja a babámnak?

mindenki mást mond! ijesztgetnek holmiféle kozmikus baromsággal.... de normálisak az eredményeim, meg minden. volt valaki már hasonló helyzetben? neki mit tanácsoltak, mit mondtak.

Legjobb válasz: Azt hiszem a Szentkirályinak van oxigénnel dúsított változata. Mo-n a Tescoban ha megnézed a kínálatot, akkor ott biztos van, anyukám is azt veszi. De a patikákban is lehet, hogy van.

Azt hiszem a Szentkirályinak van oxigénnel dúsított változata. Mo-n a Tescoban ha megnézed a kínálatot, akkor ott biztos van, anyukám is azt veszi. De a patikákban is lehet, hogy van.
Én is rendszeresen repülök és még csak egyszer vették el az üres üveget. Ha elõtte megiszod akkor meg akár a biztonságiaknál is ki tudod dobni az üres üveget. Vegyél gumiharisnyát a lábaidra a trombózis elkerülésére. Lehet venni patikában, vagy ha épp kint vagy, Bootsban. Hol fogsz szülni a tervek szerint?
Nem a babának lehet baja, hanem a trombózis a fõ kockázat, azaz, hogy a nyomáskülönbség miatt elzáródhat egy ér. Ezért a hosszú repülõutakhoz javasolják, hogy idõközönként állj fel, járkálj.Tornáztasd egy kicsit a lábad. Ha nincs gond az ereiddel, nem tartozol a kockázatos csoportba nem hiszem, hogy baj lehet. Én is repültem a terhesség alatt, mondjuk csak 3 alkalommal, amíg lehetett. 28. hét után orvosi igazolással engednek csak fel a gépre úgy tudom, 36. héttõl pedig azt hiszem egyáltalán, nehogy ott szülj meg. Szóval szerintem a babának nem lesz baja. Persze kérdezd meg az orvosodat is.
Igyál közben oxigénes vizet, sok helyen lehet kapni már, az is segít.
A kérdező hozzászólása: oxigénes víz??? ezt még nem hallottam - írnál róla milyen márka és hol találok ilyet?
A kérdező hozzászólása: egy bajom van csak ezzel, hogy 1 dl nél többet nem lehet felvinni a gépre még ugy sem hogy elötte kiiszom a többit, mivel az üveg mérete számít :( azért köszönöm!
A kérdező hozzászólása: csak is itthon szülök! láttam eleget az angol egészségügybõl- ott dologzom! csili-villi de olyan segg hülyék, hogy forog a gyomrom is tõle! itt egy napot nem töltenék el kórházban nem hogy itt szüljek! :) köszönöm a segítséget mindenkinek :)
A kérdező hozzászólása: Ohh, bocsi, rossz helyre írtam.
csuklott :)
A kérdező hozzászólása: Tényleg? Ilyen mikor csuklik? De aranyos! :) Köszi.

Baj, ha 25 hetesen 1-2 napja szurkál a hasam alja, vagy csak a méh nö?

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nincs görcs,akkor egészen biztos,hogy a méhszalagok feszülését érezd,nõ a méhed.

Ha nem vérzel és nincs görcs, akkor egészen biztos, hogy a méhszalagok feszülését érezd, nõ a méhed.
Szia, nekem is ez van pár napja, szerintem is a méh-szalagok nyúlnak! Boldog babavárást! Üdv: 27 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!