Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes Tegnap (19 db)

Tegnap óta nagyon feszít egészen lent szeméremcsontnál a pocim. Ez normális vajon 25 hetesen? A baba mocorog, szinte megállás nélkül, lehet hogy csak nyúlik a méhem, vagy másról lehet szó?

Múlt héten voltam orvosnál, mindent rendben talált, a méhnyak szép hosszú, méhszáj zárt...

Legjobb válasz: Nekem is van ilyen érzésem, tegnap kérdeztem a dokit, azt mondta a növekvõ súlytól és arrébbaraszoló csontoktól van. :) 24 hetes km

Nekem is van ilyen érzésem, tegnap kérdeztem a dokit, azt mondta a növekvõ súlytól és arrébbaraszoló csontoktól van. :) 24 hetes km

25 hetes terhes vagyok a 3. babóval. A cx:2100 a 15. terhességi hét óta. Rettegek a koraszüléstõl! Tegnap és tegnap elõtt elég sokat keményedtem, de a magnéziumtól elmúlt. Minden keményedéstõl tágul az ember?

Legjobb válasz: 18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)

18. héttõl 2100 volt az értékem a 2. gyerekkel. A doki azt mondta, ez megszokott a többedik terhességnél. Teljesen normális lefolyású terhességem volt, a 36. hétig dolgoztam, és 39+1 re született meg a kislányom. Ha úgy érzed, pihenj, de a legfontosabb, hogy ne idegeskedj emiatt. :)
Nekem 20. héttõl folyamatos keményedések voltak, elõfordult, hogy naponta 20 is megtalált. Akkor nem nyíltam semmit. 34. héten kezdtem nyílni akkor voltam 2100, két hét múlva lett 2111 (36. héten), azóta is keményedek de nem nyílik tovább. Most 39+1 hetes vagyok semmi jele annak, hogy jönne a pici. Amikor nekem 2100et mért a doki azt mondta nem kell tõle megijedni ezzel simán végig lehet vinni a terhességet és úgy látszik igaza lesz. Nõvérem pedig 24. héttõl volt 2100-es értékkel, õt 35. héten császározták. (anyai betegség miatt) Ne izgulj! Pihenj sokat! Boldog babavárást! :)

Én 25 hetes kismama vagyok tegnap voltam UH-on és a doki ezt megelőzően 2 UH-on is azt mondta, hogy kisfiam lesz most viszont tegnap közölte velem, hogy lehet még sem fiú, mert nem látja a fütykösét! Ekkorát tévedhet egy orvos?

Eddig fiú most meg talán lány?

Legjobb válasz: Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.

Én sok olyat hallottam már, hogy azt mondta a doki, h x, aztán mágis y lett a szülés után. Ezek a tévedések persze mindig a 2D-s UH alapján voltak.Szerintem a !D-s Uh lesz a biztos, addig ne éld bele magad semmibe. Ott neked is egyértelmû lesz, ha éppen mutogatja magát. Én mindig kislányt szerettem volna, a párom fiút. És nekem is fiú érzésem volt, álmomban is fiú lett. Aztán kiderült, hogy kislány lesz. És nem éreztem magam boldogabbnak tõle, és a párom sem csalódottabbnak egy pillanatig sem. Hisz az a lényeg, hogy egészséges legyen, bármennyire közhelyes is.
27 hetes kismama vagyok. A nagyobbik fiam 5 éves. És most is kisfiút várok. Nem tudom, hogy hogyan tudják félrenézni, vagy elnézni a dokik a "dolgot", mert nálam mind a kettõnél nagyon látszott hogy fütykös van:) tisztán látszott a zacsi, és a hegye is:) még fordított helyzetet el tudok képzelni, hogy elõször azt mondják lány, utána meg hogy fiú, de így.... na mindegy! tudom, könnyû azt mondani, hogy ne legyél elkeseredve, de próbáld meg! a lényeg tényleg az, hogy egészséges legyen! örülj neki, hogy ez most a legnagyobb probléma!:) boldog babavárást!
Valamelyik csatornán láttam egy mûsort, ahol mutatták a bébi fejlõdését a pocakban, és mondták is, hogy az elsõ hetekben (amikor már látszik a pici formája) mind a két nemû babának van egy kis "nyulványa" ott, ami maga az ivarszerv, és ez kislányoknál visszahúzódik.. Nem akarok nagy hülyeséget mondani, csak lehet, hogy ilyesmi az oka. Még nem biztos így sem, hogy kislány lesz, állítólag a fiúk szégyellõsebbek és lehet, hogy épp elbújt. De gratulálok nagyon, bármilyen nemû is lesz a bébi!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a biztatást nagyon jól esik! Tiszta szívembõl kívánok mindenkinek Boldog babavárást!
Szia! Mi 27 hetesek vagyunk, az elsõ 3 UH-n kisfiút láttak, majd közölte az orvos, hogy fütyinek igen nagy lenne amit lát, ( egy férfi megirigyelhetné), végül beismerte, hogy a köldökzsinórt látta.Tegnap viszont a 4Dn mondta a dr.nõ, hogy egy mozgékony pici hölgy lakik odabenn.Ilyenek elõfordulnak! További szép babavárást!


25 hetesen normális a hüvelybe nyilalás? Tegnap előtt voltam orvosnál minden renben volt.

Legjobb válasz: Nekem már hetek óta szokott belenyillalni a hüvelyembe, kb. 14. hét körül kezdõdött. 21 hetes vagyok most. Szedek Magnerot tablettát.

Nekem már hetek óta szokott belenyillalni a hüvelyembe, kb. 14. hét körül kezdõdött. 21 hetes vagyok most. Szedek Magnerot tablettát.

Tegnap óta szünet nélkül mozog a babám. Miért? 25 hetes vagyok és csak nagyon ritkán szünetel a mozgása. Főleg, ha ülök, akkor mozog ezerrel.

Legjobb válasz: Semmi gond ezzel.32 hetes vagyok és egész nap meg sem áll.Kis örökmozgó.Ha véletlen nem velem focizik akkor csuklik.Mindig feltalálja magát.

Semmi gond ezzel.32 hetes vagyok és egész nap meg sem áll.Kis örökmozgó.Ha véletlen nem velem focizik akkor csuklik.Mindig feltalálja magát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, már azt hittem valami gond van. Mert ugye én is azt olvastam, hogy ebben az idõszakban 16-20 órát alszanak. De hogyan?? :) )
Szerintem ez csak jó lehet. Sokan épp arra panaszkodnak, hogy néha alig érzik.
Nekem 3 napja szinte egész nap meg sem áll. Nincs olyan 20 perc, hogy ne érezném. Éjjel is pörög :) Most olvastam, hogy ebben az idõszakban 20 órát alszanak... Nahát!!! Azt már megfigyeltem (és a doki megerõsítette), hogy a csapadékos idõ és a hidegfront megpörgeti õket. Szintén 25 hetes km.
en 27 hetes vagyok es az enyem mar hetek ota bulizik. :) le nem allna egy percre sem. ha leulok vagy lefekszem akkor meg jobban razendit. igy eleg keveset tudok aludni mert zavar, de mahoz kerek harom honapra vege. ugyhogy csak elore tekintek. :) )
25 hetes kora óta meg nem állt egy percre sem, csak éjjel alszik, mikor én is. (Bár akkor sem mindig. :) ) 31 hkm
Szia:) Én a 21 hétben vagyok és a kiscsajom nekem is tegnap este óta, rodeózik:) Eddig teljesen bevoltam gyulladva, hogy nem érzem annyit a mozgását:) Na most aztán...:) Lehet, hogy a front:) ) Nagyon jó egészséget kívánok Nektek!

25 hetes vagyok és félek, mivel tegnap elmaradt a szokásos focimeccs a hasamban.2 rúgás volt egész este és éjjel szintén 2. Mi lehet az oka?

Már tegnap reggel is lustább volt az átlagosnál. Reggel 7 óta nem is jelentkezett, pedig mindig be szokott reggel is. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Azért ne ess rögtön pánikba! Én 22 hetes vagyok. nekem sem ugyanolyan aktív minden nap. persze én is olyankor elkezdek pánikolni, de a férjem mindig megnyugtat. Ha 2 napig nem éreznél semmit - mármint kicsi kis rúgásokat sem, akkor érdemes felhívni a védõnõdet vagy a dokidat. De ha teljesen meg akarsz nyugodni, szerintem nyugodtan most is felhívhatod õket. Biztosan nem harapják le érte a fejedet, te meg legalább megnyugszol. És akkor a babád is nyugodtan fog bent focimeccsezni! :)

Azért ne ess rögtön pánikba! Én 22 hetes vagyok. nekem sem ugyanolyan aktív minden nap. persze én is olyankor elkezdek pánikolni, de a férjem mindig megnyugtat. Ha 2 napig nem éreznél semmit - mármint kicsi kis rúgásokat sem, akkor érdemes felhívni a védõnõdet vagy a dokidat. De ha teljesen meg akarsz nyugodni, szerintem nyugodtan most is felhívhatod õket. Biztosan nem harapják le érte a fejedet, te meg legalább megnyugszol. És akkor a babád is nyugodtan fog bent focimeccsezni! :)
Lehet az idõ van rá ilyen hatással, az én kis drágám, vasárnap volt elég lusti, tegnap pedig már egy kicsit aktívabb volt. Elég változó az idõjárás ahogy minket kismamákat így õket is megviseli. De ha elmész egy Uh-ra akkor biztosra megnyugodsz, ne idegeskedj az csak árt a babának, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)
Én 22 hetes vagyok, és a kis pöttöm szinte egész nap nyüzsög. :) Reggel 9 körül elkezdi, és este 10-ig megy a pörgés. De az elmúlt napokban, ahogy beállt ez a szeles, esõs idõ õ is elcsendesedett. Nekem nagyon fáj a fejem a frontoktól, gondolom ez rá is hatással van. Szerintem ne izgulj, lehet, hogy a Te babádra is az idõ van hatással.

Sógornőm 25 hetes terhes, tegnap bevérzett. Most mi lesz?

25 hetes terhes, tegnap bevérzett, kórházba került. A placenta nagyon közel van a méhszájához. Most attól fél, hogy esetleg meg kell szülnie. A baba jól van, izeg-mozog, de nincs 80 dkg sem...Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Reméljük nem fog szülni, még iszonyat korai lenne! Sokat kell feküdnie, lehet befektetik a kórházba, nem élete legszebb hónapjai lesznek, de fekvés fekvés fekvés, és akkor nem lesz semmi baj! Nagyon szurkolok nektek hogy minden rendben legyen. Üdv 37hetes km

Reméljük nem fog szülni, még iszonyat korai lenne! Sokat kell feküdnie, lehet befektetik a kórházba, nem élete legszebb hónapjai lesznek, de fekvés fekvés fekvés, és akkor nem lesz semmi baj! Nagyon szurkolok nektek hogy minden rendben legyen. Üdv 37hetes km
Reméljük még bent marad a baba egy jó pár hétig!Igen a tüdõérlelõt ilyenkor automatikusan adják.Sógornõm is bevérzett a 34. héten, mégsem született meg a baba hamarabb, nyugi(tudom könnyû ezt mondani), minden rendben lesz!
Egyik ismerõsöm is vérzik a terhesség alatt, õt is befektették! Ilyesmi idõs mint a sógornõd!Neki adnak infúziót szülés visszatartás miatt!
Szia ne aggodj nem lesz baj segitenek a dokik és benttartják a kis manót...majd irj mi lesz nagyon drukkolok.
Szia!én a 30 héten véreztem be, ettõl pedig úgy bepánikoltam, hogy rögtön elkezdtem görcsölni, keményedni.Mire beértünk a kórházba 1 újnyira kinyiltam(elötte lévõ nap még zárva voltam) Rögtön kaptam én is a tüdõérlelõt és 24 órás visszatartó infúziót. Pár hetet benfogtak, majd hazaengetek szigorú fekvésre kötelezve. Kisfiamat végül 40+2 napra szültem meg, inditani kellett, olyan jól sikerült a visszatartás. Kivánom a lehetõ legjobban végzõdjön sógornõdnél is, nem lessz semmi gond, nyugi, vigyáznak rájuk. Irj, ha tudsz valamit.
Hogy van a sógornõd és a baba?
A kérdező hozzászólása: Na, most jutottam géphez. Egyelõre mindketten jól vannak, beszéltem vele reggel telefonon. Azt mondta, attól fél, hogy nem engedik haza az ünnepekre. Nagyon kimerült, és unatkozik, a babó szívhangja normális, rugdalózik. Azt mondta az orvos a sógornõmnek, hogy amikor észrevette a vért, addigra már elállt, de még most is távoznak darabok. Nagyon izgulunk, hogy ne legyen semmi baj.
Jaj de örülök, hogy rendben vannak. Most ne az legyen az elsõ, hogy az ünnepeket hol tölti (én is voltam már kórházban karácsonykor sajnos), most a baba és õ a legfontosabb. Minden rendben lesz, meglátjátok.
Örülök a jó hírnek!! a baba érdekében jobb ha bent marad, mert ünnepek alatt ha vissza kell mennie, kész káosz van mindenhol, nem foglalkoznak rendesen az emberrel.
Szia mizus veletek jól van a kismama?Majd irj szoritok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj nincs, sógornõm sokat pihen, babának semmi baja.:) Tavasszal fog szülni, március-április között.
Nálam is volt gond, és azt mondta a dokim, hogy a 24. hét után ha megszületik a baba, és legalább 600 g, már életben tudják tartani. A tüdõérlelõt elõvigyázatosságból ilyenkor minden baba megkapja, ez még nem jelenti azt, hogy meg is kell születnie. Valószínû szigorú fekvést és pihenést írnak elõ neki, és amíg tudják bent tartják a babát az biztos. Szurkolok, hogy minden oké legyen! Majd jelentkezz, hogy mik a fejlemények!
Nem lesz semmi baj, pozitívan kell gondolkodnotok. Segíteni fognak az orvosok, ne szomorodjatok, mert bent marad még az a kis csöppség.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta telefonban, hogy a baba már tüdõtágítót is kapott...Retteg az egész család.:S
Hát akkor lehet hogy súlyosabb a helyzet mint gondoltam! De orvosok veszik körül a picit, ha meg is születne élete elsõ pillanatától orvosi segítséget kapna! De adhatták azt a tüdõérlelõt elõvigyázatosságból is!
A kérdező hozzászólása: Csak 25 hetes terhes...Az egész család ki van borulva, éjjel alig aludtunk anyummal. Nagyon nem kellene megszülnie, mert még nagyon pici a baba! Nem is biztos, hogy túlélné...És ettõl rettegünk...
A barátnõm is így járt, végül a baba a 37. héten született meg. De 25 hetes korától egy hónapig kórházban volt, õ is kapott tüdõérlelõt, a biztonság kedvéért. Úgyhogy nem feltétlenül lesz baj! Nagyon szorítok, hogy a sógornõdnél is hasonlóan alakuljon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
1, vagyok! Kérlek majd írd meg a fejleményeket!!!
drukk neki...de ismerek egészséges embereket akik hasonloan korán születtek, de remélem ez a baba még bent marad pár hetet!!!
A tüdõérlelõ miatt ne aggódj, ha fenyegetõ koraszülés van, egybõl adják. Én 24 hetesen kerültem kórházba, magzatvízszivárgás miatti fenyegetõ koraszüléssel, fél órán belül megkaptuk a tüdõérlelést. Lassan betöltjük a 35 hetet. Ami nálam - persze a fekvésen felül - segített: sokat beszéltem a babához, mondtam neki, hogy legyen nyugodt, biztonságban van odabent, még ne kíváncsiskodjon, ne akarjon kibújni. Elképzeltem a méhemet, a burkot, hogy szépen beheged a repedés, és termelõdik a magzatvíz. No és megkérdeztem az orvosom, mi a lehetõ legjobb, ami történhet, csak azt mondja meg, mert arra készülök. A negatív jóslatokra inkább nem voltam kíváncsi. Szóval pozitív gondolkodás, ebben nagyon sokat segíthettek neki!! Szurkolok! Írj, mi lett!
Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Természetesen megírom.:) Én arra gondolok folyton, hogy nem lesz semmi baj, de persze rettegek.
Szia õrülõk a jó hirnek. pihenjen is sokat vigyázzon magára és ne idegeskedjen kõnnyû szülést kivánok neki és lécci irj majd mizus.

25 hetes terhes vagyok és tegnap este sok, enyhén fehéres, vízszerű folyásom volt. Normális ez?

A folyás teljesen színtelen, szagtalan volt. Nem érzek semmiféle ég?, viszket? érzést ami esetleg fert?zésre utalna. Még arra is gondoltam, hogy nem lehet-e a magzatvíz...de az még kicsit korai lenne. :P

Legjobb válasz: Menj el dokihoz,én a végén hasonloan voltam,és kiderült fertõzés(a korházi illemhelyen szedtem össze)

Menj el dokihoz, én a végén hasonloan voltam, és kiderült fertõzés(a korházi illemhelyen szedtem össze)
Nekem is volt (hasonlóképp 25. hét körül), nem is gondoltam semmi rosszra, mert nem égetett, nem viszketett, és sokan mondták, hogy óóóhhh, terhesség alatt normális...de aztán a doki inkább írt fel hüvelykúpot, és utána pár nap alatt el is múlt. Utána már sokkal kényelmesebb volt a helyzet.
Ha magzatvízre is gyanakodtál, akkor doki, MOST! Nem korai, nekem a 24. héten elkezdett szivárogni. Szerencsére sikerült bent tartani a babát, feküdnöm kell, most vagyok 31 hetes. Nem ijesztgetni akarlak, de ilyenkor inkább menj be a kórházba feleslegesen 100x, mint egyszer ne... Nekem csak egyszer volt szivárgás, és nem is voltam biztos benne, hogy az, és nem folyás, aztán semmi, szóval azt hittük, hogy fölöslegesen megyünk be.
Nekem végig volt. Olyan tejszerû.
Nyugodj meg, nem lesz baja. Én is mindig keményedtem orgazmus után.
Én 9 hetes vagyok, de nekem is jól megfájdul utána egy idõre! Sok helyen olvastam, h mindenki ezt érzi ilyenkor! Én szoktam bevenni magnéziumot utána, akkor gyorsabban ellazul.
Nem lesz baj! Nekem is elõfordult az elsõ terhességemnél.
Egyem meg :) Igen, nekem is volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Valami csodállatos érzés, néha elpityergem magam hogy vajon megérdemlem e ezt a boldogságot!!
Szia, Az én manóm egész éjjel ezt játszotta:) mondjuk abban, hogy az most talpacska vagy kezecske volt, nem vagyok biztos, mindenesetre rúgás/ütés/mocorgás=pukli a pocakon:) És még növésben van:) Jó pocakosodást:)
Megérdemled :)
Amúgy ha nem éjjel játszana, még csodálatosabb érzés lenne:) Bezzeg munka alatt édesen alszik:) És ha vállaltuk a piciket, akkor megérdemeljük ezeket a csodálatos érzéseket, változásokat:)
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM, ÉS HASONLÓ CSODÁS ÉRZÉSEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK:) )))
Szia, nekem terhességem során elõször fordult elõ tegnap, hogy annyira pörgött a babám, hogy csak néztem. Egész nap, pedig nem ettem ittam semmi olyat, de kaptam olyan rugásokat, hogy már szinte fájt! De milyen édes fájdalom!!! Boldog Babavárást! Üdv: 26 hetes km
Az én kis drágám jelenleg fejvégû. Így nagyon fent érzem sokszor, ahogy rúg. Odateszem a kezem és én is érzem, hogy szinte a kezemben van a lába. :) Apa is élvezi! Én a kis kezét is érzem sokszor. Mondjuk azt lent. Azt "élvezem" még, amikor le akarok feküdni aludni és oldalamra fordulok és rákezd! Ki akarja olyankor fúrni az oldalam. Akkor muszáj vagyok átfordulni. Aztán ha szerencsém van, elfogadja. Ha nem, akkor variálnom kell. Nekem kis örökmozgóm van. Már elõre félek, hogy kint is ilyen lesz-e! :) 26 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!