Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok! Mit jelent az (4 db)

25 hetes vagyok! Mit jelent az, hogy nagyon "lent hordok"?

Legjobb válasz: Attól függ milyen szövegkörnyezetben használták. :) Ki mondta ezt neked? Esetleg arra céloztak volna, hogy a babád nagyon alul helyezkedik el? Az enyém is lefúrja magát. Akkor én is lent hordom? :)

Attól függ milyen szövegkörnyezetben használták. :) Ki mondta ezt neked? Esetleg arra céloztak volna, hogy a babád nagyon alul helyezkedik el? Az enyém is lefúrja magát. Akkor én is lent hordom? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan mire érti párom anyukája, de ha mondogatom, hogy alul fájdogál a hasam, ami persze sok mindentõl lehet, mindíg rámondja, hogy mert nagyon lent hordasz. Gondolom a baba elhelyezkedésére gondol, de hogy õszinte legyek, nem értek vele egyet, de nem vitatkozok.
Jaj, hát a Kedves Anyóspajtások már csak ilyenek. Az enyém is tud okoskodni. Csak az a baj hogy nagyon buta szegény. :( Ne is foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon résen kell lennem, hogy mit fogadok meg a tanácsaiból, mert némelyik igencsak fordítva sül el. De õ csak segíteni akar! Tudod?!
Ne is mondd! Az enyém is a babára nézve káros dolgokat tanácsol, mert hogy õ is úgy csinálta 27 évvel ezelõtt. De nem fogja fel, hogy pl a bolti tej már nem olyan, mint 27 évvel ezelõtt, és 1 éves kor alatt többet árt, mint használna!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, igen! Biztos nekünk is lesz még pár csatánk, de majd felveszem a kesztyût, és nem hagyom magam! Köszi a válaszokat!

25 hetes terhes vagyok! Mit jelent az hogy hüvelyvizsgálat 2100? Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: a méhszáj hosszát jelenti a kettes szám, és a következõ számok meg azt jelentik mennyire van nyitva.

a méhszáj hosszát jelenti a kettes szám, és a következõ számok meg azt jelentik mennyire van nyitva.
A kérdező hozzászólása: Köszike, ezt nem tudtam!
Hát nekem mindíg 3000 az értékem. Azt mondta az orvosom, hogy ez azt jelenti, hogy tökéletesen záródik a méhszáj. Lehet, hogy a tiéd egy picit nyitva van, de nem értem, hogy miért nem mondta. Nézzd meg a kiskönyvedbe, hogy az eddigi vizsgálatoknál mennyi szokott lenni. De ne aggódj, ha baj lenne, azt biztos mondta volna!
Zárva van, csAK
Nekem 3100 az eredményem és zárva vagyok teljesen a doki szerint.

25 hetes vagyok, a terheléses cukrom jó lett, viszont a vizeletben pozitív lett a fehérvérsejtem, és az FVS az üledék automatás 44 lett, és 0-6-ig jó. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Fvs. lehet, hogy felfáztál, de az is lehet, hogy nem középsugaras volt a vizelet, belekerült némi hüvelyváladék is. Az üledék is emiatt lehet. Ha nincs különösebb problémád, ezek magukban terhesen nem jelentenek problémát.

Fvs. lehet, hogy felfáztál, de az is lehet, hogy nem középsugaras volt a vizelet, belekerült némi hüvelyváladék is. Az üledék is emiatt lehet. Ha nincs különösebb problémád, ezek magukban terhesen nem jelentenek problémát.
Valószínû, hogy van egy kis gyulladás a hólyag környékén. Mindenképpen jelezned kellene az orvosod felé, õ majd eldönti, hogy kell-e rá gyógyszert szedned, vagy ez még semmi.
Akármit csinálok, nekem is mindig van üledék a vizeletemben, pedig mindig megmosakszom elõtte, tiszta törölközõt veszek elõ, középsugaras vizeletet fogok fel. Mivel nem érzem, hogy fel lennék fázva, soha nem volt gond a vesémmel, ezért nem kaptam rá gyógyszert, csak tanácsot. NAGYON sokat kell inni + tõzegáfonya kapszula. Két hét múlva lesz legközelebb vizsgálat, remélem, hogy addig javul, de legalábbis nem romlik. 35h km
A kérdező hozzászólása: Középsugaras volt, fürdés után, nem tudom. A testem 70 évesnek érzem más panaszom nincs.Nem elsõ terhesség, de ennyire fáradt sosem voltam.Megmutatom hétfõn a dokinak.Köszi Lányok!
Nekem a nõgyógyászom urológus is Õ ajánlotta a tõzegáfonya kapszulát az egész terhességem alatt. Amióta szedem már 3X néztek vizeletet és még a laborban is el vannak hûlve attól, hogy lehet ennyire tökéletes. Elõtte véres volt a vizeletem és a fvs szám is nagyon emelkedett volt.


Szerintem azt, hogy megfordult:)
Hi, nekem a 17. hét körül kezdett érezhetõvé válni a mozgása, lent, a has alján. Utána a 20. héttõl már mindenhol éreztem, lentrõl kb. a köldökömig. Néha itt-néha ott. :-) Forgolódnak össze-vissza. A férjem nekem is azóta érzi, mióta feljebb is érezni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
babaszoba.hu a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, ezért érzed ott a babót.fogod majd még mindenhol, akár egyszerre is. :D 36hetes kismama , boldog babavárást
javítás: fogod majd még érezni mindenhol, akár egyszerre is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és boldog babavárást nektek is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!