Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes vagyok! Mit jelent (8 db)

25 hetes vagyok! Mit jelent az, hogy nagyon "lent hordok"?

Legjobb válasz: Attól függ milyen szövegkörnyezetben használták. :) Ki mondta ezt neked? Esetleg arra céloztak volna, hogy a babád nagyon alul helyezkedik el? Az enyém is lefúrja magát. Akkor én is lent hordom? :)

Attól függ milyen szövegkörnyezetben használták. :) Ki mondta ezt neked? Esetleg arra céloztak volna, hogy a babád nagyon alul helyezkedik el? Az enyém is lefúrja magát. Akkor én is lent hordom? :)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pontosan mire érti párom anyukája, de ha mondogatom, hogy alul fájdogál a hasam, ami persze sok mindentõl lehet, mindíg rámondja, hogy mert nagyon lent hordasz. Gondolom a baba elhelyezkedésére gondol, de hogy õszinte legyek, nem értek vele egyet, de nem vitatkozok.
Jaj, hát a Kedves Anyóspajtások már csak ilyenek. Az enyém is tud okoskodni. Csak az a baj hogy nagyon buta szegény. :( Ne is foglalkozz vele.
A kérdező hozzászólása: Nagyon résen kell lennem, hogy mit fogadok meg a tanácsaiból, mert némelyik igencsak fordítva sül el. De õ csak segíteni akar! Tudod?!
Ne is mondd! Az enyém is a babára nézve káros dolgokat tanácsol, mert hogy õ is úgy csinálta 27 évvel ezelõtt. De nem fogja fel, hogy pl a bolti tej már nem olyan, mint 27 évvel ezelõtt, és 1 éves kor alatt többet árt, mint használna!!!
A kérdező hozzászólása: Hát, igen! Biztos nekünk is lesz még pár csatánk, de majd felveszem a kesztyût, és nem hagyom magam! Köszi a válaszokat!

Mit jelent hogy cs2000? A doktor a kiskönyvembe irta be de nem mondott semmit.25 hetes vagyok, nagyon félek nehogy ez baj legyen.

Legjobb válasz: Szia! C2000 akartál írni? Mert az azt jelenti hogy a méhnyakad megvan rövidülve, nálam is ugyanez a helyzet. Vigyázni kell magadra és pihenni én ezt az utasítást kaptam 26 hetesen!(bár nekem a magzatvizem is több az átlagnál és gyakran keményedek) Boldog babavárást! 30 hetes kismama

Szia! C2000 akartál írni? Mert az azt jelenti hogy a méhnyakad megvan rövidülve, nálam is ugyanez a helyzet. Vigyázni kell magadra és pihenni én ezt az utasítást kaptam 26 hetesen!(bár nekem a magzatvizem is több az átlagnál és gyakran keményedek) Boldog babavárást! 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi.Neked is boldog babavárást!
nekem a 23hétöl c2100 ami azt jelenti hogy nekem a külsö méhszáj is nyitva van, piheni kell sokat

25 hetes terhes vagyok! Mit jelent az hogy hüvelyvizsgálat 2100? Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: a méhszáj hosszát jelenti a kettes szám, és a következõ számok meg azt jelentik mennyire van nyitva.

a méhszáj hosszát jelenti a kettes szám, és a következõ számok meg azt jelentik mennyire van nyitva.
A kérdező hozzászólása: Köszike, ezt nem tudtam!
Hát nekem mindíg 3000 az értékem. Azt mondta az orvosom, hogy ez azt jelenti, hogy tökéletesen záródik a méhszáj. Lehet, hogy a tiéd egy picit nyitva van, de nem értem, hogy miért nem mondta. Nézzd meg a kiskönyvedbe, hogy az eddigi vizsgálatoknál mennyi szokott lenni. De ne aggódj, ha baj lenne, azt biztos mondta volna!
Zárva van, csAK
Nekem 3100 az eredményem és zárva vagyok teljesen a doki szerint.


25 hetes vagyok, a terheléses cukrom jó lett, viszont a vizeletben pozitív lett a fehérvérsejtem, és az FVS az üledék automatás 44 lett, és 0-6-ig jó. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Fvs. lehet, hogy felfáztál, de az is lehet, hogy nem középsugaras volt a vizelet, belekerült némi hüvelyváladék is. Az üledék is emiatt lehet. Ha nincs különösebb problémád, ezek magukban terhesen nem jelentenek problémát.

Fvs. lehet, hogy felfáztál, de az is lehet, hogy nem középsugaras volt a vizelet, belekerült némi hüvelyváladék is. Az üledék is emiatt lehet. Ha nincs különösebb problémád, ezek magukban terhesen nem jelentenek problémát.
Valószínû, hogy van egy kis gyulladás a hólyag környékén. Mindenképpen jelezned kellene az orvosod felé, õ majd eldönti, hogy kell-e rá gyógyszert szedned, vagy ez még semmi.
Akármit csinálok, nekem is mindig van üledék a vizeletemben, pedig mindig megmosakszom elõtte, tiszta törölközõt veszek elõ, középsugaras vizeletet fogok fel. Mivel nem érzem, hogy fel lennék fázva, soha nem volt gond a vesémmel, ezért nem kaptam rá gyógyszert, csak tanácsot. NAGYON sokat kell inni + tõzegáfonya kapszula. Két hét múlva lesz legközelebb vizsgálat, remélem, hogy addig javul, de legalábbis nem romlik. 35h km
A kérdező hozzászólása: Középsugaras volt, fürdés után, nem tudom. A testem 70 évesnek érzem más panaszom nincs.Nem elsõ terhesség, de ennyire fáradt sosem voltam.Megmutatom hétfõn a dokinak.Köszi Lányok!
Nekem a nõgyógyászom urológus is Õ ajánlotta a tõzegáfonya kapszulát az egész terhességem alatt. Amióta szedem már 3X néztek vizeletet és még a laborban is el vannak hûlve attól, hogy lehet ennyire tökéletes. Elõtte véres volt a vizeletem és a fvs szám is nagyon emelkedett volt.
Szerintem azt, hogy megfordult:)
Hi, nekem a 17. hét körül kezdett érezhetõvé válni a mozgása, lent, a has alján. Utána a 20. héttõl már mindenhol éreztem, lentrõl kb. a köldökömig. Néha itt-néha ott. :-) Forgolódnak össze-vissza. A férjem nekem is azóta érzi, mióta feljebb is érezni!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
babaszoba.hu a méhed mostanában éri el a köldököd magasságát, ezért érzed ott a babót.fogod majd még mindenhol, akár egyszerre is. :D 36hetes kismama , boldog babavárást
javítás: fogod majd még érezni mindenhol, akár egyszerre is.
A kérdező hozzászólása: Köszi, és boldog babavárást nektek is!

25 hetes kismama vagyok. Ma voltam vérvételen, és a vizelet üledékben laphámsejtet találtak. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: A világon semmit,mindenkiében van. Nem tudom pontosan,hogy mit jelent,de azt igen,hogy rosszat semmiképp sem. Nekem tele van a vizeletem mindeféle csúnyasággal,de a nõdokim mégis azt mondta,ezt meg is lehetne inni.:) Boldgo babavárást! 28 hetes kismami

A világon semmit, mindenkiében van. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent, de azt igen, hogy rosszat semmiképp sem. Nekem tele van a vizeletem mindeféle csúnyasággal, de a nõdokim mégis azt mondta, ezt meg is lehetne inni.:) Boldgo babavárást! 28 hetes kismami
A bõröd nem más mint jónéhány hámréteg.Felül van a laphám.Tehát azt jelenti, hogy a vizeleted érintkezett a bõröddel, ami teljesen normális dolog:) Nem kell mindenen aggódni!
A vizeletürítéskor távoznak a laphámsejtek. Ha a vizeletvétel elõtt lemosod az intmim területet, és az ürülõ vizelet elejét a WC-be engeded, a "közepébõl" fogod fel a mintát, akkor ez nem fog elõfordulni.

25 hetes kismama vagyok! 3 hete elkezdett keményedni a pocakom és azóta nem érzem, hogy mocorogna a babucim! Mit jelent a 2/K? És mit tehetek a keményedés ellen? Nagy baj, hogy nem érzem a picit mozogni?

Legjobb válasz: Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.

Ha eddig érezted, most meg 3 hete nem, az elég gáz. Miért nem mentél azóta dokihoz? Ha az én babám nem mozogna egy napig, tutira megnézetném, jól van-e. Keméynedés ellen a magnézium szedése és pihenés segíthet. De azért nézesd meg uh-val a picit, hogy van.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Voltam dokinál, aki azt mondta biztos csak lusta!És a keményedésre meg azt mondta természetes!
Feküdj a hátadra, és figyeld a pocidat. Akkor a leglátványosabb. Ha a doki azt mondta, minden rendben, akkor az úgy is van. További kellemes babavárást!
Szia! A 2/K a méh felsõ részét jelenti, most nem tudom pontosan, a köldök alatt v felett 2 ujjal. A keményedésre Magne B6-ot szoktak javasolni, van aki 3*2-t szed, de ezt az orvos dönti el. A baba ha rendben van, és az uh szerint sincs semmi vele, akkor tényleg lusta. Próbáld meg egy kis csokival felturbózni, azt mondják, attól beindulnak :) 22 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!