Találatok a következő kifejezésre: 25 -hétbe ma, reggel (2 db)

Feb.25-én volt meg utoljára. Csináltam tesztet csütörtökön halvány pozitív csináltam ma reggel is és egyértelműen negatív. A derekam majd le szakad kb 2 hete. Szerintetek?

Legjobb válasz: Így ezek fényében én mihamarabb felkeresnék egy orvost, hogy vagy megerõsítse a terhességet, vagy keresse a késés okát és zárja ki a méhen kívülit.

Így ezek fényében én mihamarabb felkeresnék egy orvost, hogy vagy megerõsítse a terhességet, vagy keresse a késés okát és zárja ki a méhen kívülit.
Igen, arra, és a vetélésre is. A teszt halványsága is utalhat rá. De ennek ellenére még normál terhesség is lehet, de szerintem akkor s.o.s. gyógyszer kell. Én nem vagyok orvos, de hasonlót éltem át, ezért szerintem mindenképp menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: mire lehet tünet?méhen kívülire?de akkor mutatná a teszt nem?
Igen, vérzés már akkor van, ha megreped a kürt a vetéléskor (méhenkívüli esetén). Ezt kevesen tudják.
Igen, nekem is az fájt, az lehet tünet sajnos.
Az pont elég, én is mindenképp bemennék a halványodó teszt és az erõs derékfájás miatt. Ügyeletre is mennék, akár most. Legalább is nekem azt mondták, hogy az elején erre nagyon figyeljek. Nem feltétlenül van vérzés.
A kérdező hozzászólása: másodka csak a derekam fáj
2. vagyok. Azonnal menj be az ügyeletre! Nekem a méhenkívüli gyanújánál külön mondta a doki, hogy vérzés, vagy fájdalom esetén AZONNAL kórház!
A kérdező hozzászólása: a derekam olyan mértékben fáj hogy alig birok mozogni.ezen kívül semmi bajom.szokott fájni mielõtt megjön is de nem ennyire és nem ilyen sokáig
Szia! Szinte én is így vagyok ahogy te, nekem a tesztjeim halványodnak, de a menstruáció nem jött meg. Neked jött valami vérzés vagy görcsölés?
Nagyon igaza van az elsõnek. Ez lehet méhenkívüli, vetélés, és még terhesség is, de akkor lehet, hogy gyógyszerre lesz szükség a megtartáshoz mielõbb.
Mi van veled?

25 -hétbe léptem ma, reggel iszonyatos síró gorcsel ébredtem, anyira zokogtam, hogy szinte rázkódott az egész testem-okom nincs tá, hála az égnek minden rendben van a párom imád minket, miért van, hogy néha a semmi miatt sírok?

Legjobb válasz: A terhesség alatt megbolondul a hormonrendszer, sokkal érzékenyebb leszel minden szempontból. Nyugi, nem kell törõdni vele, a szülés után elmúlik. :)

A terhesség alatt megbolondul a hormonrendszer, sokkal érzékenyebb leszel minden szempontból. Nyugi, nem kell törõdni vele, a szülés után elmúlik. :)
Én szombaton kezdtem el minden ok nélkül zokogni, de alig bírtam abbahagyni. Szegény párom annyira megijedt, hogy amikor megláttam az arckifejezését, hirtelen nevetni kezdtem :) 15 hetes kismama
Egyáltalán nem bekattanás:) Én olyan zenéken bõgök mostanában, de vörösre a szememet, amit régebben elkapcsoltam, hogy 'jajjjj de undorító nyálas, hallgatni sem bírom!!' Most meg tiszta szívembõl telefújok 8 zsepit:) Nyugi, a hormonok...
A hormonok.... Ugyanez volt velem...... Nálam még szülés után is elég sokszor elõfordult! Most már teljesen helyrejöttem:) Dia - 6 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat..Néha abszolút banális marhaságon úgy elbogom magam , hogy csak na , kezdtem elkogdolkodni, hogy vajon nem - e kattantam be....
Tombolnak a hormonok. Sírjál csak nyugodtan. De aztán csak nevess magadon egy nagyot.:) ))
A kérdező hozzászólása: Megfigyeltem , hogy amikor elkap ez a bizonyos "nem tudom miért sírok" szindróma a kis pocaklakó úgy beindul, akkorát rúg-mintha azt mondaná, -ugyan már anya mi van már megint??, ilyenkor akkorákat nevetek, mosolygok, hogy komolyan azt hittem , hogy tobb személyiség lakik bennem...hihhihihihi
Nincs, semmi baj, ez természetes. :)
Szia. Én is ezzel küzdök az elejétõl fogva. Szegény párom már ki van idegileg, mert mindíg azt hiszi, õ bántott meg valamivel. Kb.a 14. hétig nagyon rossz volt, minden nap hisztiztem, mindenért robbantam, reklámokon is képes voltam bõgni, semmi sem tetszett, folyton kötekedtem. Volt, hogy éjfélkor képes voltam kiborulni valamin, összecsomagolni, és "elmenni" otthonról, persze még ki sem értem a kapun, lenyugodtam, és visszamentem. A párom be se zárta utánam az ajtót, leült tévét nézni, nem vett már komolyan. Persze ez akkor rendkívül rosszul esett, de így utólag belegondolva teljesen igaza volt. Mostanra kicsit jobb lett, nem veszekszek folyton, bár még most is vannak furcsa dolgaim. Pl. tegnap azon borultam ki nagyon, hogy a párom megette a bundáskenyeret, amit neki csináltam. Hogy miért, nem tudom. Remélem, tényleg csak a hormonok! 19 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Koszi a válaszokat, akkor ezek szerint nem vagyok skizofrén...Mindenkinek boldog babó várást, kitartást kívánok!!!!
Hihetelenek vagytok!:) Persze én is ilyen voltam!:) Jókat röhögtem magamon is, meg most rajtatok is!:) Csak a hormonok játszanak szerencsére.Az utolsó harmadban viszont harapós lettem néha.Bárki feét le tudtam volna harapni egyik pillanatról a másikra, úgy felhúztram magam.Közben persze tudtam, hogy nincs igazam, mégis nagyon nehéz volt tûtõztetni magam.Nagyon nem is tudtam.Csak mondtam volna a magamét olyankor egyfolytában.Szerencsére csak ritkán jött elõ, de akkor nagyon.Elõzõ terhességemnél én is mindenen elsírtam magam, pedig nem vagyok egy sírós típus.Egy biztos, a pasiknak sem könnyû idõszak a terhesség!:) Soha nem tudhatják mi bajunk lesz a következõ percben!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!