Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes Mitől van (13 db)

Több, mint két napja nagyon keveset érzem a babám mozgását. Eddig sokat rugdalózott, most pedig nagyon csak abbahagyta. Mitől van ez? Valami baja lehet? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia én is 25 hetes vagyok. Van olyan, hogy majd kimászik a köldökömön :), de pl ebben a marha hülye idõben inkább pihizik szerintem. Nem kell aggódni, néha még kis lusták. Attól is függ mennyit mozogsz stb. Boldog babavárást!

Szia én is 25 hetes vagyok. Van olyan, hogy majd kimászik a köldökömön :) , de pl ebben a marha hülye idõben inkább pihizik szerintem. Nem kell aggódni, néha még kis lusták. Attól is függ mennyit mozogsz stb. Boldog babavárást!
Szerintem se aggódj, én is 25 hetes vagyok, nekem is egyik nap aktivabb méskor meg biztos többet pihen. van hogy estenként egy órát mozog megállás nélkül és kinyomja magát, máskor meg alig 10 percet. Ugyhogy nyugodjál nmeg neki is vannak lustább napjai.
Nyugi, az idõjárás miatt van. Nekem is volt, hogy 2-3 napig semmit nem mozgott, csak este 1-2 rugás volt. Ha nagyon izgulsz - bár tényleg ne tedd, mert azzal csak ártasz a picurnak és magadnak is -, megpróbálhatod azt, hogy veszel valami fincsi csikit, eszel belõle 3-4 csíkkal. Hidd el, negyed órán belül érezni fogod a babót!

25 hetes kismama vagyok. A jobb oldalam kivan türemkedve a bordáim felé. Lehetséges, hogy a kisfiam van ott? Egész nap a jobb oldalamon van 1 kis pukli. Mostanában nem nagyon érzem a mozgását. Ez mitől lehet? Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos,azért lusta. Ne aggódj,majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos, azért lusta. Ne aggódj, majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást kívánok neked!
Szia nekem is a jobb oldalamhoz huz a babo ott csak egy dudort érzek , szokot mocorogni is ha oldalra fekszem és ö is elhelyezkedik .Ha a hátamon fekszem nagyon aktiv tud lenni.Az utobbi párnapban nekem sem volt nagy mozgása izgultam is rendesen miatta , de tegnap már éber volt az idõjárásváltozás , õket is meg viseli.Én a 36hétben vagyok és egyre följebb van szinte oda van tapadva a bordáimhoz néha már ülni sem tudok töle.De ez igy a normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne nagyon aggódjak, hogy kevésbé érzem a kisfiam mocorgását? Mert ez a bolond idõjárásváltozás miatt van?
Szia szerintem ne agodj nem sokára biztos nagyon aktiv lesz a babád én is voltam ugy mint te, viszont ha idegeskedsz az neki sem jó.a második válaszoló voltam

25 hetes kismama vagyok. Mesi szerű, egyik oldali petefészek körüli görcseim vannak. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia!Én a jobb oldalt érzem,mert ott tapadt meg a baba,azért szokott fájni!De lehet valamit összeszedtél és így jeletnkezik.Inkább keress fel dokit!De az os lehet,hogy a babod csinálja:) 28 hetes kismami

Szia!Én a jobb oldalt érzem, mert ott tapadt meg a baba, azért szokott fájni!De lehet valamit összeszedtél és így jeletnkezik.Inkább keress fel dokit!De az os lehet, hogy a babod csinálja:) 28 hetes kismami


25 hetes kismami vagyok. Mitől van az hogy egész nap fáj a derekam? A pindurka gyengéden de mozog. Ugye nincsen semmi baja a kis pocaklakónak?

Legjobb válasz: Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.

Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.
Jaj, miért lenne? Persze, hogy nincs baja. A derekad azért fájhat, mert nõl a pocid, nehezedik a súly, változik a testtartás. Ha eddig nem , kezdj el tornázni, kérd ki gyógytornász tanácsát, vagy menj mamatanfolyamra, és mozogj. Ha erõsíted a hátizmod, nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megnyugodtam. Ahogy zuhanyoztam a jobb oldalán a hasamnak meg keményedett és kitüremkedett a köldököm felett, lehetséges az, hogy ott lenne a babám 25hetesen?

25-hetes kismama! MItől lehet? Ha este lefekszem alig bírok forgolodni, annyira fáj a derekam. Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez nekem is gondot okoz,csak nekem már a 20-ik héttõl.Azt mondják hogy a megváltozott testtartás miatt fáj,és saját tapasztalatból mondom,hogy a torna enyhíti ezeket a fájdalmakat.Nekem most jobb a helyzet,pedig már azóta a 34-ik hétbe léptem,naponta tornázom egy kicsit.Nem tudom mennyire nagy a pocid,az enyém hamar nagyra nõtt,így hamar jelentkeztek ezek a gondok.Boldog babavárást kívánok neked! Egy 34 hetes kismama

Ez nekem is gondot okoz, csak nekem már a 20-ik héttõl.Azt mondják hogy a megváltozott testtartás miatt fáj, és saját tapasztalatból mondom, hogy a torna enyhíti ezeket a fájdalmakat.Nekem most jobb a helyzet, pedig már azóta a 34-ik hétbe léptem, naponta tornázom egy kicsit.Nem tudom mennyire nagy a pocid, az enyém hamar nagyra nõtt, így hamar jelentkeztek ezek a gondok.Boldog babavárást kívánok neked! Egy 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem nagy a poci, söt még alig látszik:) molett testalkatom miatt.szerintem.boldog babavárást.

25 hetes vagyok. Mitöl van az, hogy nyilall bele a hüvelyembe? 1-2percig érzem.

Legjobb válasz: Mikor ezt kérdeztem a dokitól, azt mondta, hogy nem baj, sajnos elõfordul, csak annyi hogy kellemetlen.. én 31 hetes vagyok, még mindig sokszor elõfordul..ha keményedik is mellé sokszor a hasad szólj az orvosnak, mert attól már nyílhatsz.

Mikor ezt kérdeztem a dokitól, azt mondta, hogy nem baj, sajnos elõfordul, csak annyi hogy kellemetlen.. én 31 hetes vagyok, még mindig sokszor elõfordul..ha keményedik is mellé sokszor a hasad szólj az orvosnak, mert attól már nyílhatsz.
Ne izgulj! Természetes, az izmok alakulnak át. A baba nõl és igy egyre nagyobb a lukas terhelése.

25 hetes vagyok és lent a hasam alja néha nagyon keményedik. Már így is napi 3x2 szem Magne b6-ot szedek. Ez mitől van és nem lesz gond?

Legjobb válasz: Szóljál a dokidnak és addig is pihenj sokat nem erõlteted madag nem fáradsz sokat én 17 hetes vagyok és amikor fáradok akkor érzem hogy nem tetszik odaben valakinek a dolog :)olyankor keményedik be a pocim

Szóljál a dokidnak és addig is pihenj sokat nem erõlteted madag nem fáradsz sokat én 17 hetes vagyok és amikor fáradok akkor érzem hogy nem tetszik odaben valakinek a dolog :) olyankor keményedik be a pocim
szia!nekem 26.hetesen kezdett el keményedni a hasam. Elmentem vele dokihoz, megállapította hogy megrövidült a méhnyak! :( be akartak fektetni a kórházba, infúziót kaptam volna, de szerencsére tekintettel a 18 hónapos kislányomra szigorú fekvés mellett itthon maradhattam! Napi3x2 MagneB6-ot szedek, nyugtatót is kaptam még mellé és tényleg a szigorú fekvés a gyógyír! Nekem is 1 hét után megszûnt a haskeményedés!Most a héten töltjük a 31.hetet!! Ne aggódj, az csak árt! Minden rendben lesz, szedd rendesen a gyógyszereket és mutasd meg magad a dokidnak mindenféleképpen!! :) Boldog babavárást 30 hetes kismama

25 hetes vagyok. Mitől van az, hogy egyik nap erősen érzema baba mozgását, másik nap meg szinte koncentrálni kell, hogy mikor mikor mozog. Normális ez így?

Legjobb válasz: Ne aggodj,teljesen normális,késöbb esõsebb lessz minden nap.Én babámnak is vannak lustibb napjai.Az a lényeg,hogy minden nap érezd a mocorgást odabent:)

Ne aggodj, teljesen normális, késöbb esõsebb lessz minden nap.Én babámnak is vannak lustibb napjai.Az a lényeg, hogy minden nap érezd a mocorgást odabent:)
Igen normális. A babáknak vannak passzív idöszakai, és aktívabbak.mink sem vagyunk egyforma´k minden nap. Boldog babavára´st.

25 hetes terhes vagyok. Mostanában egyre többször érzem nagyon nehéznek a hasamat! Mitől van ez?

Legjobb válasz: Mert nehéz a hasad:-) Nõl a baba, sok a víz, a méh is tágul...Én már sokkal elõbb éreztem, hogy medicinlabda van a pocimban:-)

Mert nehéz a hasad:-) Nõl a baba, sok a víz, a méh is tágul...Én már sokkal elõbb éreztem, hogy medicinlabda van a pocimban:-)

25 hetesen borzasztóan fájnak néha a melleim. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Készül a szervezeted a szoptatásra.

Készül a szervezeted a szoptatásra.
A kérdező hozzászólása: Ohhh, ennyire?? :) ) Borzasztóan tud fájni. :)
hát mert terhes vagy!:) nekem meg a combtövem, majd bepisilek néha tõle :D
Az elsõ válaszadót meg kell részben cáfolnom.. nem bírtam pólót venni, vagy melltartót, mert annyira fájt a mellem, mégsem volt tejem :( . Na de, ilyen ritkán van, szerencsére. Ettõl természetesen még arra (is) készül a szervezet valóban, hisz anya leszel. A hormonok teszik ezt, ahogy a szervezet változik, érik, mindig valami feszül, fáj... Kitartást, semmi baj nincs, ez a várandósság velejárója.
nekem 23-26 hétig csak feszült és hámlott... de a hámlás az a hasamon is jelentkezett szinte söpörni lehetett róla a bõrt... szóval nekem is fájt, szerintem akkor mindkettõ nõtt egy nagyot :D bár szerencsém van, hogy eddig csak hámlás volt és a mellemen van két alig észrevehetõ csík.. most 27 hetes a pocaklakóm és jelentkezett elõtej.. lehet, hogy emiatt is van. Boldog Babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!