Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok, érdemes (2 db)

25 hetes kismama vagyok, érdemes neki állni tornázni, most v már késő?

Én a terhesség el?tt sportoltam,futottam,kondiztam,aztán ahogy terhessem lettem,elkényelmesedtem meg nem is mertem tornázni,mert úgy éreztem nem jó a babucinak!Sokat ficánkolt közben,utána meg abba hagyta és egy kicsit "nehéznek"éreztem a pocakot!8 kg-ot szedtem eddig fel!ez sok?És elég lelkifurdim is van h nem tornáztam!Szerintetek??????

Legjobb válasz: Szia! Én 15 évet lovagoltam, pár éve hagytam abba, zóta hol tornázgattam itthon, hol nem. Ahogy terhes lettem, mindennemû mozgást abbahagytam (mondjuk jöttek a rosszullétek, sok hányás is, erõm sem volt). Most vagyok félidõs és jövõ héten már szeretnék menni terhestornára, hogy a szülés könnyebb legyen - tudom, nem ezen múlik feltétlen, de jó a lenti izmoknak. Úgyhogy szrintemnem késõ elkezdeni. Én eddig 6 kg-ot híztam, 20 hetes vagyok, vékony testalkatú. Boldog babavárást Neked!

Szia! Én 15 évet lovagoltam, pár éve hagytam abba, zóta hol tornázgattam itthon, hol nem. Ahogy terhes lettem, mindennemû mozgást abbahagytam (mondjuk jöttek a rosszullétek, sok hányás is, erõm sem volt). Most vagyok félidõs és jövõ héten már szeretnék menni terhestornára, hogy a szülés könnyebb legyen - tudom, nem ezen múlik feltétlen, de jó a lenti izmoknak. Úgyhogy szrintemnem késõ elkezdeni. Én eddig 6 kg-ot híztam, 20 hetes vagyok, vékony testalkatú. Boldog babavárást Neked!
Szia! Én az elsõ heteket leszámítva, amikor állandóan rókáztam, végigmozogtam az egész terhességet. 6 hónapig lovagoltam is, rengeteget gyalogoltam, de ha úgy éreztem, hogy nem esik jól, akkor abbahagytam. Úsztam is egy darabig, azt külön javasolta a dokim. Ha most úgy érzed, jólesne a mozgás, akkor óvatosan kezdj bele, de leginkább az úszás, séta, vagy a kimondottan kismamák számára tartott torna illetve jóga az ajánlott, fõleg, ha eddig nem mozogtál. Ha soknak érzed, egyszerûen abbahagyod, de lehet, hogy nagyon fogod élvezni. Figyelj a tested jelzéseire, akkor nem lehet baj. További boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:-)Nektek is boldog babavárást!!!!

25-hetes kismama vagyok! Ha már most szeretnék pelusokat venni, érdemes? Nektek melyik vált be?

Csak azért hogy legyen,ne keljen egyszerre megvenni olyan sok mindent.És milyen méret?t vegyek?

Legjobb válasz: Én általában a DM-be vásárolok tisztító és kozmetikai szereket. Minden 1000.- FT feletti vásárlás után kapsz egty matricát. Ha összegyûjtöttél 15 darabot, akkor kapsz egy 15 %-os kedvezményes vásárláso lehetõséget. No én akkor vettem pelenkát, cumisüveget, stb. Érdemes még a Rossman katalógusát is figyelni, mert szokott benne lenni pelenkavásárláshoz kupon. Én az elsõ gyerkõccel is úgy használtam a pelust, hogy éjszakára Libero, nappal meg Rossman saját terméket. Most is így tervezem. A barátnõim közül a Pampers pelenkát senki sem szereti, mindenki a Libero esetleg még a Huggies pártján van.

Én általában a DM-be vásárolok tisztító és kozmetikai szereket. Minden 1000.- FT feletti vásárlás után kapsz egty matricát. Ha összegyûjtöttél 15 darabot, akkor kapsz egy 15 %-os kedvezményes vásárláso lehetõséget. No én akkor vettem pelenkát, cumisüveget, stb. Érdemes még a Rossman katalógusát is figyelni, mert szokott benne lenni pelenkavásárláshoz kupon. Én az elsõ gyerkõccel is úgy használtam a pelust, hogy éjszakára Libero, nappal meg Rossman saját terméket. Most is így tervezem. A barátnõim közül a Pampers pelenkát senki sem szereti, mindenki a Libero esetleg még a Huggies pártján van.
Nekünk a Libero vált be. Én 1-est vettem, de az már kicsi volt, mert a kisfiam 3810grammal született. Pedig elvileg az 1-es 4 kilóig jó, de én már nem tudtam ráadni. :)
Szia!Én is 25hetes vagyok.Már vettem pelenkát, mert akciós volt a pampers 3-6kilóig, és 94db van benne.Jó babavárást!
Ja, és szerintem se 1-es méretet vegyél, hanem inkább a 2-est, ami 3-6 kilóig ajánlott.
Én Pampers-t használok, az vált be a legjobban. A Libero is jó volt, viszont a Huggies-t utáltam. 1-essel kezdtünk, de azt gyorsan kinõtte. Most a 3-ast használjuk, az 6-9 kilóig jó. A kisfiam még csak 5700 g körül van, de a 2-es már nem jó rá.
Szia.Én úgy tervezem, hogy moshatót veszek. Sok jót olvastam róla és a következõ babát is kiszolgálhatja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!