Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes elég (14 db)

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

Legjobb válasz: Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)

Nem sok. Én 25 hetesen voltam 4D-sen, akkor becsülték a picikémet 862 grammra..:-) BPD: 65mm, OFD:85 mm, AC:212mm, FL:47mm Elvileg itt én 25+1 hetes voltam. Szerintem nincs gond a méretekkel..:-) Amúgy én most már a 37ik héten tartok, de a kedvedért elõvettem a leleteket.. Ne aggódj! :-)
Egy hete voltam uh-n. Akkor voltunk 25 hetesek. Ikerbabákat várunk. 900 és 870 g-ok voltak :)
Wow utolsó ez ikrekhez képest nagyon szép súly! :-) Elsõ voltam..
2-es vagyok. Köszönöm szépen. Mi is csak néztünk hogy már ekkorák :) Nem tudom hogy a végére hogy fogok kinézni. 160 magas vagyok és vékony testalkatú. Csak a hasam nõ :)
Szerintem aranyos lesz! Programozott császárra készültök? Hol fogsz szülni?
2-es vagyok. Nem programozott császárra készülünk. A dokim csak annyit mondott hogy készüljünk a császárra. Még az utolsó pillanatban dõlhet el hogy mi hogy lesz :) Gyõrben fogok szülni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ! :) Tegnap voltam dokinál és õ azt mondta, hogy egy héttel kisebb a lurkó, de ez nem baj! Õ már 700g-ot mért.

25 hetes vagyok. elég zűrös napom van, zaklat a könyvelőm, ez nem jó az nem, és erre még a párom is rám förmedt nem valami szépen. teljesen kiborultam. ártottam a babának?

sírtam egy sort, majd bocsánat kérés, erre újra sírás, már a vállán.azóta nagyon feszít a hasam.nem keményedés szerintem.

Legjobb válasz: Az a legfontosabb hogy nyugodj meg és pihenj! Próbálj kikapcsolni olyat csinálni ami megnyugtat! Nekem is volt már ilyen semmi gond nem lesz én úgy tudom hogy ilyenkor a babának kicsit gyorsabban ver a szive de nagy baj nem lesz vele! Boldog babavárást 25 hetes kismama

Az a legfontosabb hogy nyugodj meg és pihenj! Próbálj kikapcsolni olyat csinálni ami megnyugtat! Nekem is volt már ilyen semmi gond nem lesz én úgy tudom hogy ilyenkor a babának kicsit gyorsabban ver a szive de nagy baj nem lesz vele! Boldog babavárást 25 hetes kismama
A baba veled együtt érzi a feszültséget, örömöt, mindent amit te is érzel. Fizikálisan nem ártottál, de nyugodj meg, mert nem használsz az idegességgel. Pihenj, simizd a hasad (de ne körkörösen!!) pároddal bújjatok össze és meglátod, minden jóra fordul:-) Próbálj nyugodtan átlépni az ilyen helyzeteken.
Ideges feszült vagy, megesik ilyenkor.Én a múltkor az ellenõrökkel vesztem össze, mert meg akartak büntetni, jogtalanul.olyan ideges voltam utána, hogy egész nap kemény volt a hasam.Másnapra nyoma sem volt.
szia! :) én a terhességem eddigi idõtartamát szinte végigidegeskedtem :(, balesetem volt, aztán meg a párom borított ki két hetente kb.... a babám jól van, szépen fejlõdik, de mindig igyekeztem valamivel megnyugtatni. pl hogy olyankor mondogattam neki, hogy téged anya nagyon szeret és te vagy anya szeme fénye meg hogy mire kibújik minden a legnagyobb rendben lesz stb. ez általában segített, a pocim nem feszült meg semmi. persze az lenne a klasz, ha nem idegesítenének minket ilyenkor, dehát sajnos a hevesebb vérmérsékklet ilyenkor bennünk is dolgozik (a hormonok). szerintem jó ha sírsz, mert ilyenkor kiadod a feszültséget. nyugodt babavárást, üdv 31 hetes mami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha srok azt hisztérikusan csinálom, kifulladásig. egyébként persze szoktam mondani a picikémnek, ha mérges vagyok, hogy nem rá vagyok mérges, szeretjük, várjuk õt. boldog és nyugalommal teli babavárást kívánok mindenkinek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha srok azt hisztérikusan csinálom,
A kérdező hozzászólása: köszönöm a megnyugtatásokat.csak az a baj, ha sírok azt hisztérikusan csinálom, / sikerült mégegyszer rosszul leírnom :D , most már jó /
ha sírsz, legalább kijön. ha hisztérikusan, akkor hisztérikusan jön ki. de a lényeget már a többiek is megírták: nyugodj meg! nem könnyû, pláne, ha jól fel is tolják az ember agyát... ilyankor gondolj arra, h akármivel is borítanak ki, te életed legnagyobb csodáján mész keresztül, õk meg nem. te olyan kiválságos vagy, h akárki is bosszant, neked babád fog születni. mert hiába zaklat a könyvelõ, h ez nem jó, az nem jó. törvényekre hivatkozik, ezek a törvények szép lassan majd hatályon kívül kerülnek, mások lesznek, de a te élményed a babavárás idején és a te kisbabád örök. szóval gondolj a csodára és akkor kevésbé fognak a hülyeségekkel is felidegesíteni :0)

Aggodjak? A babam mindig a jobb oldalamon mozog es nem valami sokat. Tobbszor erzem naponta de eleg gyengen. Nem kellene mar erosebbeket rugnia? 25 hetes terhes vagyok.

Legjobb válasz: Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!

Én 17 hetes koromtól érzem. Elsõ babás vagyok, és én is azt vártam, hogy mikor fog már erõsödni. most 30 hetes vagyok és 2-3 hete lett intenzívebb a rugás. olyan amilyet vártam. Lehet csak több a magzatvized, vagy nem feltétlen ez. Egyszerûen még elfér a lurkó. :) Az a lényeg hogy érzed! Én pl. sokszor nem is rugást érzek, csak érzem, hogy somfordál, kúszoik egyik helyrõl a másikra. Vicces.! Élvezd és ne aggódj. az hogy csak ott érzed, az lehet azlrt van mert ott rúg meg jobban idegeket. A méhben nincsenek idegszálak azt olvastam, így amikor érezzük akkor nemcsak a méhhez ér hozzá hanem más szervekhez is. Boldog felfedezõutat kívánok még erre a kis idõre!!!
Szia ne aggódj!!!!Én a második babámat várom, és a másodikkal voltam így.Nekem meg csak a bal felemen rugdosott 22-26 hétig.Most 32 hetes vagyok, és sokszor nem is rugdos, hanem csak feszítt, meg mindig valamit kinyom, de most is csak a bal felemen jobban, néha elég kellemtlen amit csinál, de mégis isteni érzés.Szerintem minden rendben van nálad, mert nem az a lényeg hogy hol rugdalódzik, hanem hogy érezd a mozgásait.Boldog babavárást!!!!


25 hetes terhes vagyok a 3. babóval. A cx:2100 a 15. terhességi hét óta. Rettegek a koraszüléstõl! Tegnap és tegnap elõtt elég sokat keményedtem, de a magnéziumtól elmúlt. Minden keményedéstõl tágul az ember?

Legjobb válasz: 18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)

18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)
Nekem 20. héttõl folyamatos keményedések voltak, elõfordult, hogy naponta 20 is megtalált. Akkor nem nyíltam semmit. 34. héten kezdtem nyílni akkor voltam 2100, két hét múlva lett 2111 (36. héten), azóta is keményedek de nem nyílik tovább. Most 39+1 hetes vagyok semmi jele annak, hogy jönne a pici. Amikor nekem 2100et mért a doki azt mondta nem kell tõle megijedni ezzel simán végig lehet vinni a terhességet és úgy látszik igaza lesz. Nõvérem pedig 24. héttõl volt 2100-es értékkel, õt 35. héten császározták. (anyai betegség miatt) Ne izgulj! Pihenj sokat! Boldog babavárást! :)

Ugye nem baj, ha eddig nem híztam a terhesség alatt (25 hetes vagyok és elég nagy túlsúllyal kezdtem)?

110kg voltam a terhesség elején, majd fogytam 5 kg-ot és most is annyi vagyok. A doki semmit nem mondott, a kicsi szépen fejl?dik, a cukrom tökéletes, de a véd?n? az ?rületbe kerget, mert szerinte ez valami bajt jelenthet. Eszek mindent (a zöldségeket és gyümölcsöket kívánom f?leg), nem diétázok, szedek magzatvéd? vitamint, mozgok eleget... Szerintem nincs semmi baj, csak a véd?n? ne ijesztgetne állandóan.

Legjobb válasz: Örülj neki,hogy nem híztál! Én 103 kg voltam,mikor teherbeestem,és hiába émelygek állandóan,hányingerem van,már a 7. heti mérésen 4kg-val több voltam és azóta folyamatosan úgy érzem a ruháimon,hogy hízok,puffadok...

Örülj neki, hogy nem híztál! Én 103 kg voltam, mikor teherbeestem, és hiába émelygek állandóan, hányingerem van, már a 7. heti mérésen 4kg-val több voltam és azóta folyamatosan úgy érzem a ruháimon, hogy hízok, puffadok...
én 49 kg val kezdtem most vagyok 24 hetes 51 kg, nekem is a védõnõ azt mondta kevés, pedig mindent eszek, nem koplalok, de a baba szépen fejlõdik.elsõ babámnál 45rõl 60 kgval mentem szülni!
Dehogy baj, ez butaság!! Én 115-el kezdtem és 4kg van rajtam eddig, most vagyok 32hetes! Nekem is minden eredményem tökéletes(vércukor, vérnyomás). Ne foglalkozz a védõnõvel!! Az enyém meg szokott dicsérni, hogy milyen ügyes vagyok vigyázok magamra!!! Ilyen súllyal nem jó, ha sokat hízol!! Boldog babavárást!! :)
Biztos, hogy nem baj!!! Én az elsõ babánál 50 kg-mal estem teherbe, és kb. 20-22. hétig semmit nem híztam, pedig ettem rendesen. Aztán is viszonylag keveset, kb. 8 kg-ot híztam a terhesség végéig. A baba makk egészséges lett, 3100 gr és 56 cm. Csak azért írtam ezt meg, mert az én környezetem is sopánkodott, h biztosan nem eszek, meg fogyókúrázom... Teljesen kiakasztottak. Most a 2. babánkat várom, 61 kg-ról indultam, 18 hetes vagyok, nem híztam még. Szóval nyugodj meg és örülj is, hogy nem híztál eddig. SEMMI baj nem lesz. Minden jót!
Ja és a védõnõ azt mondta, hogy 12kg-nál többet nem hízhatok!!!!

25 hetes vagyok. Normális, hogy kb.3-4 napja nagyon keveset mozog a babám? Máskor nagyokat rugdos és elég sokat, de most szinte csak akkor hajlandó rúgni, ha simogatom a hasam, de akkor is csak egyet-kettőt rúg.

Egyébként szombaton voltunk 4D-s Uh-n és minden rendben volt, de ott sem tudtuk felkelteni. Az id?járás okozhatja?

Legjobb válasz: Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km

Az elmúlt 3-4 napban nekem is kevesebbet mozog a babám és nem is rúg olyan erõseket. Lehet az idõjárástól. Vagy lehet h nekem épp úgy fordul h befelé rúg és azt nem érzem annyira. De szerintem ne aggódj! A lényeg h mozog! 20km
Én a helyedben elmennék orvoshoz csak a biztonság kedvéért, mert ilyenkor napi 10 mozgást érezned kéne. Menj el csak hogy ne idegeskedj miatta.
25 hetesen még nem kell számolni a mozgásokat, csak a 32-36. héttõl! Nyugi, ilyenkor vannak nagyon aktív és nagyon nyugis idõszakok. Ha minden nap érzed 1x-2x, akkor nincs gond! Persze, ha nagyon aggódsz, inkább kérdezd meg a dokit, hogy megnyugodj.
Elso vagyok. Nekem a vedono 24 hetes koromtol mondta a napi 10 mozgast, igaz en nem Mo-n elek, mindenhol mas..
Ne aggódj, az én babám is nagyon lusta.29 hetes vagyok de soha nem volt az a hiperaktív típus.Sõt!!2* VOLTUNK 4D-n mindig azt mondta a doki, hogy nagyon lusta baba, mert hiába ébresztette csak mocorgott.Amúgy idáig minden rendben vele egészséges.

C 2000 méhszájjal, görcsölgetéssel ki lehet húznia terhesség végéig? 25 hetes kismama vagyok, sokat görcsölget a hasam, elég sok magnéziumot szedek, és pihenek sokat. Más is volt így? Mikorra szült?

Legjobb válasz: Nekem 18. héttõl volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt idõm:)Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyû szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)

Nekem 18. héttõl volt c2000, 37. hétig dolgoztam 39. héten szültem. Magnéziumot szedtem és pihentem mindig, ha volt idõm:) Én is görcsölgettem, de nem izgultam. Ja, és villámgyors könnyû szülésem volt. Jó babavárást, vigyázz magadra! (Lehet még tovább is marad a bébid, mint 40. hét)
én is sokat görcsölök már másfél hete, pedig szedem én is a magnéziumot. Ma megyek ultrahangra, majd tanácsol rá valamit a doki. Ja és egész nap fekszem, ennek ellenére iszonyúan fáj és sokáig. Szerintem ki fogod húzni de pihenj sokat! Nekem a nyugtató is bevált erre amúgy... 31 hetes
25 hetesen 2110 volt a méhszáj, elsõ babánál pedig 1100.Most 33 hetes vagyok, az elsõ babám pedig 41.hétre született.Remélem most egy picit korábban jön.Pihenj sokat pár hétig és szedj magas magnézium tartalmú készítményt (magnerot).
A kérdező hozzászólása: mennyit szedjek magnerotból naponta?
Én 3*1et szedek, de a betegtájékoztaton biztosan szerepel http://www.gyogyszerpont.hu/454321.html Lényeg, hogy szét kell rágni!!!Nyugodj meg és ha tudsz, feküdj 30.hétig.Én szedek mellette cordaflexet is, ami ugyan vérnyomáscsökkentõ, de segíti az értágulást, így csökkentve a görcsöket.Ez vényköteles.

Anyunál lakunk a párommal, elég kicsi a lakás, mostanában sokszor van én és anyu közt veszekedés. 25-hetes szomorú kismama vagyok. Mit csináljak? Van, vagy voltatok ilyen szitúba?

Legszívesebben elmennék a francba máshová,csak anyagilag nem bírnánk.nem akarom,hogy a babám lássa kárát.Van amikor hozzám se szól anyám.Mit tegyek? Nayalizni nem fogok MÉG ANYÁMNAK SEM....

Legjobb válasz: Nehéz így válaszolni, hogy ismeretlen a veszekedés oka. Talán te sem ismered pontosan, csak azt látod, hogy megszaporodtak mostanában, talán a kicsi születése után. Nem lehet, hogy anyukád is kissé anya, és nem nagymama akar lenni? Ez is lehet konfliktus oka. Te így akarod, Õ meg másképp. Mindenesetre érdekes, hogy anya és lánya között, és nem pedig az anyó és võje közötti a konfliktus. Természetesen "nyaliznod" nem kell, de az együttélés bizony kompromisszumokkal jár, ami azt is jelenti, hogy mindkét fél saját rovására enged a béke kedvéért. Mindenesetre egy õszinte, békés. higgadt, és közben nem felturbózott beszélgetés nem ártana. Sajna Te vagy abban a helyzetben, hogy más lakásában élsz, és ezt tolerálni kell, de hangsúlyozom: ez nem egyenlõ a nyalizással!!!

Nehéz így válaszolni, hogy ismeretlen a veszekedés oka. Talán te sem ismered pontosan, csak azt látod, hogy megszaporodtak mostanában, talán a kicsi születése után. Nem lehet, hogy anyukád is kissé anya, és nem nagymama akar lenni? Ez is lehet konfliktus oka. Te így akarod, Õ meg másképp. Mindenesetre érdekes, hogy anya és lánya között, és nem pedig az anyó és võje közötti a konfliktus. Természetesen "nyaliznod" nem kell, de az együttélés bizony kompromisszumokkal jár, ami azt is jelenti, hogy mindkét fél saját rovására enged a béke kedvéért. Mindenesetre egy õszinte, békés. higgadt, és közben nem felturbózott beszélgetés nem ártana. Sajna Te vagy abban a helyzetben, hogy más lakásában élsz, és ezt tolerálni kell, de hangsúlyozom: ez nem egyenlõ a nyalizással!!!
Igen, voltam ilyen szituban. Én is a szüleimhez szültem a gyerekem és így 6 évig laktunk együtt. Sokszor én is úgy éreztem, hogy nem bírom. De bekellett látnom, hogy õk tettek nekem szívességet azzal, hogy ott lakhattunk míg összespóroltam egy lakásra. Tényleg 2 választásod van, az egyik, hogy megpróbálsz alkalmazkodni, a másik, hogy külön költöztök már most. Hidd el, ha meglesz a baba még több vita lesz. Erre könnyen rámehet a kapcsolatod is, késõbb egyedül meg még nehezebb lesz.
9:37-es és 9:43-as voltam, csak idõközben valaki még válaszolt.
Anyukád szintén együtt élt a szüleivel amikor már párja volt és gyereket várt, meg amikor te már megszülettél? Nem lehet õ még annyira idõs, hogy ne tudja ellátni magát, hacsak nincs valami olyan betegsége ami ezt indokolja. Mert ha ilyen betegsége nincs, akkor nem várhatja el tõled amit elvár. És ha már most ilyen rossz így a kapcsolatotok, késõbb még rosszabb lesz amikor megszületik a babád, mindenbe bele fog szólni, te még szépen lassan egy idegroncs leszel. Menjetek el onnan minnél elõbb.
Most mit kell legorombítani a kérdezõt? Nem vagytok épek. Szerintem elõször is keressétek meg a veszekedések okát. Menjetek el egy kávézóba, ahol nyugodtan beszélgethettek, ott biztos nem csap át vagdalkozásba a dolog. Ha csak együttélésbõl fakadó dolgok, akkor remélhetõleg kompromisszumokkal elõbbre juttok.
Sajnos az együttélés ezzel jár.Midig lesznek problémák.Ha nem tudsz alkalmazkodni anyukád elvárásaihoz, akkor bizony elõbb-utóbb költöznötök kell és az lenne a legjobb, ha még a baba születése elõtt.Ha nekem nem lenne rá lehetõségem, hogy elköltözzek, bizony nyaliznék és meghúznám magam, nem pedig akadékoskodnék és nekem állna feljebb.Ha nem tetszik el lehet menni.Nem anyukád választotta, hogy éljetek vele, hanem te vagy nála.Örülj neki, hogy egyáltalán megtûr.
Én mondjuk addig nem is szülnék ameddig nincs saját lakásom. És ha arra nincs pénzetek, hogy legalább albérletbe költözzetek, hogy fogsz felnevelni egy gyereket????
Ne haragudj a kérdésért, de dolgozol netán? Mert egész délelõtt látni a hozzászólásaidat, ami arra enged következtetni, hogy a gép elõtt töltöd a drága idõd! Pl. munkával lehet pénzt keresni, hogy megoldjuk az anyagi gondjainkat. Hitel pedig nemtom mire van, nyilván nem házra, de merem remélni, hogy nem vagytok olyan felelõtlenek, hogy ilyen helyzetben csipcsup dolgokra /plazma tv, bármi/ hitelt vesztek fel.
A kérdező hozzászólása: Dolgozom, és hála ráérek olyan a munkám!A cigányok nem dolgoznak! Semmi közöd szerintem, hogy ki mennyit van gép elött!!!:-)))
2. válaszolo! Hát te tényleg nem vagy ép!!!!Elég baj ez neked tudom!De azt is tudom hogy te ezt nemtudod!Elég baj ez!! Kérdezõ!Valamit kell találni mert ez nemjó igy!!Egy kismamát aki idegesit az nem normális!férjed mit szól?nemlehetne mégis albérletbe menni?vagy pl. én a te helyedben ugy csinálnám hogyha elmész mondjuk picike falucskába ahol nagyon olcsok házak . pl felénk kisparasztház 2milla kertes!persze vannak ujitani valok benne!de persze itt nincs is annyi munkalehetõség ezzel számolni kell de mégis jobb mint albérlet vagy anyudéknál lakni!2millás hitel sem könnyû de könyebb mint ahogy most vagytok!
azt utálom ha valaki ojan okosakat ír hogy beszéljétek meg!!!!!!De nemértitek vannak olyan emberek akikel nem lehet megbeszélni semmi!Gondolom ezt a megbeszélés dolgot már õ is probálta!Amugy sokszor énis bánom ha ide beirok kérdést olyan hülye emberek vannak
elõzõ vagyok! Az a különbség a te és az én családom között, hogy mi nem zsar
Hátigen! A cigányozást én is kikérem magamnak, bár nem vagyok az, de most én sem dolgozom, de majd fogok. Egyébként a kérdezõ kommentjeibõl világosan kitûnik, hogy az a fajta ember aki a saját hülyeségére vár jóváhagyást... ezt mégis hogyan tehetnénk, ha nem ismerjük sem õt, sem az anyukáját, sem a párját? És mivel akik nem álltunk le bólogatójánost játszani már mindjárt cigányok vagyunk, le fagyunk fújolva és mi vagyunk a köcsögök. Hmm..... érdekes.....
elõzõ vagyok! Még annyit, hogy az a különbség köztünk, hogy mi nem zsaroljuk egymást érzelmileg és nem keserítjük egymás életét, hanem azon vagyunk, hogy mindenki boldog legyen, nem ártunk saját gyerekünknek érzelmi zsarolásokkal, ja és ha kapunk az nem gyõzzük meghálálni, és ha valakinek nincs mi a sajátunkéból az utolsót is odaadjuk, vagy megfelezzük. ez az amihez sokaknak fel kell nõni, hogy mi is az ÖNZETLEN SZERETET. persze ezt nem csak családon belül, hanem mindenkinek megadjuk a közvetlen környezetünkben.
Erre számítani lehetett, hogy egy ilyen nyilvános fórumon nem mindenki fog bólogatni és sajnálni, és azok akik olyan véleményt írtak le ami Neked nem tetszik, nem feétátlenül rosszindulatból írták. Tudod, az igazság nem szégyen, csak kellemetlen, nem õk tehetnek arról, hogy egy akaratgyenge ember vagy, akinek még felnõtt fejjel is az anyukája mondja meg, hogy mit tegyen. Anyukádnak bele kell nyugodnia, hogy az az élet rendje, hogy a gyerek megnõ és elõbb utóbb saját családja lesz. Te engedtél az érzelmi zsarolásának, és nehéz helyzetbe kerültél. De ezen csak Te tudsz változtatni, hiába várod másoktól a segítséget, mi itt ismeretlenül nem tudjuk mit lehetne mondani anyukádnak vagy hogyan lehetne kilépni ebbõl a helyzetbõl. Kaptál véleményeket, és amelyik nem tetszik Neked annyira, attól még nem kell a válaszadót sem lefikázni, például az a válaszoló aki azt írta, hogy õ bizony nem szülne ilyen helyzetre gyereket.... Te meg jól beszólsz neki, hogy: mer' biztos Te milliomos vagy. Szóval, Te sem vagy különb. Errõl ennyit.
A kérdező hozzászólása: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!
A kérdező hozzászólása: mind kettö miatt!már bánom hogy irtam ide!nem sok jóindulatú ember van itt....
Most akkor nem értem, a pénz miatt nem költöztök vagy másért? Ha anyagilag bírjátok, hogy külön menjetek megoldható, hogy a közelben maradjatok és akkor kölcsönösen tudjátok egymást segíteni. Akár lakásvásárláson, akár albérleten gondolkoztok biztos találtok a közelben lakást. Szerintem mindenkinek jobb külön.
A kérdező hozzászólása: Meg azt mondogatja anyám, hogy eddig nekem, most meg neki van rám szügsége.Mi van ha lebetegszik stb...ki lesz vele..
A kérdező hozzászólása: csak az van, hogy már el akartunk menni, annó és anyu érzelmileg zsarolt, hogy mi lesz akkor vele.igy maradtunk itt.de néha sok.
A kérdező hozzászólása: 9:29-nek biztos te milliomos vagy!Jó neked!Gratulálok!de vannak szegányebbek is, meg akiknek van hitel stb...Külömben is nem a kérdésemre válaszoltál.akkorminek irkálsz fújjjjjj
A kérdező hozzászólása: Az is a gond, hogy két tüz között vagyok!Anyám-párom.Ja és anyám befolyásolható!sajnos az apja is irányitani akarja.
Elég érdekes dolgo történt velem. Kaptam egy pocskondiázó e-mailt, amit feltehetõleg a kérdés feltevõje írt, ebben azért nem vagyok biztos, mert bármelyik válaszoló kedves ember is írhat, hiszen itt írhatunk bárkinek privátban. Na, szóval, megkaptam ezt az e-mailt, nem túl kedves hangnemben, amiben közölve van, hogy minden O.K, a család összedobta a pénzt egy lakásra, anyuval semmi gond... Hát nem tudom... Most ki szívat kit? Vagy ez kamu kérdés volt? Nekem miért nincs ilyen családom basszus, hogy összedobnek nekem egy kis manit egy lakásra? Kérdezõ: mi a véleményed? Te küldted a mailt véletlenszerûen, vagy most mi van?????
Szia!Valószinüleg császármetszés lesz a vége..
A kérdező hozzászólása: Császármetszés??? Jaj ne!! Mit tehetek ellene? Már szinte minden általam ismert alternatív módot kipróbáltam, hogy lemenjen a vérnyomásom. De azért kórházba nem kell feküdnöm a hátralevõ idõben, ugye? Tudsz valami tanácsot adni, hogy mi segíthet?
Szia!Eddig normális volt a vérnyomásod?Én is 25 hetes k.mami vagyok, és nekem kb.10 hetes terhesség óta ilyen magas mint Neked.Dopegytet szedek azóta, és minden nap mérjük, mert veszélyes lehet:(Minden képen táppénzt javasoltak, és sok pihenést.Az orvosom szerint a magas vérnyomást komolyan kell venni, mert 30 hetesen felborulhat a keringés, leállhat a vese....szóval próbálom én is komolyan venni. Üdv:25 hetes kismami
Szioka! Az még nem bizti, hogy császármetszés lesz!!!! Hisz odáig még van 15!heted!Még sokminden változhat! Kapni fogsz rá gyógyszereket és azok majd rendezik ezt a dolgot! Ha van lehetõséged te is mérd otthon naponta 1-szer, lehet otth.nem is lesz olyan magas! Nekem is ugy volt, ha otth.mértem minden ok volt, orvosnál magas! De azért megengedték, hogy természetesen szüljek-az pedig egy másik mese, hogy nem sikerült-így császár lett a vége! Üdv.8hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Eddig normális volt a vérnyomásom. Amikor itthon mérem, akkor is egy kicsit magas, de nem ennyire. A védõnõ csak annyit mondott tegnap, hogy menjek hetente kétszer ellenõrzésre hozzá és majd meglátjuk mi lesz. A fejem is elég sokat szokott mostanában fájni, meg nagyon melegem van . Ezek is a magas vérnyomás miatt vannak?
Szia!nagyon kell vigyázni ezzel a dologal!Engrem 160as vérnyomásal befektetek, 180asra ment fel egy éjszaka alatt!Nem segitett se gyogyszer semmi!Reggelre császár lett a vége!!!Igaz én már 39 hetes voltam!! minden jot kivánok, remélem valamivel tudod csökkenteni!(valoszinû a fejfáfásod is ezmiatt van)

25 hetes kismama vagyok tegnap este iszonyatossan elkezdtem görcsölni mintha meg akart volna jönni! Hányingerem is volt késöbb kissebb nagyobb görcsök voltak. Rózsaszines halvány barnás folyásom van és elég rendesen fáj a derekam. Ez miért van?

Legjobb válasz: Azt em tudom miért van, de én a helyedben elmennék az orvosomhoz, hogy vizygáljon meg. Sem a görcsölés, sem a véres folyás nem normális. Bár lehet nincs semmi gond, reméljük, de azért szerintem menj el hozzá. Az a biztos.

Azt em tudom miért van, de én a helyedben elmennék az orvosomhoz, hogy vizygáljon meg. Sem a görcsölés, sem a véres folyás nem normális. Bár lehet nincs semmi gond, reméljük, de azért szerintem menj el hozzá. Az a biztos.
A kérdező hozzászólása: Az éjszakát tul éltem igaz nem sokat aludtam.Most megyek az orvosomhoz és akkor majd eldöl hogy mi lesz!Remélem semmi baj!Szurkoljatok!
Szerintem ne várj semmiféle orvosra! A te és a babád egészsége sokkal fontosabb, menj be most a kórházba.
Én a Te helyedbe nem nagyon késlekednék. A barnás pecsételgetéssel szerintem még nem lenne olyan nagy gond - nekem volt azért írom - de ha rózsaszínes az vérre utal. És a görcsökrõl nem is beszélve. Nekem mikor barnás volt, bementem a lakhelyem szerinti kórházba és megnézettem magam. 25 hetes vagy és vérezgetsz, rögtön megvizsgálnak. Jobb félni, mint megijedni! Szerintem. Írd meg, hogy mi történt!
A kérdező hozzászólása: Most szerencsére nem olyan vészes!Csak nekem meg az jár egyfolytában az eszemben hogy mi van ha ez már "az a fájás"...Vagy ha nem is az de elég közel vagyok hozzá...nem tudom félek az éjszakától is.
Ird majd meg, hogy mit mondott a doki. Reméljük nem lesz semmi gond. Azóta is megvannak a tünetek?
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek vissza az orvosmhoz mert én is eléggé félek!Amugy sem ment rendben a terhességem eddig se...Csak nem tudom hogy mit fogok töle hallani félek a válaszától!Félek hogy kora szülött lesz a picikém!
Azonnal beszéljél az orvosoddal!!!!!!Üdv 37hetes kismama
Szerintem sürgõsen hívd fel az orvosodat, vagy menj be a kórházba, nehogy valami baj legyen! Én 36 hetes vagyok és most vannak ilyen tüneteim, a barnázást leszámítva.
A kérdező hozzászólása: az orvos nem mondott semmi okosat.Megvizsgált talált valami baktériumot arra irt megint fel gyógyszert...de szentem le fogom cserélni ezt az orvost mert hülye!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!