Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok még mindig (7 db)

25 hetes kismami vagyok még mindig sok hely van odabent a babának, hogy nem rúgdos egyfolytában és erősseket? Vagy ezeket ne ugy képzeljem mintha valaki bellülről ütegetne?

Legjobb válasz: Nemsokára meg fognak erõsödni a mozgások.Sõt nekem most a végén tudott szerezni néhány fájdalmas pillanatot.Tud olyat is rúgni,hogy fájjon. Nekem a 26-27. héten indult be a nagyon kemény mocorgás.

Nemsokára meg fognak erõsödni a mozgások.Sõt nekem most a végén tudott szerezni néhány fájdalmas pillanatot.Tud olyat is rúgni, hogy fájjon. Nekem a 26-27. héten indult be a nagyon kemény mocorgás.
A kérdező hozzászólása: remélem is hogy beindul elégé izgulós vagyok.:D aztán meg azt mondják mivel fiú lesz kicsit lustácska de remélem beindul köszönöm a válaszodat és boldog babavárást.
Én is hasonló gondolatokkal küzdök :) A 25. hétben járunk, és az én bébim sem rúgja még szét a "házat". Sõt egyik nap mozgékonyabb, másik nap csendesebb. Szerintem rendben van ez így.
A csendes erõs napok meglesznek késõbb is. Felrázza néhány külsõ behatás, az idõjárás változásai is befolyásolják a mozgásmennyiséget.Minket a legefrontok kifejezetten megmozgattak, volt hogy aludni nem tudtam tõle. Nekem van egy professzorom, akinek a hangját imádta és az összes elõadásán tombolt odabent, én meg nem tudtam figyelni.Az utazás, fõleg a rosszabb villamosok is mindig felrázták.No meg a szívhanghallgatást is nagyon utálta.Nem hagyta magát, és volt hogy le kellett fogni. De az is lehet, hogy kicsit lustább a baba.A fiúk tényleg nem annyira mocorgósak.Ah édesanyám mondta a kislány kínozza az anyját, és tényleg. Elsõ válaszadó
szia én 33 hetes vagyok kisebb mozgásokat rzgéseket éreztem már a 16 dik héttöl.igaz én nagy darab vagyok de a nagyobb mozgásokat amit már az apa is érez kivülröl nekem a 29 dik héttöl kezdödtek.most miest lefekszek az ágyra szemmel látható a kicsi ahogy kinyomja valamelyik testrészét.hidd el lesz még jóval erösebb mozgás de szerintem csodálatos érzés.
A kérdező hozzászólása: Oh nagyon jó, hogy írtatok és kifejezetten örülök neked kedves utolsó válaszoló ugyanis én is duci vagyok és még a férjem nem érzi mikor ráteszi a tenyerét a pocimra.De ahogy olvasom még fogja érezni õ is köszönöm és boldog babavárást

Hogyan nézik meg hogy zárva van e a méhszáj? 25 hetes vagyok. Nekem semki sem nézte viszont a kiskönyvbe mindig az van irva hogy zárt. Honnan tudják?

Legjobb válasz: amikor a doki vizsgál az ujjával meg tudja állapítani. késõbb azt is, hogy hány ujjnyi, és onnan következtetnek.

amikor a doki vizsgál az ujjával meg tudja állapítani. késõbb azt is, hogy hány ujjnyi, és onnan következtetnek.
szia, manuálisan és esetleg ultrahanggal
Nincs olyan írva a kiskönyvedbe hogy 3000??Azt hiszem akkor van zárva, de lehet hülyeséget írok, nem emlékszem pontosan már 10éve voltam terhes.
300 a zárt, vagyis gondolom, mert 6 hetes vagyok és uh-n ezt írták a papíromra!
Ha azt látod a kiskönyvbe/leleteden h : C:3000 az azt jelenti h zárva vagy. C:2000 mikor már nyiltál. Mikor kézzel vizsgál a doki és a méhszájat tapintja, akkor nézi h zárt-e. És nem 300-ahogy az utolsó írta!
Jaj bocs, én is 3000 et akartam, lemaradt egy nulla, de gondolom nem vette véresen komolyan a kérdezõ!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Nekem is c3000 van a kikönyvbe de egyszer sem vizsgált a doki mindig csak beirja tanácsadáson!Igy elmegyek majd nögyógyászhoz nézze meg!!!!!

25 hetes vagyok. A doki az átlagosnál valamivel több magzatvizet állapított meg, de a babával minden oké. a doki a cukorra gyanakszik (amire hétfőn megyek) de ha jó lesz a cukrom, akkor miért lehet? Mi lehet az oka a több víznek?

Ez egy másik doki volt,viszont még tegnap beszéltem a saját dokimmal,aki azt mondta,ritka az akinek pont annyi a magzatvize amennyinek lennie kell,de szerinte ezen ne aggódjak..

Legjobb válasz: Akkor valószínûleg nem is kell aggódnod ezen,ha a dokid azt mondta.

Akkor valószínûleg nem is kell aggódnod ezen, ha a dokid azt mondta.
Ezt nem tudom kinek írtad, de én az elõzõ válaszoló vagyok, velem (szerencsére) nem történt tragédia. CSAK utánajártam mitõl lehet a több magzatvíz. És CSAK a tapasztalatomat írtam le, nem mást. Hogy nekem mit csináltak és mit mondtak. De tovább nem vitázom veled, valóban azt teszel, amit akarsz!!!!!
A kérdező hozzászólása: Talán azért kérdeztem itt, mert a kérdéseimre általában itt megnyugtató válaszokat kapok, attól még bízhatok a dokimban nem??vagy ide csak azok írnak, akik nem bíznak az orvosukban??Nem gyõzöm hangsúllyozni mennyire sajnálom ami veled történt, sõt köszi, hogy elmondtad, de azért lehetnél egy picit optimistább....amugyis alapjáraton elég pesszimista vagyok, mert én is megjártam a hadak útját, de inkább a jóra próbálok gondolni, kicsit optimistább válaszokat vártam, és olyan történeteket mint az enyém, hogy minek mi lett a vége..De azért mert valakivel egy "tragédia"történt ilyen ügyben, attól még én nem dugom homokba a fejem, ha nem rohanok azonnal, rögtön vissza a dokihoz...
Akkor miért kérdezted, ha ennyire bízol a dokidban! Itt mindenki segíteni szeretne, persze te döntöd el, mit csinálsz, csak akkor tényleg nem értem miért is kérdezel?????? Mit vártál mit válaszolunk látatlanban? Meg nem szakemberként? Itt próbáltuk a saját tapasztalatainkat leírni. Nekem is nagyon jó orvosom van, mindenki meg van vele elégedve, de nekem azt mondta, hogy alapvetõen nem gond a kissé több magzatvíz, DE érdemes!!!!!! utánajárni, mitõl lehet!!!!
A kérdező hozzászólása: bár én nem haragszom rád, mert ha már velem is megtörtént volna ami veled, lehet én is ennyire pesszimistán látnék mindent, de azért mert a te dokid anno ekkorát tévedett, nem biztos, hogy akkor már minden doki téved.És ha mégis minden és mindenki tévedne engem illetõen, akkor sem nagyon tudnának már velem mit tenni, hiszen már a 26 hetet taposom...és nem szívesen élnék ugy tovább a gyerekkel a hasamban, hogy hónapokig arra gondoljak, hogy ugyis majd elveszítem.....ennyi
A kérdező hozzászólása: Nagyon sajnálom ami veled történt, nem is megbántani akartalak, de én arra lettem volna kíváncsi akinek hasonlót mondtak, mi történt, nem rögtön engem kell leb....ni, hogy homokba dugom a fejemet.arra voltam kíváncsi kivel mi volt, akinek hasonlót mondak, de ma csak a rémtörténetekkel találtak meg..eddig normál volt a magzatvíz, én sem vagyok felelõtlen, én is vesztettem már el babámat, sõt a lányom is egy 26 hétre született 850gr-os 35 centis baba volt, akinek a mai napon már semmi baja, de az õ példájából tanulva tudom, hogy nem kell mindig a rosszra gondolni, mindig pesszimistának lenni, és azonnal a legrosszabbra gondolni.Ne haragudj, hogy ide irogatok, és mégis megbízok a dokimban, de ha nem hinnék neki és nem bíznék benne, akkor valószínû nem járnék hozzá, hanem csak ide irogatnék neked......de talán azért írtam, mert gondoltam holnapig vannak optimista sztorik is, nem csak a pánikkeltés.....
Ha TE ennyire bízol a dokiban, akkor MIÉRT KÉRDEZEL ITT??? Ja, azt kellett volna írni, hogy minden OK!!!A történtek után, ezt senki ne kérje.És Te igenis homokba dugod a fejed!!!
Szia! Én a 2.válaszoló vagyok.Azt hiszem SENKI nem halálos beteg attól, hogy barna a haja.Nem szerettem volna részletezni, de aki egyszer megszívta, komolyan veszi:Segíteni szerettem volna, de mindenki leszavazott.Most részletezem, olyan rendellenességet nem vettek észre 5UH-on, amibe a kisbabám születése után 1hónappal BELEHALT.Érted!!!Sajnálom, hogy ilyen sok naív ember van, persze amíg nem vagy érintett nem fogod fel komolyan.Soha nem gondoltam, hogy velem ez történhet , boldogan vártam a babám 28hétig.Ami ez után jött az hosszú és úgysem értené senki!!!
A kérdező hozzászólása: ja, és azt is kihagytam, hogy az eddigi összes uh-n kp magzatvíz volt, most lett valamivel több.....nem pedig a leg elejétõl kezdve van több.....
A kérdező hozzászólása: mondjuk ha a dokim indokoltnak látná akkor biztos továbbküldene majd más vizsgálatokra, de ha õ szerinte nem kell aggódni, akkor nem fogok feleslegesen intézkedni..a 25 hét alatt volt már vagy 6 uhltrahangom, mind más doki csinálta, nem hinném, hogy ennyien tévednek......
A kérdező hozzászólása: most költöztem haza külföldrõl, és itt mindenki rommá aggódja magát mindenen..Kint nálunk pl nem is csinálnak cukor vizsgálatotmcsak annak akinek van a családjában cukros.Nem csinálnak uh-t csak a 12.héten a következõt a 32.héten...Mégis egészséges babák születnek.Kint túl kevés a vizsgálat, de itthon meg már azért is halálos beteg valaki ha mondjuk barna a haja.Én nem dugom homokba a fejemet, a 4d-s doki azt írta"valamivel több magzatvíz", viszont az én dokim nem tulajdonított neki nagyobb jelentõséget.Inkább a saját orvosomban bízom, minthogy hetekig ki legyek borulva, depizzek, mint a terhes nõk többsége, ráadásul a nagy semmire...
Nekem is kicsit több a magzatvizem. Én quartett teszttel váltottam ki a magzatvíz mintavételt amit akartak csinálni, ez genetikai betegségekre szûr. Ezen kívül TORCH vérvételt javasoltak (toxoplasma, rubeola, citomegalovírus, herpesvírus). Ezen kívül még valóban a cukor lehet az okozója. Az esetek többségében nincs oka a kissé több magzatvíznek, DE azért az sem megoldás, hogy homokba dugod a fejed. Érdemes szerintem utánajárni és kiszûrni az esetleges okokat! Én legalábbis ezt tenném a helyedben!
Szia! Én 20 hetes vagyok, nekem is több volt, nem vészes, nincs gond, a baba is jól van, állítólag ha egyszer elõfordul nem kell megijedni, lehet a baba elõtte ürítette a vizeletet. Ha kórosan sok, úgyis továbbküldenek, nem érdemes idegeskedni ezen, mert csak magad készíted ki, és az a babának sem jó.
A kérdező hozzászólása: azért gondoltam, hogy nem lehet vmi komoly, mert ez nálunk az eggyik legprofibb doki volt, és kb 15percig ultrahangozott, még 4 d-re is átváltott, tehát mindent totál megnézett, és bizton állította, hogy a baba rendben van..tehát én nem akarok olyan lenni, akik itt rommá stresszelik magukat, meg ezer felesleges vizsgálatot megcsináltatnak, csak azért hogy hetekig depisek legyenek...szerintem ha vmi genetikai baj lenne, tuti hogy megtalálta volna, de jövõ héten már lesz a saját dokim, meglátjuk õ mit lát majd....
Szia! Én azt ajánlom, kérj beutalót egy Genetikai központ UH-ra.Nekem is azt mondta a dokim, hogy valamivel több a víz, és én sajna nem jutottam el oda csak 28hetesen.NEKEM magzati rendellenesség okozta, és kórosan sok volt a víz, amit a helyi kórházban nem láttak.Okok lehetnek:anyai cukorbetegség, magasvérnyomás, magzati rendellenesség(RITKA)és egyéb ok nélkül is kialakulhat. Mindenképp járj utánna!!!
A kérdező hozzászólása: örülök, hogy végre abbahagyta xy a rémtörténeteket.a több magzatvíz oka ma kiderült, és nem kell temetni sem engem, sem a babát, és nem dobáltam ki az ablakon potyára 25.000ft-kat sem....Szerintem ehez a kérdéshez már felesleges bármit bárkinek írni, ha tudnám kitörölném, csak gõzöm sincs hogyan kell....pá

25 hetes terhes vagyok es nekem tok kinos a szex a parommal, es mindig mondom, hogy ne mert felebred a baba ez hulyeseg? Nem tudom en szegyenlos is vagyok a testem miatt, meg a babat is feltem hogy o ilyenkor mit erez?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell emiatt aggódnod, ha neked jó, az a babának is jó, (ha nincs nyitva a méhszáj, ill. az orvos nem tilt el - akkor nem árt a babának). A testedet meg ne szégyeld, a párod biztosan így is gyönyörûnek tart, legalábbis nálunk így volt. :) Boldog babavárást! 6 hetes kislány anyukája

Szia! Szerintem nem kell emiatt aggódnod, ha neked jó, az a babának is jó, (ha nincs nyitva a méhszáj, ill. az orvos nem tilt el - akkor nem árt a babának). A testedet meg ne szégyeld, a párod biztosan így is gyönyörûnek tart, legalábbis nálunk így volt. :) Boldog babavárást! 6 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: koszike!En meg ha hason vgayok mindig betakarom a pocim valamivel hogy ne latszodjon:P
Én úgy voltam vele, hogy inkább a párom reakciójától tartottam, hogy esetleg együttlét közben észreveszi, hogy rugdal a baba. :) Pedig így a vége felé újra megjött az "étvágyam", és jól is esik. Beszéltünk a férjemmel, és õ azt mondta, nem zavarja, de persze sokkal óvatosabb mindenben. :) Egyébként érdekes, mert bár a babám este és éjjel elég aktív, valahogy elnyugszik, míg együtt vagyunk. Állítólag a hormonokból õ is kap, tehát ha nekem jó, neki is. Volt, hogy végig rugdalt picit, de olyan pózt választottunk, ahol engem sem zavart (kutyus pózban, pocimat takarókkal és párnákkal kitámasztva, hogy ne lógjon), és a "végén" olyan kis nyugis lett, percekig csak "pihent" õ is. :) (Remélem, senki jó ízlését nem sértettem meg...) Az a lényeg, hogy kerüljétek azokat a pózokat, ahol nyomódhat a pocakod, ill. ahol túl mélyre hatolhat a párod, mert az egyrészt fáj, másrészt sérülést is okozhat.
Ha nem érzed jól magad abban a helyzetben , akkor nem kötelezõ ilyen módon részt venned a szexben, megbeszélhetnéd a pároddal, hogy ez neked kellemetlen ezmiatt és inkább más módot válassz legfeljebb az õ kielégítésére, ahol pl neked nem is kell levetkõznöd..késõbb komoly gondokat okoz, ha most szexeltek úgy ahogy neked nem esik jól.. Nekem is vannak fenntartásaim, fõleg így a vége felé..sokan mondják most legalább nem kell tartani a teherbeeséstõl, de pl én csak akkor tudok bármit csinálni, ha vak sötét van, de legalább 80%-ig..próbáld ki esetleg, ha teljesen behúzod a függönyt..én is szégyenlõs vagyok. Amiatt nem kell aggódnod, hogy a baba felkel, mert az neki nem baj mégha tényleg fel is kel..más miatt is felkel ám! Ha nem vagytok durvák akkor pedig gyenge ringatózást érez, ami még jól is esik neki..körülveszi a víz, meg a burok és abban ringatózik...ha buszozol, vagy kocsizol ugyanilyesmit érez, és õ odabent nem tudja hogy miért hintázik, de biztosan tetszik neki.
Háát igazad van ez tényleg nehéz, mert én például mindennek érzem magam csak szexinek nem:-(( Ez pedig kell hozzá, hogy jól érezze mmagam és felszabadult legyek. talán a sötét tényleg segít... 27.hetes
Nekem nem is az a gondom, hogy a baba mit érezhet, hanem inkább olyan 'kiábrándító' nagy pocakkal... próbálom ilyenkor kikapcsolni az agyam, hogy most nem kismama vagyok, hanem csak NÕ, de elég ha picit megmozdul, és máris kizökkent. Emiatt nálunk is megritkultak az együttlétek.
en ugyan ezt csinaltam a ferjemmel mikor terhes lettem nem engedtem magamhoz kozel a ferjemet( sexualisan) hogy ne hogy a babanknak valami baja legyen en ugy voltam ezzel hogy ha a ferjemmel lefekszek kart tesz a gyerekbe a ferjem nagyon rosz volt:) es persze hulyeseg is! ugy hogy en egesz terhesegem alatt nem sexeltem abszolult!
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat edik vagytok!!En nemtudom en is igy erzem de lehet hulyeseg :D
Szerintem ez normàlis !én is igy voltam:) !Ugyan ezek a gondolatok jàtszodtak le bennem is!Valamit biztos èrez......?
Az is jó megoldás, ha vesztek éjjeli fényt (pl. zöldet vagy kéket, kb. 400 Ft), annak olyan minimális és sejtelmes fénye van, hogy nem fog látszódni semmid, amit esetleg (de szerintem teljesen feleslegesen) szégyellsz. :) Utolsó voltam.
Én is ebben biztam, nekem is fejvégû.Most vagyunk 37 hetesek és ez már nem fog változni. Kitartás!!:)
Szia. Én 26 hetes vagyok, én is rengeteget járok pisilni, de nem minden nap. Az én babám rugdalja a hólyagomat, és az bizony elég kellemetlen bír lenni és muszáj rohannom olyankor. Lehet hogy ez már nem fog változni, majd csak szülés után, de annyi baj legyen, ha neki így jó, akkor nincs mit tenni. Szép babavárást!
Igen igen.38 hetes vagyok, egyre többször fogsz majd járni pipilni.Hát ez ilyen.Kitartás. Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat.Amúgy örülök neki, mert legalább tudom, hogy jól van, csak mikor megyek a városba akkor zavar.Mindig a wc-et keresgélem.
Szervezete válogatja. Én leszámítva az elsõ kb 6 hetet nem jártam többet pisilni sem az elején, sem közben, de még a végén sem. Akkor is napi 3-4 alkalommal pisiltem, mikor már túlhordtam a babám. Van akinél ez végig megmarad, van akinél nem, de ennél nagyobb baj ne legyen:-))
Szia! Nekem is fejvégû kb két hónapja, a védõnõm mondta, hogy ezért nyomkodja a hólyagomat. Van akinek elmúlik a középsõ harmadra a pisilhetnék, de én és még sokan nem tartozunk közéjük. Legalább nem lesz furcsa, hogy újra mindig csak pisilni jársz, mert végig így van. A várossal én is gondban vagyok, mindig úgy tervezem meg a mehetnékem, hogy legyen benne WC. Éjjel kétóránként pisilek, pedig már este direkt nem iszom... Ez van. Lényeg, hogy a babó jól érzi magát odabenn! :-) 26 + 3 hetes kismama

25 hetes kismama vagyok, második babánkat várom. Az első babával szinte mindennapos volt a szex, nálunk ez mindig jól működött, még terhesen is, most viszont nem nagyon esik jól, van úgy, hogy hetente csak egyszer kivánom. Ez normális?

Remélem, ez szülés után elmúlik, vagy lehet, hogy velem van a baj?

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj,minden rendben jön majd,szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)

Szerintem nincs semmi baj veled.Minden terhesség más és más.Ne izgulj, minden rendben jön majd, szülés után minden a régi lesz.Jó babavárást:)
Szerintem normális, én 19 hetes vagyok, és a mult hétig abszolut nem kivántam a szexet, a párom szenvedett is miatta, a gondolattól is rosszul voltam.Igaz most is csak heti egyszer de én már ennek is örülök.
Teljesen normális, mindenki mésképp viseli, és minden terhesség is lehet más. Erõltetni nem szabad, de keressetek egy közös megoldást, hogy párod se szenvedjen abszolut hiányt. Engem sajna eltiltottak, pedig eddig is keveslettem a heti-kétheti 1 alkalmat (párom rengeteget dolgozik, kiszipolyozzák, nemkem ennyi jutott belõle... ) De most õ is emlegeti, hogy augusztusig semmi... és ebbe szörnyû belegondolni:-(( De ne félj, minden rendben, ez még terhességed alatt is változhat:-)
Szia! Én a 38. héten járok. Az elején azt hittem a hányingerek miatt nem kívánom és majd elmúlik! De nem. Azóta is a hideg ráz, ha a szexre gondolok. Azért apát nem kínozzuk, néha megadom magam, de nem az igazi! Sajnálom is szegényt, de õ nagyon türelmes! Azt mondják elmúlik! Én is várom már, hogy visszatérjenek az összebújós esté! :) ) Kitartás!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, azért megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel. Nem hanyagoljuk apát sem, amikor már elkezdjük, már én is élvezem, csak a kezdet nehéz, ezekkel a méretekkel nem igazán van kedvem kezdeményezni.

25 hetesen kinyílt a méhszájam, és megrövidült egy picit a méhnyak. Nagyon meg vagyok ijedve. Alakult igy vkinek a terhessége? Mi lett a vége? Minden rendben ment végig?

Legjobb válasz: Szia én is igy vagyokj ágynyugalmat javasoltak, és kaptam egy pár gyógyszert. 2100as, magyarul a külsõ van nekem nyitva Neked?

Szia én is igy vagyokj ágynyugalmat javasoltak, és kaptam egy pár gyógyszert. 2100as, magyarul a külsõ van nekem nyitva Neked?
Megint én. Te mennyit mozogsz egy nap? Miket csinálsz?
A kérdező hozzászólása: Hát az otthoni teendõket kénytelen vagyok ellátni, próbálok pihenni is, de az nem megy, hogy folyamatosan feküdjek. Több idõbe telik mire megfõzök vagy kitakarítok, mert a munkafolyamatok között szünetet is tartok. Te tudsz pihenni?
Szia. Én vagyok. Ma kezdem a 28. hetet. Próbálok pihenni, bár a 2 éves kisfiam mellett nehéz. Nem én viszem ki sétálni, nem én vásárolok, próbál anyu segítni. Ráadásul nem lehet belõlem kiírtani az e.colit, márcsak ezért is rettegek, hogy megreped a burok, mert a fertõzésnél ez gyakori. Jövõhéten megyek megint dokihoz, + a város túloldalára busszal a kötelezõ uh-ra. Már elõre félek a busztól. Te mennyi idõs kismama vagy most?
A kérdező hozzászólása: Én ma vagyok 27+2 hetes. Hát gondolom egy kisfiú mellett nem igazáõén lehet pihenni, de az jó, h van segítséged. Nekem sajnos a párom nagyon sokat dolgozik, de csak reménykedni tudok h nem lesz semmi baj. Én már csak január 5-én megyek orvoshoz, de várom h megtudjam tovább nyílt-e vagy stagnál.Hogy-hogy nem tudják kiírtani? Majd írd meg mit mondott az orvosod.
33 hetes lettem, az állapot stagnál. De azt mondta hogy ha meg is születne baj már nem lehet.Megnyugtatott.
Szia. Én vagyok a 2 éves kisfiú anyukája. Ma voltam dokinál 2100 most is. Remélem így marad mostmár legalább a 35. hétig. Veled mi újság?
A kérdező hozzászólása: Én holnap megyek dokihoz, ugyhogy még izgulhatok. Most vagyok a 30. hétben, és nagyon elkezdett fájni a medencecsontom, konkrétan nem tudok lábra állni, nem is tudok semmit megcsinálni még itthon sem. Nektek nem fáj? Mondjuk, nekem volt egy medencetörésem, és ettõl lehet.
nekem semmim nem fáj 34 hetesen, csak a torkom egy kicsit.
Szia. a 2 éves fiú anyukája. Nekem van olyan, hogy a lábam között feszeget, nyilal, olyan, mintha szétrepedne a burok. A hasam legtöbbször kõkemény. Én is 30. hetes vagyok és remélem, hogy a méhszájam 2100 marad még jópár hétig. Aludni sem jó sehogy. Baba annyira rugdos bent, hogy még a hüvelyem is berezonál. Írj majd, hogy mi volt a dokinál.
2 éves kisfiú anyukája vagyok. Voltál dokinál? Uh-on ma voltam, Te mikor? Mekkora a babád?
A kérdező hozzászólása: Szia, voltam dokinál. Nekem is stagnál az állapotom, szerencsére.Genetikain még nem voltam, oda 21-éán megyek, de a dokim megmérte, és 1500g. Neked mekkora a csöpség?
Szia. Szerdán volt 1460gr a súlybecslésnél. Te mikorra vagy kiírva? Én márc. 13. De reménykedem, hogy legalább még egy hónapig sikerüljön bent tartani. Ma és tegnap egyfolytában nyílalt a hüvelyem:( Keményedik a hasam sokszor:((( Te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Én március 19-re vagyok kiírva, remélem õnagysága még bírja egy 6 hetet odabent és utána már nem bánom ha jön. Akkor elvileg már minden rendben lesz. Én jól vagyok köszönöm, nagyon fáj a medencecsontom, nem igazán tudok terhelni a bal lábamra, és az orvosom szerint ez már nem is lesz jobb, csak szülés után fog megszûnni. Melyik kórházban fogsz szülni?
Utolsó elõtti vagyok. Ugyanígy rettegek, fõleg, hogy nálam mindig találnak a kenetben bacit is, bármilyen gyógyszert is ad.
A kérdező hozzászólása: Én azóta nem voltam dokinál, de nem is mondta h menjek elõbb, csak a szokásos havi vizsgálatra, az is majd csak január 5-én lesz, addig meg rettegek, nehogy baj legyen.
3000 zárt méhszáj, a méhnyak 3 ujjnyi 2000 zárt méhszáj, a méhnyak 2 ujjnyi 1000 zárt méhszáj, a méhnyak 1 ujjnyi 3100 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 2100 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 1100 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ méhszáj, a középsõ és belsõ méhszáj még zárt 3110 3 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 2110 2 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 1110 1 ujjnyi méhnyak, 1 ujjra nyitott külsõ és középsõ méhszáj, a belsõ méhszáj még zárt 3111 3 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 2111 2 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszáj 1111 1 ujjnyi méhnyak, teljesen nyitott méhszájKedves 1. Ez még nem zártnak minõsül?????
Sorstárs. 29 hetes leszek 2000 érték volt mikor haza engedtek. keményedik a pocak, magne b6 szedek csak és ágy nyugalom. Nem lesz semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem mondott ilyen adatot, csak ezt amit le is írtam, és hogy ágynyugalom, dolgozni már ne dolgozzak, szedjek magne b6-ot 3x2-õt. Ha keményedne a hasam vagy vérzés lenne irány a kórház.
Utolsó vagyok: 2 hetet voltam bent semmit nem kaptam csak magne b6 4*2. Azt mondták nem tudnak mit tenni a legjobb a pihenés, fekvés. gy is 2-3-4 bekeményedik, szerencsére vérzés nincs.
25 hetesen 2100. Már a 20. héttõl keményedett a hasam. 3*1 Mg cit..28 hetesen szintén 2100 további keményedések, így 2*1 Diaphyllin és ekkor mondta a doki, hogy naponta többször pihenjek le egy kicsit oldalamra dõlve. Na szóval van egy 2 éves gyerkõcöm, gondolhatod mennyit pihentem és pihenek most is. 30hetesen továbbra is 2100 és szintén keményedik, fõleg forntos napon. Kiváncsi leszek a következõ vizsgálaton milyen lesz a méhszáj.
remélem nem lesz baj. Azt mondták hogy ha most 29 megszületne életben maradna. De azért maradjon bent amíg kell.
A kérdező hozzászólása: Próbálok én is pihenni, de mi most költözködünk, (gondolhatjátok hogy néz ki most a lakás, ) mondjuk nem is emelgettem semmit, csak szegény páromra marad még a takarítás nagy része is. Dehát a baba az elsõ, nehogy baja legyen.
A kérdező hozzászólása: Azt honnan tudjátok h keményedik a hasatok és nem csak fel vagytok fújódva?
nekem oolyankor kõ kemény 10 mp ig.
A keményedést azt nem kevered össze semmivel. Én még levegõt is alig kapok, sõt a pisilés is rámjön. Kellemetlen a keményedés, nem fájdalom, de olyan, mintha szét akarna robbanni a hasad.
hogy vagytok?
Szia Nekem a 23. héten: 3000 25. héten 3100 27. héten 2100 Teljesen ki vagyok én is, rettegek, hogy koraszülött lesz a baba. Te voltál azóta orvosnál?
most töltöttem a 30 hetet. És a doki szerint jobb az állapotunk.
Örülök, hogy jól vagy. Neked mennyire keményedik a hasad? Nekem nagyon sokszor, olyankor a derekam is húzódik. Nagyon nehéz így a 2 éves kisfiammal egész nap foglalkozni, pihenni alig tudok. Ha koraszülés lesz, akkor, oda, ahova a mentõ visz. Elvileg a dél-pestibe, mert az van a legközelebb. Nincs kocsink, sem orvosom. Te hol szülsz?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!