Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok természetes (2 db)

25 hetes pocakosan természetes a hüvelybe valo nyilalás? és a pocak vagy a gyomorfájás? Na meg a hát és derék?

Legjobb válasz: Szia:) Igaz még "csak" a 23 hétben vagyok de nem sok az a két hét. Nekem is van minden ilyen tünetem. A dokim azt mondta,amig nem vérzek vagy nem erõs görcseim vannak addig,nincs gond.Tágulunk odabent,nõ a bébink ezerrel és minden szervünk "átrendezõdik" kicsit! Ne aggódj,csak terhesek vagyunk:) Boldog várandósságot kívánok Neked!

Szia:) Igaz még "csak" a 23 hétben vagyok de nem sok az a két hét. Nekem is van minden ilyen tünetem. A dokim azt mondta, amig nem vérzek vagy nem erõs görcseim vannak addig, nincs gond.Tágulunk odabent, nõ a bébink ezerrel és minden szervünk "átrendezõdik" kicsit! Ne aggódj, csak terhesek vagyunk:) Boldog várandósságot kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy!megnyugodtam

25 hetes kismami vagyok természetes ha hasra tudok fordulni? Ma nem sokat mozgott a picifiam ugye nincs baj?

Legjobb válasz: Szerintem meny el az orvosodhoz.20 hetesen szokott általába megmozdulni.Félidõs terhes elmúltál.Nem kellene már a hasadon feküdni.

Szerintem meny el az orvosodhoz.20 hetesen szokott általába megmozdulni.Félidõs terhes elmúltál.Nem kellene már a hasadon feküdni.
A kérdező hozzászólása: már megmozdult 16 hetesen mozgott ma is csak keveset hasra feküdni meg most próbáltam csak.amugy soha nem szoktam
Szia! Ne haragudj, de ennyi idõsen, már elég butaság hasra fordulni. Ha mozgott, az a lényeg. Legyen meg a napi kb 10 mozgás, de a mai idõben nem csoda, ha nem volt kedve hozzá. Figyeld õt!! Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: Nah jó de éjszaka akaratlanul is fekhetsz ugy, hogy a babádnak kényelmetlen és nem egyszer hallotam már, hogy a kismama hason ébredt :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!