Találatok a következő kifejezésre: 25 éves vagyok. A párom (28 db)

25 éves vagyok, a párommal fél éve probalkozunk a babaprojektel. Egy hete késik a menstruációm, teszteltem, de negatív lett. Van esély rá, hogy mégis baba van az ügyben?

Legjobb válasz: Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

Nekem 10 nap után mutatta csak ki a teszt, úgyhogy szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva, de addig ne éld bele magad, nehogy csalódj. Szorítok!

23 éves nő vagyok a párom 25 éves 3 évesek leszünk most nyáron, de még nem lakunk együtt. Szerintetek eljegyzés? Pasik szerint? Vagy az csak együttlakás után?

Legjobb válasz: Csakis együtt lakás után. Az, hogy most jól elvagytok, klassz, de az egy fedél alatt eltöltött idõ közben jönnek ki az olyan (most még apróságnak tûnõ) dolgok, amelyeken áll vagy bukik a tartós kapcsolat, házasság sikere.

Csakis együtt lakás után. Az, hogy most jól elvagytok, klassz, de az egy fedél alatt eltöltött idõ közben jönnek ki az olyan (most még apróságnak tûnõ) dolgok, amelyeken áll vagy bukik a tartós kapcsolat, házasság sikere.
Véleményem szerint csakis min. 1-2 év együttlakás után. Ha még külön laktok, akkor teljes zsákbamacska. 39F
Miért nem a barátodtól kérdezed? Ti tudjátok, hogy eljött-e az ideje egy eljegyzésnek.Mi honnan tudjuk?
Láttam már olyat, hogy együtt éltek 7 évig, összeházasodtak, majd fél évre rá elváltak...tehát az sem garancia, miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár? A férjemmel az esküvõnk után fél évvel költöztünk össze, így alakult, és mindketten teszünk róla, hogy jó legyen a kapcsolatunk. Ez az egy számít, kedves kérdezõ, ha mindketten úgy gondoljátok miért ne lehetne eljegyzés? Nem két napja ismeritek egymást...
"Szerintem a barátod még fiatal az eljegyzéshez". Vannak érett 25 éves férfiak is. Nem tudhatjuk, hogy a kérdezõ párja milyen ember. Ezt csak ti látjátok, kedves kérdezõ. Nyilván 3 év alatt már szóba került a dolog köztetek, ha bíztok egymásban, ismeritek egymást eléggé, akkor elvileg nem lehet gond akkor se, ha eljegyzés után költöztök össze. Viszont házasságot erre azért nem építenék. Az eljegyzés egy szándék megerõsítése. Az összeköltözés szintén. Nektek kell megbeszélnetek, szinte mindegy, hogy itt ki milyen tapasztalatokat ír le, mert nincs két egyforma ember.
Elsõnek üzenem, hogy ne kort nézze, az én férjem 19 volt, mikor megkért, 20 éves, mikor elvett, és 23 évesen lett apuka. Mindenkinek ilyen férjet és apát kívánok, mert maximálisan ott van a gyereknevelésnél, a munka terén és a kapcsolatban is. Látszik is, hogy haladunk. Van, aki korábban érik.
Ez tök hülyeség, hogy fiatal az eljegyzéshez. Miért lenne? Az még nem házasság, nem végleges elkötelezõdés! De ne erõltesd, mert az nem vezet jóra!
Meg van akinek érettségi után (volt olyan?) nincs jobb dolga...
Én 2 éve vagyok a párommal. Én 22 õ 24. Sajnos még nem tudtunk összeköltözni, de a kezemet már megkérte. Eleve mind a ketten hosszú eljegyzést akartunk. Ha te nem azt szeretnél akkor csak összeköltözés után legyen eljegyzés, mert házasodni nincs értelme ha külön éltek.
Szerintem a barátod még fiatal az eljegyzéshez. Az együttélés után gondolkodjatok el rajta. Lakva ismeritek meg egymást.
Konfliktusok mindig lesznek, 1-2 évig semmi baj, esküvõ után jön a baba, rengeteg konf.helyzet lesz...az emberek változnak, folyamatosan kell tolerálni egymást, ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentõsége késõbb. Az együttélés utáni esküvõbõl való válást akkor mivel magyarázzátok?
22 ha tudni akarod itthon én fõzök mosok takarítok és nem költözünk ide a barátommal. Pont azért mert nem szülõknél akarunk élni. Csakhogy albérletbe sem megyünk mert: 1. nincs arra sem pénzünk mert nem kapok munkát. 2. nem is nagyon akarunk albérletbe menni mert akkor sose lesz saját lakásunk 3. megvárjuk a lakáskasszámat Nem tom mit pattogsz. El nem tudod képzelni h valakinek nem megy még csak annyira sem h albérletbe menjen? V h azt nem akarja? Örülünk h neked jaj de jó életed van meg tökéletes kapcsolatod de azért nem kéne másokat lenézni mert ez már szánalmas
"ezért teljesen mindegy, hogy régen x évet együttéltek, nincs jelentõsége késõbb" Mindenre nem gyógyír. De legalább az olyan bajforrásokat ki lehet a segítségével szûrni, ami a randizgatás fázisában nem biztos, hogy lejön. Probléma lehet, hogy hány fok legyen a lakásban, mennyire legyen fûszeres a kaja, vagy milyen újságok járjanak, ki mennyit ül a számítógép elõtt és mit nézeget rajta, milyen a fürdõszoba használat, stb, stb. Számtalan dolog, ami máskülönben nem derül ki. Az együttélés nem garancia, de egy jó...hát, nem szeretem ezt a szót, de...selejtezõ.
Ha akkor költöztök össze, mikor saját lakásotok lesz, akkor az igen sokára fog sikerülni, szerintem. Én meg inkább addig is a párommal élek, nem a szülõk nyakán. Majd lesz valahogy. Én az ilyen járogatást fél évig sem bírtam, nemhogy évekig, mint mások. Bocsánat, ha nyers voltam, csak annyira szánalmas látni sok ismerõst, hogy ilyen "komoly" kapcsolatokban eljegyzik egymást, közben arra nincs kilátásuk 5 éven belül, hogy együtt éljenek.
25. Nem élünk együtt de minden amit felsoroltál már kiderült és össze tudtuk egyeztetni az igényeink
26. Nem fogod fel h nincs pénzünk albérletre sem????? Ennyire értetlen vagy. Ha volna rá lehetõségünk akkor már elmentünk volna inkább oda is mert nagyon szeretnénk már összeköltözni. Sztem te vagy a szánalmas h lenézel másokat meg komolytalannak tekinted a kapcsolatukat mert nem élnek együtt. Nem láthatsz bele mások életébe és körülményeibe uh nem kéne lenézni
elõbb sztem érdemes együtt élni pár évig, akkor kiderül, h van-e értelme az eljegyzésnek. mi kb a kapcsolatunk elején összeköltöztünk, mégis csak 3 év után kaptam gyûrût. nem nyúztam vele, nagyon jól tudom, hogy szeret, ezután is szeretni fog. a tettei számítanak, nem a külsõségek. ismerek olyan párt is, akik 2 éve meggyûrûzték egymást, összeköltöztek, és idén volt a lagzijuk. elõtte 4 évig csak jártak, és szülõknél laktak.
Szerintem akárhány évet éltek együtt, vagy nem éltek, sosem lehet 100% hogy végül jól választasz. ( Van aki 7 van aki 15 van aki 40 év után szakít, erre nincs garancia ) Persze jó, ha mielõtt valamelyest elkötelezitek magatokat kipróbáljátok az együtt élést ha van rá módotok. De én azt gondolom, hogy egyikõtök se fiatal az eljegyzéshez, okkal vagytok együtt, és ha el szeretnétek egymást jegyezni, akkor tegyétek. Az még nem házasság, de számotokra és a külvilág felé is egy jelzés, hogy komolyan gondoljátok a kapcsolatotokat. Szerintem vele beszéld meg, úgy is neki kell megkérni ha csak nem ilyen elõre megbeszélt eljegyzésre gondoltatok. Minden jót! üdv
Kipróbálni valamit szerintem akkor érdemes, ha utána kapsz garanciát, hogyha nem mûködik visszaviheted. Ezt pl biciklinél tudom elképzelni, nem egy együttélésnél. Ott mit lehet kipróbálni? ÉS nem adnak garanciát! Napi szinten mindkettõtöknek kell alkalmazkodnia a másikhoz, ha szeretitek egymást akkor nem lesz baj, össze kell csiszolódni.
Szerintem ti érzitek. MEg amúgy is a párod kéne megkérje a kezedet elméletileg, nem??? Mi ég nem laktunk együtt "hivatalosan" de hosszú idõket töltöttünk együtt. Az eljegyzésünk most nyáron lesz, azt hiszem. 5 éve együtt 22-L
"15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetõségünk" Nekünk sem tolt senki lakást a s*ggünk alá, albérletben élünk. Kicsit röhejesnek tartom, sokan meg a szülõk nyakára cuccolnak, aztán eljegyzik egymást, mert hú de komoly a kapcsolatuk, közben semmit nem tudnak az életrõl, mert anyuka fõz rájuk, semmi gondjuk nincsen.
Ezek szerint, csak az számít komoly kapcsolatnak, ahol már együtt élnek? Szerintem ez nem így van.
Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok
Szerintem az eljegyzéshez is érettség kell és a legtöbb férfi késõbb érik meg rá. Persze vannak kivételek :) Jó példa a barátnõm, szinte minden barátja 17éves korától megkérte a kezét, volt eljegyzés, meg minden de egyikbõl sem lett esküvõ. Én úgy vagyok ezzel, hogy az eljegyzés is egy életreszóló döntés. Nekem egyszer kérték meg a kezem és a võlegényem a férjem 7éve.
"miért ne lehetne jó házasság egy zsákbamacskából akár?" Senki nem mondott ilyet, nem is értem a kérdésed. Minden megtörténhet, nem vagyunk jósok, ahogy gondolom te sem. Viszont általában(!) sok késõbbi probléma elõjön az együtt lakás alatt. Gondolom ezzel egyetértesz. Nem kell kiforgatni mások szavait.
Csak arra céloztam, hogy ki FOG jönni probléma, ez nem egy esetleges dolog, hanem tény. Arra gondoltam, hogy a másik hibáit nem lesz nehéz tolerálnotok, ha szeretitek egymást. Csak sokan azt hiszik, hogy az egy két év együtt lakás az garancia mindenre. Pedig messze nem.
Szerintem teljesen felesleges úgy eljegyezni egymást, hogy nem éltetek még együtt. Az a házasság elõpróbája: elõbb mutassátok meg, hogy tudtok együtt élni, utána kötelezzétek el egymás mellett magatokat. Tudom, manapság az eljegyzés csak szimbólum, amit nem kell komolyan venni, de szerintem csak így van értelme. 3 év után már elég gáznak tartom, hogy nem is éltek együtt. Így eljegyzõsdit játszani... hát, érdekes.
Mindenki maga dönti el, mit jelent neki az eljegyzés. Nekem személy szerint egy életre szóló döntést jelentett. ÉS a második randin már eljegyzett a férjem, micsoda hibát követett el ezek szerint! Azóta boldog házasságban élünk...hát, ilyen is van!
"Na mi van írigykedtek h lepontozzátok azt aki már 22 évesen el van jegyezve? Tiszta nevetségesek vagytok" Én mondjuk nem pontoztalak le, és nem is (!)I(!)rigykedem rád. Bár nem is értem, miért gondolod, hogy bárki irigyelne olyat, aki komolytalan kapcsolatban menyasszony. Az összeköltözés nélküli eljegyzés kb. olyan komoly dolog, mint Petike és Katika ovis szerelme.
15. Gáznak tartod h nem élnek együtt? Tudod nem mindekinek futja ám lakásra v veszi meg anyuci. Lehet valameiküknek munkája sincs mert azt is rohadt nehéz kapni. Gondolod h aki évek után sem költözik össze az mind csak jókedvében nem teszi meg?? Gondolkozz már könyörgöm. Mi is már rég összeköltöztünk volna de sajnos nincsen rá lehetõségünk.
17/es. Hihetetlen nagy marhaságot írtál!
Szerintem együttlakás után célszerû csak eljegyzés, a pasiknak különösen kell az az érzés, hogy nem zsákbamacskát "vesznek", úgyis nehezen szánják rá magukat, hogy elkötelezõdjenek, az együttlakás mindkettõtöknek jó, nekünk bevált, 2 éve lakunk együtt most lesz esküvõ, az összeköltözés után meg kell szokni egymást és az nem megy konfliktus nélkül, ha kibírja a kapcsolat akkor lehet továbblépni. Fiatalok vagytok még, belefér 1-2 év együttlakás elõtte.
Szerintem meg azon legyel h eljegyzes....nehogymar koltozetek ossze es majd valamikor maskor eljegyzes mikor neki felal..legalabbis en ugy fogom csinalni h elsonek jegyezzen el legyen meg az eskuvo es aztan koltozzunk ossze:) az olyan csodalatos es romantikus igy olyan szurke az egesz , osszekoltozes utan mar lehet nemfog torodni az eljegyzessel meg a stb-vel....ez pont olyan mint az eloso csok na ad oda csak ugyni! vagyis ne koltoz ossze vele csak ugyni meg ha imadod is es bizol is benne meg akkor se!aztan lehet h majd osszevesztek es akkor te laktal valakivel csak ugyni szerintem ez nemjo megoldas na jo lehet, h en regimodi gondolkodasu vagyok de akarhogyis nezzuk a ferfiak minnel jobban huzod oket az ilyesmivel annal jobban akarnak...jojo tudom, h szeret de szerintem teis a komolyabbat akarod nem?:) na meg 23 eves is vagy mar...

Párommal 1 éve vagyok együtt a szüleim bánatára. A barátom édesapja cigány és a szüleim nem tudják feldolgozni. sokat fenyegetőznek.... Pedig nagyon rendes, normális család.25 éves vagyok, ő pedig 20. De páromat nem hagyom el emiatt. jól teszem?

Szeretjük egymást és ugy érzem hogy itt az ideje a különköltözésnek a szüleimt?l, mert már nehéz elviselni h ?k akarják az életemet irányítani...

Legjobb válasz: Ha egyébként jól megvagytok és szeretitek egymást, akkor egyértrlmû, hogy a szüleid rosszallása miatt nem kell elhagynod a párodat. Valószínûleg nagyon féltenek a szüleid. Talán próbálj sokat beszélgetni velük errõl a dologról, mutatasd be nekik a párod.

Ha egyébként jól megvagytok és szeretitek egymást, akkor egyértrlmû, hogy a szüleid rosszallása miatt nem kell elhagynod a párodat. Valószínûleg nagyon féltenek a szüleid. Talán próbálj sokat beszélgetni velük errõl a dologról, mutatasd be nekik a párod.
Ha szeretitek egymást, akkor miért fordul meg a fejedben, hogy csak azért, mert az apja cigány el kellene hagynod õt?Ha meg össze akartok költözni, akkor tegyétek!Én is ismerek rendes, dolgos cigányt...csak az a baj, hogy sokkal kevesebbet, mint az ellenkezõjébõl.A szüleid meg majd leszámolnak az elõítéleteikkel.
A párod a fontos!!! Ha szereted, akkor ne foglalkozz mással! Majd a szüleid is megbékélnek idõvel, ha látják, hogy boldogok vagytok. Olyan párod legyen, akit TE szeretsz, hisz nem a szüleid fognak vele élni, hanem TE!
Ha úgy érzed, hogy mindenféle vádaskodás alaptalan, akkor tarts ki a párod mellett, hiszen a származását senki nem választhataj meg, elég primitív dolog valakit csak ez alapján megítélni.
Tényleg primitív dolog elítélni valakit a származása alapján, de azért azt be kell látni, hogy a cigányokról kialakult képért többnyire õk a felelõsek. Én sem venném szívesen, ha a gyerekem azzal állítana haza, hogy bármi köze lehet cigányokhoz. Nem valószínû, hogy könnyen elfogadnám a helyzetet. Ha õszinte akarok lenni, nagyon kevés olyan cigányt ismerek, aki kúltúrált, dolgozik, tisztességes normális életet él.Abból viszont sokat, aki dologtalan, segélyekért tartja a markát, lop csal hazudik, ostoba, hangoskodó ordenáré módon tud csak viselkedni. Hát szóval én megértem a szüleidet, és ha a párod nem ilyen, arról nagyon meg kéne gyõznöd õket. Sok sikert, üdv.
Szia!én is hasonló cipõben járok, bár nálunk a barátom anyukája cigány, és van még 10év korkülönbség is köztünk.eleinte nálam is rettentõ rosszul fogadták a dolgot, mivel még csak 19 vagyok, de már lassan 2 éve együtt vagyunk.próbáld meg elfogadtatni velük a fiút, de ne ez legyen az elsõdleges szempont, nehogymár egy 25 éves felnõtt nõ csak azért elengedje a "lehetséges" nagy Õ-t, mert az anyjáéknak nem tetszik.tessék a sarkadra állni! mi is tervezzük lassan a közös életet. szóval csak bátran!
És akkor mivan ha roma származású?! Némelyik roma férfi kétszer jobban megállja a helyét, mint egy magyar! Ha szereted, és kitartottok egymás mellett, akkor ne foglalkozz a szüleiddel, hogy mit modanak! Az a lényeg, hogy szeressétek egymást!
Én is azt mondom, hogy tarts ki mellette, de abba belegondoltál, hogy ott más a családi szokás és sok mindenhez a hozzáállás? Lehet, hogy erre gondoltak a szüleid.Ha nem így van akkor kitartás.
Mindenképpen tarts ki Ne hagyd hogy az elõítéletek miatt elveszítsd életed esetleges "Nagy õ "-jét :) :)
Visszamennyé.
Ha gazdag a pasi, akkor nem:DDDDDDd
Tudom, hogy úgy hívják. De így jobban hangzik :)
# 7 Gerontofilnak hívják. Egészségetekre. Gondolom, gyereket nem tervezel, vagy ha igen, nem bánod, hogy korán ki fog halni mellõletek...
Ez ükapa komplexus inkább..
Fene a gusztusod... Igen, szerintem ciki... Bocs.
...a pénzét? Igazából az a gáz, hogy elõtted az élet, a párodnak meg már mögötte... Szerintem nincs értelme leragadni, miközben veled annyi minden történhetne, egy fiatal sráccal pl..
oké
Csak nem Benkõ Dániel ?
papofil vagy
A ti dolgotok..
Amikor Te 45 éves leszel akkor Õ 85. Szerintem nem kis korkülömbség...
Nos, ha te az ilyen dolgokat kívánod... lelked rajta.
Nagyapakomplexus?
Egészségedre.
Hát azzért rosz mert 40 év különbsèg az sok és még ott van sok pasi is meg hát hamarab el tudod vesziteni

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy

25 éves vagyok, van már egy három éves lányom és szeretnénk a párommal még egy babát, de eddig sikertelenül. Három vetélésen vagyok túl. Annyi a hormonjaimmal a problémám, hogy a progeszteron 7.6, de erre a 4. hónapja utrogestant szedek. Most elmentem egy másik orvoshoz aki egyből Bromocriptint írt fel prolaktinra. A harmadik napi prolaktin 167 volt, a 21. napi pedig 393. Még az lenne a kérdésem hogy ez milyen gyógyszer? Hormontartalmú vagy sem lehet-e tőle hízni vagy sem. elég durva mellékhatásokat olvastam róla. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Anikó

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A készítmény a prolactin hormon túltermelődését akadályozza meg. Mint minden gyógyszernek, így ennek is lehetnek mellékhatásai, de konzultáljon kezelőorvosával és ő pontosan tájékoztatja az esetleges kockázatokról. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Most kaptuk meg a pici taj kártyáját. Még nem vagyok 18 éves viszont a párom 25. Kinek a nevére kell kérni a családi pótlékot, az anyaságit? Gyes jár valamelyikünknek?

Legjobb válasz: Családi pótlékot érdemes az apuka nevére kérni. Az anyaságit mindenképpen a tiedre,azt csak arra lehet. ahhoz kell az orvostól az igazolás, hogy jártál terhesgondozásra. A gyeshez pedig ha jól tudom, a születési anyakönyvi kivonat másolata, meg a tajkártyáitok kellenek /gyerkõcé és a tied/, meg a te személyes irataid. Az alanyi jogon jár, mindegy hány éves vagy, volt-e munkaviszonyod elõtte!

Családi pótlékot érdemes az apuka nevére kérni. Az anyaságit mindenképpen a tiedre, azt csak arra lehet. ahhoz kell az orvostól az igazolás, hogy jártál terhesgondozásra. A gyeshez pedig ha jól tudom, a születési anyakönyvi kivonat másolata, meg a tajkártyáitok kellenek /gyerkõcé és a tied/, meg a te személyes irataid. Az alanyi jogon jár, mindegy hány éves vagy, volt-e munkaviszonyod elõtte!
családi pótlék a férjednek. anyaságit bankszámlára ha van neked vagy a férjednek. a gyes neked jár.

25 éves lány vagyok. A párom sokszor agresszív velem, mert nem szeretkezek annyiszor vele, mint ahogy ő szeretné. Nagyon szeretjük egymást, de ez mindig közénk állt. Mit tegyek, hogy jobban kívánjam?

Legjobb válasz: En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.

En voltam ilyen kapcsolatban es magamban kerestem en is a hibat. Miutan szakitottunk es megismertem mast, visszatert a szexualis erdeklodesem es ugyanazzal a partnerrel meg mindig nem mult el...pedig eltelt mar par ev. Rajottem az ex minnel jobban nyomult en annal jobban ellenalltam pedig jo volt vele! De nem akartam vele lenni. A volegenyem sosem agressziv. Jol erti hogyan kell velem beszelni, hogy a dolgok jol menjenek. Erre igazabol nincs orvossag es a baratod is meggondolhatna, hogyan viselkedik veled. Minnel jobban zsarol, te annal szarabbul fogod magad erezni es menekulsz elole. Ha igy banik veled, akkor magat sokkal jobban szereti es nem lesz jobb. Ha idot adna es nem nyomulna valoszinu jobban kedved lenne az egeszhez. Ez a nagyon szeretjuk egymast mert ez csak egy dolog (bocsanat a romantikus lelku olvasoktol) ettol meg nem oldodik meg a szex kerdes. Csak turelemmel oldodna meg ha teged jobban szeretne sajat maganal.
Az önmegtartóztatás sem segít? :) Nem elég szexi a barátod? ;) Sok játék van, pl. már nagyon közel vagytok egymáshoz, gyertyafény, nem sok ruha, jó hangulat.. de nem érhettek egymáshoz. Találjatok ki vmit. Esetleg simogasson fehérnemûben téged, csikizzen szinte, csókolgassa a nyakad (egyébként ez az a pont, amitõl SZERINTEM MINDEN nõ odavan) , és így tuti sikerüüülni fog!!
Amúgy ha tényleg nem javul semmit, érdemes megkérdezni egy dokit. Most mit árthat? Legfeljebb segít. Biztos neki is rengeteg betege volt már, sok ilyen típusú problémát kezelt már, ez is biztos... Sok sikert!
Hagyd magad kínozni :) Csókolozzatok pl. sokkal szenvedélyesebben.. hevesebben, és izgatóbban. Emellett még ugye kínozhat nagyon sok féle képpen, mondd meg neki, hogy adjon bele mindent a dologba, apait-anyait! Szóval romantika, erotika, figyelem, szenvedély.. Minden. Ha így se lesz több kedved, akkor vmi nincs rendben :S Minden egészséges nõ kívánja a szexet, nekem nincs orgazmusom már jó ideje, de a szex mégis jó. Muszáj, hogy te is élvezd, és akard! Minden belsõ probléma kihat a szexre is!
Szerintem ebben a kapcsolatban nem veled van a baj. Sokkal inkább a pároddal. Az agresszió és az átélt sérelmek hatására természetes hogy nem tudod naponta 3szor kívánni õt. Egy kapcsolatban a rugdosás és a fojtogatás nem megengedett. Abban a percben el kellett volna hagyni, mikor elõször bántott. Tudom, hogy nem könnyû mert ez már nálad "társfüggõség" amikor már elfogdod õt annak ellenére is hogy bántott. Ezt a kapcsolatot vagy meg kellene alapjaiban változtatni, vagy szakítani. Ne hagyd, hogy bántson, akkor sem ha szeret.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez aranyos volt, mármint az, hogy gondolkozol azon, hogy hogy lehet ezt a problémát megoldani. Nemrég találtam rá erre az oldalra és regisztráltam és szerintem nagyon rendes emberek vannak itt! Nézegetem én is a kérdéseket és próbálok rájuk választ adni, segíteni. Igazatok van, minden "agyban" dõl el, ha a szeretet meg van és a hûség, akkor valahogy meg lehet oldani a problémát.Akkor lenne gáz, ha nem is szeretnénk egymást. Sokszor kitaláljuk egymás gondolatait, szokott nekem reggelit csinálni amit ágyba hoz, virágot kapok tõle, majdnem minden nap megmasszíroz (még munka után is) és látod, valami mégsem oké. Tényleg tud valamit a párom, ez tény, ezért nem engedem el... :) Jó, hogy van kivel beszélgetnem errõl, sokat segítetek nekem. Köszönöm!
Jézusom, hát ez azért durva.. És az is érdekes és talán tiszteletreméltó, hogy te is így is õt választod. Sokat tudhat ez a pasi, én nem mernék mellette maradni :S Amúgy nem is tudom, ez a probléma egy kicsit tipikus. Mármint ami beugrik.. az a bizonyos "már megint.. ". Igen, amúgy szerintem valóban agyban kell változni, és eljutni odáig, hogy akard. Nehéz ügy. Végül is magadat csak te ismered annyira, hogy .. meggyõzd magad arrról.. amirõl meg kell. Ha a bizalom meg van, és a szerelem is, akkor már csak tényleg taktikák kérdése. Habár nem tudom, lehet, hogy én nem vagyok még annyira tapasztalt és érett ehhez mint a második hozzászoló... Mindenesetre gondolkozok ezen, mert mostmár csak azért is, nehéz probléma, és aggaszt hogyan lehetne megoldani.
A kérdező hozzászólása: Kedves második hozzászóló! Tudod, az igazság az, hogy én nem szeretnék mást párt magamnak, csak õt, mindenféle téren passzolunk egymáshoz, tökjól megvagyunk, de amint a szexre kerül a sor, vagy ha csak úgy néz rám, akkor én teljesen leblokkolok és az fut végig az agyamon, hogy "jaj már megint" meg hogy "most mivel fogom elvenni a kedvét". Õ nem érzi magát férfinak mellettem, de én sem érzem magam nõnek mellette. Próbáltam "agyban" változni és úgy hozzáállni, hogy -de õ szeret és csak engem kíván-, ment is egy pár alkalommal a dolog, de aztán már túl unalmasnak találtam a gyakori (napi 3) szeretkezést és ugyanott tartottunk mint eddig. Azt tudni kell, hogy õt megcsalta az elõzõ 2 barátnõje elég csúnyán, aztán ismert meg engem és 3 évembe telt, hogy megbízzon bennem, oktalanul bánt velem nagyon durván, folytogatott meg rugdosott, aztán meg ott sírt a vállamon, hogy ne haragudjak, õ nem akart bántani. Szóval szerintem nem ok nélkül nem kívánom, sõt, ezt el is mondtam neki, hogy ez nagyban befolyásolta a szexuális életünket, de azt mondta, hogy ez rég volt, felejtsük el.Meg már 2 éve lassan, hogy hozzám se ért egy ujjal sem, mert azt mondta, hogy meg akar változni, mert szeret.Gondolom észrevette, hogy a legnagyobb kincs neki az, hogy hûséges vagyok hozzá.De tudnék még mesélni.Gondolom akkor neked is kijutott a "jóból"...
En vagyok a masodik hozzaszolo. Nem gondolom, hogy a doki segithet. Ha nem nyomulna, ha hagyna lelegezni ha elfogadna, hogy te sem vagy egy kefegep es igenyeid neked is vannak csak eppen masfele jelleguek, sokkal jobb lenne. Az exem is engem okolt. Teljesen elhittem, hogy bennem van a baj egeszen addig amig mas nem jott az eletembe... Miert van az, hogy massal most is jo evek utan de az ex pokolla tette az eletemet a koveteleseivel? Nem tudom. Nincs ra magyarazat.
A kérdező hozzászólása: Értem.Beszéltem már vele többször, hogy ne nyomuljon ennyire, mert nekem ez túl sok, de azt mondja, hogy Õ NEM EGY GÉP, nem lehet csak úgy leállítani valakit, meg hát sérti is az önérzetét, hogy olyan sokszor visszautasítom.Próbáltam már azt is, hogy engedtem, hogy rám másszon, de hiába gyengéd, valahogy mégsem indulok be tõle.Mindig azt mondja, hogy velem van a baj, meg hogy menjek el orvoshoz, õ elkísér, nem akar elhagyni mert szeret, de õ is csak férfi és ezt melyik pasi viselné el már 5 éve?Na mindegy, majd lesz valahogy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Igen, az igaz, hogy lelki problémák is vannak a háttérben. Egyébként a párom tök normális(ha megkap engem), símogat és masszíroz szex közben, szóval nagyon gyengéd és figyelmes, csak velem van valami baj.Egyszerûen nagyon nehezen tudok "beindulni".De aztán már jó minden.
Az ember sajat maganak sokszor konnyebben megbocsajt. Az nem normalis, hogy folytogat meg rugdos!!! Engem egyszer probalt megutni reszegen ...persze masnap jozanul eskudozott...en csak annyit mondtam neki, hogy csak egyszer ut meg es egy telefont fogok megengedni az eletben nem fog megutni megegy not megha mely deliriumban lesz is. Egyebkent o megcsalt engem es a szamomra keseru elvalas idejen ismerkedtem meg valaki massal.- a Volegenyemmel. Megertelek, hogy ragaszkodsz hozza. De igy akarsz elni? Orokos terrorban? Mert sajnos- ezt a sajat boromon tapasztaltam meg - csak rosszabb lesz.

Mit vesztek a párotoknak karácsonyra? Semmi ötletem nincsen.25 éves lány vagyok a párom 30.

Legjobb válasz: Ha kicsik még nincsenek: Vegyél fel egy szexi bugyit, plusz egy széles selyemszalaggal kösd át a melledet, masnival természetesen. Más szóval te leszel az ajándék. Ha vannak: Bármilyen apróság, pl. neves zokni, parfüm, akármi ami tetszene neki...

Ha kicsik még nincsenek: Vegyél fel egy szexi bugyit, plusz egy széles selyemszalaggal kösd át a melledet, masnival természetesen. Más szóval te leszel az ajándék. Ha vannak: Bármilyen apróság, pl. neves zokni, parfüm, akármi ami tetszene neki...
Fõzzé neki halászlevet. :)
Vegyél neki matchboxot...Színváltósat!!!
a parfüm a legszebb ajándék. :)
Én személyre szóló ajándkot szeretek adni, a neves okni és a parfüm nem ilyenek, ezeket havernak, távolabbi rokonnak, vagy parfümöt anyukának esetleg... Még van idõd, próbáld meg kitalálni, hogy mire vágyik. Nem olya nehéz, kicsit oda kell figyelni hozzá csak a másikra. Pl biztos vannak hobbijai, amikhez örül, ha kap valami cuccot, vagy bármi olyan, amire tényleg vágyik. Mivel nem ismerem a barátod, nem tudok konkrét dolgokat mondani, de a pasik egyszerûek, szóval ez az egész nem olyan neház, mint gondolod. Az én pasimnak pl naponta többször is van olyan megnyilvánulása, aminek alapjn tudom, hogy mit adnék neki, inkább csak az alkalom kevés ehhez. De pl õ szeret horgászni és mindig azért aggódott, hogy én biztos csak nem mondom, de amúgy nem szeretem, amikor elmegy pár napra horgászni a haverjaival. Egyszer karácsonyra horgászcuccot kapott, sokféle kütyü volt benne, amikre mindig szükség van egy nagybb dobozban (fogalmam sincs mik, de a horgászboltban az eladó nagyon segítõkész volt). Teljesen el volt ájulva, hogy egyrészt mennyi minden olyan van a dobozban, ami már amúgy is szeretett volna venni, meg hogy ezek szerint nem bánom, ha néha lelép pár napra...
Könyvet, gyûrût, ágytakarót, karkötõt. Hát nagyjából ezt. 27/F

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezel

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezelést nem kaptam. Elkezdtem hízni, teljesen felborult a hormonháztartásom, kiderült cisztám van, én PCO-ra tippelek. Egészségügyben dolgozom, szóval tudom miről is van szó, csak azt nem értem miért nem kezdenek vele semmit. Kérem segítségét, kihez forduljak. Üdv: Barbara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezel

Tisztelt Doktor Úr! 25 éves vagyok, már nagyon szeretnék babát a párommal. Voltam legalább 3 nőgyógyásznál, de nem foglalkoznak igazán a problémámmal, hogy rendszertelen a menstruációm. Norculutot írtak fel, amitől persze meg is jött, de utána semmi kezelést nem kaptam. Elkezdtem hízni, teljesen felborult a hormonháztartásom, kiderült cisztám van, én PCO-ra tippelek. Egészségügyben dolgozom, szóval tudom miről is van szó, csak azt nem értem miért nem kezdenek vele semmit. Kérem segítségét, kihez forduljak. Üdv: Barbara

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Endokrinológus szakorvos tud segíteni Önnek. Magam elsősorban Dr. Csupor Emőke főorvosnőt javaslom, aki a Budavári Önkormányzat Szakrendelőjében dolgozik, az interneten megtalálja az elérhetőségeket. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!