Találatok a következő kifejezésre: 25 hetes és gyakran (2 db)

25 hetes vagyok és gyakran álmodok a picivel vajon ez miért van?

vannak olyan álmok amik teljesen kihatnak a napjaimra,ugye amikor rosszat álmodok. Van valami jelentése,vagy csak azért álodom olyan sokat mert már várom hogy meglegyen:-) ? és nagyon aggódom,hogy minden rendben lesz e. Na és hogy most nagy stressznek vagyok kitéve. Más is sokat álmodozik a babával?

Legjobb válasz: Elöször is gratulálok a babához és meg kell , hogy nyugtassalak ez teljesen normális.A naponta átélt izgulás és félelem , hogy minden rendben legyen a babócával okozza.Prábáld a minimálisra csökkenteni az izgulást mivel a kisbabád már mindent érez ami veled türténik.Nyugalom minden rendben lesz - 20 hetes kismama

Elöször is gratulálok a babához és meg kell , hogy nyugtassalak ez teljesen normális.A naponta átélt izgulás és félelem , hogy minden rendben legyen a babócával okozza.Prábáld a minimálisra csökkenteni az izgulást mivel a kisbabád már mindent érez ami veled türténik.Nyugalom minden rendben lesz - 20 hetes kismama
Szia! ne aggódj ez teljesen normális! Én is álmodok rosszat néha a babával kapcsolatban, de talán a tudatalatti hogy félted õt is, és hát írod hogy nagy stressznek vagy kitéve..az ilyenkor nem jó! Nyugtasd magad hogy minden rendben lesz, és meglátod a rossz álmok is elmúlnak!! Semmi jelentõségük nincsen egyébként! :) Boldog babavárást és tényleg mondogasd magadban hogy minden oké veletek, nem lesz semmi gond! :) 30 hetes kismama

25 hetes terhes vagyok kb 2 hete a köldököm környékén és felette is gyakran bekeményedik a hasam pedig szedem az Elevitet és a Magne b6-ot is eddig semmi ilyet nem éreztem! mitöl lehet ez?

Legjobb válasz: en ugy tudom hogy akkor van baj ha faj is a pocakod de szerintem mindenkeppen emlitsd meg az orvosodnak hogy megnyugodj.

en ugy tudom hogy akkor van baj ha faj is a pocakod de szerintem mindenkeppen emlitsd meg az orvosodnak hogy megnyugodj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!