Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes még nincs (3 db)

25 hetes terhes vagyok. magas a fehérvérsejtem(24, 10)meg a süllyedésem(31). nincs panaszom. lehet valami gyulladás? vagy a babával van baj?

Legjobb válasz: Ez legtöbbször gyulladásra utal,ne ijedj meg,szerintem nincs baj a babával,lehet hólyaggyulladás is.De biztosat orvos tud mondani.Járj utána,minden jót kívánok !

Ez legtöbbször gyulladásra utal, ne ijedj meg, szerintem nincs baj a babával, lehet hólyaggyulladás is.De biztosat orvos tud mondani.Járj utána, minden jót kívánok !
Ha XP-rõl váltottál Win7-re akkor azért lehet ez...Legalábbis szerintem...Más ok nagyon nincs arra h ilyen mértékben visszaesik az FPS
A kérdező hozzászólása: nem váltottam, vagyis váltottam de még mielött feltettem volna a játékot!
ha így magától elkezd akadni akkor több mint valószínû h bekaptál egy vírust mert nekem is volt hasonló esetem pl.: a Cod2-nél volt fix 125 fps és máskor meg ugyanazokon a beállításokon 30-50. letöröltem a vírusírtót, tettem fel másikat és kb 1000 írus volt a gépen... újraraktam a gépet és jó lett :D
A kérdező hozzászólása: hmmm, azt hiszem a játékal van a gond de nemtom mi, Crysis 2 nél maradt a stabil 38-60 FPS eredeti beálításal míg feljebb húztam 1024x768 és GAMER beálításokra ott is 25-35 FPS
akkor cod2 reistall és talán megoldódik...
install*
Nem raktál fel másik drivert? Vagy patch-et a GTA 4 hez?
A kérdező hozzászólása: 1.0.7 es patch van rajta de most lett reinstall mert idáig egy DVD5 volt most meg letöltöttem egy rendeset

25 hetes vagyok még nincs fogadott orvosom (körzeti rendelőbe járok) meddig nem ciki bemenni a kórházba dokit "nézni"? (elég gyérül állunk anyagilag eddig azért nem választottam)

Legjobb válasz: ha fogadsz, akkor lehet, hogy elvárja majd a doki, hogy hálapénzt fizess, de ha nem fogadsz, akkor nem kell fizetned semmit sem.

ha fogadsz, akkor lehet, hogy elvárja majd a doki, hogy hálapénzt fizess, de ha nem fogadsz, akkor nem kell fizetned semmit sem.
Ha idáig nem volt fogadott orvosod, akkor szerintem fölösleges most fogadni.Csak a pénzt fogja elvárni, valószínû nem lesz segítõkészebb, mint az ügyeletes doki.Persze ez csak az én véleményem.Szülésnél úgysem lesz veled sokat, viszont az sokba kerül.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm a válaszotokat az az igazság valószínû császáros leszek kb. 4 ok van eddig (placenta a méhszájon magas vérnyomás ...) és azért gondoltam hogy jobb lenne fogadott doki.
Szia!Én 24 hetes vagyok, a dokim nem vállal szülést, így mi is most fogunk váltani ill fogadni orvost. Nekem azt mondta hogy jó lenne a 28. hétig eldönteni, mert nem szívesen vesznek át már ilyen idõsen. Én azt támogatom, hogy legyen fogadott orvos és ne az éppen ügyeletesnél szüljek, akit akkor látok elõször, fõleg ha még esetleg gond is lehet. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm válaszodat én is afelé hajlok hogy választani kell mert csak jobb úgy bemenni nem hogy van ott egy "ismerõs" aki vár. Csak mennyi pénzért mert ezt is nevetségesnek tartom ez olyan mintha te a munkádat akkor végeznéd ha az az illetõ fizet neked külön még érte. Igaz elsõ fiamnál is volt fogadott dokink (8 éve) havi 6000+ a szülésért kért volna 60.000-at csak pont akkor volt síelni a drága!!!....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!