Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok. Ma reggel (2 db)

25 hetes vagyok. Ma arra lettem figyelmes hogy reggel nagyon be volt dagadva a szemem, és később az ujjaim is bedagadtak. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Valószínûleg vizesedsz.Valószínûleg az idõjárás okozza,nem kell megijedni,én is azidõtájt kezdtem el vizesedni.Zöldtea,nem túl erõsrefõzve segíthet a bajon.Ha túl nagy mértéket ölt,látogass meg egy dokit.A gyûrûiden,bokdon,lábujjaidon tudod ellenõrizni,hogy mikor mennyi víz van rajtad.

Valószínûleg vizesedsz.Valószínûleg az idõjárás okozza, nem kell megijedni, én is azidõtájt kezdtem el vizesedni.Zöldtea, nem túl erõsrefõzve segíthet a bajon.Ha túl nagy mértéket ölt, látogass meg egy dokit.A gyûrûiden, bokdon, lábujjaidon tudod ellenõrizni, hogy mikor mennyi víz van rajtad.
Szia, Én a helyedben felhívnám a védõnõt, mert az fura, hogy a szemed is bedagadt.Szerintem be fog rendelni, vagy kimegy hozzád és elvégez egy gyors vizelet tesztet, hogy nincs-e fehérje a vizeletedben.Tényleg hívd fel....
A szemed lehet allergiától is..sztem a kéz láb meg dagadhat cukor problémától is.de ne így legyen azért mondd el a dokidnak, fõleg ha megismétlõdik.27hetes kismama
szia! mindenféleképpen jelezd az orvosodnak, mert a szem dagadása lehet a toxikózis egyik tünete.Nekem a 32.héttõl dagad a kezem-lábam, de szerencsére az arcom és a szemem nem. Vérvételre fognak küldeni és vizeletmintát fognak kérni tõled! Ne aggódj, a zöld tea tényleg nagyon nagyon jó, igaz sokat kell tõle pisilni, de szerintem megéri, mert amíg én nem ittam annyira be voltak a lábaim dagadva, hogy nem bírtam ráállni! Minden jót, és remélem nem lesz baj!! Kitartás! 38 hetes kismami

25 hetes terhes vagyok. Ma reggel elkezdtem feltörni a jeget a házunk előtt hólapáttal és amit bírtam azt el is lapátoltam. Árthattam ezzel a babának vagy az csak később jelentkezne?

Legjobb válasz: Ha nem estél el,és mértékkel csináltad, akkor nem hiszem , hogy gond lehet, de most pihizz egy kicsit.És ha érzed a mocorgást,akkor biztos nincs baj.De azért óvatosan az ilyen csúszós dolgokkal.Ne aggódj.Ha mégis rosszul éreznéd magad, hívd fel a dokit, õ majd megnyugtat.

Ha nem estél el, és mértékkel csináltad, akkor nem hiszem , hogy gond lehet, de most pihizz egy kicsit.És ha érzed a mocorgást, akkor biztos nincs baj.De azért óvatosan az ilyen csúszós dolgokkal.Ne aggódj.Ha mégis rosszul éreznéd magad, hívd fel a dokit, õ majd megnyugtat.
Szia.Biztoan nem lett gond.Én 25 hetesen dolgoztam a munkahejemen egész de.minden nap a 35.hétig.Mellette fát raktam stb...Amikor érzed, hogy elfa´radtál állj meg, vagy feküdj le egy kicsit.A babó úgy is jelzi, mikor neki nem jó. Nyugodtan csinálj mindent, amíg jólesik, de ne vidd túlzásba. 38hetes kismama.
Én a helyedben azért ráhagynám a nehezebb fizikai munkát a páromra. Minek kockáztatni? Ha ártottál a babádnak akkor az már kiderült volna, de elég egy rossz mozdulat..Nem hiszem, hogy a hólapátolás kismamaának való feladat. Ha nem bírsz magaddal akkor menj sétálni. Azzal nem ártasz senkinek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!