Találatok a következő kifejezésre: 25 eves AFP Mom 0.7 (2 db)

25 eves vagyok, AFP Mom 0.7 lett. Ez a hatarertek alja, aggodalomra ad okot?

Orvosom szerint a korom miatt nem jelent rosszat, a genetika uh- szerinte jo. De sok helyen olvasom, 0.7 alacsonynak szamit, van, akit amniora kuldtek vele.

Legjobb válasz: Nekem nem volt ilyen alacsony,de úgy tuodm,hogy a határérték 0,7-2,5 között van,a tied tök jó.:) Szerintem ne aggódj! Boldog babavárást! 31 hetes kismami

Nekem nem volt ilyen alacsony, de úgy tuodm, hogy a határérték 0, 7-2, 5 között van, a tied tök jó.:) Szerintem ne aggódj! Boldog babavárást! 31 hetes kismami
Szia!Felénk 0.4 az alsó határérték!
Én irtam az elõzõ hsz-t, csak nem nézem meg elõtte a második oldalt :) )) Szóval akkor 4 d! Írd meg mit mondtak! Jó egészséget!
Ne izgulj, az afp eredménye lehet fals, bízz inkább az uh-ban, de ha aggódsz, menj el egy 4d uhra, és az biztos megnyugtat. 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Be is jelentjeztem 4D-s genetikai ultrahangra, szerencsere kaptam idopontot holnapra. Remelem, megnyugtatnak majd.
Amikor nekem 0.52 lett, azt ondta a védõnõm, hogy mostmár a 0.5 a határérték, de 0, 8 alatt innen elküldenek mindankit genetikára. Amúgy meg az AFP-t legtöbb "fejlett" országban már nem használják, mert túl sokminden befolyásolja az értékét, és sokszor ad hamis értéket. Szerintem felesleges aggódni, viszont ha felajánlják a genetikai uh-t, érdemes elmenni - a saját megnyugtatásodra!
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! Kozben nyomozgattam interneten, es van, ahol 0.5 a hatarertek alja, van, ahol 0.7. A genetikai uh. rendben talalta a babat. De annyira osszezavarodtam, h felhivtam most az orvosom, aki azt mondta, ha 35 felett lennek, tovabb kuldene kivizsgalasra, de a korom miatt ez az ertek jo. Eddig minden jo volt, csak ez a lelet aggaszt... Mindig van mind aggodni :(
Szerintem is jónak mondható, ne aggódjj, semmi baj! Gratula! :)
Szio, nekem is 0, 7 volt az eredmeny es azt mondta az orvos h nagyon jo , ennél jobb nem is lehetne, és én is 24 éves vagyok. Ugyhogy aggodalomra semmi ok. 18 hetes kismami
Alacsony AFP: Amennyiben az AFP érték 0, 8 MoM alatti, a Down-kór kockázata emelkedettebb a normál tartományhoz képest. Azonban az alacsony AFP és a Down-kór közötti összefüggés még kevésbé érzékeny és specifikus mint a magas tartomány és az idegcsõ záródási rendellenesség
A 2. válaszolónak_ "Mezei" kismama vagyok, aki próbálja megnyugtatni a másikat és nem a frászt hozni rá feleslegesen. A 1. válaszoló
Nekem 5, 2 volt.A védõnõ akkor elmagyarázta, hogy ha nem jó napon veszik le az AFPt, akkor fals értéket mutathat. Amúgy 3 nap a felezési ideje, tehát három nap alatt kétszer annyi lesz a véredben, és a babák meg nem hajlandóak úgy nõni, ah a könyvekben meg van írva.Most voltam az utolsó UHn, és az elején pont annyi hetesek voltunk, a 13nál volt egy késés, a 16nál éppenhogy annyi, a 20nál egy hét késés, a 30.nál majd egy hét plusz, és most meg olyan egy hét késés ismét.Tehát amint látod össze vissza nõ, ah neki tetszik, de ez azt hiszem nem nagy baj:)
pontosan hány hetesen vették le a vért, mert az is számít! volt-e vérezgetésed a terhesség elején, mert az is befolyásolja az eredményt.
azért ne essünk túlzásba, ez nem "tök jó" eredmény! sõt van ahol az alsó határérték 0.8!
Szia! Mi lett veled?

25 eves vagyok, AFP Mom 0.7 lett. Ez a hatarertek alja, aggodalomra ad okot?

Megvan a genetikai ultrahang, szerencsere rendben van a baba! :)

Legjobb válasz: Basszus írjál blogot, ha a nagyvilággal közölni akarod, de ezen az oldalon KÉRDÉSEKET teszünk fel. Vagy írd be a meglévõ kérdésedhez kommentbe, ahogy mások is szokták.

Basszus írjál blogot, ha a nagyvilággal közölni akarod, de ezen az oldalon KÉRDÉSEKET teszünk fel. Vagy írd be a meglévõ kérdésedhez kommentbe, ahogy mások is szokták.
A kérdező hozzászólása: Tobben is kertek, h irjam meg a tapasztalatot, ez hasznos informacio. Valasz kerdesre, meg pedig arra, kell-e aggodni a rossz AFP miatt. Ez az oldal nem errol szol, kedves kommentelo? VALASZ A KERDESRE: NEM KELL AGGODNI AZ ALACSONY AFP MIATT. Nem arrol irtam, h lanyom lesz es milyen aranyos a pofija, hanem arrol, h akit megijesztenek rossz AFP ertekkel, ne aggodjon. A rossz infulatu, kotekedo megjegyzest lekógkozelebb tartsd meg magadnak, az oldalnak van uzemeltetoje, ha o ugy iteli meg, a szabalyoknak nem felel meg ez, kimoderalja.
Hogy milyen alpári nõk vannak!!Kedves kéredezõ ne foglalkozz ilyen válasz nem adokkal, szerintem nincs gond, igaz nekem jó lett az AFP, de már hallottam sokaktol h nem volt jo az eredmény, de a babájával minden rendben van!!!Jo babavárást!
Szia! Nekem pont a felsõ határérték körüli 2.11MoM lett, de a genetikán az UH-on minden rendben volt. Én is megkérdeztem itt, hogy nem e magas, volt e valakinek ilyesmi eredménye, de nem sokan irtak, sõt egy kismama azt irta, azért mert magasabb egy picit, nem kell parázni. Hát persze. De ha má beszéltél dokival, akkor biztosan nincs baj. én ma fogom felhívni az orvosomat. Boldog babavárást!
Szio, ez teljesen jo, én 24 éves vagyok és az enyém is 0, 73.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!