Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok. Szabad-e (2 db)

25 hetes terhes vagyok. Szabad-e szalalkálival készült süteményt ennem?

Legjobb válasz: Enni ehetsz, de szerintem mértékkel.

Enni ehetsz, de szerintem mértékkel.

25 hetes kismama vagyok, 3 macskám van de kiskorom óta körül vagyok véve cicákkal. Egy kis cica, meg az anyja bennt szoktak lenni a lakásba de ki is mennek a szabadba! Ellehet e kapni tőlük így vmiféle fertőzést?

Legjobb válasz: Erre nagyon pici az esély. Macskabudiba kesztyûvel nyúkálj csak és mindig moss kezet, semmi gond nem lehet. Én is macskák közt nõttem fel, testvéreim is, szüleim is, senkinek nem volt tõle baja. De a környéken szerintem mindenki így van ezzel mert itt mindenhol macskák vannak:)

Erre nagyon pici az esély. Macskabudiba kesztyûvel nyúkálj csak és mindig moss kezet, semmi gond nem lehet. Én is macskák közt nõttem fel, testvéreim is, szüleim is, senkinek nem volt tõle baja. De a környéken szerintem mindenki így van ezzel mert itt mindenhol macskák vannak:)
Ha tisztán tartod õket és egészségesek, akkor valószínûtlen. Ahogy az elsõ írta, alapos kézmosás nem árt, ha takarítottad õket.
Azért a biztonság kedvéért kérj egy toxoplazmózis vizsgálatot.
El, ha mág nem estél át toxoplasmán, akkor azt. Én is macskák közt nõttem fel, nem estem át rajta még. Doki tesztelt engem, mert ha a baba elkapja beteg lehet, viszont gyógyszerrel lehet kezelni
A kérdező hozzászólása: Az a baj, h én Tolna megyében lakom, és itt nem végeznek toxoplazma vizsgálatot, . Így sajnos nekem nem megy!...de megmondom õszintén nagyon félek, féltem a babám egészségét!
A kérdező hozzászólása: És mien gyógyszerrel lehet kezelni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!