Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes még (88 db)

25 hetesen még könnyen megfordulnak a saját tengelyük körül?

Tegnap vacsi után éreztem, hogy nagyon rágyúr valamire gyermekem, és nekifeszül... :) És egyszer csak már nem a májamat rúgta felül, hanem a gyomromat. De létezik, hogy eddig egy pozícióban volt Kb 2 héten át, és csak kalimpált meg rugdosott, de egy oldalon maradt? Reggelig is úgy maradt, még reggel is a gyomromat rugdosta,most megint a májamnál érzem jobban, de nem tűnt fel, mikor fordulhatott át . Remélem nem voltam bonyolult, 1. baba, és csak 23 hetes korától érzem a rugdosását, szóval nincs túl sok tapasztalatom :D

Legjobb válasz: Még ennél késõbb is megfordulhatnak úgy, hogy észre sem veszed. Nem hittem el én sem amíg így nem jártam. A másodikom még a 36. héten is faros volt és nagyon féltem, hogy császár lesz. Mindenki mondta, ha megfordul akkor érezni fogom, mert nagy. Aztán amikor a 38. héten ellenõrizték a legnagyobb megdöbbenésemre már irányban volt. Semmit nem éreztem, a doki szerint este is csinálhatta amikor aludtam így nem vettem észre. Szóval 25 hetesen még össze vissza mozoghatnak, ha olyan kedvük van.

Még ennél késõbb is megfordulhatnak úgy, hogy észre sem veszed. Nem hittem el én sem amíg így nem jártam. A másodikom még a 36. héten is faros volt és nagyon féltem, hogy császár lesz. Mindenki mondta, ha megfordul akkor érezni fogom, mert nagy. Aztán amikor a 38. héten ellenõrizték a legnagyobb megdöbbenésemre már irányban volt. Semmit nem éreztem, a doki szerint este is csinálhatta amikor aludtam így nem vettem észre. Szóval 25 hetesen még össze vissza mozoghatnak, ha olyan kedvük van.
A kérdező hozzászólása: kis cselesek :)
Szia! Nekem uh alatt jól láthatóan csinálta, hogy körbe forgott. Szegény doki alig bírta követni:) Aztán vissza fordult ugyan oda, úgyhogy ugyan ott rugdosott. 35 hetes voltam ekkor és 3 kilósnak saccolta akkor a doki.

Az baj ha 25 hetesen még nem éreztem csuklani a babámat?

Legjobb válasz: Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama

Nem baj, ne aggódj. Én is sokat olvastam róla, és én is hamarabb vártam, és találgattam: ez-e az, de aztán kb harmincnegy-hat hetesen kezdte el. Nagyon mókás érzés amúgy, mert mintha "hüppögne" az ember hasa :) Gondolom olvastad, hogy állítólag jót tesz a babának, erõsíti a tüdejét, stb. Az én kis manóm azóta sokszor tette, volt, hogy napi többször, aztán egyáltalán nem, és volt, hogy este azért alig bírtam elaludni, és hajnalban azért bírtam csak nehezedm visszaaludni munka elõtt... Az elõbb is épp járt a hasam tõle :) Szóval gondolom, néha csinálja, máskor nem, néha érezni, de nem mindig, de majd megmosolyogtat vele, az biztos! :) Holnap 40 hetes kismama
Elsõ babámnál nem is éreztem.(vagy nem tudtam, hogy ez a csuklás..:-D)Egészséges kislány lett.Most várom a második babát és kb.33.héttõl érzem.Ne aggódj!Minden rendben lesz!Minden terhesség más! Üdv.35 hkm.
nem, én a fiammal minden nap éreztem, most várom a második babámat és még egyszer sem volt, pedig már sokat mozog. a gyomra telítõdik, lehet, hogy más alkat, de minden rendben van, amúgy a fiam mikor megszületett is sokat csuklott, bukott, így most abban bízom, hogy ez is kevesebb lesz.

25 hetesen még mindig a szeméremcsontnál érzem a legtöbbet mocorogni a babámat. Nálatok hogy volt/van?

Baba szívhangját is ott hallottuk a véd?n?vel. Azt mondta ebben a korban ez normális.

Legjobb válasz: Én is ott szoktam érezni sokat mocorogni :) Mindíg mondom is apának, te ez a fiú ki fogja dugni a lábát :) 28 hetes

Én is ott szoktam érezni sokat mocorogni :) Mindíg mondom is apának, te ez a fiú ki fogja dugni a lábát :) 28 hetes
nekem is még ott mocorog a legtöbbet, ritkán fordul fejre :) 29 hetes a manó


25 hetesen még vannak napok, amikor alig érzitek a babátokat? Én rég óta érzem a mozgását erõsen, ma szinte semmi! Félek!

Legjobb válasz: Velem is elõfordult... a lényeg, hogy azért érzed (azt írtad szinte semmi) tehát azért valami van. A kicsi sem mindennap ugyanolyan aktív. Lehet, hogy most csak lustizik. Ha 24 órán át abszolút nem érzed, és semmire nem reagál (cukros étel-ital, oldaladra fekvés séta után stb.), akkor érdemes felhívni a dokit vagy bemenni, hogy nézzenek rá.

Velem is elõfordult... a lényeg, hogy azért érzed (azt írtad szinte semmi) tehát azért valami van. A kicsi sem mindennap ugyanolyan aktív. Lehet, hogy most csak lustizik. Ha 24 órán át abszolút nem érzed, és semmire nem reagál (cukros étel-ital, oldaladra fekvés séta után stb.), akkor érdemes felhívni a dokit vagy bemenni, hogy nézzenek rá.
A kérdező hozzászólása: Egy-egy kis gyenge bejelentkezés van. De nem az igazi! :(
én is 25 hetes vagyok tegnap délután abbahagyta a mozgást, ma reggel kezdte újra de most megint lecsitult ne aggódj, az elsõ gyerekem alig mozgott
Nekem tegnap volt ilyen nyugis napja. Egész nap alig mocorgott. Aztán este beindult. :-)
Én 26 hetes vagyok és nekem is csinált tegnap olyat h nem mocorgott egésznap, maqjd másnap déltõl este 7-ig szinte végig rugdosott! :) Nekem a sós ételekre kezd jobban mocorogni, nem az édesre :)
nekem nem is volt.
24 hetet már elhagytam és nekem egyáltalán nincs ilyenem. Lehet majd a végére kijön mint barátnõmnek, de az is lehet, hogy nem. :)
3. gyerekemet várom de soha nem volt ilyenem!
Nekem sem volt egyáltalán
Nekem elsõ terhességnél volt, a másodiknál nem jött elõ.
én 36 hetes vagyok és semmi jele nincs, viszont a csíkok 32. héten orvul megjelentek
A 22. hét végén vagyok a 3. babámmal, de se az elõzõ terhességeimnél, se most, híre-hamva sincs.
Elsõ terhességemnél volt, de már nem emlékszem, mikor jött elõ. Most a 31. hétben járok, de meglepõdve figyelem, hogy most nincs.
A kérdező hozzászólása: Nekem is a második terhességem, és az elsõnél volt, most meg semmi. De majd lehet, hogy ha több nap éri, mégis kijön...

Kinek mekkora volt a babája 26 hetesen? Nekem azt mondták h 25 hetesnek felel meg de egy hét ide vagy oda nem számit! Ugyis az utcsó honapban nől meg!

Legjobb válasz: szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.

szia, nekem a buksija nagyobb volt a 24 hetesen, kb. 25+4 naposnak felelt meg. Egyáltalán nem baj. A többi kb 24 hetes volt. Eltérések mindig vannak, nem ez számít kizárólag, lehet, hogy tényleg inkább 25 hetes vagy... A lényeg, hogy egészséges legyen, és nem csak ezen értékek alapján állapítják meg.
Nálam is a buksi a 26. héten majdnem a 28 hetesnek felelt meg, de azt mondta az orvos ne aggódjak, úgyhogy nem teszem. Az a lényeg, hogy mire kibújik minden rendben legyen! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat szerintem is az számit h egészséges legyen nem az h 4 kg fölött szülessen.Hálistennek minden rendben találtak amugy nála.

25 hetes vagyok, eddig 6 kg-t híztam. A védőnő szerint most jön a java. Szerintetek is sok? Mennyi jön/jöhet még a végéig?

Legjobb válasz: Én plusz 5 kilónál tartottam 25 hetesen, aztán feljött még 5 a 30. hétig. AZóta tartom a súlyom, most 33 hetes vagyok. Szerintem ez nagyon változó,hogy ki melyik szakaszban hízik többet. Én a félidõig egy dekát sem voltam több, mint a kezdéskor. Elvileg 12 kiló az ideális hízás, szóval ne aggódj, szerintem ez még így rendben lesz. Ha meg nagyon megindul a súlyod, akkor egy kicsit jobban megválogatod majd, hogy mit eszel, és nem lesz gond!

Én plusz 5 kilónál tartottam 25 hetesen, aztán feljött még 5 a 30. hétig. AZóta tartom a súlyom, most 33 hetes vagyok. Szerintem ez nagyon változó, hogy ki melyik szakaszban hízik többet. Én a félidõig egy dekát sem voltam több, mint a kezdéskor. Elvileg 12 kiló az ideális hízás, szóval ne aggódj, szerintem ez még így rendben lesz. Ha meg nagyon megindul a súlyod, akkor egy kicsit jobban megválogatod majd, hogy mit eszel, és nem lesz gond!
Ki gondolja azt hogy sok?Te?A védõnõ?Én is 25 hetes vagyok és 9 kg-nál járok és élvezem nem aggódom a súlyom miatt, valóban most jön a neheze de ez testalkattól, magasságtól és étvágytól is függ.Szerintem 10 kg plusz lehet még felõlem a többi is jöhet majdcsak kibirjuk:)
24+2 vagyok es 5 kg mar feljott. eszembe sem jut aggodni! te se tedd, a lenyeg, hogy a baba jol van! :-)
Szerintem nem sok, magamból indulok ki: 25 hetes koromra már 15 kg-ot híztam. Egészségesek vagyunk, nem vagyok cukros, vérkép tökéletes, nem vagyok vashiányos, emésztésem rendben, baba is jól van.
fiammal annó 25.héten már 12 kg-nál tartottam, a védõnõ sipákolt, a doki mindent okésnak talált, makk egészséges lett a baba(amúgy a vége 23 kg lett)!9 hónap alatt 24 kg olvadt le rólam!Lányommal ennyi hetesen +8 kg volt, vele össz.11 kg jött fel!Most 34 hetes vagyok és eddig 11 kg van rajtam(25.héten jártam 6 kg-nál)és figyelek a kajára de nem sanyargatom magam! Szóval nyugi, egyél igyál jókat de mértékkel!!!!
Nem sok. A 34. hétig 16kg-ot híztam. Azóta semmit. Már csak a baba hízik. 39+2km
Szia!egyáltalán nem sok !nehogy el kezdj diétázni emiatt! kb nekem is ennyi jött fel a 25. hétig, most 33 hetes vagyok és mindenki azt mondja hogy én nem is híztam, tehát azért ezek a kilók nem feltétlen a hízásból adódnak!És az elején csak ugy jötttek fel rám a kilók, most meg már csak a baba súlyával gyarapodok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattatok.

25 hetesen nem korai megvenni a babakocsit és a kiságyat? Még júli 1 előtt az áfa emelés előtt meg akarjuk venni, kb 2 hét múlva és akkor leszek 25 hetes. Mikor vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.

Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.
nem korai! :) jó vásárolgatást :)
még nem voltam 16 hetes és már szinte minden megvolt, már csak a tisztálkodó szerek meg ilyenek kellenek. 29 hetes
Nyugodtan vedd meg. Ez a kettõ volt nekünk is a legnagyobb befektetésünk és 25 hetesen már megvoltak. így kicsit szét tudtuk húzni a kiadásokat.
Nem korai. Mi már a 15. héten megvettük a kiságyat, a babakocsit meg a 18. hét elõtt. Azóta pedig már szinte mindenünk megvan. 24+4 hetes
Én sajnos babonás vagyok ezen a téren, így még semmit nem mertem megvenni, bár szerencsére sok mindent kapunk ajándékba is. Most vagyok 19 hetes terhes, de szerintem augusztus elõtt semmit nem fogok megvenni. Neked jó vásárolgatást, már én is nagyon várom, hogy ott tartsunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor megvesszük. Végül is még az áfa emelés elõtt, mert ki tudja mennyivel fognak utána emelkedni az árak, és ezek nagy dolgok így többet spórolhatunk ha még júniban megvesszük. :)

25 hetesen mehetek 4D-s ultrahangra, vagy várjak még pár hetet vele? Sok különbség van ilyenkor már a hetek között hogy milyen lessz a baba?

Legjobb válasz: Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)

Nekem többen mondták, hogy a 25. héttõl érdemes menni kb. a 33. hétig. Azt mondták elõtte még túl pici, utána pedig már túl nagy ahhoz hogy egyben látható legyen a monitoron. Én most 23+5 hetes vagyok és kb. 2-3 hét múlva tervezem hogy megyek(attól függ hogy kapok idõpontot)tehát kb. annyi idõs leszek mint te:)
Szióka!Én a 19.héten voltam a genetikai uh-val kötöttük egybe és már egész szépen látható volt neki mindene!Olyan édes volt....szerintem nem mész korán 32hetes kismami
Nekem az orvosom annak idején azt mondta hogy a 4d uh-t inkább a 8-9 hónapban érdemes megcsináltatni, akkor látszik igazán minden. Persze most is csináltathasz, csak nem fogsz túl sok mindent látni.
szia, en tegnap voltam, 21 hetes vagyok http://www.youtube.com/user/monimacska#play/uploads/9/PZbl25.. kovetkezo alkalommal 28 hetesen megyek a babucik nagyon sokat fejlodnek mar hetrol hetre...25 hetes szuper! olyan jo a 4D, egy csoda!
Kedves utolsó, lehet hogy a 4D egy csoda de akkor te babád egy sokkal nagyobb csoda, olyan kis formás:) Gratulálok hozzá, jó egészséget és további boldog baba várást!

25 hetes vagyok. Most este volt egy kemény székrekedésem! Eddig még nem fordult elö. Ugye a nagy erölködéstöl nem lehet baja a babának? Mit tegyek hogy legközelebb ne forduljon ilyen elö?

Szinte félve wc-tem.Tudom ez hülyén hangzik de nem szeretném hogy egy ilyen miadt esetleg beinduljon a szülés vagy ilyesmi!Eddig ténleg nem volt még ezzel gond!!!

Legjobb válasz: Ne ijedj meg! Van olyan kismami, akinek szinte végig székrekedése van és semmi baj nem történik! Ennyitõl nem fog beindulni a szülés! Vannak olyan módszerek, amikkel könnyíthetsz magadon. Ilyen pl a rostoslé! Többet nagyon nem tudok, mert nekem nem szokott ezzel bajom lenni. Minden jót! 25 hetes kismami

Ne ijedj meg! Van olyan kismami, akinek szinte végig székrekedése van és semmi baj nem történik! Ennyitõl nem fog beindulni a szülés! Vannak olyan módszerek, amikkel könnyíthetsz magadon. Ilyen pl a rostoslé! Többet nagyon nem tudok, mert nekem nem szokott ezzel bajom lenni. Minden jót! 25 hetes kismami
nem fog beindulni a szülés, de egyél (még) több rostot: zöldséget, gyümölcsöt (csak ne banánt :) ), és igyál sok, napi 2, 5 l szénsavmentes ásványvizet, az a legegészségesebb. Jó, ha olyat veszel, amiben a sótartalom kevesebb, nekem ezt javasolta a védõnõ és bevált.Leves is fontos minden nap, meg a mozgás (pl. séta). ha nagyon erõs székrekedésed van az orvos tud felírni étrendkiegészítõt állítólag.
Esetleg tejeskávét is ihatsz ilyenkor, de ne aggódj, nem lett a babádnak semmi baja! :-)
Savanyú káposzta leve ( piaci vagy gyógyszertári ), glicerin kúp. És ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ!Majd megprobálom!
Sok víz, cukormentes gabonapehely, aszalt szilva, õszibarack, Levolac szirup.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!