Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok, nem kicsi a (5 db)

25 hetes terhes vagyok, nem kicsi a 650g babám?

Legjobb válasz: 25. hét: A kicsi méretei: 35 cm és 850 g. Mostantól hetente kb. 1 cm-t nõ, és egyre jobban hízik. Már felismerhetõ egyfajta alvási ritmus nála. Bár továbbra is élénken mozog, ettõl az idõtõl kezdve kevesebb helye van a forgolódásra.

25. hét: A kicsi méretei: 35 cm és 850 g. Mostantól hetente kb. 1 cm-t nõ, és egyre jobban hízik. Már felismerhetõ egyfajta alvási ritmus nála. Bár továbbra is élénken mozog, ettõl az idõtõl kezdve kevesebb helye van a forgolódásra.
Minden baba más és más. Ha baj lenne, a dokid mondaná. Gondolj bele, van aki 2, 5 kilóval és van aki 4 kilóval születik. A 4 kilós baba sem az utolsó pillanatban hízik meg, vagyis már ebben a korban is lehet eltérés köztük. Szerintem egyél sok vitamint, fehérjét, gyümölcsöt, pihenj sokat és minden rendben lesz. Legfeljebb nem lesz 4 kilós babád.
Szia! Ha a babanet.hu-n nézed, akkor pár napot vagy lemaradva, és ritka hogy vki pont annyi napos a mestruációtól számítva, mint az átlag, ami alapján ezeket az értékeket megadják a neten. És persze az is lehet, hogy kicsit kisebb lesz a babád az átlagnál, mondjuk 3000g, ami a mi születésünkkor gyakori volt, mostmár a babák általában nagyobbak.
szerintem nem kicsi, majd mag nõ kint.az elsõ babám 29.hétre született 980g-al , a második a 40.hétre 2700g-al, biztos sürübben kell ellenõrzésre járnod majd, hogy megfelelõen növekszik -e a babád.most 24 hetes terhes vagyok és szintén kicsi 500g.ne aggodj semmi baja nem lehet

25 hetes vagyok, a jelek szerint a kicsi nem üriti a magzatvizet. Volt valaki igy?

Legjobb válasz: Természetesen én is voltam 25 hetes :)

Természetesen én is voltam 25 hetes :)
mik a jelek?vagy is nem pisil?vagy nem értem a kérdést!!sok a magzatvized?
gondolom mindig tele a hólyagja, úgy érti. Orvos mit mondott? Amúgy ennek egy természetes reflexnek kéne lennie, úgyhogy nem hiszem, hogy sok mindent lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: A jele az, hogy nagyobb a hasa az atlagosnal. 21 hetesen lepodott meg az orvosom, hogy eleg nagy a hasikaja, de nem fuzott egyelore hozza semmit. Mikor ujra mentem, 25 hetesen, mondta, hogy ez lehet ennek a jele. 2 het mulva kell ujra menjek, hogy megbizonyosodjon, valoban nam urul.
hmmm, az orvos biztos jobban tudja. Tehát ha nagyobb a haskörfogata, mint amennyinek kéne lennie, akkor a belei, gyomra, hólyagja tele van magzatvízzel? Ez kicsit furán hangzik nekem... De õ tudja! Remélem nem lesz semmi baj! Próbálj meg megnyugodni! Igyál sok folyadékot, pihenj, amennyit csak tudsz!!!! 37+4 hkm
A kérdező hozzászólása: KOszonom a valaszokat meg a biztatast. Bizom benne, hogy megis jol alakul minden.
Szia! Az ultrahangokon az én babám haskörfogata is kicsit mindig nagyobb volt. A valós terhességi korhoz képest kb. 2 héttel nagyobb. Teljesen egészségesen született. Szombaton lesz 3 hónapos és még azt sem lehet rá mondani, hogy pocakos, unkább vékonyka, vagy átlagos. Leírod az ultrahang eredményeidet? BPD, AC, terhességi hét?
Sztem ezt már észre kellett volna vennie a dokinak ha nem tud üriteni ugyan is akkor telt a hólyag!!én 2hónapig feküdtem korházba mert sok volt a magzat vizem és ott nézték hogy meg van e a körforgás vagy is hogy kortyol a vizbõl meg telik a kis gyomra aztán a hólyagja majd végül ürül!!nállam ezt azért nézték mert azt hitték el van zárodva a nyelõcsöve!de Hála Istennek nem!! Drukkolok neked!! Írd majd meg hogy mit mondott a doki!! minden jót 3 hetes kislány anyukája

25 hetes vagyok, költözni fogunk, kicsit, ha pakolgatok, hajolgatok az nembaj? Emelgetni nagyon nehezet nem fogok, de a rakodás, takaritás rám vár sajna. Ezzel nem ártok ugye?

Legjobb válasz: Nem ártasz, annyit csinálj amennyit bírsz. Emelni természetesen ne emelj, de a többit megcsinálhatod, de csak addig amíg nem esik nehezedre. Én még most is sokat hajolgatok, 38 hetes vagyok és semmi gondunk nincs. Persze mindent óvatosan! A terhesség nem betegség, mindent lehet csinálni, csak odafigyelve!! Jó költözködést! Nem irigyellek!:D Sok boldogságot!

Nem ártasz, annyit csinálj amennyit bírsz. Emelni természetesen ne emelj, de a többit megcsinálhatod, de csak addig amíg nem esik nehezedre. Én még most is sokat hajolgatok, 38 hetes vagyok és semmi gondunk nincs. Persze mindent óvatosan! A terhesség nem betegség, mindent lehet csinálni, csak odafigyelve!! Jó költözködést! Nem irigyellek!:D Sok boldogságot!
Nem baj, ilyenkor szokták a párok totál átrendezni a lakást, festeni, tapétázni a kisszobát, pakolni a babaholmikat. Nehezet ne emelj, magasra ne nyújtózkodj, a feszékszagot jól szellõztesd! És minden csak szépen lassan, sok pihivel, baráti-családi segítséggel! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, megyek folytatom a munkám
Csak ameddig kényelmesen bírod! vigyázz magadra :)
Én a 38. hétben költöztem. Csak óvatosan és nem lesz semmi baj. A takarítástól nem lesz bajod, egyedül az emelés veszélyes.


Mást nem mondott a doki?
Elvileg 25 hetesen 700-800 gramm között van egy magzat súlya. 24 hetesen pedig 600 gramm. Úgyhogy azért annyira nincs elmaradva szerintem. Ez még nem adhat okot aggodalomra.
nekem 26hetesen 880grammra becsülték, de ez csak egy becslés és lehet hogy egyáltalán nem anni a baba mint amit mondanak
25 hetesen a becsült súlya a kisfiamnak 810gr. Született 3880gr és 50cm.
Egy hét különbség nem számít! Elõzõ terhességemnél nekem ispici babát jósoltak, végül 2 héttel elõbb 3800 grammal született...
Pont ezt akartam irni. Egy ismerosomnek mondta a doki h normal sullyal fog megszuletnia pici. A vege 4, 5 kg lett O_o
25 hét 1 naposan voltam 4D-n, akkor 744 grammnak becsülték a lányom. Amúgy, a babák nem fejlõdnek egyformán. Vannak átlagok, de ettõl sok baba eltér, mert hát õk nem olvasták a nagykönyvet. :) Ha a doki nem mondott semmit, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Amúgy a becsült súly csak becslés...szülés elõtti napon a doki azt mondta, hogy a lányom legalább 4 kiló lesz. A 41. héten megszületett 3, 3 kilóval. :)
Szia. Mi 25+4 hetesen voltunk és akkor nekünk a szonográfus a méretei alapján 600g-ra becsülte a súlyát, és nem mondta egy szóval sem, hogy kisebb lenne a baba mérete a terhességi héthez képest!!Azt mondta átlagos testalkatú baba :) Úgyhogy szerintem egyáltalán nem kicsi, hanem pont jó :) Boldog babavárást :) 29+6 hkm
Nekem 22 hetesen volt a becsült súly 460 g. Szerintem pont jó a mérete.
Ne aggódj! Nem minden baba egyforma módon fejlõdik. Fõleg, ha eddig is kisebb volt esetleg. Az enyém végig nagyobb volt. Jó nagy súllyal is született. Ha minden rendben amúgy a bébivel és te eszel rendesen, akkor nincs miért aggódni. Vagy ha mondjuk nem középidõben fogant.... Légy nyugodt Kismama!! Minden rendben veletek!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat. Amúgy nem mondták, hogy baj lenne, csak, hogy ez a baba egy kicsit kisebb, és, hogy mi a férjemmel sem vagyunk egy magas pár(160, és 170cm).

21 hetes kismama vagyok, 25 cm a babym és már 6 kg-t híztam, mit gondoltok nem sok ez egy kicsit? 50 kg-val kezdtem.

Legjobb válasz: Ha 50 kg-ról indultál, egyáltalán nem sok! Én is fekszem már egy hónapja, és valószínûleg ez már marad is így a végéig. Étvágyam mégis van, szóval biztosan hízom is, de ez van. 28 hkm

Ha 50 kg-ról indultál, egyáltalán nem sok! Én is fekszem már egy hónapja, és valószínûleg ez már marad is így a végéig. Étvágyam mégis van, szóval biztosan hízom is, de ez van. 28 hkm
Szia! En is 21hetes vagyok, es szinten +6kg eddig. Szerintem kicsit sok, nekem nagyon hirtelen jott fel a 17.-19. heten, addig semmi.
nemcsak a babának van súlya, hanem a méhlepénynek is...sétáljatok sokat!
A kérdező hozzászólása: nekem is a 3-4. hónaptól jött fel...sajnos feküdnöm kell orvosi utasítás, mert korábban barnás váladékom volt, azelõtt meg a 3. hónapban egy vetélésem:-(((
Én már megszültem, de a 21. hét körül szintén kb. ennyinél tartottam.Azért nem sok, mert 50 kg-ról indultál.Én szintén 50 kg voltam amikor terhes lettem, és mondta a védõnõm, hogy a vékony kismamák alapból többet híznak.Ki kell "párnázódnunk" a szoptatáshoz, és így oldja meg a természet.És hát kevesebbet mozogsz, természetes, hogy elõbb feljönnek a kilók.Ne aggódj ezen!Én összesen 18 kg-ót szedtem fel, most másfél hónapos a lányom, de már ledobtam 10-et.
Szia!Én is 21 hkm vagyok, 55-rõl indultam, most vagyok 62. Le is toltak érte, de pedig a régi gatyáimat hordom, csak a pocim és a melleim nõttek, de azok nagyon. Nem eszem többet, sõt, a terhesség elõtt nagyon édesszájú voltam, most meg rá sem bírok nézni a csokira. A párom szerint nem látszik rajtam sehol, hogy híztam, csak az említett területen, így habár a számok sokat mutatnak, azt hiszem, kár aggódnom, mert ez még nem az az út, ami a totál elhízáshoz vezet. Rajtam pl. már a 2. hónapban fent volt 2, 5 kg, és egy mérettel nagyobb melltartót kellett vennem.
Én 20 hetes vagyok, 56 kg-al indultam és ma mért a védõnõ 58, 5 Kg-ot. Megdicsért, hogy ügyes vagyok, ráérek még hízni a 7-8-9 hónapban, akkor úgyis felkap az ember még jó pár kilót. A babám kb 290g pénteken voltam uh-on. Én nagyon sokat sétálok, 5-6 km naponta. A pocim már elég szépen nõtt, de máshol nem híztam szinte semmit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!