Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok. Ma alig (3 db)

Lusti a Babátok ma? Az enyém nagyon alig mocorog.25 hetes vagyok ugye ok minden csak ez a fránya idő.

Legjobb válasz: Most komolyan! Miért kell ilyen undoknak lenni? Nem vagyunk egyformák! Vannak aggódósabb emberek és vannak, akik könnyebben veszik a dolgokat, optimistábbak, tudomisén... Kérdezõ: ha csak egy napon lustább, akkor nincs gond. Baj akkor van, ha a lustaság már több napja tart és te még nem vagy terhességed legvégén. Én az elsõ babámnál hiába szóltam, hogy nagyon keveset mozog, tojtak a fejemre. 34 hetesen indult a szülés, császároztak és persze alig tudták kiszedni, mert haránt feküdt és felszorult az egyik keze, nem tudta levenni. Azért nem mozgott szegény, már a 20. héttõl. És persze egy éves koráig gyógytornázott a keze miatt és a sokáig tartó császár miatt, amitõl enyhe oxigén-hiánya lett. Mára már 6 éves és makk egészséges. Szóval, ha ma nem mozgott, semmi gond. Ha holnap is lusta, akkor sincs semmi. De utána én már megnézetném, már csak azért mert úgysem lennék nyugodt.

Most komolyan! Miért kell ilyen undoknak lenni? Nem vagyunk egyformák! Vannak aggódósabb emberek és vannak, akik könnyebben veszik a dolgokat, optimistábbak, tudomisén... Kérdezõ: ha csak egy napon lustább, akkor nincs gond. Baj akkor van, ha a lustaság már több napja tart és te még nem vagy terhességed legvégén. Én az elsõ babámnál hiába szóltam, hogy nagyon keveset mozog, tojtak a fejemre. 34 hetesen indult a szülés, császároztak és persze alig tudták kiszedni, mert haránt feküdt és felszorult az egyik keze, nem tudta levenni. Azért nem mozgott szegény, már a 20. héttõl. És persze egy éves koráig gyógytornázott a keze miatt és a sokáig tartó császár miatt, amitõl enyhe oxigén-hiánya lett. Mára már 6 éves és makk egészséges. Szóval, ha ma nem mozgott, semmi gond. Ha holnap is lusta, akkor sincs semmi. De utána én már megnézetném, már csak azért mert úgysem lennék nyugodt.
Szerintem is menj be az ugyeletre vagy a dokidhoz es kerj egy uh.-t azert 25 hetesen mar sokat mozog a babo. Ne is torodj az elso par hozzaszoloval, nekik valoszinuleg fogalmuk sincs hogy mennyire fontos kovetni a magzatmozgasokat.
Megint egy kismama, akinek az összes agykapacitását lefoglalja a gyerek...
Ez az a kérdés, amire nem kellett volna karaktert pazarolni...
A kérdező hozzászólása: Ha nem tetszik a kérdés minek pazaroltad a látásod rá??? Meg az ujjadat....meg sorolhatnám még...Mi a francnak válaszoltál de nem ez volt a kérdés hogy mit mire pazaroljunk...
Nem csak a baba, de én is lusta voltam, és a párom is. Igaz mi általában nappal alszunk (munka így volt, a megszokás meg megmaradt még), de szombaton anyuék jöttek látogatóba, így nappal nem tudtunk. Én hajnal 2-tõl délutánig aludtam. Párom is, de õ ébren volt néhány órát és most megint alszik...
Mi a tegnap az eddigi legaktivabb napot toltottuk, 22 hetes vagyok es egesz nap rugdolozott, meg az ejjel 1-kor fent volt a csopseg:)

Ma még alig éreztem mozogni a babám. Baj lehet? 25 hetes vagyok.

Legjobb válasz: szia.szerintem nem baj.én 21 hetes vagyok és én is csak néha érzem a rugásokat.na meg sokat alszik még a kicsi.

szia.szerintem nem baj.én 21 hetes vagyok és én is csak néha érzem a rugásokat.na meg sokat alszik még a kicsi.
Szia! Az én babám is kevesebbet mozog ma, és gyengébbek is a mozgások. Én úgy tudom, hogy csak az a fonos, hogy mindennap érezzük ebben a korban, még minden mozgást nem kell érezni. Minden jót! 24 hetes kismama.
ha valaki nagyon sovány, az érzi a baba minden mozdulatát. aki kissé molettebb, nem feltétlenül érzi a bab összes mozgását.
Szia! Nemrég olvastam, hogy a 24-26. hét között lehet egy csendesebb idõszak, amikor néhány napig kevesebbet érezzük mozogni a babánkat. Sajnos azt nem részletezte a könyv, hogy miért, de a tanácsuk szerint nem kell megilyedni. A lényeg, hogy minden nap érezzük õt legalább egyszer!

25 hetes terhes vagyok. Ma alig érzem a babám mozgását. Ez mitől lehet? Milyen gyakran kellene hogy érezzem a mozgását?

Legjobb válasz: Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Vannak lustább babák,és aktívak.Az is lehet,hogy befelé van fordulva,és azért nem érzed.Nekem pl.megsem állt ege´sz nap,és ez így is maradt.Lehet,hogy a te baba´d a passzívabbakhoz tartozik. Ne aggódj,semmi gond nincsen. 39hetes kismama.

Szia. Nem minden baba mozog egyformán.Vannak lustább babák, és aktívak.Az is lehet, hogy befelé van fordulva, és azért nem érzed.Nekem pl.megsem állt ege´sz nap, és ez így is maradt.Lehet, hogy a te baba´d a passzívabbakhoz tartozik. Ne aggódj, semmi gond nincsen. 39hetes kismama.
Szerintem ez függ a te életviteledtõl is.. Ha otthon vagy a terhesség alatt és pihensz sokat, akkor a babád is pihenõsebb. Én is 26 hetes vagyok, kb mint te, és nekem is változó a mozgás. Amikor pihenõsebb napom van, a baba is nyugodtabb, ha zajos, mozgolódós a napom, a baba is mozgolódósabb:) Ma este moziban voltam, majd kiugrott a bõrömbõl:) Ne aggódj, ez változó, beszélj hozzá, hallgassatok zenét, énekeljetek.. :) Kellemes babavárást neked is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!