Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes Mikor lesz (19 db)

25 hetesen nem korai megvenni a babakocsit és a kiságyat? Még júli 1 előtt az áfa emelés előtt meg akarjuk venni, kb 2 hét múlva és akkor leszek 25 hetes. Mikor vettétek meg?

Legjobb válasz: Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.

Szia, sztem nem korai. ha megtahatném, már már megvennék mindent. októberre vagyok kiirva. 20 hetes kismama.
nem korai! :) jó vásárolgatást :)
még nem voltam 16 hetes és már szinte minden megvolt, már csak a tisztálkodó szerek meg ilyenek kellenek. 29 hetes
Nyugodtan vedd meg. Ez a kettõ volt nekünk is a legnagyobb befektetésünk és 25 hetesen már megvoltak. így kicsit szét tudtuk húzni a kiadásokat.
Nem korai. Mi már a 15. héten megvettük a kiságyat, a babakocsit meg a 18. hét elõtt. Azóta pedig már szinte mindenünk megvan. 24+4 hetes
Én sajnos babonás vagyok ezen a téren, így még semmit nem mertem megvenni, bár szerencsére sok mindent kapunk ajándékba is. Most vagyok 19 hetes terhes, de szerintem augusztus elõtt semmit nem fogok megvenni. Neked jó vásárolgatást, már én is nagyon várom, hogy ott tartsunk! :-)
A kérdező hozzászólása: Akkor megvesszük. Végül is még az áfa emelés elõtt, mert ki tudja mennyivel fognak utána emelkedni az árak, és ezek nagy dolgok így többet spórolhatunk ha még júniban megvesszük. :)

Most vagyok 25+2 hetes. Mikor lesz a legközelebbi uh?

Utoljára amikor a dokim küldött 20 hetes voltam. A 22 héten önszorgalomból mentem el 4d-re. Azóta hétf?n voltam dokinál, azt mondta 3 hét múlva menjek vissza hozzá de az uh-t nem említette.

Legjobb válasz: Én a 20. héten voltam az AFP-vel a kezemben. Most a 24. héten kell mennem újra. A következõ pedig a 28. héten lesz.

Én a 20. héten voltam az AFP-vel a kezemben. Most a 24. héten kell mennem újra. A következõ pedig a 28. héten lesz.
A kérdező hozzászólása: Kösz a gyors választ. 3 hét múlva 28 hetes leszek, de nem kell uh-ra mennem. Egy kicsit furcsának találom, ezért is érdeklõdöm, hogy másnál ez hogy történik.
Igazából, ha nincs semmi bajod, akkor 12. hét, 18-20közötti hét, 30. hét, 36. hét. Csupán ez a 4 ultrahang van.
Attól is függ hol vagy! Az orvosi protokoll szerint a 28-31. héten van egy ezt pécsett a 30-31. héten csinálják. Néhány orvos a cukorterheléssel egyidõben beiktat egy plusz uh-t, ha indokolt, de az nem kötelezõ.. Kötelezõ uh-k Magyarországon: 1. 12. heti nyaki redõ mérés. 2. 18. heti genetikai uh. 3. 31. heti ellenõrzõ uh. Ezen felül szükség szerint beiktatható egyéb ultrahang vizsgálat.
szia.Veszprémbe a 18.után legközelebb a 32.-héten kell menni.Én 26 hetesen voltam 4d-n. Tehát:12.hét 18.-hét 32.-hét 36.-hét Veszprémbe így van. Egyébként és most megyek a 32.-re! minden jót.
Szerintem 4 hetne még ha nincs is semmi panaszod, jó ha megnéz a doki Uh-n. Ezek a protokol adta idõpontok, olyan hülyeségek. Gondoljatok bele, megnéz a doki a 18. héten és csak a 31. hív vissza? És ha idõközben bármilyen fejlõdési rendelenesség kialakul, azt már csak akkor veszik észre, mikor. A 24 hét után azért fontos az Uh, mert a tüdõ akkor kezd érni, illetve a porcok a csigolyákban. És ha ne adj Isten beteg a kicsi, akkor nem kell világra hoznod egy olyan babát, aki életképtelen lenne. Míg, ha ezt a 31. héten veszik észre, akkor gáz van.
Szia! Nekem most volt a 29. héten uh!De amúgy az elõttem írók jól leírták!
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy elnézem, elég színs a kép. Az utolsó válaszra reagálva. de sajnos akkor is a világra kell hoznod, még a halott csecsemõt is megszületik az anyával már ennyi idõsen:((
Szia! Én most voltam, nekem nem kellett vinnem, de szerintem általában sehol nem kell vinni.
nem kell vinni, én betöltött 26 hetesen voltam, adtak dvd-t, fél órás lesz, de nem végig 4d, hanem majdnem inkább csak 2d-s..én nem voltam velük megelégedve, szombathelyen inkább menj a dr.bencsik(ha jól irtam a nevét) rendelõjébe. olcsóbb is...bárha csak fotot akarsz és dvd-t, akkor a madentko is megfelelõ


25 hetesen c2000méhszáj, 26 hetesen c1000. Meddig húztátok így ki? Most befektettek, mert nagyon görcsöltem mikor bejöttem, de félek hogy koraszülött lesz a baba.

Legjobb válasz: Jó hogy befektettek ott majd vigyáznak hogy ne legyen koraszülött.Fekvés fekvés fekvés és minden rendben lesz

Jó hogy befektettek ott majd vigyáznak hogy ne legyen koraszülött.Fekvés fekvés fekvés és minden rendben lesz
Minden rendben lesz nagyon szorítok nektek! Pihizz sokat!!
Nekem a 24.héttõl c1500 volt és a kiírt elõtt 1 nappal szültem. Keményedtem sokat, de nem volt probléma.
25.héttõl 2110, most 34 hetes vagyok, azóta se nyílt, sõt a doktornõ szerint simán kihúzzuk a végéig.Én is görcsöltem, 1 hétig feküdtem kórházban, kaptam cordaflexet és magnerotot szedtem sokáig.Szerintem simán kibírod, nálunk a 2.baba, de tényleg pihenni kellene a 31.hétig!
Mi újság, jól vagytok már? 30 hetes km.
A kérdező hozzászólása: már itthon vagyok, de szigorú fekvés mellett, továbbra is zárt a méhszáj, csak megrövidült. remélem minden okés lesz. most vagyok 26+4

25-hetes kismama! Ma egész du-án sirtam! Nagyon lelkis vagyok! Mit érez a babám? Ugye nem lesz baj?

Egy kicsit ideges is voltam.

Legjobb válasz: Szia! Hát igen a hormonok dolgoznak! A baba persze érez valamit abból hogy az anyucinak milyen a hangulata! De baja nem lesz tõle! Én végig nagyon ideges vagyok... babóka miatt is, meg egyéb mindennapos dolgok is okoznak idegeséget! Persze könnyû azt mondani az embernek, hogy nyugodj meg, nem olyan egyszerû! talán majd azt veheted észre, hogy a babád kevesebbet mozog, de ezért ne idegeskedj...! Õ így hozza a tudtodra, hogy áccsi..... :)) Boldog baba várást! 28 hetes kiamami

Szia! Hát igen a hormonok dolgoznak! A baba persze érez valamit abból hogy az anyucinak milyen a hangulata! De baja nem lesz tõle! Én végig nagyon ideges vagyok... babóka miatt is, meg egyéb mindennapos dolgok is okoznak idegeséget! Persze könnyû azt mondani az embernek, hogy nyugodj meg, nem olyan egyszerû! talán majd azt veheted észre, hogy a babád kevesebbet mozog, de ezért ne idegeskedj...! Õ így hozza a tudtodra, hogy áccsi..... :) ) Boldog baba várást! 28 hetes kiamami
Ha sírhatnékod van, ne fojtsd vissza. Megkönnyebbülsz és még boldogsághormonok is felszabadulnak. Persze ha tartós a külsõ stressz ami ér, az hosszútávon nem tesz jót a babának.
Szia!Nálam 2 hétig tartott ez az állapot, 26-27 hetesen, hogy mindenen sírva fakadtam kb. 1 perc alatt.Ne félj, ezt a hormonok okozzák, semmi gond, majd elmúlik a babának sem lesz semmi baja. Minden jót nektek!

25 hetes vagyok. Mikor lesz a következő uh? 18 hetesen volt utoljára.

Legjobb válasz: Baján a következõt 26 hetesen végzik mikor a terheléses vércukormérést is.

Baján a következõt 26 hetesen végzik mikor a terheléses vércukormérést is.
szia.ha jól emlékszem 26 v.28 hetesen. az elõzõ uh leleteden nincs rajta mikor kell menni? Nekem rajta volt!
32 De nekem a 26 hetes méhszájvizsgálaton is csináltak
Szia. A 30-32 hét között.
Szia.A védõnõm 28.-30.héten mondta, hogy menjek.26hetes kismama
a 18.heti u.h.lapon rajta van nekem a dátum.akkor leszek 30hetes. 28hetes kismama, boldog babavárást

25 hetes kismamik, hogy érzitek magatokat? Fáj valamitek? Van már tejcitek? Hol fogtok szülni? Mi lesz a baba, és mi lesz a neve?

Nekem egy hete leszakad a derekam,és feszül rengeteget a pocakom,már menni is nehéz,pár napja van már tejem.A baba rengeteget mocorog,kinyomja magát sokszor!Már fejjel lefelé fekszik kb 2-3 hete.Nekem kislányom lesz és Zselyke lesz a neve! És székesfehérváron fogok szülni.

Legjobb válasz: De kis undi vagy...szegény nem nyavalyog, csak megosztotta miket tapasztal, és hogy hogyan érzi magát, és érdekli már ennyi idõs kismamik hogyan vannak. Egyébként kérdésedre válaszolva én még csak 23+4hetes vagyok, de a derékfájás már elsõ perctõl megvan(bár nálam a magyarázat, hogy még egy éve sincs hogy gerincsérvvel mûtöttek)ami nem kellemes, mert néha járni sem tudok, tejcsi nincs a picurka elég sokat mozog szerencsére fõleg ha megpihenek, bár amikor fõzök akkor is elég aktív és csak kajcsi után nyugszik meg. Nekem még eddig minden uh fejfekvésû volt amikor nézték. Debrecenben fogok szülni, kisfiú lesz és Bálint lesz a neve. Boldog baba várást:)

De kis undi vagy...szegény nem nyavalyog, csak megosztotta miket tapasztal, és hogy hogyan érzi magát, és érdekli már ennyi idõs kismamik hogyan vannak. Egyébként kérdésedre válaszolva én még csak 23+4hetes vagyok, de a derékfájás már elsõ perctõl megvan(bár nálam a magyarázat, hogy még egy éve sincs hogy gerincsérvvel mûtöttek)ami nem kellemes, mert néha járni sem tudok, tejcsi nincs a picurka elég sokat mozog szerencsére fõleg ha megpihenek, bár amikor fõzök akkor is elég aktív és csak kajcsi után nyugszik meg. Nekem még eddig minden uh fejfekvésû volt amikor nézték. Debrecenben fogok szülni, kisfiú lesz és Bálint lesz a neve. Boldog baba várást:)
ha már most így nyavajogsz, akkor mi lesz majd 39-40 hetesen?????
A kérdező hozzászólása: Szia.Nem , vidéki vagyok.Fvártól 20km-re lakom.És te???Lehet együtt leszünk bent!!!:) :) Én már alig várom hogy ott legyek hogy szülök....!!!Jó lenne már a kezemben tartani a kislányomat!!
Szia!! Én meg 28-ra!! Hát igen tikkasztó ez a meleg!! Nem nagyon mozdulok ki ha nem muszáj!!! Fehérváron laksz??
A kérdező hozzászólása: Szia.Én október 26 ra vagyok kiirva....!! Meg lehet bolondulni ebben a melegben......!!!!!
Szia! Együtt érzek veled, én is ebben a cipõben járok!! Te mikorra vagy kiírva?? Ugyanis én is 25 hetes vagyok és Székesfehérváron fogok szülni!!! Nálunk fiú lesz és Dávidnak fogják hívni!! Pihentess sokat!!
sziasztok, én 25 hetes vagyok, szerencsére a derekam még nem fáj, pedig elég hátfájós vagyok amúgy...Nekem most kb egy hete éjjelente a szeméremcsontom fáj elég kellemetlenül, gondolom tágul, vagy vmi ilyesmi lehet. Az én kis angyalkám is rengeteget mozog, pár napja már csuklani is éreztük :) Imádom. OKtóber 22.re vagyunk kiírva és Kecskeméten fogok szûlni. Kislányunk lesz (legalábbbis eddig ezt mondták, de olyanokat olvasok hogy kicsit már elbizonytalanodtam) és Amira nevet válaszottuk Neki.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT.LÁTOM NEM CSAK ENGEM GYÖTÖR A DERÉKFÁJÁS......!DINNYE ÉS SÁRGABARACK NÁLUNK SINCS ITTHOL ELÉG SOHA!:) PISILÉS ÉJJEL ÓRÁNKÉNT....NEM ALVÁS FÉL ÉJJEL!!!!:) MINDENKINEK SZÉP POCAKOSODÁST A HÁTRALÉVÕ IDÕHÖZ!!!
A kérdező hozzászólása: NEM NYAVAJGOK, AZ NYAVAJGÁS HOGY FÁJ A DREKAM??AKKOR NEKED MÉG BIZTOSAN SOHA ÉLETEDBEN NEM FÁJT SEMMID UGYE??ÉS NEM A VÉLEMÉNYED KÉRDEZTEM HANEM A TÖBBI KISMAMA FELÕL ÉRDEKLÕDTEM HOGY ÕK HOGY VANNAK.
27 hetes vagyok, tapsztalatok: leszakad a derekam (kaaszkorom óta lumbágós vagyok, tejcsi nincs, a babám izeg mozog és nagyon élvezem, még farfekvéses, de nem izglok van ideje megfordulni, pisilésben lepipálok egy versenylovat, dinnyébõl sosincs itthon elég, a savam pedig az egekben (vagy hajas baba, vagy szõrös, mint egy kismajom). A születésnapomra vagyok kiirva, októberben szülök Szolnokon. A nemét még nem tudom, de a nevek megvannak: Gergõ vagy Georgina. Szerintem sem nyavajogtál! Tuti, hogy a legtöbb "tünet" csak fokozódni fog, de amikor végre átöleljük a kisanyalkénkat ezek az emlékek elhalványodnak és megszépülnek! Boldog babavárást és babázást mindenkinek.
Én igaz 35 hetes vagyok, de a tünetetek amiket felsoroltál, bõven meg vannak, bár tejci az ég nincs, remélem majd beindul! Kitartást Neked!
Nekem nem fáj semmim:-) A pocaklakóm nagyon aktív:-) Még nincs tejem, de azt mondta a doki, hogy van akinek szülés után indul be, úgyhogy emiatt nem izgulok. Én még nem tudom mi lesz a pici neme, mert eddig nem mutatta, de remélem jövõ héten uh-on kiderül, ha nem akkor 3 hét múlva 4d-sen már tuti megtudom. Én Sátoraljaújhelyen fogok szülni, várható idõpontom okt.22. Jó babavárást!:-)
Szia!! Én 30km-re lakom F.vártól! Ha gondolod írj priviben és beszélgethetünk!!

Mikor kezd el nőni a pocak, ha első babámat várom és kisfiam lesz? és most vagyok 25 hetes, látszik már, de még nem nagy . Ismerősömnek ilyenkor 2szer akkora hasa volt. Mondjuk én magas vagyok és vékony alkat, habár most picit azért hiztam a babával.

pocak

Legjobb válasz: szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast

szia. en 26 hetes vagyok, s nekem is kb ket hete kezdett latszani, hogy nem hizas, hanem babapocakom van, igaz kicsit molett vagyok. ezutan szinte hetrol hetre jobban fog latszani, ezert ne aggodj, teljesen alkati kerdes, kinek mikor kezd feltuno lenni, illetve masodik babanal sokkal hamarabb latszik. boldog babavarast
Pár hét, és visszasírod a pici pocakot. :) Gyorsan megy az idõ! Nekem kb a 27. héttõl volt tényleg nagy!.
Nekem a 28. héttõl kezdett igazán növekedni.
Én is azt akartam írni, mint 2-es! :) Így van, hipp-hopp visszasírod a tehermentességet. :)

Kismamik hogy oldjátok meg a szexet az egyre növekvő pocitokkal? én még csak 25 hetes vagyok, de már nagy a pocim és aggódok később mi lesz.

Legjobb válasz: Nem olyan bonyolult. :-) Oldalt fekve, esetleg hátulról. :-) És csak a fantázia szab határt. Én 30 hetes vagyok, nekem mondjuk oldalt fekve a legkényelmesebb.

Nem olyan bonyolult. :-) Oldalt fekve, esetleg hátulról. :-) És csak a fantázia szab határt. Én 30 hetes vagyok, nekem mondjuk oldalt fekve a legkényelmesebb.
Ne is mondd! Én 28 hetes vagyok és nekünk nem túl jó sehogy se!A párom is nagyon figyel mert nagyon félti a babát:jaaaj nehogy baja legyen.Én eleve nem kívánom annyira, de ha sexelünk akkor hátamon fekszem, vagy kutya pózba.De pont a mai nap beszéltük a párommal hogy nem jó mostanába mert kicsit durvábban szeretjük mindketten és azt most nem lehet, csak plömplöm van.Az meg nem túl kielégítõ!
Nálunk is a hevesebb együttlét volt a jellemzõ, de most pont attól lett izgalmasabb, hogy a férjem nagyon figyel, hogy nehogy valami baj legyen. Általában én vagyok felül. Ez eddig bevált. Szerintem alul semmiképp ne legyél, mert ott nem te irányítasz - ami most szerinem fontos... 30 hkm

Sógornőm 25 hetes terhes, tegnap bevérzett. Most mi lesz?

25 hetes terhes, tegnap bevérzett, kórházba került. A placenta nagyon közel van a méhszájához. Most attól fél, hogy esetleg meg kell szülnie. A baba jól van, izeg-mozog, de nincs 80 dkg sem...Ilyenkor mi van?

Legjobb válasz: Reméljük nem fog szülni, még iszonyat korai lenne! Sokat kell feküdnie, lehet befektetik a kórházba, nem élete legszebb hónapjai lesznek, de fekvés fekvés fekvés, és akkor nem lesz semmi baj! Nagyon szurkolok nektek hogy minden rendben legyen. Üdv 37hetes km

Reméljük nem fog szülni, még iszonyat korai lenne! Sokat kell feküdnie, lehet befektetik a kórházba, nem élete legszebb hónapjai lesznek, de fekvés fekvés fekvés, és akkor nem lesz semmi baj! Nagyon szurkolok nektek hogy minden rendben legyen. Üdv 37hetes km
Reméljük még bent marad a baba egy jó pár hétig!Igen a tüdõérlelõt ilyenkor automatikusan adják.Sógornõm is bevérzett a 34. héten, mégsem született meg a baba hamarabb, nyugi(tudom könnyû ezt mondani), minden rendben lesz!
Egyik ismerõsöm is vérzik a terhesség alatt, õt is befektették! Ilyesmi idõs mint a sógornõd!Neki adnak infúziót szülés visszatartás miatt!
Szia ne aggodj nem lesz baj segitenek a dokik és benttartják a kis manót...majd irj mi lesz nagyon drukkolok.
Szia!én a 30 héten véreztem be, ettõl pedig úgy bepánikoltam, hogy rögtön elkezdtem görcsölni, keményedni.Mire beértünk a kórházba 1 újnyira kinyiltam(elötte lévõ nap még zárva voltam) Rögtön kaptam én is a tüdõérlelõt és 24 órás visszatartó infúziót. Pár hetet benfogtak, majd hazaengetek szigorú fekvésre kötelezve. Kisfiamat végül 40+2 napra szültem meg, inditani kellett, olyan jól sikerült a visszatartás. Kivánom a lehetõ legjobban végzõdjön sógornõdnél is, nem lessz semmi gond, nyugi, vigyáznak rájuk. Irj, ha tudsz valamit.
Hogy van a sógornõd és a baba?
A kérdező hozzászólása: Na, most jutottam géphez. Egyelõre mindketten jól vannak, beszéltem vele reggel telefonon. Azt mondta, attól fél, hogy nem engedik haza az ünnepekre. Nagyon kimerült, és unatkozik, a babó szívhangja normális, rugdalózik. Azt mondta az orvos a sógornõmnek, hogy amikor észrevette a vért, addigra már elállt, de még most is távoznak darabok. Nagyon izgulunk, hogy ne legyen semmi baj.
Jaj de örülök, hogy rendben vannak. Most ne az legyen az elsõ, hogy az ünnepeket hol tölti (én is voltam már kórházban karácsonykor sajnos), most a baba és õ a legfontosabb. Minden rendben lesz, meglátjátok.
Örülök a jó hírnek!! a baba érdekében jobb ha bent marad, mert ünnepek alatt ha vissza kell mennie, kész káosz van mindenhol, nem foglalkoznak rendesen az emberrel.
Szia mizus veletek jól van a kismama?Majd irj szoritok nagyon.
A kérdező hozzászólása: Semmi baj nincs, sógornõm sokat pihen, babának semmi baja.:) Tavasszal fog szülni, március-április között.
Nálam is volt gond, és azt mondta a dokim, hogy a 24. hét után ha megszületik a baba, és legalább 600 g, már életben tudják tartani. A tüdõérlelõt elõvigyázatosságból ilyenkor minden baba megkapja, ez még nem jelenti azt, hogy meg is kell születnie. Valószínû szigorú fekvést és pihenést írnak elõ neki, és amíg tudják bent tartják a babát az biztos. Szurkolok, hogy minden oké legyen! Majd jelentkezz, hogy mik a fejlemények!
Nem lesz semmi baj, pozitívan kell gondolkodnotok. Segíteni fognak az orvosok, ne szomorodjatok, mert bent marad még az a kis csöppség.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta telefonban, hogy a baba már tüdõtágítót is kapott...Retteg az egész család.:S
Hát akkor lehet hogy súlyosabb a helyzet mint gondoltam! De orvosok veszik körül a picit, ha meg is születne élete elsõ pillanatától orvosi segítséget kapna! De adhatták azt a tüdõérlelõt elõvigyázatosságból is!
A kérdező hozzászólása: Csak 25 hetes terhes...Az egész család ki van borulva, éjjel alig aludtunk anyummal. Nagyon nem kellene megszülnie, mert még nagyon pici a baba! Nem is biztos, hogy túlélné...És ettõl rettegünk...
A barátnõm is így járt, végül a baba a 37. héten született meg. De 25 hetes korától egy hónapig kórházban volt, õ is kapott tüdõérlelõt, a biztonság kedvéért. Úgyhogy nem feltétlenül lesz baj! Nagyon szorítok, hogy a sógornõdnél is hasonlóan alakuljon!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
1, vagyok! Kérlek majd írd meg a fejleményeket!!!
drukk neki...de ismerek egészséges embereket akik hasonloan korán születtek, de remélem ez a baba még bent marad pár hetet!!!
A tüdõérlelõ miatt ne aggódj, ha fenyegetõ koraszülés van, egybõl adják. Én 24 hetesen kerültem kórházba, magzatvízszivárgás miatti fenyegetõ koraszüléssel, fél órán belül megkaptuk a tüdõérlelést. Lassan betöltjük a 35 hetet. Ami nálam - persze a fekvésen felül - segített: sokat beszéltem a babához, mondtam neki, hogy legyen nyugodt, biztonságban van odabent, még ne kíváncsiskodjon, ne akarjon kibújni. Elképzeltem a méhemet, a burkot, hogy szépen beheged a repedés, és termelõdik a magzatvíz. No és megkérdeztem az orvosom, mi a lehetõ legjobb, ami történhet, csak azt mondja meg, mert arra készülök. A negatív jóslatokra inkább nem voltam kíváncsi. Szóval pozitív gondolkodás, ebben nagyon sokat segíthettek neki!! Szurkolok! Írj, mi lett!
Majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Természetesen megírom.:) Én arra gondolok folyton, hogy nem lesz semmi baj, de persze rettegek.
Szia õrülõk a jó hirnek. pihenjen is sokat vigyázzon magára és ne idegeskedjen kõnnyû szülést kivánok neki és lécci irj majd mizus.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!