Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok. Diétásan (2 db)

Van 160g-os diétás étrendetek? Nehéz összeállítani.25 hetes vagyok.

Ma már írtam ki kérdést, mert nagyon elkeseredtem, de már jól vagyok. Csak ha van valakinek diétás étrendje tudna nekem küldeni? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: egy kis segitség: http://www.macosz.hu/dietas-tanacsok-cukorbetegeknek-6.html ne keseredj el,az elsõ 1-2 hét nehéz lesz de aztán beállsz rá és már nem tûnik olyan drasztikusnak és nehéznek.én már másodszor csinálom végig.üdv 38 hetes km

egy kis segitség: http://www.macosz.hu/dietas-tanacsok-cukorbetegeknek-6.html ne keseredj el, az elsõ 1-2 hét nehéz lesz de aztán beállsz rá és már nem tûnik olyan drasztikusnak és nehéznek.én már másodszor csinálom végig.üdv 38 hetes km
Bocs hogy visszakérdezek, de mi az a 160g-os diéta? Egész nap 160g szénhidrátot ehetsz összesen?
igazán nincs mit, még van itt pár oldal ami segiteni fog az étrend összeállitásában, ezek alapján tudsz ch-t számolni: http://dietakucko.hu/index.php?option=com_content&task=view&.. http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html http://www.hoxa.hu/?p1=tapanyag http://www.kcal.hu/kcal.php a viszont kérdezõnek:igen azt jelenti hogy max 160g ch-t ehet egy nap.
megint én vagyok.közben megtaláltam az elõzzõ kérdésedet.láttam hogy irtad a görög dinnyét, hát igen a gyümölcscukor sem jó, én mondjuk be tudtam szerezni egy vércukorszint mérõt és már kitapasztaltam hogy melyik étel mennyire viszi fel a cukromat, van amit simán tudok enni mert nem terheli a szervezetemet.és még valami, arra nagyon figyelj hogy a napi 160g meglegyen mindig!!ha kevesebbet viszel be akkor éhezni fog a szervezeted és az sem jó!
A kérdező hozzászólása: Megnéztem, nagyon jó! Köszönöm szépen!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!!! Akkor annyit igyekszem bevinni, nem kevesebbet. Igen, azt jelenti a 160g-os diéta hogy annyi szénhidrátot ehetek egy nap.

25 hetes kismama vagyok. Diétásan étkezem, alkatom sem húsos, mégis nagyon hízok. 10 kg-os többletsúlyom van. Mennyire normális ez?

Napi 2-3x-or étkezem, abból is az egyik étkezés, csak gyümölcs, vagy sovány sonik sok zöldséggel. Nem iszom édes üdít?ket. Ásványvíz 70 %-ban gyümölcslé 30%-ban. Kismama tornázom heti 2-3x-or és folyamatosan dolgozom a munkahelyemen és otthon is a ház körül. Mégis úgy érzem, hogy folyamatosan többet hízok, mint kellene.

Legjobb válasz: Minden kismamánál más a híza´si százale´k.A fele idön már túl vagy.Ne aggo´dj azon,hogy hízol,ha az orvos nem mondja.Àlltalában 13-18kg-ot szoktak a kismamák hízni,én úgy tudom.Èn a harmadik hónapban vagyok,és 2,5kg-ot híztam.Èn is ásványvizet iszom,és sok gyümölcsöt eszek. ne aggódj,lényeg,hogy a babád és te is jól legyetek.

Minden kismamánál más a híza´si százale´k.A fele idön már túl vagy.Ne aggo´dj azon, hogy hízol, ha az orvos nem mondja.Àlltalában 13-18kg-ot szoktak a kismamák hízni, én úgy tudom.Èn a harmadik hónapban vagyok, és 2, 5kg-ot híztam.Èn is ásványvizet iszom, és sok gyümölcsöt eszek. ne aggódj, lényeg, hogy a babád és te is jól legyetek.
Én az ikrekkel 20 kg-ot híztam, az egyes terhességnél 18 kg-ot szerintem nem kell agódni úgyis a szervezeted diktálja a tempót!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!