Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes Mitől (39 db)

25 hetesen mitől feszülhet a császáros heg, és keményedhet a has?

Hétfőn voltam UH a baba egézséges szépen fejlődik, ma pedig védőnőnél. Ott is minden oké volt. Ma délutánra azonban a két évvel ezelőtti császáros hegem kissé piros lett és enyhén feszül. Mozogni is nehezebben mozgok, mert húzodik feláláskor, és a hasam is keményedik. Iszom a magnéziumot és probálok minél többet pihenni. De nem tudom mitől lehet ez. Baba rendesen mozog.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy csak simán nõ a pocakod, és most jobban feszül miatta a császáros heg? Ma nekem is jobban keményedik, gondolom a front miatt, én arra érzékeny vagyok. 25 hkm

Nem lehet, hogy csak simán nõ a pocakod, és most jobban feszül miatta a császáros heg? Ma nekem is jobban keményedik, gondolom a front miatt, én arra érzékeny vagyok. 25 hkm
A heg biztosan attól ahogy most nyúlik a bõr és ahogy növekszik a pocakod az is vele együtt húzódik. Azért nem kis mûtét a császáros heg. Mutasd meg majd a dokidnak majd õ eldönti h mennyire lehet ez gond. De szerintem ez csak a szülést befolyásolhatja. A keményedés meg lehet a front miatt. Pihenj amennyit csak tudsz és ne erõltesd a hasadat. Már amennyire tudsz egy két éves mellett. :)

25. hetes km vk. Kb.3-4 hete erős alhasi fájdalmat érzek. Mitől lehet ez? Ha ülök, vagy fekszem akkor nem érzek semmit, de ahogy felkelek ez első lépések nagyon fájnak, főleg egy pontban érzek szúró, feszítő fájdalmat, ami a combonba is kisugárzik.

Normális ez a 25. héten? Valami baj lehet, vagy csak a méhszalagok nyúlnak? Az orvosam megvizsgált, a méhszáj zárt, annyit mondott pihenjek. A véreredményeim szerint "csak" vérszegény vagyok, egyébként a leleteim jók.Van (volt) valakinek hasonló panasza, és nem lett semmi gond a babával?

Legjobb válasz: Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!

Szia! Én is 25 hetes vagyok. Nekem az elején volt ilyen panaszom. Nekem akkor nyomta valamelyik eret a méhem attól is lehetett ill. nekem második terhességem és az elsõ császár volt. Összenövések lehettek és ahogy tágult, nõtt a méhem fájt a hasam alsó része. Fõleg amikor felkeltem és elindultam, volt pár nap mikor szinte csak görnyedve tudtam menni. Ne izgulj, el fog ez múlni!! Boldog babavárást!
Nálam is van ilyen, igaz, nekem a combig nem megy le, de olyankor járni sem tudok. Ülve, fekve jobb, vagy elõ sem jön, de ha állok, borzalmas. Olyan, mintha kést szúrnának a méhem oldalába... Nekem a magnézium segített, 30 perc alatt kivette a fájdalmat, de nagy adag volt, 250 mg. 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A magnéziumra már én is gondoltam, lehet megpróbálom! Boldog babavárást mindenkinek!
:) Annyira "örülök" hogy nem csak én vagyok így. Egyszerûen úgy fáj oldalt, mintha vakbélgyulladásom lenne, vagy éppen vastagbélgyulladásom. Fekvésre nekem is elmúlik, azonban ha oldalt megnyomom fáj... amikor tüsszentek, akkor is olyan érzés, mintha leszakadna ott bent valami. Hétfõn megyek orvoshoz, mondtam is a férjemnek, hogy megkérdezem, hogy a belem fáj ennyire, vagy a szalagok nyúlnak. És még valami. Ez most jutott eszembe. Nekem fõleg a bal oldalon húz nagyon, ott fáj. A baba a jobb oldalon van, amikor hanyatt fekszem ez egyértelmû. Lehet, hogy jobbról szó szerint jobban elhúzódik a méh, azért fáj sokkal jobban az egyik oldalamon. 24 hetes kiamami

Több, mint két napja nagyon keveset érzem a babám mozgását. Eddig sokat rugdalózott, most pedig nagyon csak abbahagyta. Mitől van ez? Valami baja lehet? 25 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia én is 25 hetes vagyok. Van olyan, hogy majd kimászik a köldökömön :), de pl ebben a marha hülye idõben inkább pihizik szerintem. Nem kell aggódni, néha még kis lusták. Attól is függ mennyit mozogsz stb. Boldog babavárást!

Szia én is 25 hetes vagyok. Van olyan, hogy majd kimászik a köldökömön :) , de pl ebben a marha hülye idõben inkább pihizik szerintem. Nem kell aggódni, néha még kis lusták. Attól is függ mennyit mozogsz stb. Boldog babavárást!
Szerintem se aggódj, én is 25 hetes vagyok, nekem is egyik nap aktivabb méskor meg biztos többet pihen. van hogy estenként egy órát mozog megállás nélkül és kinyomja magát, máskor meg alig 10 percet. Ugyhogy nyugodjál nmeg neki is vannak lustább napjai.
Nyugi, az idõjárás miatt van. Nekem is volt, hogy 2-3 napig semmit nem mozgott, csak este 1-2 rugás volt. Ha nagyon izgulsz - bár tényleg ne tedd, mert azzal csak ártasz a picurnak és magadnak is -, megpróbálhatod azt, hogy veszel valami fincsi csikit, eszel belõle 3-4 csíkkal. Hidd el, negyed órán belül érezni fogod a babót!


Mitől fájhat a méhem teteje? 25 hetes.

köldök felettig ér a méhem és kb a tetejénél fáj.a dologhoz hozzá tartozik hogy az elmúlt 2 nap iszonyatos gyomorgörcseim voltak gyomorrontás miatt,de ma kifejezetten a méhem teteje fáj és nem tudom mit?l lehet.kisugározhat a gyomrom?ötlet?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, ez fájdalmas. Kb. 24-25 héten belendül a növekedés.

Nõ a méhed, ez fájdalmas. Kb. 24-25 héten belendül a növekedés.
A kérdező hozzászólása: alapjáraton nem is igazán fáj de ha megfogdosom ott, kicsit "megnyomom"akkor rettenetesen fáj, kb olyan mintha megütöttem volna, vagy mintha izomlázam lenne benne..nem is tudom mihez hasonlitsam.de a gyomrom sem igazán jó még mindig.
Izomláz szerû, azt érzed, csak összeadódik a gyomorrontással, ezért lehet ennyire kellemetlen, de szerintem a két dolog egymástól független.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

25-hetes kismama! MItől lehet? Ha este lefekszem alig bírok forgolodni, annyira fáj a derekam. Másnál is van ilyen?

Legjobb válasz: Ez nekem is gondot okoz,csak nekem már a 20-ik héttõl.Azt mondják hogy a megváltozott testtartás miatt fáj,és saját tapasztalatból mondom,hogy a torna enyhíti ezeket a fájdalmakat.Nekem most jobb a helyzet,pedig már azóta a 34-ik hétbe léptem,naponta tornázom egy kicsit.Nem tudom mennyire nagy a pocid,az enyém hamar nagyra nõtt,így hamar jelentkeztek ezek a gondok.Boldog babavárást kívánok neked! Egy 34 hetes kismama

Ez nekem is gondot okoz, csak nekem már a 20-ik héttõl.Azt mondják hogy a megváltozott testtartás miatt fáj, és saját tapasztalatból mondom, hogy a torna enyhíti ezeket a fájdalmakat.Nekem most jobb a helyzet, pedig már azóta a 34-ik hétbe léptem, naponta tornázom egy kicsit.Nem tudom mennyire nagy a pocid, az enyém hamar nagyra nõtt, így hamar jelentkeztek ezek a gondok.Boldog babavárást kívánok neked! Egy 34 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem nagy a poci, söt még alig látszik:) molett testalkatom miatt.szerintem.boldog babavárást.

25 hetes vagyok. Mitöl van az, hogy nyilall bele a hüvelyembe? 1-2percig érzem.

Legjobb válasz: Mikor ezt kérdeztem a dokitól, azt mondta, hogy nem baj, sajnos elõfordul, csak annyi hogy kellemetlen.. én 31 hetes vagyok, még mindig sokszor elõfordul..ha keményedik is mellé sokszor a hasad szólj az orvosnak, mert attól már nyílhatsz.

Mikor ezt kérdeztem a dokitól, azt mondta, hogy nem baj, sajnos elõfordul, csak annyi hogy kellemetlen.. én 31 hetes vagyok, még mindig sokszor elõfordul..ha keményedik is mellé sokszor a hasad szólj az orvosnak, mert attól már nyílhatsz.
Ne izgulj! Természetes, az izmok alakulnak át. A baba nõl és igy egyre nagyobb a lukas terhelése.

25 hetes kismama vagyok. Mesi szerű, egyik oldali petefészek körüli görcseim vannak. Mitől van ez?

Legjobb válasz: Szia!Én a jobb oldalt érzem,mert ott tapadt meg a baba,azért szokott fájni!De lehet valamit összeszedtél és így jeletnkezik.Inkább keress fel dokit!De az os lehet,hogy a babod csinálja:) 28 hetes kismami

Szia!Én a jobb oldalt érzem, mert ott tapadt meg a baba, azért szokott fájni!De lehet valamit összeszedtél és így jeletnkezik.Inkább keress fel dokit!De az os lehet, hogy a babod csinálja:) 28 hetes kismami

Mitől lehet az, hogy jobb oldalon húzódik a hasam 24-25 hetesen? A babámnak ugye nem lehet baja hogy én ezt érzem? Nem tudom miért érzem ezt? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Én szúrkálást is szoktam érezni,szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját,mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

Én szúrkálást is szoktam érezni, szerintem nyúlnak a szalagok.A babádnak nem lesz semmi baja.. Én ha kicsit gyorsabban megyek fognom kell a hasam alját, mert annyira húzódik. 22 hetes kismama

25 hetes kismama vagyok. A jobb oldalam kivan türemkedve a bordáim felé. Lehetséges, hogy a kisfiam van ott? Egész nap a jobb oldalamon van 1 kis pukli. Mostanában nem nagyon érzem a mozgását. Ez mitől lehet? Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos,azért lusta. Ne aggódj,majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos, azért lusta. Ne aggódj, majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást kívánok neked!
Szia nekem is a jobb oldalamhoz huz a babo ott csak egy dudort érzek , szokot mocorogni is ha oldalra fekszem és ö is elhelyezkedik .Ha a hátamon fekszem nagyon aktiv tud lenni.Az utobbi párnapban nekem sem volt nagy mozgása izgultam is rendesen miatta , de tegnap már éber volt az idõjárásváltozás , õket is meg viseli.Én a 36hétben vagyok és egyre följebb van szinte oda van tapadva a bordáimhoz néha már ülni sem tudok töle.De ez igy a normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne nagyon aggódjak, hogy kevésbé érzem a kisfiam mocorgását? Mert ez a bolond idõjárásváltozás miatt van?
Szia szerintem ne agodj nem sokára biztos nagyon aktiv lesz a babád én is voltam ugy mint te, viszont ha idegeskedsz az neki sem jó.a második válaszoló voltam

25 hetes kismami vagyok. Mitől van az hogy egész nap fáj a derekam? A pindurka gyengéden de mozog. Ugye nincsen semmi baja a kis pocaklakónak?

Legjobb válasz: Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.

Vagy nem egészen jó a testtartásod, vagy egyszerûen szélesedik a csípõd. Én 19 hetes vagyok, és néha alig bírok mozogni, annyira fáj. De ez a babónak szerintem nem árt, a test apránként készül föl a szülésre... meg is õrülnénk, ha a szülés elõtt kezdene a csípõ szélesedni... jó ez, hogy van rá kilenc hónapja.
Jaj, miért lenne? Persze, hogy nincs baja. A derekad azért fájhat, mert nõl a pocid, nehezedik a súly, változik a testtartás. Ha eddig nem , kezdj el tornázni, kérd ki gyógytornász tanácsát, vagy menj mamatanfolyamra, és mozogj. Ha erõsíted a hátizmod, nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat megnyugodtam. Ahogy zuhanyoztam a jobb oldalán a hasamnak meg keményedett és kitüremkedett a köldököm felett, lehetséges az, hogy ott lenne a babám 25hetesen?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!