Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok. Mostanában (4 db)

Mostanában sokszor érzek buborékoláshoz hasonlót a hasamban.25 hetesek vagyunk, mi történik ilyenkor?

Legjobb válasz: Szia! Amikor én ilyet éreztem, akkor éppen a baba közölte velem a pocakban, hogy jól érzi magát... :)Az elején, mikor mocorog a pici, még inkább levegõ buborékhoz hasonló érzést érzünk, nem kimondottan rugdosást...

Szia! Amikor én ilyet éreztem, akkor éppen a baba közölte velem a pocakban, hogy jól érzi magát... :) Az elején, mikor mocorog a pici, még inkább levegõ buborékhoz hasonló érzést érzünk, nem kimondottan rugdosást...
Sztem ilyenkor csak a kezét vagy a lábát mozgatja.A baba bent már szopja az ujját is vagy "játszik" a köldökzsinórral.Sokszor meg is érintik magukat csak még nincsenek tudtában, hogy a kezükkel saját magukat érzik.

Anyunál lakunk a párommal, elég kicsi a lakás, mostanában sokszor van én és anyu közt veszekedés. 25-hetes szomorú kismama vagyok. Mit csináljak? Van, vagy voltatok ilyen szitúba?

Legszívesebben elmennék a francba máshová,csak anyagilag nem bírnánk.nem akarom,hogy a babám lássa kárát.Van amikor hozzám se szól anyám.Mit tegyek? Nayalizni nem fogok MÉG ANYÁMNAK SEM....

Legjobb válasz: Nehéz így válaszolni, hogy ismeretlen a veszekedés oka. Talán te sem ismered pontosan, csak azt látod, hogy megszaporodtak mostanában, talán a kicsi születése után. Nem lehet, hogy anyukád is kissé anya, és nem nagymama akar lenni? Ez is lehet konfliktus oka. Te így akarod, Õ meg másképp. Mindenesetre érdekes, hogy anya és lánya között, és nem pedig az anyó és võje közötti a konfliktus. Természetesen "nyaliznod" nem kell, de az együttélés bizony kompromisszumokkal jár, ami azt is jelenti, hogy mindkét fél saját rovására enged a béke kedvéért. Mindenesetre egy õszinte, békés. higgadt, és közben nem felturbózott beszélgetés nem ártana. Sajna Te vagy abban a helyzetben, hogy más lakásában élsz, és ezt tolerálni kell, de hangsúlyozom: ez nem egyenlõ a nyalizással!!!

Nehéz így válaszolni, hogy ismeretlen a veszekedés oka. Talán te sem ismered pontosan, csak azt látod, hogy megszaporodtak mostanában, talán a kicsi születése után. Nem lehet, hogy anyukád is kissé anya, és nem nagymama akar lenni? Ez is lehet konfliktus oka. Te így akarod, Õ meg másképp. Mindenesetre érdekes, hogy anya és lánya között, és nem pedig az anyó és võje közötti a konfliktus. Természetesen "nyaliznod" nem kell, de az együttélés bizony kompromisszumokkal jár, ami azt is jelenti, hogy mindkét fél saját rovására enged a béke kedvéért. Mindenesetre egy õszinte, békés. higgadt, és közben nem felturbózott beszélgetés nem ártana. Sajna Te vagy abban a helyzetben, hogy más lakásában élsz, és ezt tolerálni kell, de hangsúlyozom: ez nem egyenlõ a nyalizással!!!
Igen, voltam ilyen szituban. Én is a szüleimhez szültem a gyerekem és így 6 évig laktunk együtt. Sokszor én is úgy éreztem, hogy nem bírom. De bekellett látnom, hogy õk tettek nekem szívességet azzal, hogy ott lakhattunk míg összespóroltam egy lakásra. Tényleg 2 választásod van, az egyik, hogy megpróbálsz alkalmazkodni, a másik, hogy külön költöztök már most. Hidd el, ha meglesz a baba még több vita lesz. Erre könnyen rámehet a kapcsolatod is, késõbb egyedül meg még nehezebb lesz.
9:37-es és 9:43-as voltam, csak idõközben valaki még válaszolt.
Anyukád szintén együtt élt a szüleivel amikor már párja volt és gyereket várt, meg amikor te már megszülettél? Nem lehet õ még annyira idõs, hogy ne tudja ellátni magát, hacsak nincs valami olyan betegsége ami ezt indokolja. Mert ha ilyen betegsége nincs, akkor nem várhatja el tõled amit elvár. És ha már most ilyen rossz így a kapcsolatotok, késõbb még rosszabb lesz amikor megszületik a babád, mindenbe bele fog szólni, te még szépen lassan egy idegroncs leszel. Menjetek el onnan minnél elõbb.
Most mit kell legorombítani a kérdezõt? Nem vagytok épek. Szerintem elõször is keressétek meg a veszekedések okát. Menjetek el egy kávézóba, ahol nyugodtan beszélgethettek, ott biztos nem csap át vagdalkozásba a dolog. Ha csak együttélésbõl fakadó dolgok, akkor remélhetõleg kompromisszumokkal elõbbre juttok.
Sajnos az együttélés ezzel jár.Midig lesznek problémák.Ha nem tudsz alkalmazkodni anyukád elvárásaihoz, akkor bizony elõbb-utóbb költöznötök kell és az lenne a legjobb, ha még a baba születése elõtt.Ha nekem nem lenne rá lehetõségem, hogy elköltözzek, bizony nyaliznék és meghúznám magam, nem pedig akadékoskodnék és nekem állna feljebb.Ha nem tetszik el lehet menni.Nem anyukád választotta, hogy éljetek vele, hanem te vagy nála.Örülj neki, hogy egyáltalán megtûr.
Én mondjuk addig nem is szülnék ameddig nincs saját lakásom. És ha arra nincs pénzetek, hogy legalább albérletbe költözzetek, hogy fogsz felnevelni egy gyereket????
Ne haragudj a kérdésért, de dolgozol netán? Mert egész délelõtt látni a hozzászólásaidat, ami arra enged következtetni, hogy a gép elõtt töltöd a drága idõd! Pl. munkával lehet pénzt keresni, hogy megoldjuk az anyagi gondjainkat. Hitel pedig nemtom mire van, nyilván nem házra, de merem remélni, hogy nem vagytok olyan felelõtlenek, hogy ilyen helyzetben csipcsup dolgokra /plazma tv, bármi/ hitelt vesztek fel.
A kérdező hozzászólása: Dolgozom, és hála ráérek olyan a munkám!A cigányok nem dolgoznak! Semmi közöd szerintem, hogy ki mennyit van gép elött!!!:-)))
2. válaszolo! Hát te tényleg nem vagy ép!!!!Elég baj ez neked tudom!De azt is tudom hogy te ezt nemtudod!Elég baj ez!! Kérdezõ!Valamit kell találni mert ez nemjó igy!!Egy kismamát aki idegesit az nem normális!férjed mit szól?nemlehetne mégis albérletbe menni?vagy pl. én a te helyedben ugy csinálnám hogyha elmész mondjuk picike falucskába ahol nagyon olcsok házak . pl felénk kisparasztház 2milla kertes!persze vannak ujitani valok benne!de persze itt nincs is annyi munkalehetõség ezzel számolni kell de mégis jobb mint albérlet vagy anyudéknál lakni!2millás hitel sem könnyû de könyebb mint ahogy most vagytok!
azt utálom ha valaki ojan okosakat ír hogy beszéljétek meg!!!!!!De nemértitek vannak olyan emberek akikel nem lehet megbeszélni semmi!Gondolom ezt a megbeszélés dolgot már õ is probálta!Amugy sokszor énis bánom ha ide beirok kérdést olyan hülye emberek vannak
elõzõ vagyok! Az a különbség a te és az én családom között, hogy mi nem zsar
Hátigen! A cigányozást én is kikérem magamnak, bár nem vagyok az, de most én sem dolgozom, de majd fogok. Egyébként a kérdezõ kommentjeibõl világosan kitûnik, hogy az a fajta ember aki a saját hülyeségére vár jóváhagyást... ezt mégis hogyan tehetnénk, ha nem ismerjük sem õt, sem az anyukáját, sem a párját? És mivel akik nem álltunk le bólogatójánost játszani már mindjárt cigányok vagyunk, le fagyunk fújolva és mi vagyunk a köcsögök. Hmm..... érdekes.....
elõzõ vagyok! Még annyit, hogy az a különbség köztünk, hogy mi nem zsaroljuk egymást érzelmileg és nem keserítjük egymás életét, hanem azon vagyunk, hogy mindenki boldog legyen, nem ártunk saját gyerekünknek érzelmi zsarolásokkal, ja és ha kapunk az nem gyõzzük meghálálni, és ha valakinek nincs mi a sajátunkéból az utolsót is odaadjuk, vagy megfelezzük. ez az amihez sokaknak fel kell nõni, hogy mi is az ÖNZETLEN SZERETET. persze ezt nem csak családon belül, hanem mindenkinek megadjuk a közvetlen környezetünkben.
Erre számítani lehetett, hogy egy ilyen nyilvános fórumon nem mindenki fog bólogatni és sajnálni, és azok akik olyan véleményt írtak le ami Neked nem tetszik, nem feétátlenül rosszindulatból írták. Tudod, az igazság nem szégyen, csak kellemetlen, nem õk tehetnek arról, hogy egy akaratgyenge ember vagy, akinek még felnõtt fejjel is az anyukája mondja meg, hogy mit tegyen. Anyukádnak bele kell nyugodnia, hogy az az élet rendje, hogy a gyerek megnõ és elõbb utóbb saját családja lesz. Te engedtél az érzelmi zsarolásának, és nehéz helyzetbe kerültél. De ezen csak Te tudsz változtatni, hiába várod másoktól a segítséget, mi itt ismeretlenül nem tudjuk mit lehetne mondani anyukádnak vagy hogyan lehetne kilépni ebbõl a helyzetbõl. Kaptál véleményeket, és amelyik nem tetszik Neked annyira, attól még nem kell a válaszadót sem lefikázni, például az a válaszoló aki azt írta, hogy õ bizony nem szülne ilyen helyzetre gyereket.... Te meg jól beszólsz neki, hogy: mer' biztos Te milliomos vagy. Szóval, Te sem vagy különb. Errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
A kérdező hozzászólása: mind kettö miatt!már bánom hogy irtam ide!nem sok jóindulatú ember van itt....
Most akkor nem értem, a pénz miatt nem költöztök vagy másért? Ha anyagilag bírjátok, hogy külön menjetek megoldható, hogy a közelben maradjatok és akkor kölcsönösen tudjátok egymást segíteni. Akár lakásvásárláson, akár albérleten gondolkoztok biztos találtok a közelben lakást. Szerintem mindenkinek jobb külön.
A kérdező hozzászólása: Meg azt mondogatja anyám, hogy eddig nekem, most meg neki van rám szügsége.Mi van ha lebetegszik stb...ki lesz vele..
A kérdező hozzászólása: csak az van, hogy már el akartunk menni, annó és anyu érzelmileg zsarolt, hogy mi lesz akkor vele.igy maradtunk itt.de néha sok.
A kérdező hozzászólása: 9:29-nek biztos te milliomos vagy!Jó neked!Gratulálok!de vannak szegányebbek is, meg akiknek van hitel stb...Külömben is nem a kérdésemre válaszoltál.akkorminek irkálsz fújjjjjj
A kérdező hozzászólása: Az is a gond, hogy két tüz között vagyok!Anyám-párom.Ja és anyám befolyásolható!sajnos az apja is irányitani akarja.
Elég érdekes dolgo történt velem. Kaptam egy pocskondiázó e-mailt, amit feltehetõleg a kérdés feltevõje írt, ebben azért nem vagyok biztos, mert bármelyik válaszoló kedves ember is írhat, hiszen itt írhatunk bárkinek privátban. Na, szóval, megkaptam ezt az e-mailt, nem túl kedves hangnemben, amiben közölve van, hogy minden O.K, a család összedobta a pénzt egy lakásra, anyuval semmi gond... Hát nem tudom... Most ki szívat kit? Vagy ez kamu kérdés volt? Nekem miért nincs ilyen családom basszus, hogy összedobnek nekem egy kis manit egy lakásra? Kérdezõ: mi a véleményed? Te küldted a mailt véletlenszerûen, vagy most mi van?????

25 hetes kismama vagyok. A jobb oldalam kivan türemkedve a bordáim felé. Lehetséges, hogy a kisfiam van ott? Egész nap a jobb oldalamon van 1 kis pukli. Mostanában nem nagyon érzem a mozgását. Ez mitől lehet? Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos,azért lusta. Ne aggódj,majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos, azért lusta. Ne aggódj, majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást kívánok neked!
Szia nekem is a jobb oldalamhoz huz a babo ott csak egy dudort érzek , szokot mocorogni is ha oldalra fekszem és ö is elhelyezkedik .Ha a hátamon fekszem nagyon aktiv tud lenni.Az utobbi párnapban nekem sem volt nagy mozgása izgultam is rendesen miatta , de tegnap már éber volt az idõjárásváltozás , õket is meg viseli.Én a 36hétben vagyok és egyre följebb van szinte oda van tapadva a bordáimhoz néha már ülni sem tudok töle.De ez igy a normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne nagyon aggódjak, hogy kevésbé érzem a kisfiam mocorgását? Mert ez a bolond idõjárásváltozás miatt van?
Szia szerintem ne agodj nem sokára biztos nagyon aktiv lesz a babád én is voltam ugy mint te, viszont ha idegeskedsz az neki sem jó.a második válaszoló voltam


25 hetes terhes vagyok. Mostanában egyre többször érzem nagyon nehéznek a hasamat! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Mert nehéz a hasad:-) Nõl a baba, sok a víz, a méh is tágul...Én már sokkal elõbb éreztem, hogy medicinlabda van a pocimban:-)

Mert nehéz a hasad:-) Nõl a baba, sok a víz, a méh is tágul...Én már sokkal elõbb éreztem, hogy medicinlabda van a pocimban:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!