Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes és ma (14 db)

25 hetes vagyok. Ma arra lettem figyelmes hogy reggel nagyon be volt dagadva a szemem, és később az ujjaim is bedagadtak. Most mit csináljak?

Legjobb válasz: Valószínûleg vizesedsz.Valószínûleg az idõjárás okozza,nem kell megijedni,én is azidõtájt kezdtem el vizesedni.Zöldtea,nem túl erõsrefõzve segíthet a bajon.Ha túl nagy mértéket ölt,látogass meg egy dokit.A gyûrûiden,bokdon,lábujjaidon tudod ellenõrizni,hogy mikor mennyi víz van rajtad.

Valószínûleg vizesedsz.Valószínûleg az idõjárás okozza, nem kell megijedni, én is azidõtájt kezdtem el vizesedni.Zöldtea, nem túl erõsrefõzve segíthet a bajon.Ha túl nagy mértéket ölt, látogass meg egy dokit.A gyûrûiden, bokdon, lábujjaidon tudod ellenõrizni, hogy mikor mennyi víz van rajtad.
Szia, Én a helyedben felhívnám a védõnõt, mert az fura, hogy a szemed is bedagadt.Szerintem be fog rendelni, vagy kimegy hozzád és elvégez egy gyors vizelet tesztet, hogy nincs-e fehérje a vizeletedben.Tényleg hívd fel....
A szemed lehet allergiától is..sztem a kéz láb meg dagadhat cukor problémától is.de ne így legyen azért mondd el a dokidnak, fõleg ha megismétlõdik.27hetes kismama
szia! mindenféleképpen jelezd az orvosodnak, mert a szem dagadása lehet a toxikózis egyik tünete.Nekem a 32.héttõl dagad a kezem-lábam, de szerencsére az arcom és a szemem nem. Vérvételre fognak küldeni és vizeletmintát fognak kérni tõled! Ne aggódj, a zöld tea tényleg nagyon nagyon jó, igaz sokat kell tõle pisilni, de szerintem megéri, mert amíg én nem ittam annyira be voltak a lábaim dagadva, hogy nem bírtam ráállni! Minden jót, és remélem nem lesz baj!! Kitartás! 38 hetes kismami

25 hetes vagyok, és ma megyek megint védőnőhöz. Eddig egyszer sem hallgatott szívhangot. Ez normális? Vagy nem nagyon szoktak?

Legjobb válasz: Általában a 25-30.hét között kezdik hallgatni.Nekem 28hetesen hallgatta elõszöör.

Általában a 25-30.hét között kezdik hallgatni.Nekem 28hetesen hallgatta elõszöör.
24. héttõl kezdve minden alkalommal köteles meghallgatni, sõt a has körfogatát is mérnie kell!
Nálunk is a 18. héttõl hallgatózunk. Mindig meghallgatja, ha megyek hozzá, és akkor is, ha õ jön hozzánk. Eddig 4szer volt nálunk és mindig hozta a kis készülékét. Ne egy nagy dologra gondolj, ez a hallgató elfér a táskájukban. 26+4 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Na voltam. Nem hallgattunk, de mivel felújítás van, ezért nem abban a helységben voltunk és nem nagyon láttam erre alkalmas készüléket sem. Na nem baj. Köszi a sok-sok választ! :)
Nekem 15 hetesen hallgatta meg elõször.
Szerintem nálunk sincs ilyen készülék, eddig még nem került elõ.30 hetes vagyok.
Hát én úgy tudom itt nálunk sem "szokás" és nincs is erre alkalmas eszköz.
én amikor megyek hozzá, mindig megkérem, hogy hallgassa meg.Elõször kb.16hetesen hallgattuk.Mindig megnyugtat, hogy hallom a babát.20hetes
Szia, nekem már a legelsõ alkalommal, a 16. hét körül is hallgatta(próbálkozott megtalálni:) De azóta is minden alkalommal meghallgatja, méri a vérnyomást, súlyt, és tanácsot ad. Megnézi a leleteket, felvezeti a gondozási naplóba. Szóval szerintem már illene, ha õ is meghallgatná, márcsak a te megnyugtatásod érdekében is.
nekem sem hallgatta meg egyszer sem. szerintem azért mert mindig elõtte voltam dokinál vagy utána.
Szia! Elméletileg meg kell hallgatnia. Gyakorlatilag én az elsõ babámmal mindig úgy mentem hozzá, hogy az orvos után egy-két nappal, így nem nagyon volt értelme. Most a másodiknál a 18. héten hallgatózott elõször.
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek is. Akkor nem kell hallgatnia, csak meghallgathatja.
Nekem is 30 hetesen hallgatta elõször, de egyébként ez a 3.terhességem és az elsõ kettõnél más és más volt a védõnõm és egyik sem hallgatta meg egyszer sem.
Kérdezd meg tõle, h nem hallgatja-e meg. Nekem a 20 héttõl hallgatta. Szólj neki, és ha azt mondja, h nem, kérdezd meg, h miért.
A kérdező hozzászólása: Aha! Köszi. Kíváncsi leszek mi lesz ma.
Szia!Nekem a 13.héten hallgatta elõször, azóta mindíg nézi.Nem is kell kérni, õ mondja.Amúgy tényleg kötelezõ a 24.héttõl szívhangot hallgatni.

106 kg vagyok es 25 hetes, ma voltam dokinal de azota hangosan sirok es nem tudom abbahagyni, tenyleg ennyire veszelyes?

Volt valaki akinek a sulya miatt tortent baj, vagy nehezebb volt valami? Mindenfele rizikofaktorrol beszelt, h pl az edat is hosszabb idobe tellik beadni hogy eltalaljak stb...irjatok legyszi, akik ezen atmentek, most kiszamoltam az en BMI 39.5

Legjobb válasz: Jaj, ne aggódj! Én 99 kilóval kezdtem, most vagyok 16 hetesen 100 kereken. Mondjuk a BMI-m egy kicsit alacsonyabb a Tiednél, de vérképem mindig rendben volt. Te se aggódj, csak próbálj meg még kevesebb szénhidrátot enni. Nem lesz semmi gond, nekünk a terhesség alatt max. 5 kilót lehet hízni, erre próbálj figyelni.

Jaj, ne aggódj! Én 99 kilóval kezdtem, most vagyok 16 hetesen 100 kereken. Mondjuk a BMI-m egy kicsit alacsonyabb a Tiednél, de vérképem mindig rendben volt. Te se aggódj, csak próbálj meg még kevesebb szénhidrátot enni. Nem lesz semmi gond, nekünk a terhesség alatt max. 5 kilót lehet hízni, erre próbálj figyelni.
Egyébként, csak hogy egy kis lelket öntsek beléd... Én 84 kilóval kezdtem a terhességet, mégpedig azért mert elhanyagoltam magam.... igen, mivel 8 órában dolgoztam ülõmunkát, de 90 km-t utaztam a munkahelyemre minden nap, tehát 5-kor keltem, és jó esetben este 7-re értem haza, rossz esetben 8-ra. Na tudod kinek volt kedve tornázni.... Szóval 84-el kezdtem, és az elején nem figyeltem a súlyra, így 21 hetesen már 91-nél jártam. Akkor határérték lett a terheléses cukrom, így azt mondták figyeljek nagyon oda a szénhidrátra. 40+0 naposan mentem szülni 99 kilóval! Tehát összesen a 21. hétig felszedtem 7 kg-t és miután odafigyeltem onnantól a végéig 8-at. 15 kg plusszal szültem (egyébként nagyon elkezdtem vizesedni a 20. hét környékétõl). Mikor kijöttem a kórházból, már "csak" 87 voltam, tehát 3 kilóval voltam több a kezdõ súlyomnál. Szoptatás alatt felszedtem pár kilót így másfél éves volt a fiam a szoptatás végén és én 93 kg. Ez április elején volt.... azóta elkezdtem tornázni, diétázni ezerrel és a mai napon mértem, 82 kg vagyok! Meg sem akarok állni 75-ig minimum (175 cm magas vagyok). Tudom hogy én nem voltam annyi mint Te, de nagyon közel jártam hozzá! Neked is menni fog! utolsó voltam
Szerintem senki ne törjön pálcát a másik felett, fõként ismeretlenül. Fogyókúrázni biztos nem fogsz, de figyelj oda az étkezésedre. Sok zöldség, gyümölcs, hal, hanyagold a fehér lisztes dolgokat. Kenyérbõl a teljes kiörlésût válaszd.Én sajnos túlsúllyal kezdtem a terhességet , 69 kg-mal indultam most vagyok 15 hetes és 1, 5 kg van rajtam. Próbálok figyelni az étkezésemre, nagyon rikán eszek édességet, de látod még így is híztam... Szerintem nem lesz semmi baj veled, ne sírj, mert az csak árt a babának. Majd szoptatás után diétázol!
Szia! Azon kívül hogy odafigyelsz mit eszel (de nem fogyókúra!!!) nem tudsz mást tenni. El ne kezdj most tornázni, nagyon okos volt aki ezt felhozta Neked, gratulálok neki.... Nem tudom milyen jogon irkálnak ilyeneket Neked hogy hogy hanyagolhatod el magad ennyire, hiszen Õk nem tudhatják, miért alakult így a testsúlyod. Akkor szólhatna bárki bármit is, ha ugyan azzal a testtel és esetleges egészségügyi problémákkal, õk karcsúak lennének. Nyugodj meg, nagyon szépen kérlek ne sírj. Nagyon sokan szültek már ekkora súllyal, koncentrálj inkább arra hogy igenis végig csinálod probléma nélkül, és a szoptatás befejeztével pedig mindent megpróbálsz megtenni, hogy a súly problémáidon változtass. Én nagyon szorítok Neked! Kérlek ne sírj!
Ha nem vagy terhes, akkor is veszélyes 106 kilónak lenni. Nyugtatlak is, hogy ne aggódj nem lesz baj, de ettõl még lefogyhatnál, ez nagyon nagy súly.
90-el kezdtem a terhességet, most 105 vagyok 40 hetesen. Velem elszaladt a ló, az elsõ gyermekemmel a terhességet 60-kikóval kezdtem, ott 92-vel mentem szülni. A lényeg, sokkal nehezebb Kövéren, mint soványan! Magas a vérnyomásom, fáj a hátam, a lábam. Olyan vagyok mint egy malac... Nem is tudom hog fogok szülni, mert a dagadt combjaimat nem tudom felhúzni, nehéz fogni õket... Igen, sokkal nehezebb lesz Kövéren szülni, s majd csak utánna fog elkapni a sírógörcs, mikor ott marad a nagy plattyadt lógós hasam üresen, a vastag combjaim, karom... Valljuk be õszintén, nem szép látvány egy 100 kg feletti nõ, sõt undorító, magam is annak tartom... Néha a férjem is megkérdem hogy hogy még kíván, mikor õ egy sportos izmos jó pali! Fáj az igazság, de nem sírni kell, hanem tenni valamit. Én is igyekszem sok zöldséget gyümölcsöt enni, s ha megszülök onnéttól kezdve diéta.
ne haragudj.de én 18hetesen plusz 1kilonàl tartok.helyesen kell tàplàlkozni és tornàzni mindennap egy keveset!! 60kilo voltam most vagyok 61, 5!!! nem értem emberek hogy tudjàk igy elhagyni magukat!! kivànom neked hogy rendben legyen minden!!!
Ne aggodj! En is 100 kilosan kezdtem a terhesseget, aztan EZ VAN! Hiszen csak 3 kg-ot hiztal, kedves kerdezo!!!!! Vedd ugy, hogy van meg max 15 heted, aztan raersz dietazni egy eleten keresztul, de most enned kell, mert amit most adsz neki, abbol epul fel. En ajalnom, hogy egyel sok zoldseget, gyumolcsot, es setalj napi 1 orat. En igy teszek, es lam, 28 hetes vagyok, de csak 3 kg-t szedtem fel. Torekedj egeszsegesen etkezni, aztan szules utan akarmikor fogyokurazhatsz.
Es sok hust is eszek, ha anyukam sut, sutit is eszek. A mozgasnal jobb nincs, ha enni akarsz. A fittness edzok is azt mondjak, hogy aki napi 45 percet setal, annak konkretan semmi dietara nincs szuksege. Ne sirdogal, vegyel kutyat, es menj setalni.
A kérdező hozzászólása: vegyek kutyat? :D aranyosak vagytok tenyleg, es mar nem sirok :) hihetetlenul kedvesek vagytok, koszonom nektek
próbáld tartani a súlyodat, de ne fogyizz! ne egyél fehér kenyeret, péksüteményt, süteményt, fehér lisztbõl készült ételeket, tésztákat, inkább zöldség, gyümölcs, fehér húsok, hal, és sok vizet igyál. ne fogyassz cukros, ízesített üdítõket, szörpöket, inkább citromos vizet, ha már unod a sima vizet.
A kérdező hozzászólása: Ez tenyleg borzaszto...mindenkepp lejjebb kell faragni...nem varom meg amig szegyelni fog majd engem :(
nyugi! 85 el kezdtem, 103-al mentem szülni. minden simán ment, könnyen, gyorsan meglett a baba, csak 3 óra volt, ebbõl 20 perc kitolás. agyon dícsért a doki. nem törvényszerû, h. baj lesz. természetesen nem jó ez a nagy súly nekem sem, de igyekszem tenni ellene.
Így van, nyugodj meg, és most a picivel foglalkozz. Esetleg jó ötlet, hogy keress fel egy dietetikust, mert a táplálkozásra oda lehetne figyelni még kismamaként is- amivel biztosíthatod, hogy a cukrod is jó lesz majd- és megáll a további hízás is. A dietetikus pedig a szülés utánra is tud neked étrendet összeállítani, amit követni tudsz és mellette sportolni. Gratulálok a kisbabához!!! Jó egészséget!!
A kérdező hozzászólása: Utolso nagyon kedves szived van :) koszonom
Kérdezõ! Szuper férjed van, és még kisbabátok is lesz :) Kell ennél több? Szóval most már ne lógasd az orrod :) . 9, 10-es válaszoló vagyok
A kérdező hozzászólása: Koszonom mindenki valaszat, szoptatas utan el kell kezdenem, hivtam a ferjemet is, persze akkor nagyon szarul voltam, hebegve meseltem miket mondtak, es mondta o is h szoptatas utan mindenven tamogat...addig nem! De letettem rola, abban a 2 oraban kb megfogadtam h mostantol nem eszek es tornazok. De atgondoltam es csakis a szoptatas utan, nehogy tortenjen barmi vele az en hibambok.
A kérdező hozzászólása: a terhesseget 103 kg val kezdtem, es papiron elvileg nem eshetek teherbe.... Ez nem mentseg tudom!
108 kg-al szültem, nem volt semmi gond. Nem törvényszerû, hogy baj történjed, de tényleg elég rossz ez a nagy súlyfelesleg.
Nyilván nem a terhesség idején kezdesz fogyòkúràba. De nagyon oda kell figyelned mikor, mibõl , mennyit eszel. Keress fel dietetikust, aki segí étrendet összeàllítani. Az orvosnak meg jobban oda kell rád ès a babàra figyelnie. Nem lesz baj.
Igen, kedves kerdezo. Nekem o az en kis szemely edzom. :) Es meg vagyonokba sem kerul, neki eleg a hazi koszt.;)


39 Hetesek vagyunk. Ma délben elkezdtem görcsölni, és keményedni.20-25 percenként ( ekkor még nem mértem ) aztán most 10 órától pedig rendszeres 10 perces fájásaim vannak. Amik viszonylag erősek. Mit tegyek?

Már fürödtem, és nem segített. S?t akkor állt be 10 percesre a fájás.

Legjobb válasz: Szia! Én fent vagyok, de tapasztalatom sajna nincs, elsõ baba és 28 hetes vagyok. Ha közel vana kórház, akkor se várd meg a 3 perceseket, szépen slattyogj be most, max dumálni fognak, hogy minek jöttél be, de te azzal ne fogalalkozz. Amúgy hogy vagy? Még mindig tízpercesek, vagy rövidebbek már? Mert akkor egyértelmû hogy baba lesz belõle, kérdés, hogy mikor. Sok szerencsét! Boldog babázást!!

Szia! Én fent vagyok, de tapasztalatom sajna nincs, elsõ baba és 28 hetes vagyok. Ha közel vana kórház, akkor se várd meg a 3 perceseket, szépen slattyogj be most, max dumálni fognak, hogy minek jöttél be, de te azzal ne fogalalkozz. Amúgy hogy vagy? Még mindig tízpercesek, vagy rövidebbek már? Mert akkor egyértelmû hogy baba lesz belõle, kérdés, hogy mikor. Sok szerencsét! Boldog babázást!!
A kérdező hozzászólása: Hahó ! valaki ? remélem van fennt valaki !:) )
A kérdező hozzászólása: Szia. egész éjjel 10 percersek voltak , szinte semmit sem aldutam. reggel se változott a hejzet. folyamatos rendszeres 10 percesek . .
Szia! Itt vagy még? Mi történ azóta? Ez már szülés lesz, de mivel elsõ, elhúzódik. Nekem már van 3. Szerintem ha még nem mentél, akkor indulj a kórházba. Könnyû szülést! 30 hkm,
A kérdező hozzászólása: Ne Haragudj elfelejtettem le írni hogy ez más a 2.-ik baba . azóta ( tegnap dél óta ) 10 percesek a fájások.
jobb ha inkabb megnéznek, inkabb menj feleslegesen mint gond legyen. Irj majd hogy mi lett! Szoritok
A kérdező hozzászólása: 10 volt. aztán most 3 x-alkalommal pedig 15 percenként jöttek. ezek jósló fájások ? azok elmúlanának meleg fürdõ után. nemtudom mi ez..

Keményedik a hasatok ma? 25 hetes vagyok és ma párszor bekeményedett. De csak legalul. Nem tudom hogy csak a baba feszül-e neki, vagy keményedés. Béres MagneB6-ot szedek 1-et. Pár másodpercig tart csak.

Ma amúgy is egyfolytában izeg mozog a babám, lehet hogy Õ feszül csak neki a hasfalamnak? Holnap megyek dokihoz, mindenképp mondom neki, de izgulok hogy baj van-e.

Legjobb válasz: Szia! Biztos nem baj,nekem amióta megmozdult,állandóan keményedik legalul.31hetes km

Szia! Biztos nem baj, nekem amióta megmozdult, állandóan keményedik legalul.31hetes km
magnerot 3X2 ha keményedsz, és sok pihi, meg idõnként egy kis alkohol, mert az is ellazít, ez egyre gyakrabban lehet ilyen. nem baj, ha a méhszáj nem érintett, de ez holnap kiderül... drukkolok, nem lesz baj, akkor jó, ha napi 10nél kevesebb ilyen van és egy órában nincs négynél több. nekem az elõzõnél volt nagyon sok már a 27. héttõl, most még félidõnél sem vagyok és máris van, nem kell megijedni, de pihenni kell, inkább ülj, mint áljj és inkább feküdj, mint ülj, ha dolgozol azt hagyd most már abba
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Lehet az idõtõl van mert most este érzem, de a babám megállás nélkül mozog. Remélem nem lesz baj.

25 hetes kismama vagyok. Ma voltam vérvételen, és a vizelet üledékben laphámsejtet találtak. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: A világon semmit,mindenkiében van. Nem tudom pontosan,hogy mit jelent,de azt igen,hogy rosszat semmiképp sem. Nekem tele van a vizeletem mindeféle csúnyasággal,de a nõdokim mégis azt mondta,ezt meg is lehetne inni.:) Boldgo babavárást! 28 hetes kismami

A világon semmit, mindenkiében van. Nem tudom pontosan, hogy mit jelent, de azt igen, hogy rosszat semmiképp sem. Nekem tele van a vizeletem mindeféle csúnyasággal, de a nõdokim mégis azt mondta, ezt meg is lehetne inni.:) Boldgo babavárást! 28 hetes kismami
A bõröd nem más mint jónéhány hámréteg.Felül van a laphám.Tehát azt jelenti, hogy a vizeleted érintkezett a bõröddel, ami teljesen normális dolog:) Nem kell mindenen aggódni!
A vizeletürítéskor távoznak a laphámsejtek. Ha a vizeletvétel elõtt lemosod az intmim területet, és az ürülõ vizelet elejét a WC-be engeded, a "közepébõl" fogod fel a mintát, akkor ez nem fog elõfordulni.

25 hetes kismama vagyok. Cukros lettem így inzulinoznom kell magamat napi3x. És160gr ch diétán vagyok. Ma megint voltam kontrollon és a vizeletemben találtak 3+ ketont ami az éhezéssel kötik össze. Szerintetek magas?

Legjobb válasz: Nálunk a diétát ha jól tudom, nem viszik lejjebb 180 grammnál kismamánál. Azt mondják, hogy akkor már éhezhet a mama és a baba is. Én is cukros vagyok, 180 grammos diétán vagyok, de úgy tûnik így is magasak a reggeli értékeim, így tartok tõle, hogy nekem is kinéz az inzulin. Nekem azt tanácsolták amikor bent voltam a kórházban, hogy sok fehérjét egyek, akkor a baba rendesen tud fejlõdni és én sem fogok éhezni. Szerintem feljebb vehetnék a diétádat, fõleg ha inzulin mellett jók az eredményeid. A 160 gramm szerintem kevés.

Nálunk a diétát ha jól tudom, nem viszik lejjebb 180 grammnál kismamánál. Azt mondják, hogy akkor már éhezhet a mama és a baba is. Én is cukros vagyok, 180 grammos diétán vagyok, de úgy tûnik így is magasak a reggeli értékeim, így tartok tõle, hogy nekem is kinéz az inzulin. Nekem azt tanácsolták amikor bent voltam a kórházban, hogy sok fehérjét egyek, akkor a baba rendesen tud fejlõdni és én sem fogok éhezni. Szerintem feljebb vehetnék a diétádat, fõleg ha inzulin mellett jók az eredményeid. A 160 gramm szerintem kevés.
Az sok, nekem is ez volt, este 10-kor még ennem kellett egy kicsit, és többet kellett innom.
Éppen ma voltam a diabetológián és nekem is keton volt a vizeletemben. A dokinéni csóválta is a fejét, hogy hiába szépek a cukorértékeim, ez így nem jó. Növelnem kell a ch bevitelt a köztes étkezéseknél. Azt mondta, ez bármi lehet, tej, gyümölcs, gyümölcslé... Szerencsémre én nem vagyok inzulinos. 31 hetes kismama

25 hetes kismama vagyok, visszeresedik a lábam. Ma voltam érsebésznél és írt fel fáslit. Amit combtőig kell tekerni. Igazából állandóan lecsúszik, pedig jól feltekerem. Miért?

A lábam ugye nem annyira izmos, de 65 kiló, 170 cm vagyok, szóval még térd fölött 20 centiig egész jól betekerem, nem gy?r?dik, de nap közben beráncosodik.

Legjobb válasz: Meg tudnád még azt írni, hogy milyen fajta és hány denes,? Milyen vastag? Köszönöm

A kérdező hozzászólása: Meg tudnád még azt írni, hogy milyen fajta és hány denes, ? Milyen vastag? Köszönöm
Vegyél rá kompressziós harisnyát, anyu is azt használ pont azért, mert a fásli midnig lecsúszik neki.
A kérdező hozzászólása: Van külön kismamáknak is?
Nekem az érsebészeten írta fel a doki a kompressziós harisnyanadrágot, nekem is visszeresedik a lábam, fõleg a bal. Mivel még nyár volt, ezért kaptam térdzoknit is. A knadrág természetesen kismama, ja és a gyógyászati segédeszközboltban kapható. Vény nélkül nagyon drága, ezért írasd fel a dokival. Érdemes lenne mondani a dokinak, h kílódjon Õ ezzel a fáslival! :( Szép babavárást kívánok neked!
Elõzõ vagyok: azt felejtettem el írni még neked, hogy most vagyok a 26.hétben.
A kérdező hozzászólása: Meg tudbád írni mennyibe került vénnyel illetve anélkül?
A kérdező hozzászólása: Sikerült venni harisnyát. Scudotex, 70 den-es és 2700ft volt. Köszönöm

25 hetes vagyok. Ez a baba? Vagy jósló is lehet? Mindig a jobb oldalon bekeményedik a hasam és bizsereg, és kidudorodik. Ez már vagy 5 hete megy. Egyik ismerősöm azt mondta ma, hogy ez jóslófájás. Megijedtem! D

Kedden megyek dokihoz, megemlítem neki. De ez ugye csak a babám? Semmi mást nem érzek, csak hogy a jobb oldalon kidudorodik és ha megfogom érezni hogy egy helyen kemény. Aztán elmúlik. Mi lehet akkor most ez? Ugye ez normális?

Legjobb válasz: Szia, a babád kinyomja magát!!!!

Szia, a babád kinyomja magát!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi, én is erre gondoltam, csak egy kicsit megijedtem attól amit egy ismerõsöm mondott. Volt hogy takarítás közben csinálta. Remélem hogy csak a kisbabám az.
Ha kidudorodik, akkor biztos, hogy a kisbabád. Miért lenne josló??? Akkor az egész pocid bekeményedik, és nem dudorodik. 22 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Oké. Köszi. Nem tudom miért lenne jósló, én is úgy tudtam hogy az menzis fájdalom és az egész has keményedik. De nekem csak egy helyen és olyankor dudorodik. :)

25 hetes vagyok és ma voltam tanácsadáson a labor papírok miatt (cukorterhelés) és most szóltak, hogy egyúttal megint néznek anyai vércsoport meghatározást és ellenanyagszűrést, mert a múltkor volt valami gubanc. Ez mitől van? Hogyan értelmezzem?

Legjobb válasz: Szia. Nem hinném, hogy valami baj lenne. Nekem 3 vagy 4 alkalommal nézték a terhesség alatt. Én is csodálkoztam rajta miért kell ennyiszer,de igazából kielégítõ választ nem kaptam rá. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája

Szia. Nem hinném, hogy valami baj lenne. Nekem 3 vagy 4 alkalommal nézték a terhesség alatt. Én is csodálkoztam rajta miért kell ennyiszer, de igazából kielégítõ választ nem kaptam rá. Üdv, 5 hónapos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszike a választ!
Nézd meg a korábbi leletedet, nem lett -e pozitív az ellenanyagszûrésed?Minden kismamának nézik legalább 2-szer a terhesség alatt, de ha pozitív lett az elõzõ, akkor 6 hetente kontroll.Én is így jártam.
Szia szerintem semmi rosszra ne gondolj lehet õk rontottak vagy hagytak ki valamit!! Én 2 havonta járok ellenanyag szûrésre
A kérdező hozzászólása: Pontosan az a baj, hogy pozitív lett és ezt csak most mondták nekem. Pedig ezt az elsõ labor alkalmával derült ki, de én nem tudtam. Most szóltak, hogy megint kellene. Mit is jelent ez?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!